BERCHEM X RING 3

Société anonyme


Dénomination : BERCHEM X RING 3
Forme juridique : Société anonyme
N° entreprise : 809.104.417

Publication

20/05/2014
ÿþRése au Menii belg

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

MOD WORD 11.1

11111

*19101768*

~B 2014

Greffe

N° d'entreprise : 0809.104.417

Dénomination

(en entier) : Belsud Development

(en abrégé) :

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Avenue du Port 86C boîte 103, 1000 Bruxelles

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :Nominations-Démissions

l'Extrait du procès-verbal de l'assemblee générale du 4 juin 2013:

L'assemblée générale accepte la démission de leur poste d'administrateur de Axcess SA et de Inter Real Estate Trusty SCA.

Sont nommé pour ùne`pkriode de titans jusqu'à rassemblée générale de 2019:

- Inter Real Estate Trusty SCA, Avenue du Port 86C boîte 103 à 1000 Bruxelles, représenté par Maryse

ODEURS

- Borealis SA, Avenue du Port 86C boîte 103 à 1000 Bruxelles, représenté par Filip DUMALIN

L'assemblée donne décharge aux administrateurs pour leur mandat sur 2012.

Le conseil d'administration s'est immédiatement après réuni et ils ont nommé en tant qu'administrateur délégué la société Inter Real Estate Trusty SCA.

Tout pouvoirs sont conférés à madame Diane DEHENNIN, demeurant à 1981 Hofstade, Heymansstraat 3 avec faculté de substitution pour signer tous les documents nécessaires pour la publication de cette décision aux annexes du Moniteur belge, pour représenter la société auprès du greffe du tribunal du commerce, du guichet d'entreprises du choix du mandataire, de l'administration de la taxe sur la valeur ajoutée, et de toutes autres administrations fédérales, régionales, provinciales, communales et autres.

Diane Dehennin

Mandataire

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

08/09/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griVie van de akte

neergelegdiontvangen o

Ist!!!!"61111111

28 AU61 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

reptp£1.r*.e1 kRÉÉrierandel Brussel

Ondernemingsnr 0809.104.417

Benaming

(voluit) : BELSUD DEVELOPMENT

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel 1000 Brussel, Havenlaan 86C bus 103

(volledig adres)

onderwerp akte: WIJZGING NAAM  WIJZIGING DOEL  WIJZIGING UUR ALGEMENE VERGADERING - NEDERLANDSTALIGE STATUTEN -

KAPITAALVERHOGING inbreng in natura- STATUTENWIJZIGING  ONTSLAG EN BENOEMING BESTUUR

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 10 juli 2014 Geregistreerd op het eerste registratiekantoor van Antwerpen 3, op 15 juli 2014, twaalf bladen, geen verzendingen, register 05, boek 251, bled 9, vak 01. Ontvangen registratierechten: 50,00 EUR. De ontvanger (gat) C. Van Eisen, adviseur.

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist de maatschappelijke naam te wijzigen van "BELSUD DEVELOPMENT  in

"BERGHEM X RING 3".

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen zodat het voortaan zal

luiden als volgt.

."Het stellen van allerhande verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het

verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, verkavelen, beheren en valoriseren van

allerhande onroerende goederen.

.Het nemen of toestaan van optierechten tot koop of verkoop van vastgoed

'Het verstrekken van leningen, al dan niet met hypotheek gewaarborgd, het financieren van

vastgoed projecten het verstrekken van middelen en diensten aan ondernemingen en vennootschappen.

'De studie, het ontwerpen, ontwikkelen, promoten en begeleiden van vastgoedprojecten allerhande;

'Het uitbaten van een algemene bouwonderneming, beperkt tot de coördinatie van voormelde projecten.

" Alle mogelijke operaties van onroerende aard, zowel in België als in het buitenland, alsmede alle handel in verband met deze activiteiten.

Daarenboven is onder het doel van de vennootschap eveneens begrepen:

'Het beheren van en beleggen in effecten.

'Hot oprichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met en het voeren van directie over andere ondernemingen, alsmede het doen financieren, ook door middel van het stellen van zekerheden, van andere ondernemingen, m.n. van die waarmee de vennootschap in een groep verbonden is.

Binnen haar doel kan de vennootschap al datgene verrichten wat met dit doel in de ruimste zin verband houdt.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs,

'Het bevorderen van nijverheids- en handelsondernemingen in de breedste zin en dit door deel te nemen in de oprichting, de reorganisatie, de kapitaalsultbrelding en het beheer van zulke ondernemingen en door he verstrekken van de financiële middelen en adviezen die zulke ondernemingen voor hun werking nodig hebben;

'Het beheer van alle beleggingen en van alle vermogens eveneens in de breedste zin van het woord, doch enkel voor eigen rekening.

Op de laatste biz. van U.sik g vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

'Technische, commerciële, administratieve en financiële studie van alle vraagstukken betreffende de oprichting en uitbating van nijverheids- en handelsondernemingen.

.Het beheer van vennootschappen, het geven van adviezen, het optreden als bedrijfsconsulent, het geven van aile bedrijfseconomische raad- en of toelichtingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken niet, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen, door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan bet doel in nauw verband met het hare staat.

De raad van bestuur is bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren, dit alles in de meest ruime zin.'

De vergadering neemt kennis van de staat van activa en passive de dato 30 april 2014 van het verslag van de raad van bestuur de dato 8 juni 2014 welk de wijziging van het maatschappelijk doel verantwoordt.

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist om het uur van de jaarvergadering te wijzigen van 15.00 uur naar 17.00 uur, om

deze voortaan te houden op de eerste dinsdag van de maand juni om 17.00 uur.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist om vanaf heden de statuten in de Nederlandse taal aan te nemen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist aldus het maatschappelijk kapitaal te verhogen met acht miljoen achthonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 8.875.000,00), om het maatschappelijk kapitaal te brengen van eenzestigdulzend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) op ACHT MILJOEN NEGENHONDERD ZESENDERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 8.936,500,00) door inbreng in natura van een onroerend goed KAVEL 1.

TUSSENKOMST

De naamloze vennootschap "IMMO BERCHEM X", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Havenlaan 86e, bus 103, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen met ondememingsnummer BE0885.541.209 RPR Brussel, is hier tussengekomen om met deze inbreng toe te stemmen. Zij verklaart dat deze inbreng niet het voorwerp uitmaakt van enige betwisting, overdracht of beslagname.

En door creatie en uitgifte veertienduizend vierhonderd dertig (14.430) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen ais de thans bestaande aandelen, en de toekenning ervan aan de inbrenger,

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED

Stad Antwerpen, 22ste afdeling Berchem, 2de afdeling

Een perceel grond gelegen Borsbeekbrug 7, thans kadastraal bekend,

sectie A deel van nummer 95K6, voor een oppervlakte volgens bijgevoegd plan van 6.286,90 m2, zijnde kavet 1 uit nagemelde splitsingsakte.

Splitsingsakte

Voormeld perceel werd opgenomen in de splitsingsakte met erfdienstbaarheden met aangehecht site-reglement van de Site X Antwerpen, verleden voor geassocieerd notaris Dick Van Laere te Antwerpen op 1 juli 2014, ter overschrijving aangeboden aan het derde hypotheekkantoor te Antwerpen.

Het plan van dit perceel opgemaakt door M.S.O.G. Wilfried Bruyninckx Topoplan op 28 mei 2014 werd geregistreerd in de databank van de afbakeningsprans met het refertenummer 11302-10024.

Alhier geschat overeenkomstig voornoemd verslag van de bedrijfsrevisor, op acht miljoen achthonderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 8.875.000,00).

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Voormeld eigendom hoort toe aan de naamloze vennootschap IMMO BERCHEIVI X te Brussel om deze onder groter oppervlakte aangekocht te hebben:

"Deels van de naamloze vennootschap naar publiek recht DE POST te Brussel blijkens akte verleden voor Johan Huybrechts, commissaris bij het Aankoopcomité van Antwerpen op 20 september 2007, overgeschreven op het derde hypotheekkantoor te Antwerpen onder referte 59-T-31/10/2007-19034.

" Deels van de naamloze vennootschap naar publiek recht DE POST te Brussel blijkens akte verleden voor Johan Huybrechts, commissaris bij het Aankoopcomité van Antwerpen op 20 september 2007, overgeschreven op het derde hypotheekkantoor te Antwerpen onder referte 59-T-10/01/2008-00613.

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur, en van het verslag opge-'maakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen,

Verslag Bedrijfsrevisor

Dat deze natura-inbreng een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het verslagschrift de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

dato 4 juli 2014, opgemaakt door "A Van Rysseghem Bedrijfsrevisoren" EBVBA te Boorimeerbeek,

vertegenwoordigd door Ann Van Rysseg hem, Bedrijfsrevisor."

Er wordt hier akte van genomen dat dit verslag besluit in volgende termen:

8, Besluit

De inbreng in nature naar aanleiding van de kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap BELSUD DEVELOPMENT NV met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Havenlaan 86C bus 103, bestaat uit het terrein gelegen in stad Antwerpen, district Berchem, Binnensingel/Ring RA/Borsbeekbrug 7, lot 1, kadastraal gekend Berchem 2de afdeling, sectie A deel van nummer 95K6 met een oppervlakte van 6.286,90 m3 welke wordt ingebracht voor een weerde van EURO 8.875.000 en waarvoor 14.430 nieuwe aandelen worden uitgegeven, die genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de winst zullen delen vanaf hun uitgifte.

Bij de beëindiging van mijn controlewerkzaamheden ben ik van oordeel dat:

-de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren betreffende inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

-de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden EURO 8.875.000,00 (acht miljoen achthonderd vijfenzeventigduizend euro) is.

-De weerhouden fractiewaarde voor het bepalen van het aantal als tegenprestatie uit te geven aandelen , van een bestaand aandeel van BELSUD DEVELOPMENTN\L is EURO 615,00.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 14.430 aandelen, volledig volgestort

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Boortmeerbeek op vrijdag 4 juli 2014

A Van Rysseghem Bedrijfsrevisoren E.BVBA

Vertegenwoordigd door Ann Van Rysseghem

Bedrijfsrevisor."

Verslag van de raad van bestuur

Tevens wordt het bijzonder verslag, opgemaakt door de raad van bestuur van de vennootschap overeenkomstig artikel 602 W. Venn. omtrent de inbreng in nature, hier voorgebracht.

ZEVENDE BESLUIT

Ais vergoeding voor en ten belope van voormelde inbreng worden veertienduizend vierhonderd dertig (14.430) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen ais de thans bestaande aandelen aan de voormelde inbrenger de naamloze vennootschap IMMO BERCHEM X toegekend.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt.

NEGENDE BESLU1T

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen beslissingen, de aanneming van de statuten in de Nederlandse taal en door schrapping van de overbodige dan wel achterhaalde bepalingen, hernummering en herschikking der statuten en vervolgens, herbepaling statuten waarbij vooreerst ieder artikel afzonderlijk en vervolgens de integrale tekst der aldus aangepaste statuten worden goedgekeurd.

TIENDE BESLUIT

De vergadering verleent de raad van bestuur alle bevoegdheden om voorgaande besluiten uit te voeren.

ELFDE BESLUIT

De vergadering verleent ontslag op hun verzoek aan de huidige bestuurders;

1)0e burgerlijke vennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen "INTER REAL ESTATE TRUSTY", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Havenlaan 86e bus 103, ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen met ondememingsnummer 0447.846.129 - RPR Brussel, met als vaste vertegenwoordiger Mevrouw ODEURS Maryse Dora Alexandra, geboren te Sint-Truiden op 2 juli 1956, wonend te 3500 Hasselt, Grote Roost 32.

2)De naamloze vennootschap "Bureel voor Ontwerp, Realisatie, Architectuur, Leefmilieu en Ingenieurstudies" in het kort "BOREAL1S", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Havenlaan 86c bus 103, ingeschreven ln de Kruispuntbank voor Ondernemingen met ondernemingsnummer 0424.014.813 - RPR Brusse, met als vaste vertegenwoordiger de heer DUMALIN Filip Michel Cecile, geboren te Leuven op 29 maart 1968, wonende te 1950 Kraainem, Blauwe Bosbessenlaan 26.

De vergadering verleent kwijting voor hun geheel mandaat,

De vergadering beslist te benoemen als bestuurders voor een termijn van zes jaar:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de peso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

1.De naamloze vennootschap "INTERGERIM", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Havenlaan 86e bus 103, ingeschreven In de Kruispuntbank voor Ondernemingen met ondernemingsnummer BE0447.757.344 - RPR Brussel.

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EBELFIN CoNsuur met maatschappelijke zetel te 1140 Evere, Fr. Van Cutsernstraat 50, (ondememingnummer 0546.631.820)

3.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'PARK WEST' met zetel 3080 Tervuren, Hertstraat 30 (ondernemingsnummer 0537.366.241)

4.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Werner Joris" met zetel te 2970 Schilde, Blijde Inkomst 42 (ondernemingsnummer 0472.683.770)

Vermelde bestuurders, vertegenwoordigd door de heer SCHAMP Jan, voornoemd, bij onderhandse volmacht de dato 8 juli 2014 verklaren enerzijds uitdrukkelijk te aanvaarden en anderzijds dat geen verbodsbepaling zich verzet tegen hun aanstelling.

De mandaten zijn onbezoldigd, behou-Idens andersluidende beslissing van de algemene vergadenring. Overeenkomstig artikel 61 tweede paragraaf van het Wetboek van vennootschappen, nemen de aandeelhouders kennis van de aanstelling van:

1.de heer DE VOCHT Eric Georges Maria Gilbert, geboren te Ukkel op 31 augustus 1944, wonende te Zwitserland, CH-3780 Gstaad, Untergstaadstrasse 24, chalet "Zentrum", als vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon-bestuurder de naamloze vennootschap "INTERGERIM"..

2.De heer BOUVIER Eric Arthur Irénée, geboren te Ukkel op 12 augustus 1962, wonende te 1140 Evere, Fr. Van Cutsemstraat 50, als vaste vertegenwoordiger van de rechtspersoon-bestuurder besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EBELFIN CONSULT"

3.De heer VAN GASTEREN Steven Maria Constant, geboren te Deume (Ant.) op 3 september 1967, wonende te 3080 Tervuren, Hertstraat 30, als vaste vertegenwoordiger van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARK WEST

4.De heer JORIS Wemer Jozef Emilius, geboren te Antwerpen op 15 oktober 1964, wonende te 2970 Schilde, Blijde Inkomst 42 als vaste vertegenwoordiger van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Werner Joris",

De voormelde bestuurders, vertegenwoordigd als gezegd, komen samen in een raad van bestuur en nemen met eenparigheid van stemmen de volgend besluit:

-wordt benoemd als gedelegeerd bestuurder; de voornoemde vennootschap "INTERGERIM met als vaste vertegenwoordiger de heer DE VOCHT Eric, voornoemd

TWAALFDE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling aan: 1) mevrouw Diane Dehennin, wonende te 1981 Hofstede, Heymansstraat 3 en 2) de besloten vennootschap met beperkte . aansprakelijkheid "LAUTES" met maatschappelijke zetel te 3570 Alken, Snoekstraat 38/2 ingeschreven in de: Kruispuntbank voor Ondernemingen met ondernemingsnummer 0808.688.802, RPR Tongeren, evenals haar : bedienden, elk met mogelijkheid om afzonderlijk te handelen, met recht van indeplaatsstelling om als speciale volmachthebber namens de vennootschap op te treden bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen inclusief ondernemingsloket om daar aile formaliteiten te vervullen van inschrijvingen, latere wijzigingen, en schrappingen van de vennootschap en tevens om aile formaliteiten te vervullen bij de Directe en Indirecte Belastingen en de diensten van de B.T.W,.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Dick Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd*. afschrift akte 10 juli 2014

inhoudende coördinatie van statuten in de Nederlandse taal

verslagen

.4

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge



25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 22.08.2014 14444-0014-011
05/01/2012
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe MOO WORD 11.1

'eu * IXELLES

23DEC °~ë

Rése rv'

au

Monitet

belge

I1IIII liII 1111111111 IIII 1111111111 I11I II1 III

'12003099*

N° d'entreprise : 0809104417

Dénomination

(en entier) : Belsud Development

(en abrégé) :

Forme juridique : SA

Siège : Avenue du Port 86C boîte 103, 1000 Bruxelles

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :Changement de représentant permanent de la société IRET

l'Extrait du Procès-verbal du Conseil d'Administration du 8 decembre 2011.

Le Conseil d'Administration prend connaissance du remplacement de Monsieur De Vocht Eric par Madame Odeurs Maryse, demeurant à 3500 Hasselt, Grote Roost, 32, comme représentant permanent de l'administrateur et administrateur-délégué au sein du Conseil d'Administration de Inter Real Estate Trusty (IRET) SCA (N.E. 0447.846.129) et cela à partir d'aujourd'hui (8-12-2011).

