BEM CROATIA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BEM CROATIA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 817.569.250

Publication

17/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernerningsnr : 0817.569.250.

Benaming

(voluit) : "BEM Croatia"

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1000 Brussel, Lombardstraat 34 - 42

(volledig adres)

Onderwerp akte : Met fusie door overneming door de naamloze vennootschap "BEM - Flemish Construction and Investment Company" gelijkgestelde verrichting - Ontbinding zonder vereffening

Uit de notulen opgemaakt door Meester Johan KIEBOOMS, Geassocieerd Notaris te Antwerpen, op achtentwintig december tweeduizend en twaalf;

BLIJKT DAT:

De buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap 'BEM Croatia", gevestigd te 1000 Brussel, Lombardstraat 34 - 42, in het gerechtelijk arrondissement Brussel, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondememingen onder het ondernemingsnummer 0817.569.250 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige;

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1. Tot met fusie gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig het voorstel, door overneming door de naamloze vennootschap "BEM - Flemish Construction and Investment Company", gevestigd te 1000 Brussel, Lombardstraat 34 - 42, in het gerechtelijk arrondissement Brussel, inge-'schreven in het rechtspersonen register van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondememingsnurnmer 0461.612.904 en niet geregistreerd als B.T.W: plichtige (overnemende vennootschap), van het volledig actief en passief vermogen zowel alle rechten als alle verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd, van de naamloze vennootschap "BEM Croatia", gevestigd te 1000 Brussel, Lombardstraat 34 - 42, in het gerechtelijk arrondissement Brussel, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0817.569.250 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige (overgenomen vennootschap), op grond van een balans afgesloten per éénendertig december tweeduizend en elf.

Onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van het besluit tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de ovememende naamloze vennootschap "BEM - Flemish Construction and Investment Company", onder de voorwaarden, om de naamloze vennootschap `BEM Croatia" te ontbinden zonder invereffeningstelling.

De vennootschap zal ongewijzigd blijven bestaan tot op het ogenblik van de realisatie van de gestelde voorwaarde.

Door de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting houdt de vennootschap op te bestaan, dit onder voorbehoud van het bepaalde in artikel 682, lid 1,1 ° van het Wetboek van vennootschappen.

Alle sedert één januari tweeduizend en twaalf door de overgenomen naamloze vennootschap "BEM Croatia" gestelde verrichtingen zullen vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende naamloze vennootschap "BEM - Flemish Construction and Investment Company", op last voor deze vennootschap al het passief van de overgenomen vennootschap te dragen, al haar verplichtingen na te komen en al haar verbintenissen uit te voeren, alle kosten, lasten en belastingen te dragen welke voortvloeien uit deze met fusie gelijkgesteld verrichting en de bestuurders van de overgenomen ven-mootschap te vrijwaren tegen elke vordering.

Aangezien aile aandelen van de overgenomen naamloze vennootschap "BEM Croatia" in bezit zijn van de overnemende naamloze vennootschap 'BEM - Flemish Construction and Investment Company" zullen in vergoeding voor de overgang van het volledige vermogen van de overgenomen vennootschap geen nieuwe aandelen van de ovememende vennootschap worden gecreëerd.

2. Te notuleren dat het volledig vermogen van de overgenomen vennootschap "BEM Croatia" overgaat onder algemene titel naar de ovememende vennootschap `BEM - Flemish Construction and Investment Company", dit onder dezelfde opschortende voorwaarde ais gesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

S1ltin 0 7 JAN. 2013

Griffie

1111 11111111101111111

*13010381*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

3, Machtiging te verlenen aan de heer JANSEN Dirk, geboren te Balen op 21 februari 1956, wonend te 2640 Mortsel, Steenakker 96, om namens de vennootschap op de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de ovememende vennootschap

a)verklaring af te leggen betreffende de besluiten nopens de agendapunten;

b)in uitvoering van deze besluiten en te dien einde alle handelingen te stellen, alle verklaringen af te leggen, en alle documenten, akten of bescheiden en de bijlagen daaraan te ondertekenen;

c)in het algemeen alles te doen wat nodig of nuttig is in het kader van de totstandkoming van de niet fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarvan sprake hierboven;

d)vast te stellen dat, ingevolge overeenstemmende besluiten inzake deze met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, alsook inzake de statutenwijzigingen en de herformulering van de statuten in hoofde van de overnemende vennootschap, de overgenomen naamloze vennootschap 'W", overeenkomstig de voorschriften van artikel 682, lid 1, 1° van het Wetboek van vennootschappen, heeft opgehouden te bestaan.

4. Voor zover als nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de heer Joeri VAN MEENEN, wonend te 9050 Gent, Berkenhof 9, teneinde alle formaliteiten te vervullen om wijziging te vorderen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Johan Kiebooms, Geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd. 28 december 2012, met in bijlage : beschrijving activa- en passiva-bestanddelen; één volmacht, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik g vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

26/11/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II 1111111 IIIIIIII 11111 MII

*12190176*

Griffie

Ondernemingsnr : 0817.569.250.

Benaming

uvoIuit, : "BEM Croatia"

{verkort) :

Rechtsvorm : naamloze Vennootschap

Zetel : 1000 Brussel, Lombardstraat 34 - 42

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel betreffende een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

Bekendmaking van het voorstel betreffende een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen de naamloze vennootschap "'BEM Croatia", gevestigd te 1000 Brussel, Lombardstraat 34 - 42, RPR Brussel met ondernemingsnummer 0817.569.250, BTW-plichtige ("de overgenomen vennootschap") en de naamloze vennootschap "BEM - Flemish Construction and Investment Company", gevestigd te 1000 Brussel, Lombardstraat 34 - 42, RPR Brussel met ondernemingsnummer 0461.612.904 ("de overnemende vennootschap"), opgemaakt op 4 oktober 2012.

Dit voorstel werd reeds neergelegd op 15 OKTOBER 2012.

VOORSTEL BETREFFENDE EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING (in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen)

Onderhavig voorstel strekt ertoe een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door te voeren, waarbij het gehele actief en passief vermogen, niets voorbehouden noch uitgezonderd, van de naamloze vennootschap "BEM Croatia" ("de overgenomen vennootschap") overgaat onder algemene titel naar de naamloze vennootschap "BEM - Flemish Construction and Investment Company " ("de overnemende vennootschap"), op basis van een balans afgeslo-ten op 31 december 2011.

Alle verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap sedert 1 januari 2012 zullen geacht worden te zijn verricht in naam en voor rekening van de overnemende vennootschap, op last voor deze laatste vennootschap om het volledig passief van de overgenomen vennootschap te dragen, al haar verbinte-nissen na te leven en uit te voeren, en aile kosten, lasten en belastingen te dragen welke spruiten uit of verband houden met deze met fusie door overnemuing gelijkgestelde verrichting..

Vermits de overnemende vennootschap eigenares is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap, zullen in vergoeding voor de overgang van het volleige actieve en passieve vermogen van de overgenomen vennootschap géén nieuwe aandelen van de ovememende vennootschap worden uitgegeven of toegekend.

A. RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL

1.Overnemende vennootschap

De naamloze vennootschap "BEM - Flemish Construction and Investment Company", gevestigd te 1000 Brussel, Lombardstraat 34 - 42, in het gerechtelijk arrondissement Brussel, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0461.612.904 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel, als volgt :

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en voor eigen rekening ais voor naam en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden :

1.het stellen van alle welkdanige handelingen die ondersteunend of bevorderend werken voor de export naar Centraal of Oost Europa van Vlaamse bouwbedrijven, producenten van bouwmaterialen, projectontwikkelaars en studiebureaus;

2.het op elke welkdanige wijze financieren van, of mede-financieren van, of borgstellen voor alle bouwprojecten in Centraal of Oost Europa en het aanbieden van gespecialiseerde know-how inzake deze bouwexport-markten.

De vennootschap kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen."

2.Overgenomen vennootschap

'aatste blz. van Lwk B vermelden Recto Na ini en raedanigre. . .1 nntartS hetzE) `,an de persololn(en) , , ..rr+en te lertegem," .00rdEgen

Le ,n,egd de rechtspers ,"

Verso ^t1.ai73 en handteken p;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du'Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De naamloze vennootschap "BEM Croatie", gevestigd te 1000 Brussel, Lombardstraat 34 - 42, in het gerechtelijk arrondissement Brussel, ingeschreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondememingsnummer 0817.569.250 en niet geregistreerd als S.T.W.-plichtige.

Overeenkomstig artikel 3 van haar statuten luidt het doel, als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

A. Het doel van de vennootschap is, hetzij voor haar rekening, hetzij voor rekening van derden, of in deelneming met anderen met uitzondering van de hierna opgesomde activiteiten die het voorwerp uitmaken van een bijzondere erkenning of die bijzonder gereglementeerd zijn:

1.De verwerving en het aanhouden voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of ander vennootschappen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert.

2.Aangaande onroerende goederen: de verwerving, de vervreemding, het in leasing geven en nemen, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en het verbouwen, het nemen en afstaan van optierechten ter zake het kopen ervan, het uitgeven van vastgoedcertificaten; BEVAK's of soortgelijke beleggingsinstrumenten en uitvoeren van expertises, het verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten

3.Het huren en verhuren, de aankoop en verkoop van roerende goederen.

4.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen , met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden. Zij mag tevens alle financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

5.1-let verlenen aan ondernemingen waarin zij deelnemen en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op vlak van algemeen beheer of financieel. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden, het voeren van het dagelijks management van vennootschappen. Hieronder wordt onder meer vervat:

-organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de kwaliteitscontrole;

-het bepalen van het aan- en verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten;

-het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie.

6.Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen: in de meest ruime betekenis het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken door intekening van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbeheer.

7.De verwerving voor eigen rekening van eender welke titels, rechten, onderschrijven, intekening, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

8.Het beheer van beleggingen en vermogens voor eigen rekening.

9.Tussenpersonen in de handel als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en ais commissionair.

10.1-let optreden als vereffenaar.

11.De groot en kleinhandel, de invoer van vloeibare koolwaterstoffen bestemd voor het voortbewegen van motorvoertuigen op de openbare weg en de verhuur van installaties voor de uitvoering van deze activiteiten.

B. De vennootschap mag alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, zo roerende ais onroerende, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden, of welke van aard zijn de uitbreiding of verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken

C. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

D. De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname, of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, dit zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in verband met de hare staat."

Gezien de huidige activiteiten van de overgenomen vennootschap, dient geen doelswijziging te worden doorgevoerd in hoofde van de overnemende vennootschap.

B. RETROACTIVITEIT

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2012.

C. BIJZONDERE RECHTEN

Aangezien alle aandelen van de overgenomen vennootschap in bezit zijn van de overnemende

vennootschap zullen in vergoeding voor de overgang van het volledige vermogen van de overgenomen

vennootschap geen nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap worden gecreëerd.

Verder worden er aan de enige aandeelhouder geen bijzondere rechten toegekend.

Aangezien er geen andere effecten dan aandelen zijn uitgegeven, dienen er verder ook geen bijzondere

rechten te worden toegekend aan houders van andere effecten dan aandelen.

D. BIJZONDERE VOORDELEN AAN BESTUURDERS

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de raad van bestuur van de vennootschappen die bij deze met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting betrokken zijn.

E. BIJZONDERE EMOLUMENTEN AAN COMMISSARISSEN

Er worden geen speciale emolumenten toegekend aan de commissarissen van de vennootschappen die bij

deze met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting betrokken zijn.

F. ONROERENDE GOEDEREN

Door de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap wordt verklaard dat de overgenomen vennootschappen geen eigenares is van gronden, noch houder van rechten als vernield in artikel 2, 18°, eerste lid, b) of c) van het Vlaams Bodemdecreet.

VERKLARING

De RADEN VAN BESTUUR zullen dit voorstel neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

BIJZONDERE VOLMACHT

Voor zover als nodig wordt nog bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Johan KIEBOOMS & Frederik VLAMINCK, geassocieerde Notarissen", te 2000 Antwerpen, Amerikalei 163, teneinde te zorgen voor de neerlegging van dit voorstel en voor de bekendmaking ervan in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, dit in naam en voor rekening van elk van de betrokken vennootschappen.

- Johan Kiebooms, geassocieerd notaris, - Bijzonder gevolmachtigde,

Voorbehouden aan het. Belgisch Staatsblad

Q- le latste blz. van Luik B vermelden Recto I`iam en hoedanlgr.nud ,9.) `, ," " Ionr,r,rr" r=" nde notaris hetzij van de persoto)n(en) %a',neg(1 de rechlst)ef" ,i,51f' ',.1 3" 5 `,' _Il " . îil dN1t:Qr2 te vertegenv7oord5gen

Verso l'Adam en handteken nv;

24/10/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 5 OCT. 2012

Griffie

*12175138*

fl



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2012 - Annexes du Mqniteur belge Ondernemingsnr : 0817.569.250.

Benaming

(voluit) : "BEM Croatia"

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1000 Brussel, Lombardstraat 34 - 42

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel betreffende een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting

Voorstel betreffende een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen de naamloze vennootschap "BEM Croatia", gevestigd te 1000 Brussel, Lombardstraat 34 - 42, RPR Brussel met ondernemingsnummer 0817.569.250, BTW-plichtige ("de overgenomen vennootschap") en de naamloze vennootschap "BEM - Flemish Construction and lnvestment Company", gevestigd te 1000 Brussel, Lombardstraat 34 - 42, RPR Brussel met ondernemingsnummer 0461.612.904 ("de overnemende vennootschap"), opgemaakt op 4 oktober 2012.



- Johan Kiebooms, geassocieerd notaris, - Bijzonder gevolmachtigde,

Samen hiermee neergelegd : Fusievoorstel van 4 oktober 2012 en uittreksel











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 08.08.2011 11385-0227-018

Coordonnées
BEM CROATIA

Adresse
LOMBARDSTRAAT 34-42 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale