BERNARD FOBE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BERNARD FOBE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.369.297

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 17.03.2014, NGL 22.04.2014 14095-0367-012
10/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 18.03.2013, NGL 08.04.2013 13084-0372-012
28/10/2011
ÿþ Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

Voor- I11H1~~mnm~~mu~uu

behouden *11163665

aan het

Belgisch

Staatsbiac



Ondernemingsnr : 81)0 369. 29 Benaming

(voluit) : BERNARD FOBE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1180 Brussel (Ukkel), Schilderachtige Dreef 145

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN- BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Alex DE WULF, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, op I l oktober 2011, neergelegd voor registratie; dat

De heer FOBE Bernard Daniel Pierre, geboren te Gent, op 5 juli 1956, nationaal nummer 56.07.05 233-66, ongehuwd en bevestigen geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 1180 Brussel (Ukkel), Schilderachtige Dreef 145.

Volgende vennootschap heeft opgericht:

RECHTSVORM  NAAM  ZETEL

Er wordt een vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "BERNARD FOBE".

De zetel wordt voor het eerst gevestigd te 1180 Brussel (Ukkel), Schilderachtige Dreef 145. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal werd volledig geplaatst en bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder een honderd zesentachtigste (1/186 ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op alle kapitaalaandelen werd door de Heer FOBE Bernard, voornoemd, volledig ingeschreven, voor een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

Tengevolge van de inschrijving, de gedane stortingen en de oprichting van de vennootschap, staat het hiervoor vermelde gestorte bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel ter beschikking van de vennootschap.

BOEKJAAR

Elk boekjaar begint op I oktober en eindigt op 30 september van het zelfde kalenderjaar.

WINSTVERDELING  ONTBINDING  VEREFFENING

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, algemene onkosten, eventuele

vergoeding aan de zaakvoerder en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste ééntwintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds totdat dit één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Wordt deze verhouding naderhand om een of andere reden niet meer bereikt, dan dient de gezegde afhouding opnieuw toegepast te worden tot de reserve weer op peil is. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen.

In geval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun bevoegdheden, hun aantal en hun bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. De vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) slechts in functie na bevestiging van zijn (hun) benoeming door de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Nadat de schulden van de vennootschap en de kosten van de vereffening zijn betaald, wordt het batig saldo gescheiden en verdeeld onder de vennoten, naar verhouding van ieders aandelen, in zover ze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-Btjta-gm üij but Belgisreti-Sta-átsb-ta'ti _ 28/20í20Yr ÿÿ -Aïiiiëxës ïtü 1Vlóniteur belge

ee volgestort zijn; zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten hersteld door terugbetaling of bijstortingen ter keuze van de vereffenaar(s).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2011- Annexes du Moniteur belge BESTUURSORGAAN  BESTUURSBEVOEGDHEID

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering, te benoemen bij eenvoudige meerderheid van stemmen. VERTEGENW OORDIGINSBEV OEGDHEID

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, alsook met betrekking tot het dagelijks bestuur, evenwel met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

Alle bedrijvigheid die gewoonlijk door een binnenhuis-ontwerper in opdracht en ten behoeve van derden wordt verricht.

Dit omvat de klassieke architecturale opdrachten eigen aan de binnenhuisarchitectuur : het verlenen van advies, het ontwerpen, het kiezen, het uittekenen, het uitbesteden van alle aspecten en onderdelen van de binnenhuisinrichting, alsook de controle op de uitvoering en/of de levering door derden, de coördinatie, de werfcontrole en de financiële controle van deze werken en leveringen.

Verder omvat dit alle aspecten van de studies inzake verwarming, sanitair, elektriciteit, verlichting, beeld en klanktechnieken en alle andere speciale technieken en afwerking van lokalen, interieurs en façaden, voorzover deze niet eigen zijn aan het beroep en de verantwoordelijkheden van de architect of ingenieur of het onderwerp uitmaken van een speciale vergunning.

Eveneens de aan - en verkoop, de in - en uitvoer, de commissiehandel, de vertegenwoordiging, de vervaardiging en fabricage, de handel in de ruimste betekenis van het woord, aan particulier en aan handelaar, met betrekking tot alle producten eigen aan de inrichting en de verfraaiing van gebouwen, interieurs, burelen, handelspanden, openbare ruimten. Dit omvat de handel van zowel muur - als vloer - als plafondbekleding evenals de objecten eigen aan de afwerking van de in te richten ruimten, zoals daar zijn : meubilair, zowel nieuw als antiek, kunstwerken, design, verlichtingstoestellen, tapijten, stoffen, beslag, sanitair, huishoudtoestellen, enzovoort.

Het opleiden en het geven van vorming aan personen in het renoveren, inrichten en decoreren van onroerende goederen, de coördinatie in de aanneming van ruwbouwwerken en binnenhuiswerken.

Het verlenen van diensten, bijstand, advies, opleiding en leiding onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of éénmanszaken, en dit op het vlak van het beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de verkoop, de marketing, vorming en scholing, de technische ontwikkeling, de boekhouding, het personeelsbeleid, het waarnemen van mandaten als bestuurder, enzovoort het verlenen van adviezen en intellectuele administratieve hulp, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen.

De vennootschap kan daarbij de functie van bestuurder, zaakvoerder, bewindvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap mag zich voor derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan of andere waarborgen en zekerheden verstrekken, zelfs ten gunste van natuurlijke personen en ten aanzien van vennootschappen waarin zij geen belang of deelneming heeft, één en ander evenwel slechts in zoverre daartoe geen erkenning, vergunning en/of machtiging van overheidswege vereist is;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan alle soorten van patenten, licenties, handelsmerken verwerven met betrekking tot het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan alle burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden en te bevorderen, en de opbrengsten beleggen in roerende of onroerende goederen of rechten.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst van alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Zij kan de functie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de algemene vergadering mits inachtneming van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

JAARVERGADERING

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden op de zetel van de vennootschap, op de derde maandag van maart om 18 uur, waarop moet worden besloten over de goedkeuring van de jaarrekening.

ls deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats. Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber die vennoot moet zijn of echtgenoot van een vennoot.

DEPONERING GESTORTE KAPITAAL

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 751-2056103-34 bij AXA BANK, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard zal blijven.

DIVERSE BEPALINGEN

BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDERS  VASTE VERTEGENWOORDIGER

Werd benoemd tot zaakvoerder & vaste vertegenwoordiger, en dit voor onbepaalde duur en met de machten voorzien in de voormelde statuten: De Heer FORE Bernard, voornoemd.

Die aanvaardde.

BEGIN EN AFSLUITING EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van oprichting en zal worden afgesloten in 2012.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De zaakvoerder(s) zal (zullen) mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zijn voor

alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen overgaat (overgaan) tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld v66r de ondertekening van de oprichtingsakte.

VOLMACHT RPR, BTW ADMINISTRATIE EN KBO

De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan STËVIGNY & C° BVBA,met maatschappelijke zetel te 9930 Zomergem, Peperhoek 6, voor wie zal optreden Mevrouw VERMEULEN Dominique.

Tevens kunnen haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden komen, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de

Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1°bis W. Reg.)

Tegelijk hiermee neergelegd:

-een uitgifte van de oprichtingsakte dd. I l oktober 2011.

Voor-'be',ouden ,..aan het Bfelgigch Staatsblad

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BERNARD FOBE

Adresse
SCHILDERACHTIGE DREEF 145 1180 UKKEL

Code postal : 1180
Localité : UCCLE
Commune : UCCLE
Région : Région de Bruxelles-Capitale