Tous pouvoirs sont conférés à Madame Diane DEHENNIN, demeurant à 1981 Hofstade, Heymansstraat, 3, avec faculté de substitution, pour signer tous les documents nécessaires pour la publication de cette décision aux annexes du Moniteur belge, pour représenter la société auprès du greffe du tribunal du commerce, du guichet d'entreprises du choix du mandataire, de l'administration de la Taxe sur la Valeur Ajoutée, et de toutes autres administrations fédérales, régionales, provinciales, communales et autres.

Diane Dehennin

Mandataire

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

17/08/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 07.06.2011, DPT 10.08.2011 11395-0379-015
10/08/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 01.06.2010, DPT 06.08.2010 10389-0033-015
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.07.2015, NGL 08.07.2015 15289-0547-024
19/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

mina In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegcliontvangen op





Voor-

behouden aan het Bblgisch

Staatsblad

Iotmntlo 10 ~~~,' 2015 -

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van k@geitandel Gimeee

Ondernemingsnr : 0809.104.417

Benaming

(voluit) : BERCHEM X RING 3 (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Havenlaan 86c, bus 103, 1000 Brussel, België (volledig adres)

Onderwerp akte : Kwijting - Ontslagen en benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering, besluitvorming d.d. 2 juli 2015:

"1. Kwijting aan de bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat voor het boekjaar afgesloten op 31 december 2014:

Bij afzonderlijke stemming beslissen de aandeelhouders éénpang kwijting te verlenen aan de bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat, gedurende het boekjaar afgesloten op 31 december 2014,

2. Ontslag en benoeming van bestuurders:

De Algemene Vergadering neemt kennis van het ontslag van Werner Joris BVBA als bestuurder van de Vennootschap en aanvaardt het ontslag met ingang vanaf 1 maart 2015,

De aandeelhouders beslissen met eenparigheid van stemmen om met onmiddellijke ingang ontslag te geven aan de volgende bestuurders:

- PARK WEST BVBA, vertegenwoordigd door de heer Steven Van Casteren;

- EBELFIN CONSULT BVBA, vertegenwoordigd door de heer Eric Bouvier.

De aandeelhouders beslissen met eenparigheid van stemmen om niet onmiddellijke ingang de volgende personen te benoemen als bestuurders voor een termijn van zes jaar:

- SCABELL BVBA, met maatschappelijke zetel te Struisblokstraat 4, 3370 Boutersem, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Leuven onder het nummer 0897.815.964, met als vaste vertegenwoordiger de heer Pascal Uyttendaele;

- JOSTI NV, met maatschappelijke zetel te Havenlaan 86c, bus 103, 1000 Brussel, ingeschreven in het; rechtspersonenregister van Brussel onder het nummer 0447.824.551, met als vaste vertegenwoordiger, mevrouw Maryse Odeurs.

Hun mandaat wordt niet vergoed.

3, Varia:

Er wordt met eenparigheid van stemmen beslist om een bijzondere volmacht te verlenen aan mevrouw Katrien VAN DE SIJPE en mevrouw Ellis VANDORPE, advocaten, kantoor houdende te Nieuwebosstraat 5, 9000 Gent, elk individueel en met recht van indeplaatsstelling, om al het nodige en/of nuttige te doen met betrekking tot bovenvermelde beslissingen, met inbegrip van de publicatie van deze notulen in het Belgisch Staatsblad (d.m.v. formulieren I en Il), het verrichten van alle nodige en nuttige bewerkingen en wijzigingen aan de inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het relevante' Ondernemingsloket of enige andere bevoegde instantie en daartoe alle andere administratieve formaliteiten te, vervullen, elk document hiertoe bestemd te ondertekenen en in het algemeen ai het nodige te doen voor de, uitvoering van bovenvermelde beslissingen."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

gehouden bij eenparige schriftelijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mevrouw Katrien VAN DE S1JPE

Advocaat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

-`' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

I.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.08.2016, NGL 31.08.2016 16560-0500-030

Coordonnées
BERCHEM X RING 3

Adresse
AVENUE DU PORT 86C, BTE 103 - TOUR & TAXI 1000 BRUXELLES

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale