BERNARD ENERGYADVOCACY

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BERNARD ENERGYADVOCACY
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.481.318

Publication

16/07/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 02.05.2013, DPT 12.07.2013 13297-0173-013
07/08/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 03.05.2012, DPT 03.08.2012 12382-0149-010
13/01/2011
ÿþr

MW 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





IIlI lll Il IID 11M 11111 IIll 11111 IO II

" 11007036'

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

o 5 JAN 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

OndeBenaming

e am ng a~ Z 14 34

(voluit) : Bernard EnergyAdvocacy

Rechtsvorm : coöperatieve yennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 1180 Brussel, Dieweg 85A

Onderwerp akte : Oprichting, machten

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester David INDEKEU, notaris te Brussel, vervangend benoemd ter: vervanging van Meester Jean-Luc INDEKEU, notaris te Brussel, ingevolge beschikking van aanwijzing van de Rechtbank van Eerste Aanleg van Brussel van tweeëntwintig december tweeduizend en negen, op 4 januari: 2011, wat volgt:

ZIJN VERSCHENEN :

1. De heer BERNARD Pierre Emestine Roger Maria, NN 57041441995, geboren te Kortrijk op 14 april 1957,, gedomicilieerd te 8300 Knokke-Heist, Nellenslaan, 172, bus 31.

2. Mevrouw BERNARD Valérie Louise Renée, NN 80062218207, geboren te Ukkel, op 22 juni 1980,: gedomicilieerd te 1180 Brussel, Dieweg 85A.

3. De heer BERNARD Christopher-James John Vince, NN 86032548312, geboren te Ottawa (Canada), op 25 maart 1986, gedomicilieerd te 1860 Meise, Kappellelaan 383, bus 1.

Welke comparanten ons verzocht hebben de statuten op te maken van een coöperatieve vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid , met de volgende voornaamste kenmerken

VORM : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

NAAM : Bernard EnergyAdvocacy

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL : 1180 Brussel, Dieweg 85A

DOEL :

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

-diensten aan te bieden en advies te verlenen op het vlak van voornamelijk maar niet beperkt tot algemeen: juridisch advies met inbegrip redactie van overeenkomsten, vertegenwoordiging van belangen,: communicatiediensten vooral bestemd voor, maar niet beperkt tot de energiesector, met inbegrip maar niet; beperkt tot transmissie- en distributienetten voor elektriciteit en/of gas, met inbegrip van maar niet beperkt tot,; het verlenen van advies inzake systemen en diensten die verband houden met transmissienetten en' distributienetten, de onderhandeling van overeenkomsten, joint ventures, overnames, die daarmee verband! houden, de verstrekking van aanbevelingen met betrekking tot de keuze van leveranciers, het verlenen van: bijstand bij de implementatie van voormelde diensten, en dat zowel aan verbonden vennootschappen als aan' derden;

-diensten aan te bieden en advies te verlenen inzake contractenbeheer, het beheer van de relaties met derden en contractspartijen, en dat zowel aan verbonden vennootschappen als aan derden;

-diensten aan te bieden en advies te verlenen op het vlak van algemene management ondersteuning, training, en marketing diensten, en, meer algemeen, alle ondersteunende diensten, en dat zowel aan verbonden vennootschappen als aan derden;

-rechtstreeks of onrechtstreeks en in om het even welke vorm deelnemingen te nemen of belangen aan te houden in al dan niet verbonden vennootschappen of entiteiten (ongeacht of deze vennootschappen of entiteiten bestaan of nog moeten worden opgericht);

-deze deelnemingen te beheren, de rechten verbonden aan deze deelnemingen uit te oefenen, alle: verplichtingen na te komen die daarmee verband houden en in het algemeen aile handelingen te stellen die. rechtstreeks of onrechtstreeks de waarde van deze deelnemingen kunnen verhogen;

-in te schrijven op aandelen of andere effecten (met inbegrip van alle soorten financiële instrumenten) en: aandelen of andere effecten (met inbegrip van alle soorten financiële instrumenten) te verwerven, te verkopen; of over te dragen;

-alle soorten leningen te nemen bij of toe te staan aan al dan niet verbonden vennootschappen of entiteiten.

De vennootschap kan alle persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken en dat zowel met betrekking tot! haar eigen verbintenissen als met betrekking tot verbintenissen van verbonden vennootschappen of van: derden, onder meer door hypotheken of panden te verstrekken over haar goederen of door haar handelszaak in: pand te geven.

Op de laatste Pb, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële,

financiële, roerende of onroerende handelingen en activiteiten verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks

verband houden met het maatschappelijk doel of kunnen bijdragen tot de verwezenlijking daarvan.

DUUR : De vennootschap is aangegaan voor onbeperkte duur, met ingang van 4 januari 2011.

GEPLAATST MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL :

Het maatschappelijk kapitaal, vastgesteld op 20.000,00 euro, is vertegenwoordigd door 200 aandelen

zonder vermelding van nominale waarde.

INSCHRIJVING IN GELD.

Op de 200 aandelen wordt in geld ingeschreven, tegen de prijs van 100,00 euro per stuk, door

1. De heer BERNARD Pierre: 180 aandelen categorie A, gestort ten belope van 5.500,00 euro;

2. Mevrouw BERNARD Valérie: 10 aandelen categorie B, volgestort ten belope van 1000,00 euro;

3. De heer BERNARD Christopher-James: 10 aandelen categorie B, volgestort ten belope van 1000,00 euro.

Samen: 200 aandelen

De comparanten verklaren en erkennen dat ieder van deze 200 aandelen werd volgestort ten belope van minimum 1/4de en dat het totale bedrag van die stortingen, te weten 7.500,00 euro gedeponeerd is op de bijzondere rekening nummer IBAN BE 7320 2433 5634 geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de "BANK CBC".

BEVOEGDHEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is. De raad is onder meer bevoegd om een huishoudelijk reglement op te stellen ter aanvulling van deze statuten, waarin onder meer een regeling wordt voorzien voor het geval er duurzame onenigheid ontstaat tussen vennoten.

De Raad van Bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer personen die al dan niet bestuurder zijn. De Raad van Bestuur kan tevens bijzondere lasthebbers aanstellen. . VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt ln alle akten, met inbegrip van deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en in rechte, vertegenwoordigd door:

-de Raad van Bestuur collegiaal handelend;

-een bestuurder die benoemd is op voordracht van houders van A aandelen;

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, binnen de perken van het dagelijks bestuur, door een persoon aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen.

Deze ondertekenaars moeten ten opzichte van derden niet het bewijs leveren van een voorafgaande beslissing van de Raad van Bestuur.

De vennootschap is tevens geldig verbonden door bijzondere lasthebbers binnen de perken van hun mandaat.

ALGEMENE VERGADERING :

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, meer bepaald iedere eerste donderdag van de maand mei om 10 uur (en voor het eerst in 2012), om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Als die dag een feestdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende Werkdag op hetzelfde uur. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet in deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

De algemene vergadering wordt naargelang van het geval voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur en zoniet door de bestuurder daartoe door de raad aangewezen.

VOORWAARDEN VOOR DE TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN :

Een vennoot mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vernield in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, aan een ander persoon, al dan niet vennoot, volmacht geven hem op een algemene vergadering te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen.

MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR :

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste maatschappelijk boekjaar vangt aan op 4 januari 2011 en eindigt op 31 december 2011.

WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf percent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht zodra de wettelijke reserve éénitiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

VERDELING VAN HET VEREFFENINGOVERSCHOT :

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~

Na betaling van de schulden zal het saldo worden aangewend voor de terugbetaling van de stortingen uitgevoerd voor de volstorting van de aandelen.

Als op alle aandelen niet in eenzelfde mate stortingen werden uitgevoerd, zullen de vereffenaars het evenwicht onder de aandelen vanuit het standpunt van de volstorting herstellen hetzij door een opvraging, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

De resterende activabestanddelen worden in gelijke mate onder de aandelen verdeeld.

BESTUURDERS: Worden benoemd voor een onbepaalde duur :

1. De heer BERNARD Pierre Emestine Roger Maria, NN 57041441995, geboren te Kortrijk op 14 april 1957, gedomicilieerd te 8300 Knokke-Heist, Nellenslaan, 172, bus 31.

2. De heer BERNARD Christopher-James John Vince, NN 86032548312, geboren te Ottawa (Canada), op "

25 maart 1986, gedomicilieerd te 1860 Meise, Kappellelaan 383, bus 1.

Hun mandaat zal onmiddellijk verstrijken na de gewone jaarvergadering van 2013 voor de heer Christopher-

; James Bernard en 2016 voor de heer Pierre Bernard.

Tegelijk hiermee neergelegd een uitgifte van de oprichtingsakte van 04/01/2011.

Uittreksel afgegeven overeenkomstig artikel twee, paragraaf vier, van het Wetboek van Vennootschappen

met het oog op de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel en het verkrijgen van de

juridische persoonlijkheid door de nieuwe vennootschap.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

David INDEKEU, notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

14/10/2015 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2014, APP 05.10.2015, DPT 06.10.2015 15642-0420-017
10/10/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 27.09.2016, DPT 30.09.2016 16642-0276-016

Coordonnées
BERNARD ENERGYADVOCACY

Adresse
LOUIZALAAN 350 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale