BELLE EPOQUE, AFGEKORT : BE

Association sans but lucratif


Dénomination : BELLE EPOQUE, AFGEKORT : BE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 869.554.619

Publication

24/01/2014
ÿþ LIJ MOI) 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

"

"

5im, 2014

swap

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0869.554.619

Benaming

(voluit) : BELLE EPOQUE

(verkort) :

Rechtsvorm: Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel: Jules Bordetlaan 160/1, 1140 Evere

Onderwerp akte: Ontslag en benoeming bestuurder

Uit de notulen van een bijzondere algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 18/12/2013' werden volgende beslissingen unaniem genomen:

1. het ontslag uit de functie van interim-bestuurder per 31/12/2013 van de BVBA DELTA V CONSULTING (0452911509 - Zeedijk 76/07.01, 8370 Blankenberge), vertegenwoordigd door haar zaakvoerder DE SMET Serge) de vergadering verleent haar ook volledige decharge;

2. de benoeming tot bestuurder per 1/1/2014 van de BVBA VANCREA (0846978165 - Jules Bordetlaan 160, 1140 Brussel), hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger VAN CANNEYT Bernard)

Waarvan akte,

VAN CANNEYr Bernard

voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

y - ^

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

24/06/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Ondernemingsnr : 0869.554.619

Benaming

(voluit) : Belle Epoque

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Jules Bordetlaan 160 1140 Evere

Onderwerp akte : benoeming bestuurder

De bijzondere algemene vergadering van 25 april 2013 herbenoemt met ingang van 1 mei 2013 (verlenging) volgende persoon tot bestuurder van de Vereniging :

-Als interim-bestuurder, de B.V.B.A. DELTA V Consulting, met zetel te 8370 Blankenberge, Kerkstraat nr. 294/001, KBO  nr. 0452 911 509, dewelke voor het waarnemen van haar bestuursopdracht zal vertegenwoordigd zijn door haar vaste vertegenwoordiger Serge De Smet;

Omvang van de bevoegdheid

Aan de interim  bestuurder wordt de algemene bestuursmacht opgedragen en wordt vertegenwoordigingsbevoegdheid verleend om namens de vereniging op te treden in en buiten rechte.

Duur (voor de interim-bestuurder)

De opdracht voor de interim-bestuurder geldt voor een duur van 8 (acht) maanden, en gaat in op 1 mei 2013 en zal eindigen op 31 december 2013 (aldus een verlenging).

Bezoldiging

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd.

Er wordt een onkostenvergoeding voorzien.

De besluiten worden bij unanimiteit aangenomen.

De B.V.B.A. DELTA V Consulting verklaart uitdrukkelijk dit mandaat te aanvaarden.

Voorzitter

Bernard Van Canneyt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

MO D 2.2

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

111

ux

BRUSSEL

13 JUN 2013

Griffie

11/06/2013
ÿþtdOD 2.2

nn~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1111.138111

BRUSSEL

31 MEI 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0869.554.619

Benaming

(voluit) : Belle Epoque

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Jules Bordetlaan 160, 1140 Evere

Onderwerp akte : Aanstelling gevolmachtigde

De raad van bestuur van 26 februari 2013 beslist om de benoeming van de heer Jan VLAMINCK, Afdelingshoofd Senioren Residenties, wonende te 9140 Tielrode, Durmestraat 10, als gevolmachtigde te bevestigen.

De raad van bestuur beslist met algemene stemmen alle voorheen geldende volmachten van de V.Z.W. te vernietigen en het DAGELIJKS BELEID van de vennootschap zoals hierna bepaald te delegeren.

De heer Jan VLAMINCK voornoemd, wordt gemachtigd om de hierna volgende NAUW OMSCHREVEN VERRICHTINGEN van het dagelijks beleid te doen;

Deze delegatie geschiedt overeenkomstig de statuten van de V.Z.W., inzonderheid artikel 24 en 27.

OvereenKomstig artikel 27 van de Statuten wordt de duur van het bijzonder mandaat bepaalt op 12 maanden, ingaand op 01 JANUARI 2013 om 12.00uur en zal eindigen op 31 december 2013 om 24.00uur.

IN ONTVANGSTNAME EN FORMALITEITEN (1-2)

1)De briefwisseling en alle zendingen van waarden en goederen in ontvangst nemen, evenals aile colli's en pakken, telegrammen en aangetekende brieven met of zonder aangegeven waarde die aan de vennootschap gericht zijn, zowel als alle waardeoverschrijvingsdocumenten en handelseffecten. Deze ophalen in alle postkantoren, vervoer- en expeditiekantoren, evenals bij alle ondernemingen of personen; alle klachten ter zake ontvangen en indienen en alle nodige stukken te ondertekenen.

2)Alle verklaringen inzake douane en accijnzen opmaken en ondertekenen, aile hiermede betrekking hebbende formaliteiten te vervullen en décharge voor verlenen.

VERTEGENWOORDIGING (3-5)

3)De V,Z.W. vertegenwoordigen in de organisaties en verenigingen waarvan zij deel uitmaakt.

4)De V.Z.W. vertegenwoordigen bij alle nationale en regionale instellingen, uitgesloten deze waarbij de vennootschap, in toepassing van de wet, alleen kan vertegenwoordigd worden door de Raad van Bestuur; verzoekschriften, bezwaarschriften en hoger beroep indienen tegen de beslissingen van deze instellingen; alle documenten ter zake ondertekenen, en, in het algemeen elke handeling te vervullen i.v.m. de bedoelde instellingen.

5)De V,Z.W. vertegenwoordigen vádr elk organisme en instelling van Sociale Zekerheid.

ALGEMEEN BEHEER (6-8)

6)De dagelijkse briefwisseling van de V.Z.W. houden en ondertekenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

7)De producten van de V.Z.W. verkopen en de verkoop ervan delegeren; de verkoopvoorwaarden en tarieven ervan bepalen en onderhandelen.

8)Alle producten, toeleveringen, materieel, diensten, en in het algemeen alle roerende goederen die betrekking hebben tot de activiteiten van de vennootschap aankopen (hier inbegrepen de ondertekening van bestellingdocumenten en het visum van de facturen).

FINANCIËLE VERRICHTINGEN (9-17)

9)Alle bedragen opeisen en innen die aan de V.Z.W. verschuldigd zijn door alle overheden, ondernemingen en personen, en er geldige kwijting en décharge voor verlenen.

10)Alle cheques van derden opgesteld op naam van de V.Z.W. endosseren en protesteren, evenals alle postbetalingsorders, maar enkel voor de betaling ervan op de lopende rekeningen van de V.Z.W.

11)Alle bedragen van een cheque of bankrekening van de V.Z.W. overschrijven op andere cheque of bankrekeningen van de V.Z.W,

12)Alle sommen, die de V.Z.W. Is verschuldigd, betalen in hoofdsom, interesten en toebehoren.

13)AIIe handelseffecten als trekker op de klanten van de V.Z.W., tekenen, onderhandelen en endosseren.

14)Alle handelseffecten van klanten ten voordele van de V.Z.W. verdisconteren.

15)Alle deposito's in ontvangst nemen, uitvoeren en lichten, zelfs ten titel van waarborg, alle borgtochten overeenkomen en lichten;

16)Alle waarborgmodaliteiten ten gunste van derden met betrekking tot het uitvoeren van de verplichtingen van de V.Z.W., evenals het openen van documentaire kredieten bedingen ten overstaan van banken en andere financiële instellingen;

17)Alle huurcontracten van bankkluizen evenals van bankdeposito's van waarden sluiten en beëindigen.

BANKREKENINGEN EN KREDIETLIJNEN (18-19)

18)Alle bankrekeningen met dubbele handtekening openen en sluiten en er de benaming van wijzigen.

19)Alle kredietlijnen en overeenkomsten met betrekking tot kredietfaciliteiten sluiten, openen en wijzigen en, in het algemeen, alle overeenkomsten ter zake ondertekenen, evenwel zonder volmacht enige inpandgeving en enige andere waarborg op de activa van de V.Z.W, toe te staan.

HUUR (20)

20)Alle huurcelen en verhuringen met een duurtijd van minder dan 9 jaar toestaan, aanvaarden, wijzigen, hernieuwen en beëindigen, hetzij als verhuurder, hetzij als huurder, en in het algemeen alle maatregelen treffen inzake huur.

VERZEKERINGEN (21)

21)Alle verzekeringsovereenkomsten stuiten; alle verzekeringspolissen ondertekenen en maatregelen treffen inzake de regeling van schaden.

22)Autoverzekeringspolissen sluiten en ondertekenen. TEWERKSTELLING (23-24)

23)Alle bedienden en arbeiders van de V.Z.W. benoemen en ontslaan; hun machten, bevoegdheden, wedden, lonen, gratificaties vaststellen alsook alle andere voorwaarden van hun aanwerving en ontslag.

24)Alle agenten, handelsvertegenwoordigers en comissionarissen benoemen en afzetten; de voorwaarden van hun medewerking bepalen.

GESCHILLEN (25-26)

MOD 2.2

o

Luik B - Vervolg

25)Alle advocaten en raadgevers benoemen en ontslaan ten einde de V.Z.W, in rechte te doen vertegenwoordigen vddr alle gerechtelijke machten; alle transacties, regelingen, minnelijke schikkingen en arbitrages sluiten; alle maatregelen van bewaring vervullen.

26)De V.Z.W. vertegenwoordigen als schuldeiser inzake faling evenals in alle soortgelijke rechtsvorderingen; deelnemen aan de algemene vergaderingen van schuldeisers; de functie van lid van de vergadering van schuldeisers aanvaarden en uitoefenen voor zover de V.Z.W. in deze hoedanigheid werd benoemd; de vorderingen vastleggen en hun gegrondheid bevestigen; hoger beroep aanvaarden, anijzen en aantekenen tegen alle voorstellen van regeling, en alle noodzakelijke handelingen ter zake vervullen.

EN 1N HET ALGEMEEN (27)

27)Zorg dragen voor het gewoon dagelijks beheer van de vennootschap door het vervullen van alle andere daden van gewone aard die noodzakelijk of nuttig zijn voor het uitoefenen van de activiteiten van de V.Z.W. en voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De heer Jan VLAMINCK, voornoemd, wordt gevolmachtigd voor en in naam van de V.Z.W. te handelen en alle akten te verlijden en ondertekenen (met een maximum looptijd van vijf jaar), zonder tegenover derden enige andere rechtvaardiging te moeten voorleggen dan onderhavige volmacht, ten einde de hierboven vermelde verrichtingen uit te voeren.

Alle uitzonderlijke daden en verbintenissen van de V.Z.W. die niet in de huidige volmacht zijn vermeld behoren uitsluitend tot de bevoegdheid van de Raad van Bestuur, in toepassing van de wet en van de statuten. Hierbij wordt inzonderheid verwezen naar artikel 24 en 27.

Het betreft met name alle daden van verwerving, cessie, wijziging met betrekking tot de onroerende eigendom, en deelnemingen van de vennootschap evenals alle borgtochten en waarborgen op de activa van de vennootschap.

B.V.B.A. DELTA V Consulting

vertegenwoordigd door Serge De Smet

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/03/2013
ÿþ"A

MOD 2.2

ILMAB1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



1111111q11111Agill101

BRUSSEL

2 6 FEB 2013

Griffie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0869.554.619

Benaming

(voluit) : De Kouter Woon- en Zorgcentrum

(verkort) : KWZ

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Jules Bordetlaan 160/1 1140 Evere

Onderwerp akte : Wijziging benaming en benoeming bestuurders

1.Naamswijziging

De algemene vergadering dd. 8. februairi 2013 beslist tot naamswijziging van de V.Z.W. met onmiddellijke ingang,

Aldus wordt beslist dat de vereniging "De Kouter Woon- en Zorgcentrum" vanaf heden wordt genoemd 'BELLE EPOQUE V.Z.W,", afgekort "BE VZW'

2. Benoeming

2.1.De algemene vergadering benoemt met onmiddellijke ingang volgende personen tot bestuurders van de Vereniging

-Als interim-bestuurder, de B.V.B.A. DELTA V Consulting, met zetel te 8370 Blankenberge, Kerkstraat nr. 294/001, KBO -- nr. 0452 911 509, dewelke voor het waarnemen van haar bestuursopdracht zal vertegenwoordigd zijn door haar vaste vertegenwoordiger Serge De Smet;

-Als bestuurder, de B.V.B.A. K.V.C., met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Archimedesstraat nr. 7, met als ondememingsnummer 0423.832.788, dewelke voor het waarnemen van haar bestuursopdracht zal vertegenwoordigd zijn door haar vaste vertegenwoordiger, John Goisteyn.

2.2.Omvang van de bevoegdheid

Aan de bestuurder en interim -- bestuurder wordt de algemene bestuursmacht opgedragen en wordt vertegenwoordigingsbevoegdheid verleend om namens de vereniging op te treden in en buiten rechte.

2.3.Duur (voor de interim-bestuurder)

De opdracht voor de interim-bestuurder geldt voor een duur van 4 (vier) maanden, en gaat in op 1 januari 2013 en zal eindigen op 30 april 2013.

2.4, Bezoldiging

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd.

De besluiten worden bij unanimiteit aangenomen.

B.V.B.A. DELTA V Consulting

vertegenwoordigd door Serge De Smet



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/07/2012
ÿþMOD 2,2

Uni\ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

II

e 3 JUL 2412

 rilltt~;

Griffie

1





Ondernemingsnr : 869.554.619

Benaming

(voluit) : DE KOUTER WOON- EN VERZORGCENTRUM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge (verkort)

Rechtsvorm : Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : Jules Bordetlaan 160, 1140 Evere (Brussel)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER

Uittreksel uit het aangetekend schrijven door Bernard Van Canneyt aan de V.Z.W. De Kouter Woon- en Verzorgcentrum van 26 maart 2012.

Hierbij heb ik de eer u mede te delen dat ik met onmiddellijke ingang ontslag neem uit mijn functie van bestuurder van de V.Z.W. De Kouter Woon- en Verzorgcentrum, vermits ik sinds januari 2012 de dagelijkse operatie niet meer waarneem. Thans wordt de dagelijkse operatie waargenomen door de heer Joost Debucquoy.

Voormeld ontslag gebeurt in onderling akkoord met de heer Debucquoy en de heer Schoofs.

Gelieve het nodige te doen voor de bekendmaking hiervan.

Bernard Van Canneyt











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BELLE EPOQUE, AFGEKORT : BE

Adresse
BORDETLAAN 160 1140 EVERE

Code postal : 1140
Localité : EVERE
Commune : EVERE
Région : Région de Bruxelles-Capitale