BERNUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BERNUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 871.407.319

Publication

07/07/2014
ÿþMd Wo-rd 11.1

tIME In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

A

Voor-

behoude

aan hel

Belgiscl 111

Staatsble

I1 I!!!111i!,3(1J0

na neerlegging ter griffie van de akte

angen op 26 MM 20%

ter griffie van ri6ribderlandstalige ert irnoph->ndef 13rus-sel

1

Ondernemingsnr : 0871 A07.319

Benaming

(voluit) : BERN US

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1180 Ukkel, Roberts-Jonesstraat 16

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Michaël Mertens te leper op 10 juni 2014, geregistreerd, blijkt dat de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BERNUS, met zetel te 1180 Ukkel, Roberts-Jonesstraat 16, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer BTW BE-0871.407.319 onder meer volgende beslissingen hebben genomen:

1/ Besluit om de statuten van de vennootschap aan te passen aan het besluit van de zaakvoerders om met ingang van 11 juli 2008 de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 1050 Brussel, Louizalaan 565 naar 1180 Ukkel, Roberts-Jonesstraat 16.

2/ Besluit om het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen niet E 41.400,00 om het kapitaal te brengen van E 18.600,00 op E 60.000,00 door inbreng in geld, mits creatie en uitgifte van 414 nieuwe aandelen, uit te geven en in te schrijven mits de globale prijs van E 120.400,00, inbegrepen een globale uitgiftepremie van E 79.000,00, die geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Deze 414 nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Verzaking voorkeurrecht

inschrijving door beide vennoten in verhouding tot hun aandelenparticipatie in het kapitaal en de volledige volstorting. Voorlegging bankattest.

De aldus onderschreven aandelen worden toegekend aan beide vennoten, elk de helft, hetzij elk 207 aandelen;

3/ Besluit om het kapitaal een tweede meal te verhogen met E 79.000,00 om het kapitaal te brengen van E 60.000,00 op E 139.000,00 en dit door inlijving van de bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

4/ Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhogingen.

5/ Besluit om artikel 13 van de statuten te herformuleren, dit alles zoals bepaald in het negende besluit hierna.

61 Besluit om de formaliteiten voor de oproeping tot een algemene vergadering te wijzigen, dit alles zoals bepaald in het negende besluit hierna,

71 Besluit om artikel 21 van de statuten te wijzigen in die zin dat een vennoot een volmacht mag geven aan een lasthebber die zelf geen stemgerechtigde vennoot is, dit alles zoals bepaald in het negende besluit hierna.

8/ Besluit om de modaliteiten met betrekking tot de ont-binding en de vereffening te wijzigen teneinde deze aan te passen aan de gewijzigde wetgeving, dit alles zoals bepaald in het negende besluit hierna.

9/ AANPASSING STATUTEN

-de eerste zin van artikel 2 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1180 Ukkel, Roberts-Jonesstraat 16,"

-artikel vijf van de statuten wordt gewijzigd als volgt

"Het kapitaal bedraagt honderd negenendertigduizend euro (E 139.000,00) en wordt vertegenwoordigd door zeshonderd (600) aandelen op naam die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst?

-artikel dertien van de statuten wordt gewijzigd als volgt

"Indien een statutair zaakvoerder wordt benoemd, kan deze slechts ongevraagd warden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden her-roepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bij ontstentenis van een statutair zaakvoerder wordt de zaakvoerder door de algemene vergadering benoemd bij meerderheid van stemmen het-zij voor onbepaalde tijd, hetzij voor een bepaalde tijd.

De zaakvoerder statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoer-ders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, in acht nemen."

-artikel negentien van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

'De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de laatste zaterdag van de maand november om negen uur op de maatschap-pelijke zetel of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroe-ping.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De oproepingen van de algemene vergaderingen worden gedaan, overeenkomstig de wet.

De wijze van bijeenroeping moet niet worden verantwoord, in-'dien alle vennoten aanwe-'zig zijn op de algemene vergadering.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, aan de zaakvoerders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld en kosteloos een afschrift gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden." -artikel eenentwintig van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber die op zijn beurt al dan niet een vennoot is. Hij mag zijn stem schriftelijk uitbrengen."

-artikel vijfentwintig van de statuten wordt gewijzigd ais vole

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoer-der(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging/homologatie worden voorgelegd.

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt geslo-ten in dezelfde akte, dient/dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden.

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffe-naars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Voor zover wettelijk ver-eist dient deze verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophan-del te worden goedgekeurd.

Tevens worden de goederen die nog in nature voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op aile aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde ver-deling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of In effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten."

10/ De vergadering geeft hierbij volmacht aan de instrumenterende Notaris om de gecoördineerde statuten op te stellen en neer te leggen.

De hier aanwezige zaakvoerders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de BV ovve BVBA DECUpERE & PARTNERS, met zetel te 8900 leper, Ter Waarde 68.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) notaris Michaël Mertens, te leper

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte dd. 10 juni 2014;

- de gecoördineerde tekst van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

05/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 25.01.2014, NGL 28.01.2014 14022-0439-012
28/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 24.11.2012, NGL 20.12.2012 12672-0426-012
27/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 26.11.2011, NGL 20.12.2011 11646-0492-012
24/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 18.12.2010, NGL 17.01.2011 11010-0480-011
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 26.12.2009, NGL 06.01.2010 10007-0198-011
22/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 27.12.2008, NGL 14.01.2009 09015-0048-012
02/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 15.12.2007, NGL 21.12.2007 07847-0394-011
09/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 20.12.2006, NGL 04.01.2007 07004-3662-010
08/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 28.11.2015, NGL 30.11.2015 15678-0542-012

Coordonnées
BERNUS

Adresse
ROBERTS JONESSTRAAT 16 1180 UKKEL

Code postal : 1180
Localité : UCCLE
Commune : UCCLE
Région : Région de Bruxelles-Capitale