BELITCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELITCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.968.078

Publication

29/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 23.08.2013 13460-0128-010
29/05/2012
ÿþMal 20

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.96g. oe

IYI 11111111111111111111111111

*12095611*

, Ondernemingsnr : O g Benaming

(voluit) : BeLitCo

1 g MAI 2012

EIRUSSEL

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1210 Sint-Joost-ten-Node, Uurplaatstraat, 1

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Béatrice Remy, met standplaats te Sint-Joost-ten-Node, op 9 mei 2012, ter registratie aangeboden, blijkt dat

1) de Heer DIJCKMANS Hans Emmy Hubert, geboren te Turnhout op 12 juli 1976, nationaal nummer' 760712 131 87, van Belgische nationaliteit, ongehuuwd en verklarend geen verklaring van wettelijke samenleving te hebben afgelegd, gedomicilieerd en wonende te 1210 Sint-Joost-ten-Node, Uurplaatstraat, 1 .

2) de Heer LUOINSKAS Alfonsas, geboren te Stirbiaï (Litouwen) op 25 juli 1968, identiteitkaartnummer 11022027, van Litouwse nationaliteit, echtgenoot van Mevrouw LUcINSKIENE Kristina, gedomicilieerd te , Vilnius (Litouwen), Giedraieiggatvé, 96.

Gehuwd in Vilnius (Litouwen) op zonder huwelijkscontract, onder het Litouws wettelijk stelsel, niet gewijzigd ' tot op heden zo hij verklaart;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de benaming; "BeLitCo"

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1210 Sint-Joost-ten-Node, Uurplaatstraat, 1.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, voor zover dit toegelaten wordt, in België en in het buitenland: het uitvoeren van werkzaamheden als algemeen aannemer, aannemer van ruwbouwwerken, waaronder begrepen: algemeen aannemer, algemeen schrijnwerk, dakdekker en waterdichtmaken, droogkuiser-verver, eindafwerking, installateur-frigorist, installatie (cv, klimaat, gas en sanitair), elektrotechniek, plaatsen/herstellen van schrijnwerk, glazenmaker, ruwbouw, tuinaanleg en onderhoud, zwembadbouw, stukadoor, cementeer- en dekvloeractiviteiten, tegel, marmer en natuursteenactiviteiten, handel in bouwmaterialen (zowel als groothandelaar, als als kleinhandelaar), isolatiewerkzaamheden, reinigingswerken van gebouwen en werven; - de projectontwikkeling van nieuwbouwwoningen en renovaties;

- het bouwen van onroerende goederen in eigen naam, of voor rekening van derden, met het oog op de verhuring van deze goederen, en aanverwante activiteiten;

- het tussenkomen in onroerende transacties;

- de verhuur en lease van machines en installaties voor de bouwnijverheid en de weg- en waterbouw; - de verhuur en lease van machines, apparatuur en handgereedschap voor doe-het-zelvers;

- de verhuur en lease van personenauto's en lichte bestelwagens (< 3,6 ton).

De vennootschap kan bovendien, ten einde de verwezenlijking van het sociaal doel te bevorderen, elke activiteit realiseren, elke verrichting van welke aard ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met ' het doel en die toelaten het sociaal doe! te realiseren, bevorderen of vergemakelijken.

Over het algemeen mag de vennootschap, onder voorbehoud van wettelijke beperkingen en zonder dat de volgende opsomming beperkend moet worden geïnterpreteerd, overal en op de wijze die haar het meest geschikt lijkt, alle handelingen van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk dcel of die de verwezenlijking van dat maatschappelijk doel kunnen bevorderen of ontwikkelen.

Zij kan met name door middel van inbreng, fusie, inschrijving, financiële bijdrage of op elke andere manier' belangstelling betonen voor elke vennootschap of onderneming in België of in het buitenland die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of verwant doel nastreeft of die in staat is er de uitbreiding en de ontwikkeling van te bevorderen.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100 ste) Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

van het kapitaal en dezelfde rechten in voordelen verlenend, bij de oprichting van de vennootschap geplaatst en betaald ten belope van zeven duizend euro (7.000,00,- EUR).

ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennootschap, de negende van de maand juni van elk jaar om 20 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, komt de vergadering samen op de eerstvolgende werkdag om hetzelfde uur,

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, de duur van hun opdracht en hun eventuele bezoldiging vaststelt. Die bezoldiging bestaat in een vaste of veranderlijke wedde die op de resultatenrekening wordt geboekt.

ledere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te ' vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet.

De zaakvoerder  indien er slechts één is  of de zaakvoerders  indien verscheidene zaakvoerders zijn aangesteld  kunnen de volmachten die zij dienstig achten, verlenen aan één of meer gevolmachtigden, directeurs die zij in hun midden kiezen. Zij kunnen ook voor één of meer welbepaalde opdrachten bijzondere volmachten verlenen aan leden van de vennootschap.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdrachten in naam van en voor rekening van de rechtspersoon.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt elk jaar, op 31 december,

WINSTVERDELING

De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst,

Onder geen beding mag winst worden uitgekeerd indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, Ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan, het totaal van het actief zoals het blijkt uit de balans, na aftrek van de voorzieningen en de schulden. Van het nettoactief zijn uitgesloten, het nog niet afgeschreven bedrag van de oprichtingskosten en, behoudens uitzonderlijke gevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de onderzoeks en ontwikkelingskosten.

ONTBINDING EN VEREFFENING

' Bij invereffeningstelling van de vennootschap, om welke reden ook, gebeurt de vereffening van de

vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder(s) of, bij dien ontstentenis, door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Deze laatste beslist over hun aantal, bevoegdheden en vergoeding.

Overgangsbepalingen

a)Eerste maatschappelijk boekjaar

Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden.

Het eerste boekjaar vangt heden aan en zal eindigen op één en dertig december 2012.

De handelsverrichtingen van de vennootschap nemen een aanvang van zodra zij ingeschreven is in het handelsregister.

b)Eerste jaarlijkse algemene vergadering

De eerste algemene jaarvergadering heeft plaats op 09juni 2013.

c)Quasi-inbreng:omtrent elk vermogensbestanddeel, toebehorend aan een oprichter, zaakvoerder of vennoot, hetwelk de vennootschap overweegt binnen twee jaar te rekenen van de oprichting, te verkrijgen tegen een vergoeding van ten minste een tiende van het geplaatste kapitaal, moet een verslag worden opgemaakt ' door de commissaris, of in de vennootschappen waar die er niet is, door een bedrijfsrevisor, die wordt aangewezen door het bestuursorgaan, overeenkomstig de artikelen 220, 221 222 en 230 van het Wetboek van Vennootschappen.

d) Overneming van verbintenissen:de verschijner verklaart bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

Buitengewone algemene vergadering

Onmiddellijk heeft de algemene vergadering met unanimiteit volgende beslissingen genomen:

1, Er wordt beslist te benoemen als zaakvoerders:

1) de Heer DIJCKMANS Hans Emmy Hubert, voornoemd, zijn mandaat is onbezoldigd;

2) de Heer LUOINSKAS Alfonsas, voornoemd, zijn mandaat is bezoldigd;

die aangesteld worden tot zaakvoerder voor onbepaalde duur, die hier aanwezig zijn en die aanvaarden.

2. Er wordt beslist geen commissaris te benoemen, daar de vennootschap er niet toe verplicht is.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Bijlage: -Expeditie van de akte

op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

, Voor-ehouden aan het Belgisch Staatsblad

25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 21.09.2015 15593-0061-010

Coordonnées
BELITCO

Adresse
UURPLAATSTRAAT 1 1210 SINT-JOOST-TEN-NODE

Code postal : 1210
Localité : SAINT-JOSSE-TEN-NOODE
Commune : SAINT-JOSSE-TEN-NOODE
Région : Région de Bruxelles-Capitale