BERNIC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BERNIC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 552.584.848

Publication

21/05/2014
ÿþ Moa zo

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

All 10





neergefegd/ontvangen op

12 MEI 2014

ter griffie van êlRfnederlandstalige Ic van koophandel Brussel

reohti~al t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 7,552. ser ipe

Benaming

(voluit) : BERNIC

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1070 Anderlecht - Neerpedestraat 288

Onderwerp akte : Oprichting

Ingevolge akte verleden voor Notaris Paul Bauwens, te Dilbeek, op 7 mei 2014, aangeboden ter registratie, hebben volgende personen een NV opgericht waarvan de statuten luiden als volgt:

1. VERSCHIJNERS;

A. De heer DERYCKERE Bernard Francis Noël, geboren te Sint-Agatha-Berchem, op 22 december 1958, nationaal nummer 58.12.22-197.57, ongehuwd, wonende te 1070 Anderlecht, Neerpedestraat 288.

B. Mevrouw VAN DEN HENDE Nicole, geboren te Etterbeek, op 30 november 1956, nationaal nummer 56.11,30-394.56, ongehuwd, wonende te 1703 Schepdaal, Lostraat 96.

C. Mevrouw DERYCKERE Sophie Céline Stephanie, geboren te Brussel op 15 januari 1987, nationaal nummer 87.01.15-408.06, ongehuwd, wonende te 1060 Saint-Gilles, Capouilletstraat 7 GV.

D, Mevrouw DERYCKERE Stephanie Marie Nicole, geboren te Brussel op 14 januari 1988 (identiteitskaart nummer 590-5255748-23 - rijksregister nummer 88.01,14-408.57), ongehuwd, wonende te 1703 Schepdaal, Lostraat 96,

E. Mevrouw DERYCKERE Céline Evelyne Valérie, geboren te Brussel, op 30 november 1996, nationaal nummer 96.11.30-306,14, ongehuwd, wonende te 1703 Schepdaal, Lostraat 96,

De verschijners onder A en B worden beide als oprichters van de vennootschap aanzien in toepassing van: artikel 450 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. NAAM-VORM: "Bernie" - Naamloze Vennootschap

3, ZETEL: 1070 Anderlecht - Neerpedestraat 288

4. DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland;

- het oprichten, overnemen en uitbaten van rust- en verzorgingstehuizen en woonzorgcentra,.

serviceflatgebouwen, korte-verblijfcentra;

- Bedeling en bereiding van maaltijden;

- het verwerven, aankopen, verkopen, overdragen, ruilen, verhandelen, beheren, huren, verhuren, ter' beschikking stellen, (huur)financieren van onroerende goederen en zakelijke rechten op zulke goederen en dit: in België of het buitenland, alsmede alle handelingen die de opbrengst van de onroerende goederen bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling en de verfraaiing van deze goederen;

- het uitvoeren van de functie van bestuurder, gedelegeerd-bestuurder, zaakvoerder en/of vereffenaar van andere vennootschappen.

- het waarnemen, bekleden en uitoefenen van mandaten en functies van bestuurder, zaakvoerder,; vereffenaar of gelijksoortige mandaten in alle soorten vennootschappen, verenigingen, stichtingen of ondernemingen;

- het verlenen van diensten en het adviseren op het vlak van management, bedrijfsbeheer, administratie (dagelijks) beheer en beleid op alle mogelijke vlakken aan derden, natuurlijke en/of rechtspersonen, en dit in de ruimste zin van het woord en welke ook de activiteit weze van voornoemde personen;

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap kan bovendien persoonlijke of zakelijke waarborgen verstrekken tegen vergoeding tot zekerheid van schulden en verbintenissen, aangegaan tegenover derden door verbonden ondernemingen, door andere ondernemingen waarmee een participatieverhouding bestaat en door de bestuurders van de onderneming, en zij mag zekerheden stellen zoals borg, hypotheek en andere tot waarborg van verbintenissen van derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL: Tweeënzestigduizend euro (¬ 62,000,00) vert. door honderd (100) aandelen zavnw, volledig volstort in speciën en onderschreven als volgt: door de comparant sub A en B, elk op zeventien (17) aandelen, zijnde elk voor een bedrag van tienduizend vierhonderdvijfenvijftig euro (¬ 10.455,00). De comparanten sub C, D en E, elk op vijfentwintig (25), zijnde elk voor een bedrag van dertienduizend vijfhonderddertig euro (¬ 13.530,00).

6, KAPITAAL: Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 51.500).

7. WINSTVERDELING - LIQUIDATIE: De algemene vergadering beslist vrij over de aanwending van de resultaten met gewone meerderheid van stemmen.

Na de voorgeschreven voorafneming voor de wettelijke reserve wordt dus onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen het saldo van de winst als dividend uitgekeerd aan de aandeelhouders a rata van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen, tenzij de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten deel te reserveren of aan te wenden tot aflossing van het kapitaal,

De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen en op de wijze die door de raad van bestuur worden aangeduid.

VEREFFENING-VERDELING: Het batig saldo van de vereffening zal onder de houders van titels van de vennootschap verdeeld worden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en rekening houdend met hun respectieve rechten,

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot het gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

8. BOEKJAAR: van 1 januari tot 31 december van elk jaar.

9. JAARVERGADERING: elk jaar, de tweede vrijdag van de maand juni om 16.00uur, -- Elk aandeel geeft recht op één stem.

Om tot de vergadering toegelaten te worden, doch slechts indien de oproeping deze voorwaarde uitdrukkelijk vermeldt, moeten de houders van aandelen aan toonder uiterlijk zeven dagen voor de vergadering hun aandelen deponeren op de zetel van de vennootschap of bij een financiële instelling in de oproepingsbrieven aangewezen. Binnen zelfde termijn moeten de aandeelhouders op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap.

Een aanwezigheidslijst, waarop de naam van de aandeelhouders en het aantal aandelen voor dewelke zij optreden voorkomen, wordt door Ieder van hen of hun lasthebbers ondertekend bij het begin van de zitting.

Bestuurders zijn vrijgesteld van de verplichte deponering en hebben het recht deel te nemen aan de vergadering, ongeacht of zij aandeelhouders zijn of niet. In dit laatste geval hebben zij enkel raadgevende stem.

10. BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit minimum het aantal leden door de wet voorzien. De bestuurders zijn al of niet aandeelhouders, Zij worden benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders, en hun mandaat kan ten allen tijde worden herroepen.

De raad van bestuur kan dan slechts geldig beraadslagen wanneer minstens de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De beslissingen in de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid der uitgedrukte stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergade-ring voorzit, beslissend.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen, zowel daden van beschikking als van bestuur, te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van deze welke door de wet zijn voorbehouden aan de algeme-ine vergadering.

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en bulten rechte, handelend door de meerderheid van de leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend aan bepaalde leden van de Raad van Bestuur, zoals hiervoor bepaald, mag de Raad van Bestuur het dagelijks bestuur, alsook de vertegenwoordiging betreffende dat bestuur, opdragen aan één of meer directeurs gekozen onder de bestuurders of erbuiten, alleen of samen optredend.

Zo de directeur tevens bestuurder is draagt hij de titel bestuurder directeur of gedelegeerd bestuurder directeur.

11. SLOTVERKLARINGEN:

1) Eerste boekjaar:

De comparanten verklaren dat het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2015, en dat het aanvangt

op heden.

2) Datum van de eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal plaats grijpen na het afsluiten van het eerste boekjaar, hetzij in 2016.

IV, BENOEMING VAN BESTUURDERS.

En onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap, zijn alle comparanten-oprichters in buitengewone

oprichters vergadering bijeengekomen.

Zij beslissen met eenparigheid van stemmen voor de eerste maal het aantal bestuurders op vier vast te

stellen en tot deze functie te benoemen:

1/ De heer Deryckere Bernard, voornoemd;

2/ Mevrouw Van Den Hende Nicole, voornoemd;

3/ Mevrouw Deryckere Sophie, voornoemd;

4/ Mevrouw Deryckere Stephanie, voornoemd.

"

V. BIJEENKOMST VAN DE RAAD VAN BESTUUR

En terstond zijn voornoemde bestuurders samengekomen in een vergadering van de Raad van Bestuur, en hebben met eenparigheid van stemmen beslist:

1/ aan te stellen tot voorzitter van de Raad van Bestuur: de heer Deryckere Bernard, voornoemd sub A;

2/ aan te stellen tot gedelegeerd-bestuurders: de heer Deryckere Bernard en mevrouw Van Den Hende Nicole, beiden voornoemd, aan wie in die hoedanigheid volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid verleend wordt;

3/ aan te stellen ais bijzonder gevolmachtigde, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fisco-consult", kantoor houdende te 3290 Diest, Kautershoek 21 bus 1, met zijn aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, ten einde de inschrijving van de vennootschap in de KBO en de toekenning van een B.T.W.-nummer bij de bevoegde belastingsdiensten te bekomen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, afgeleverd op vrij papier, uitsluitend dienende tot publicatie in de Bijlagen voor het Belgisch Staatsblad.

Aanhangsels:- 1 uittreksel- 1 expeditie

Paul Bauwens Notaris

VOOP" behgUalell i aan het Belgisch Sta eblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

08/04/2015
ÿþM1lod 2.0

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

; Ondernemingsnr : 0552.584.848

rteergefega/ontvangen op

2 6 MAART 2015

ter griffie van de f`dierfandsta1ige

rr?r.hthrelk vars r°cOph:-.: !

Li ,Ms-bel

Benaming

(voluit) : BERNIC

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1070 Anderlecht - Neerpedestraat 288

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging middels inbreng in geld - Statutenwijziging

Ingevolge proces-verbaal verleden voor notaris Paul Bauwens, te Dilbeek, op datum van 18 februari 2015 neergelegd ter registratie, werden navolgende beslissingen genomen:

EERSTE BESLISSING - Kapitaalverhoging.

De vergadering beslist het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met zeshonderdveertigduizend tweehonderdvijftien euro (EUR 640.215,00), om het van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (EUR 61.500,00)' te brengen op zevenhonderdeneenduizend zevenhonderdvijftien euro (EUR 701.715,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij; za! gepaard gaan met de uitgifte van duizend eenenveertig (1.041) aandelen van dezelfde aard en die dezelfde; rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis; vanaf de inschririving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe aandelen,: tegen de prijs van zeshonderdvijftien euro (EUR 615,00) per aandeel en op ieder aandeel zal onmiddellijk: gestort worden tot beloop van honderd procent (100,00 %).

TWEEDE BESLISSING - Afstand van het voorkeurrecht.

Onmiddellijk hebben alle aandeelhouders, eik indivi-'dueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van; hun voorkeurrecht tot inschrijving zoals voorzien in artikel 592 van het Wetboek van vennootschappen.

DERDE BESLISSING - inschrijving op de kapitaalverhoging en storting op de nieuwe aandelen.

1. Vervolgens hebben mevrouw DERYCKERE Sophie, mevrouw DERYCKERE Stephanie en mevrouw= DERYCKERE Céline, aandeelhouders voormeld sub 3,4 en 5, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, en in te schrijven op de duizend eenenveertig (1.041); nieuwe aandelen van de Vennootschap, tegen de prijs van zeshonderdvijftien euro (EUR 615,00) per aandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten :

- mevrouw DERYCKERE Sophie, aandeelhouder voormeld sub 3, ten belope van; driehonderdzevenenveertig (347) aandelen ;

- mevrouw DERYCKERE Stephanie, aandeelhouder voormeld sub 4, ten belope van; driehonderdzevenenveertig (347) aandelen.

mevrouw DERYCKERE Céline, aandeelhouder voormeld sub 5, ten belope van: driehonderdzevenenveertig (347) aandelen.

2. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat op ieder aandeel waarop' aldus werd ingenschreven, gestort is ten belope van honderd procent (100,00 %). Op de kapitaalverhoging is bijgevolg gestort ten belope van zeshonderdveertigduizend tweehonderdvijftien euro (EUR 640.215,00).

3. De inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 600 van het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE67 0017 4803 6087 op naam van de vennootschap bij de Fortis, BNP Panbas (naam kredietinstelling), zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze kredietinstelling op 17/02/2015, dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard za! blijven.

VIERDE BESLISSING - Vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoe-'kt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde; kapitaalverhoging van zeshonderdveertigduizend tweehonderdvijftien euro (EUR 640,215,00) daadwerkelijk, verwezen-'lijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zevenhonderdeneenduizend ° zevenhonderdvijftien euro (EUR 701.715,00), vertegen-woordigd door duiizendhonderdeenenveertIg (1,149)' aandelen zonder vermelding van waarde,

VIJFDE BESLISSING - Wijziging van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die; voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderdeneenduizend zevenhonderdvijftien euro (¬ 701,715)."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naani en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

bovendien beslist de vergadering de eerste zin van artikel ô van de statuten te vervangen door de volgende

tekst:

"Flet kapitaal is vertegenwoordigd door duizendhonderdeenenveertig (1.141) aandelen, zonder vermelding

van nominale waarde,"

ZESDE BESLISSING: Volmacht coördinatie

De vergadering beslist tot coördinatie en geeft hiertoe opdracht aan de instrumenterende Notaris.

REVENDE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL, afgeleverd op vrij papier, uitsluitend dienende tot publicatie in de Bijlagen voor het Belgisch Staatsblad.

AANHANGSELS:1 uittreksel -1 expeditie

(getekend) Paul Bauwens Notaris

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Voorbehouden aan het, Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BERNIC

Adresse
NEERPEDESTRAAT 288 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale