BERT CLEVER CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BERT CLEVER CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.651.632

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 22.08.2014 14455-0167-009
01/12/2014
ÿþ Mod wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van dei+akte,elogd/ontvangen op



20 NOV 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel

Griffie

h

E St

*14215239*

Ondernemingsnr : 0846.651.632

Benaming

(voluit) : BERT CLEVER CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Franz Merjaystraat 73, 1050 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP - IN VEREFFENINGSTELLING - AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester ingmar De Kegel, geassocieerd notaris te Halle op 25 september 2014, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BERT CLEVER CONSULT", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1050 Brussel, Franz Merjaystraat 73; ingeschreven in het Rechtspersonenregister (RPR), onder nummer 0846.651.632, na lezing van het verslag van de zaakvoerder en na lezing van het verslag van de bedrijfsrevisor, dat besluit in de volgende termen:

"HOOFDSTUK 4: BESLUIT

In het kader van de door artikel 181 van de Wet van vennootschappen voorziene vereffeningprocedures, heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BERT CLEVER" een staat van activa en passiva per 12 september 2014 opgesteld, waaruit een balanstotaal van 430.335,89 ¬ en het eigen vermogen van 386.734,78 ¬ blijkt.

Op basis van onze controlewerkzaamheden, die uitgevoerd werden in overeenstemming met de toepasselijke beroepsnormen, meent ondergetekende Paul MOREAU, bedrijfsrevisor, vennoot van b.v.b.a B.M.S & C°, bedrijfsrevisoren, Waterloosesteenweg 757 te 1180 Brussel dat de staat waarin de activa en passiva van de vennootschap, afgesloten op 12 september 2014, samengevat worden, volledig, getrouw en op juiste wijze de toestand van de vennootschap weergeeft.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de' controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het I.B.R, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatie-Boni, geraamd op een bedrag van 38.053,48 ¬ , die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Brussel, 17 september 2014

(getekend)

B.M.S. & C° bvba

Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Paul MOREAU"

ondermeer de volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de vennoten; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies erin vervat.

Deze verslagen worden neergelegd op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap na "ne varietur" te zijn ondertekend door Ons, Notaris, en de comparanten.

TWEEDE BESLUIT : BESLISSING TOT ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals gezegd, besluiten tot de vrijwillige ontbinding van de Vennootschap.

Bij kennisneming van de eenvoudigheid van de rekeningen van de Vennootschap en van de uiteenzetting' van het bestuursorgaan besluiten de vennoten in navolging van het Wetboek van vennootschappen tot de ontbinding van de Vennootschap en vereffening in één akte aangezien de volgende voorwaarden vervuld zijn :

-er wordt geen vereffenaar aangeduid ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

e Von: behouden aan het Belgiscen Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

-volgens de staat van activa en passiva afgesloten per 12 september 2014 zijn er geen passiva, met uitzondering van de te betalen liquidatieboni;

-alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op onderhavige buitengewone algemene vergadering van vennoten en zullen tot deze ontbinding en vereffening in één akte besluiten met eenparigheid van stemmen ; -de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva, beslissen de aandeelhouders tot de ontbinding van de Vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van de vereffenaar.

De comparanten verklaren door ondergetekende notaris uitdrukkelijk gewezen te zijn op de verplichting tot eventuele consignatie.

DERDE BESLUIT : KENNISNAME VAN HET ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER EN KWIJTING VAN DE ZAAKVOERDER

Deze beslissing tot vrijwillige ontbinding en onmiddellijke sluiting van de vereffening heeft van rechtswege het einde van het mandaat van de volgende zaakvoerder tot gevolg:

de heer Clever, Johannes, wonende te 1050 Brussel, Franz Merjaystraat 73;

De vergadering verleent volledige kwijting aan de zaakvoerder voor de uitvoering van zijn mandaat en het bestuur van de Vennootschap tot op heden.

VIERDE BESLUIT : SLUITING VAN DE VEREFFENING- VOLMACHT OP DE BANKREKENINGEN VAN DE VENNOOTSCHAP

De Vergadering beslist eveneens dat het resterend actief door de vennoten za! worden teruggenomen.

De vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, beslissen met éénparigheid van stemmen, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de Vergadering vast dat de Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan, met ingang van heden.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekeningen van de vennootschap in het bijzonder de rekening bij ING met nummer BE82 3631 0442 3368 aan de heer Clever, Johannes, voornoemd.

VIJFDE BESLUIT : AANDUIDING VAN DE PLAATS WAAR DE BOEKEN EN BESCHEIDEN VAN DE VENNOOTSCHAP ZULLEN WORDEN BEWAARD  GERESERVEERDE SOMMEN EN WAARDEN

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaren bewaard te 1080 Brussel, Wilde Tijmstraat 1819.

De gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de aandeelhouders en waarvan de afgifte hun niet kon worden gedaan, worden in bewaring gegeven bij de Deposito- en Consignatiekas. De vergadering stelt vast dat er geen gelden en waarden zijn die toekomen aan de schuldeisers of de aandeelhouders die hen niet konden worden uitgekeerd. Bijgevolg dient er dan ook niet overgegaan te worden tot het deponeren van gelden bij de Deposito- en Consignatiekas.

ZESDE BESLUIT : BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering besluit een bijzondere volmacht te verlenen aan Anficom, met zetel te 1080 Brussel, Wilde Tijmstraat 18/9, vertegenwoordigd door de heer Jean-Pierre Victor, evenals aan zijn bedienden een aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde en eventuele andere administraties te vervullen met betrekking tot de ontbinding en de sluiting van de vereffening.

- voor eensluidend analytisch uittreksel --

Dit uittreksel werd afgeleverd voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel ter vervulling van de wettelijke formaliteiten.

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal, het verslag van de zaakvoerder met staat activa-passiva, verslag bedrijfsrevisor.

ingmar De Kegel,

Geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2012
ÿþ,021U1,1 Mod Word 11.1

( ta*

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voc

behot

aan

Belgi

Staats





1MIN 2012

8

Griffie

Ondernemingsnr : ngg , j,/~ G3 2.

Benaming

(voluit) : BERT CLEVER CONSULT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1050 Brussel, Franz Merjaystraat, 73.

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 31 mei 2012 en geregistreerd te Herentals, Registratie, vier bladen zonder verzendingen, de 4 juni 2012, boek 5/161, blad 98, vak 3, ontvangen : vijfentwintig euro, de ontvanger a.i. (getekend) V.GISTELYNCK; dat een vennootschap werd opgericht als volgt :

Identiteit van de oprichters.

1.De heer CLEVER Johannes Egbertus (Nederlandse nationaliteit), geboren te Heerlen (Nederland) op 28 januari 1954, en zijn echtgenote

2.Mevrouw JANSEN Maud (Nederlandse nationaliteit), geboren te Geleen (Nederland) op 20 oktober 1954. Gehuwd zonder contract naar Nederlands recht te Leusden (Nederland) op 5 juni 1981 en beiden wonende te 1050 Brussel, Franz Merjaystraat,73.

Vorm en Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "BERT CLEVER CONSULT'.

Duur. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, op ëénendertig mei tweeduizend en twaalf. Zetel. De vennootschap is gevestigd te 1050 Brussel, Franz Merjaystraat, 73.

Doel. De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland management services aan te bieden.

Met uitzondering van activiteiten die bij wet verboden zijn, kunnen volgende diensten geleverd worden :

a) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, human resources en algemeen bestuur, het verlenen van aile dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doei.

b) Het verwerven en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

c) Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen.

d) Het deelnemen in en het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen.

d) Het verhuren of huren al of niet onder het BTW-stelsel, aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende en onroerende, financiële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzonderingen te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn.

De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Kapitaal. Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend leshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk

éénthonderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigen. De oprichters hebben verklaard het kapitaal van

de vennootschap als volgt te onderschrijven in geld tegen de prijs van honderdzesentachtig euro (¬ 186,00) per aandeel:

a) de heer CLEVER Johannes Egbertus, voornoemd sub.1 : achttienduizend vierhonderdveertien euro (¬ 18.414,00), waarvoor hem negenennegentig aandelen worden toegekend, die hij verklaard heeft te aanvaarden.

99.

b) mevrouw JANSEN Maud, voornoemd sub.2 : honderdzesentachtig euro (¬ 186,00), waarvoor haar één

aandeel wordt toegekend, dat zij verklaard heeft te aanvaarden. 1.

Totaal : honderd aandelen. " 100.

Alle aandelen zijn volgestort voor één/derde deel en de gelden ten bedrage van zesduizend tweehonderd

euro (¬ 6.200,00) werden gestort op een bijzondere bankrekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij de naamloze vennootschap ING België, te 1000 Brussel, Marnixlaan, 24, kantoor ING SLW-Meudon te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Georges Henrilaan, 178 op rekening nummer 363-1044233-68. Het bewijs van deze deponering werd door voornoemde instelling afgeleverd op 2 mei 2012.

Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alleen alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

tedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering. De jaarvergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op eenendertig mei om achttien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping; de buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden waar ook in België.

Boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Bestemming van het resultaat. Van de te bestemmen winst van het boekjaar zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, de wettelijke reserve aangelegd en de jaarvergadering besluit verder over de bestemming van het overblijvende saldo.

Wijze van vereffening. Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de

verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij

door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte

werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

- De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag waarop het uittreksel uit de oprichtingsakte neergelegd wordt ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en vangt haar activiteiten aan vanaf dezelfde dag.

- Het eerste boekjaar begint op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en eindigt op 31 december 2013.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

- De oprichters hebben verklaard, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die bij de uitoefening van de ingebrachte activiteit zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting vanaf 1 februari 2012, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van de oprichtingsakte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

- De oprichters hebben besloten dat tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor onbepaalde duur : de heer CLEVER Johannes Egbertus, voornoemd sub.1, die aanvaard heeft.

- De oprichters hebben verklaard dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor

het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een commissaris verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

BIJZONDERE VOLMACHT wordt verleend met recht van indeplaatsstelling, aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANFICOM" met zetel te 1080 Brussel, Wilde Tijmstraat, 18 bus 9, of diens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-1 behouden

aan het Belgisch Staatsblad

aangestelden, om alle opstartformaliteiten en latere wijzigingen te volbrengen in naam en voor rekening van de

oprichters en de oprichtende vennootschap, hierbij horen onder meer :

-aanvragen van attesten en vergunningen;

-inschrijving en wijziging in het ondernemingsloket;

-alle administratieve verplichtingen met betrekking tot de oprichting.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte en volmacht.

Jan Van Hemeldonck

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BERT CLEVER CONSULT

Adresse
FRANZ MERJAYSTRAAT 73 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale