BI-COMMUNITY

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BI-COMMUNITY
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.735.003

Publication

24/03/2014
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

s---- Ondernemingsnr :0832.735.003

7 7 .fe til

BAuS

Griffie

Voor behoudea aan het BelgiscP Staatsblau

1181,11quils

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Benaming (voluit) BI-COMMUNITY

(verkort):

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Sint Annadreef 68B, 1020 Brussel

(volledig adres)

Onderwerpfen) akte :FUSIE DOOR OVERNEMING (door Mire Consulting bvba)

Uit een akte verleden voor notaris Vincent Tallon, geassocieerde notaris in de Besloten Vennootschap Beperkte Aansprakelijkheid Eric Talion en Vincent Tallon, geassocieerde notarissen met zetel te Geetbets, Kasteellaan 12 op 5 maart 2014, ter registratie aangeboden, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de:

l.Coáperatieve vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BI-COMMUNITY, ondernemingsnummer 0832.735.003, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Sint Annadreef 68B, opgericht bij akte verleden voor notaris Vincent Tallon te Geetbets op tien januari tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlage bij het Belgisch Staatsblad op éénentwintig januari daarna.

2.Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Mire Consulting, ondernemingsnummer 0869.854.131, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Sint Annadreef 68B, opgericht bij akte verleden voor notaris Vincent Talion te Geetbets op zevenentwintig oktober tweeduizend en vier, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op negentien november daarna.

Verzochten een authentieke akte te verlenen van de algemene vergaderingen die zullen besluiten tot de fusie waarbij het gehele vermogen van de Coöperatieve vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BI-Communitiy, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Mire Consulting, die houdster is van alle aandelen van de Cooperatieve vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BI-Community.

A. Deze vergadering heeft als agenda :

a) Onderzoek van het voorstel tot fusie opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen op achtentwintig oktober tweeduizend dertien.

Besluit tot fusie overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel, waarbij het gehele vermogen van de Coöperatieve vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BI-Community als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Mire Consulting die houdster is van alle aandelen van de Coöperatieve vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BI-

Communty.

Uit de aanwezigheidslijst blijkt dat alle aandeelhouders aanwezig zijn. De algemene vergadering is dus geldig samengesteld en kan aldus geldig beslissen met betrekking tot de punten vermeld in de agenda zonder dat enig bewijs van de vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering dient te worden v oorgelegd.

C. Het +emelde fusievoorstel werd neergelegd op de respectieve griffies van

b)

B.

Annexes du Moniteur belge

24/03/2014

y

Voorbehouden Luik B - vervolg

aan het ~fgts`Qí~" Staatsblad



de rechtbanken van koophandel van de zetel van de fuserende vennootschappen op acht januari tweeduizend veertien.

De neerlegging van het fusievoorstel werd per mededeling bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zeventien januari tweeduizend veertien.

BESLUITEN

Na onderzoek en bespreking van het fusievoorstel, nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

§ 1. Besluit tot fusie

A. De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de Coöperatieve vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BI-Community, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Mire Consulting die houdster is van alle aandelen van de vennootschap BI-Community.

B. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap de Coöperatieve vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BI-Communtiy boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Mire Consulting, wordt bepaald op 1/10/2013.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap de Coöperatieve vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BI--Community gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Mire Consulting, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

C. Ten gevolge van deze fusie houdt de Coöperatieve vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BI-Community vanaf heden op te bestaan.



xes du Moniteur belge

24/03/2014 VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Vincent Tallon

Tegelijk neergelegd:

Een expeditie van de akte.



Bijlagen bij het Be

17/01/2014
ÿþ A1aa Word 11.1

R l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



1

11111111I11,111111!11101

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0832735003

Benaming

(voluit) : BI-Community

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint Annadreef 68 bus B, 1020 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Fusie voorstel

Fusie voorstel

In het kader van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van de

cvba BI-COMMUNITY

door de

bvba MIRE CONSULTING

1 inleiding

De raad van bestuur van de (hierna de overgenomen vennootschap genoemd) en de raad van bestuur van de bvba Mire Consulting (hierna de overnemende vennootschap genoemd) zijn na onderling overleg overeengekomen een fusievoorstel op te maken overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 671 en 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

De raden van bestuur van beide vennootschappen verbinden er zich toe om alles te doen wat in hun macht ligt om tussen yde vennootschappen een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, hierna geruisloze fusie genoemd, tot stand te brengen, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als verplichtingen, alle activa en passiva niets uitgezonderd, van de over te nemen vennootschap BI-Community ten gevolge van ontbinding zonder vereffening zal overgaan naar Mire Consulting tegen de hierna genoemde voorwaarden.

Zodra het fusievoorstel op geldige wijze is goedgekeurd door de beide raden van bestuur van de te fusioneren vennootschappen zal BI-Community louter door deze beslissingen van rechtswege ophouden te bestaan en zal het vermogen van BI-Community, zowel de activa als de passiva overgaan naar Mire Consulting.

Dit fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap Mire Consulting en de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap BI-Community en zal minstens zes weken voor de datum van deze vergaderingen, door elk van de betrokken vennootschappen afzonderlijk neergelegd worden ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig art.671, juncto 676 en 719 van het Wetboek van vennootschappen. Tevens zal de publicatie in het Belgisch Staatsblad gebeuren.

De streefdatum voor de juridische realisatie van de geruisloze fusie via beslissing van de respectievelijke raden van bestuur is eind tweede week van februari 2014. Bijgevolg zal onderhavig fusievoorstel uiterlijk op 30 december 2013 op de griffies van de bevoegde Rechtbanken Van Koophandel dienen neergelegd te worden.

Il Wenselijkheid van de fusie zowel uit juridisch als uit economisch standpunt

Beide vennootschappen hebben hun maatschappelijke zetel gevestigd In hetzelfde center Sint-Annadreef 68B, 1020 Brussel. Door de fusie kan de uitstaande schuld van BI-Community cvba kunnen opgevangen worden en resulteren in een groter en financieel sterker geheel . Door de fusie kunnen significante besparingen op het vlak van administratiekosten, audit, personeel en werkingskosten gerealiseerd worden. Daar beide vennootschappen overlappende, gelijkaardige en aanvullende activiteiten hebben kunnen zij gebruik maken van de wederzijds opgebouwde kennis. Vooral BI-Community cvba heeft op het vlak van opleidingen aanzienlijk geïnvesteerd.

Ill Identificatie van de betrokken vennootschappen

A) de overgenomen vennootschap

Rechtsvorm  naam  doel -- zetel

De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BI-Community,met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Sint Annadreef 68 bus B (RPR nr. 0832.735.003  Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het statutair doel van "Bi-Community" luidt letterlijk als volgt:

(letterlijke aanhaling van artikel 3 uit de gecoordineerde tekst van de statuten d.d. 10 januari 2011)

Nace codes - omschrijving

46510 groothandel in computers, randapparatuur en software

47510 detailhandel in computers, randapparatuur en software

58290 overige uitgeverijen en software

6202001 verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers (hardware) en hun configuratie en

de toepassingen van bijhorende programmatuur (software)

82990 overige zakelijke dienstverlening n.e.g.

73200 markt- en opinie onderzoeksbureaus

6920201 verlenen van advies 1.v.m, boekhouding en organisatie van boekhoudingdiensten voor rekening

van derden

7022001 verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de averheid op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

7022002 berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie, enz.

82300 organisatie van congressen en beurzen

de vennootschap mag voor haar eigen rekening of voor rekening van derden tot alle roerende, onroerende, financiële of diverse verrichtingen overgaan die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de uitoefening van haar doel of die de ontwikkeling eivan kunnen bevorderen dan wel vergemakkelijken. Dit houdt eveneens in dat de vennootschap leningen mag aangaan en verstrekken, evenals borg stellen.

Kapitaal

Het totale kapitaal van deze vennootschap bedraagt zevenendertig duizend tweehonderd euro (37.200

eUR). het is verdeeld in driehonderd tweeënzeventig (372) aandelen.

Het kapitaal is volledig volgestort.

De raad van bestuur van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

-dhr. Ivan Schotsmans, bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur De aandeelhoudersstructuur van deze vennootschap ziet er als volgt uit: Mire consulting BVBA: 372 aandelen (100%)

B)de overnemende vennootschap

Rechtsvorm  naam -- doel  zetel

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel,

Sint Annadreef 68 bus B (RPR nr. 0869.854.131  Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel)

Het statutaire doel van "Mire Consulting" luidt letterlijk als volgt:

(letterlijke aanhaling van artikel 3 uit de gecoördineerde tekst van de statuten d.d. 27 oktober 2004),

De vennootschap heeft tot doel

-advies en bijstand aan de bedrijfswereld

-het uitbaten van markt- en opinieonderzoeksbureaus

-het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van

producten en koopgewoonten, met het oog op de bevordering van de verkoop en de ontwikkeling van nieuwe

producten

-het opmaken van de statistische analyses van de resultaten van het onderzoek

-het uitbaten van adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en beheer

-het uitbaten van public relations bureaus

-het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie

-het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.

-het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie, enz.

-algemene audit activiteiten

- -Coordinatiecentra financiële dienstverlening en managementactiviteiten die uitgeoefend worden door de

erkende regionale hoofdkwartieren van multinationale groepen, ten behoeve van de eigen ondernemingen

-technische testen en analyses

-pu bl iciteitsagentschappen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

-het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media

-het concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen(direct

marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische koopvoorstellen, enz.

-het aanbieden van reclame op panelen, rond sportvelden, enz,

-de organisatie van congressen, seminaries, studiedagen

-overige dienstverlening, hoofdzakelijk aan bedrijven

-import en export, aan- en verkoop en toelevering van software, hardware en allerhande computersystemen -wereldwijde distributie van software, hardware, operating systems en bijhorende computersystemen -leveren van de bijhorende ondersteunende diensten, zoals ondermeer advies, het leveren van analyses en

studies

-development, onderzoek, ontwikkeling, aanpassen en commercialisering van software

-opmaken van computerprogramma's en de uitvoering van werken op computer

-optreden als studie- , organisatie- en raadgevend bureau inzake alle commerciële, financiële, administratie

en technische aangelegenheden

-aile verrichtingen van projectmanagement en coërdinatie en het voeren van de directie over andere ondernemingen

-het aanvragen , verwerven, verhandelen exploiteren van licenties, octrooien, merken en dergelijke

-het verwerven van participaties in aile commerciële, industriële en financiële ondernemingen zowel Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer , de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals voor het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten

-het beheren van vennootschappen en ondernemingen ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs in de hoedanigheid van bestuur, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig,analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen

Kapitaal

Het totale kapitaal van deze vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is

verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermeiding van nominale waarde.

Het kapitaal is volledig volgestort.

De algemene vergadering van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

-Dhr. Ivan Schotsrnans, zaakvoerder en enige vennoot

IV Boekhoudkundige datum.

De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig gezien retroactief terugwerken

en worden geacht verricht te zijn voor de overnemende vennootschap vanaf 1 oktober 2013.

V Toekenning van rechten aan vennoten met bijzondere rechten en andere maatregelen.

Van de overgenomen vennootschap werden al de aandelen al verenigd in één hand namelijk Mire

Consulting bvba. Bijgevolg dienen er geen bijzondere maatregelen worden wat dit betreft.

VI Bijzondere voordelen bestuurderslzaakvoerders.

Aan de bestuurdersfzaakvoerders van de bij de fusie betrokken vennootschappen worden geen bijzondere

voordelen toegekend.

VII Onroerende goederen-huurcontracten.

Zakelijke rechten.

De overgenomen vennootschap BI-Community CVBA is geen eigenaar van onroerende goederen,

hieromtrent zullen geen acties vereist zijn.

Huurcontracten-kredieten.

Met één maatschappelijke zetel, deze van Mire Consulting bvba, zullen andere huurcontracten opgezegd

worden,

e " 4

Vogr-

+ behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Al de lopende financiële contracten van BI-Community zullen door Mire Consulting worden overgenomen in overleg met de financiële sector.

VIII Juridische uitwerking.

De geruisloze fusie tussen de overgenomen vennootschap BI-Community CVBA en de ovememende

vennootschap Mire Consulting bvba zal juridisch uitwerking hebben vanaf 15 februari 2014, evenwel zal de

fusie slechts aan derden kunnen worden tegengeworpen vanaf de dag dat zij bij uittreksel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad is bekend gemaakt.

IX Fiscale uitwerking,

De raden van bestuur van beide bij de fusie betrokken vennootschappen verklaren dat het de bedoeling is

om de hierbij geplande geruisloze fusie belasting neutraal te laten verlopen,

Derhalve zal de geplande geruisloze fusie gerealiseerd worden bij toepassing van de artikelen 211 van het

Wetboek van Inkomstenbelastingen (1992) en artikel 11 en 18, paragraaf 3 van het BTW-Wetboek.

X Kosten

De Kosten verbonden aan de fusie worden ten laste genomen door de ovememende vennootschap.

Xl Volmacht voor neerlegging op de griffie.

Aan dhr.lvan Schotsmans wordt door elk van de bij de fusie betrokken vennootschappen volmacht gegeven om het fusievoorstel neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel in dit geval voor beiden de Rechtbank van Koophandel van Brussel.

XII Informatieuitwisseling en confidentialiteit.

Om de geplande fusie te verwezenlijken in overeenstemming met de wettelijke en statutaire bepalingen, zullen de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen de nodige informatie te verstrekken op de wijze voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

XIII Toepassing van artikel 7246 van het Wetboek van vennootschappen

Overeenkomstig artikel 722§6 van het Wetboek van vennootschappen en rekening houdend met het feit dat de overnemende vennootschap 100% van de aandelen bezit van de overgenomen vennootschap, is de goedkeuring van de algemene vergadering van de ovememende vennootschap voor voormelde fusie niet vereist.,behoudens indien één of meer aandeelhouders van de ovememende vennootschap de bijeenroeping van een algemene vergadering zou wensen en dit uiterlijk binnen de zes weken na de openbaarmaking van onderhavig fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De voltrekking van de fusie zal door de raad van bestuur van de overnemende vennootschap worden vastgesteld bij authentieke akte.

Aldus opgesteld in 8 originele exemplaren te Brussel, 28 oktober 2013

Voor BI-Community cvba,

Bestuurder Schotsmans Ivan

Voor Mire Consulting bvba,

AD HOC

Geysenbergs Jenny

03/01/2014
ÿþ Flod word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

eFluse ~ 6

Griffie2 O DEC.. 2013

1111111M1111

V'

aai Bel. Staa

Ondememingsnr : 0832735003

Benaming

(voluit) : BI-Community

(verkort) :

Rechtsvorm ; Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint Annadreef 68 bus B, 1020 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurders.

Proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering met betrekking tot het ontslag bestuurders.

Vandaag, 4 september 2013, heeft de bijzondere algemene vergadering van BI-Community

CVBA plaats gehad ten maatschappelijke zetel om '18 h.

De vergadering werd geopend onder voorzitterschap van dhr. Ivan Schotsmans.

Bij voltalligheid van stemmen worden de ingediende ontslagen aanvaard van:

-Dhr.Jean Boudou, Weterbeekstraat 22, 3360 Bierbeek met in werking treding 21 mei 2013.

-GEGS bvba in faillissement met zetel te Weterbeekstraat 22, 3360 Bierbeek vertegenwoordigd door curator Christophe Celis met in werking treding 17 mei 2013.

Tegenwoordig proces-verbaal is opgesteld, gelezen, goedgekeurd en ondertekend door alle vennoten voor akkoord.

Mire Consulting bvba, vertegenwoordigd door dhr. Schotsmans Ivan zal zorgen voor de publicatie van deze ontslagen en alle verdere administratieve aanpassingen.

Bestuurder,

Ivan Schotsmans voor Mire Consulting bvba

Op de Laatste blz. van Luicc B vermelden : Reep : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

22/01/2013
ÿþ Mod Wald 11.1

Mal In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



A/' rtx JAN.

K VAN iCOOPilANOEL

V V 3/'C:Cr D13

HASSELT

nidifie

Ondernemingsnr : 0832.735.003

Benaming

(voluit) : BI-COMMUNITY

(verkort) :

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Fr ittrnarkt 8-1, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag, benoeming en zetelverplaatsing

Er blijkt uit de notulen van de algemene vergadering gehouden op 13 december 2012 dat de algemene vergadering onder meer

- HEEFT BESLOTEN om onmiddellijk het nodige te doen om de benoemingen en het ontslag van de bestuurders zoals blijkt uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden te Leuven op 12 oktober 2011 om 10 uur te publiceren. Om administratieve redenen was dit blijkbaar nog niet kunnen gebeuren.

Ter vermijding van enig misverstand wordt hierbij herhaald dat toen werd besloten door de aandeelhouders om vanaf 12 oktober 2011 de volgende personen te benoemen tot bestuurders:

- De heer Jean Boudou, wonende te Weterbeekstraat 22, 3360 Bierbeek; en

- De heer Ivan Schotsmans, wonende te Schillekensberg 20/C, 3640 Bekkevoort.

Deze benoeming is van onbepaalde duur en hun mandaat is niet bezoldigd.

De vergadering heeft vervolgens op 12 oktober 2011 het ontslag van KLYM BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Yves Mulkers aanvaard.

- HEEFT BESLOTEN om een bijzondere volmacht te verlenen aan Peter VLIETINCK en Michaël WARSON, met keuze van woonplaats te Paalsesteenweg 133, 3583 Beringen, elk individueel bevoegd en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de pubficalieformulieren betreffende voorgaande besluiten.

Tevens blijkt uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 13 december 2012 dat de raad van bestuur

- HEEFT BESLOTEN om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar het volgende adres: Sint Annadreef 68B, te 1020 Brussel, met ingang vanaf 1 januari 2013.

- HEEFT BESLOTEN om een bijzondere volmacht te verlenen aan Peter VLIETINCK en Michaël WARSON, met keuze van woonplaats te Paatsesteenweg 133, 3583 Beringen, elk individueel bevoegd en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande besluiten.

Voor eensluidend uittreksel,

Peter VLIETINCK

Advocaat - Bijzonder volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

03/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.12.2012, NGL 26.12.2012 12682-0147-016
23/04/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111 1111111111111111111

*12078106*

Neergelegd ter griffie de.

Rectk van Koophaneje,~

te Leuven1 de APR. 2012

. DF GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0832735003

Benaming

(voluit) : BI-Community

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weterbeekstraat 22, 3360 Bierbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Heden 30 maart 2012 om 19:00u uur op de maatschappelijke zetel van de vennootschap , zijn aanwezig

de bvba Mire Consulting,vertegenwoordigd door dhr.Schotsmans Ivan, houder van 200 aandelen type A

de bvba Gegs, vertegenwoordigd door dhr Boudou Jean, houder van 86 aandelen type A

samen vertegenwoordigen zij 76,88% van het maatschappelijk vermogen zodat deze vergadering geldig kan

stemmen.

Onderwerp van de vergadering: Wijziging maatschappelijke zetel.

Met algeheelheid van stemmen wordt beslist :

De maatschappelijke zetel wordt per 31 maart 2012 overgebracht van Weterbeekstraat 22, 3360 Bierbeek

naar Fruitmarkt 8 Loft 1, 3500 Hasselt.

Aldus opgemaakt te Bierbeek per 30 maart 2012.

Voor de bvba Gegs, Voor de bvba Mire Consulting,

Dhr Boudou Jean Dhr Schotsmans IvanTekst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

21/01/2011
ÿþMod 2.1

t'=. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Benaming:

(voluit): B1-Community

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Weterbeekstraat 22

3360 Bierbeek

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor meester Vincent Tallon, geassocieerde= notaris in de besloten Vennootschap met beperkte Aansprakelijkheid Eric' Tallon en Vincent Tallon, geassocieerde notarissen met zetel te Geetbets, 'Kasteellaan 12, op tien januari tweeduizend en elf, ter registratie aangeboden, blijkt dat :

1."GEGS" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 3360 Bierbeek, Weterbeekstraat 22, ondernemingsnummer BTW BE 0830.756.401,E opgericht bij akte verleden voor notaris Vincent Tallon te Geetbets op achtentwintig oktober tweeduizend en tien, houdende de statuten en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier november tweeduizend en tien onder nummer 2010-11-04/0305863; en waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden.

Hier vertegenwoordigd door De heer BOUDOU Jean Victor, geboren te Antwerpen lop zevenentwintig februari negentienhonderd vijfenvijftig, nationaal nummert 55.02.27 261-01, identiteitskaartnummer 590 2113368 55, wonende te 3360 Bierbeek, Weterbeekstraat 22.

12."KLYM" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd tel 13290 Diest, Bosterestraat 10, ondernemingsnummer BTW BE 0830.756.894,i topgericht bij akte verleden voor notaris Vincent Tallon te Geetbets op' 'achtentwintig oktober tweeduizend en tien, houdende de statuten ent

bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier november' tweeduizend en tien onder nummer 2010-11-04/0305864; en waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden.

Hier vertegenwoordigd door De heer MULKERS Yves Karel, geboren te Leuven op drie juli negentienhonderd zevenenzestig, nationaal nummer 670703-161-41, identiteitskaartnummer 590 870664 52, wonende te 3290 Diest, Bosterestraat 10

3."MIRE CONSULTING" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 3000 Leuven, Ridderstraat 3 bus 301ondernemingsnummer BTW BE 0869.854.131, opgericht bij akte verleden voor notaris Vincent Tallon tel Geetbets op zevenentwintig oktober tweeduizend en vier, houdende dei statuten en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van! negentien november tweeduizend en vier onder nummer 2004-11-19/0159135; en

waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden. ~

Hier vertegenwoordigd door De heer SCHOTSMANS Ivan Ghislain Gustaaf, geboren te Diest op vijftien maart negentienhonderd zestig, nationaal nummer 60.03.15 379-64, wonende te 3460 Bekkevoort, Schillekensberg 20/C.

leen vennootschap hebben opgericht onder de vorm van een coóperatieveF vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "BI-Community" met;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111111111111111111111111118

*11011826*

hf megbÎeid effitè ~~' .

Rechtbank van lto h ndel

te Leuven. de ~ ~ in 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : p $3 ~ . "~ 3 ~. o 0

t Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

;maatschappelijke zetel te 3360 Bierbeek, Weterbeekstraat 22 en waarvan het! !geplaatste kapitaal zevenendertigduizend tweehonderd euro bedraagt. IDe comparanten verklaren en erkennen:

1)dat het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vans zevenendertigduizend tweehonderd euro volledig geplaatst is; het is verdeeld! in driehonderd tweeënzeventig aandelen van type A zonder nominale waarde die?,

!vertegenwoordigen.

elk één/driehonderd tweeënzeventigste deel van het kapitaal!

}2?dat het volledig gestort is.

!inbreng in geld

(a. GEGS" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelij

verklaart inbreng te doen in geld van achtduizend

volledig volstort, waarvoor haar zesentachtig aandelen

!worden. Vennootschap met Beperkte Aansprakelij kheid, voornoemd,

ib."KLYM" Besloten

}verklaart inbreng te doen in geld van achtduizend zeshonderd euro, !volledig volstort, waarvoor haar zesentachtig aandelen type A toegekend] !worden.

C."MIKE CONSULTING" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid,] voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van twintigduizend euro,1 volledig volstort, waarvoor haar tweehonderd aandelen type A toegekend] worden. Ondergetekende notaris bevestigt dat hij de partijen ingelicht heeft dat dei eigendom van de aandelen van diegenen die gehuwd zijn onder een} gemeenschapstelsel eigendom is van de gemeenschap indien het geld betreft van!

de gemeenschap. j

2.De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een]

bijzondere rekening bij PNP Paribas Fortis onder nummer 001-6288614-83!

geopend ten name van de CVBA in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van! deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 5/1/2011 dat mij is! overhandigd. Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende! notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft! gemeld. Ondergetekende notaris bevestigt de storting. D. OPRICHTINGSKOSTEN

De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor] rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting,) bedragen duizend honderd vijftig euro.

E.KENNISGEVINGEN DOOR DE NOTARIS.

De ondergetekende notaris heeft de comparanten voorlezing gedaan van artikel 1422 van het Burgerlijk wetboek betreffende de handelingen verricht door een echtgenoot.

In verband met de verkrijging van belangrijke vermogensbestanddelen binnen twee jaar na de oprichting heeft de ondergetekende notaris aan de comparanten !de nodige toelichting gegeven ter vervulling van zijn plicht als raadsman. }De comparanten verklaren dat ondergetekende notaris hen heeft ingelicht }omtrent de beschikkingen aangaande het toegelaten kapitaal, en omtrent de !mogelijkheid om aan de raad van bestuur de bevoegdheid toe te kennen om tot Ide uitgifte over te gaan converteerbare obligaties of obligaties met. {!voorkeurrecht. Zij verklaren van deze mogelijkheden vooralsnog geen gebruik; Ite maken. }Ondergetekende notaris verklaart dat de vennootschap slechts rechtspersoonlijkheid verkrijgt vanaf het ogenblik dat de oprichtingsakte van! !de vennootschap ter griffie is neergelegd.

lF.OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN.

IDe comparanten verklaren bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van (Vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te !rekenen vanaf 1/1/2011 onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een! luittreksel van een oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van Koophandel te Leuven. }II.STATUTEN.

TITEL ÉÉN: BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR

kheid, voornoemd,

zeshonderd euro,

type A toegekend

Voor-

behouden

aan het

r ~éfgisc í~

I Staatsblad

Luik B - vervolg

V- ARTIKEL 1 - BENAMING

De vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap

(beperkte aansprakelijkheid zal de naam BI-Community dragen.

Deze benaming zal voorafgegaan of vervolgd worden door de woorden

i"coáperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of CVBA.

ARTIKEL 2 - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

1De maatschappelijke zetel van de vennootschap

Weterbeekstraat 22, 3360 Bierbeek.

Mits beslissing van de raad van bestuur kan de

(verplaatst worden.

1Bij beslissing van de raad van bestuur

;administratieve of bedrijfszetels vestigen.

ARTIKEL 3 - DOEL

1De vennootschap heeft tot doel:

NACE CODES - omschrijving

46510 groothandel in computers, randapparatuur en software

47510 detailhandel in computers, randapparatuur en software

58290 overige uitgeverijen en software

6202001 verlenen van advies aan de gebruikers over soorten computers

(hardware) en hun configuratie en de toepassingen van bijhorende

programmatuur (software)

82990 overige zakelijke dienstverlening n.e.g.

73200 markt- en opinie onderzoekbureaus

6920201 verlenen van advies i.v.m. boekhouding en organisatie

boekhoudingsdiensten voor rekening van derden

7022001 verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz. 7022002 berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz.

!82300 organisatie van congressen en beurzen

De vennootschap mag voor haar eigen rekening of voor rekening van derden tot alle roerende, onroerende, financiële of diverse verrichtingen overgaan die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de uitoefening van haar doel of die de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen dan wel vergemakkelijken. Dit houdt eveneens in dat de vennootschap leningen mag aangaan en verstrekken, evenals borgen stellen.

ARTIKEL 4 - DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting en verkrijgt de rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging ter griffie van het uittreksel uit deze akte.

Ze kan bij beslissing van de algemene vergadering onder de in deze statuten gespecificeerde voorwaarden worden ontbonden.

TITEL TWEE: KAPITAAL - AANDELEN

ARTIKEL 5 - KAPITAAL EN AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal is deels vast veranderlijk (aandelen type B).

Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt zevenendertig duizend! tweehonderd euro (37.200,00 euro) en is samengesteld uit driehonderd! tweeënzeventig (372) aantal aandelen A. Het dient volledig geplaatst; te zijn en kan slechts gewijzigd worden mits naleving van de vereisten voor een statutenwijziging.

Het veranderlijk deel van het kapitaal is onbeperkt en is samengesteld uit een veranderlijk aantal aandelen type B. Het kan gewijzigd worden zonder statutenwijziging, ingevolge de toetreding of uittreding van vennoten, de kapitaalverhoging of de terugneming van aandelen.

b. De inschrijving van de aandelen in het aandelenregister zal het enige] bewijs vormen van het eigendomsrecht op de aandelen.

ARTIKEL 6 - AANDELEN Er zijn 372 aantal aandelen type A. Elk aandeel geeft recht op één stem in' de algemene vergadering en op één stem in de algemene vergadering van]

Î meta

is gevestigd tel maatschappelijke zetel mag de vennootschap bijkomende

van'

en de overheidl toezicht, het!

maatregelen op!

a.

(aandelen type A) en deels

Luik B - vervolg

voor 200 aandelen '

vertegenwoordigd door dhr

se

Clà

Bierbeek, vertegenwoordigd doorl

he !

e b. andere natuurlijke personen of rechtspersonen die aan de volgende

cumulatieve voorwaarden voldoen:

ril

W 1. Zij worden toegelaten als vennoten overeenkomstig de bepalingen

e van het hiernavolgende artikel 10 a) met betrekking tot dei

eaanvaarding van de vennoten; 1

2. Zij onderschrijven of verwerven één of in voorkomend geval]

- meerdere aandelen van de vennootschap;

i0

ARTIKEL 10 - AANVAARDING 1

a. Een persoon kan slechts als vennoot worden aanvaard indien hij door]

l0 75% van de algemene vergadering van aandeelhouders type A wordtI

N goedgekeurd.

b. De hoedanigheid van vennoot is persoonlijk en kan noch onder

levenden, noch bij overlijden worden overgedragen.et

ARTIKEL 11 - VERLIES VAN DE HOEDANIGHEID VAN VENNOOT

ril

Een persoon houdt op vennoot te zijn in geval hij of zij:

e1. geen aandelen van de vennootschap meer in eigendom heeft;

~e 2. uittreedt;

'= 3. wordt uitgesloten;

e 4. overlijdt, of in voorkomend geval, wordt ontbonden;

1 I ARTIKEL 12 - UITTREDEN VAN DE VENNOTEN

IEen vennoot kan uit de vennootschap treden mits hij een opzegtermijn van 3

Icià !maanden in acht neemt. De opzeg kan slechts rechtsgeldig geschieden tijdens,

Iide eerste zes maanden van het boekjaar.

,e 1De uittreding van een vennoot wordt door middel van een brief tegen;

I e !ontvangstmelding, dan wel door middel van een gerechtsdeurwaardersexploot,

lego !ter kennis van de raad van bestuur gebracht.le

ARTIKEL 13 - UITSLUITING VAN VENNOTEN

~le !Een vennoot kan bij beslissing genomen door de algemene vergadering van!

aandeelhouders type A worden uitgesloten om gegronde reden. I

!Als gegronde reden wordt enkel aangemerkt, het kennelijk onvermogen van een! !vennoot of een door hem als vennoot begane zware fout.

IDe uitsluiting van een vennoot wordt door de algemene vergadering van! aandeelhouders type A uitgesproken overeenkomstig artikel 22.

---- L ARTIKEL 14 - GEVOLGEN VAN HET VERLIES VAN DE HOEDANIGHEID VAN!

,Voor.

behouden aan het

Staatsblad

DA 206, 3460 Bekkevoort,1

e i

aandeelhouders type A.

Er zijn een veranderlijk aantal type aandelen B. Elk aandeel geeft recht op

één stem in de algemene vergadering.

ARTIKEL 7 - OVERDRACHT VAN AANDELEN - ONDEELBAARHEID

a. De aandelen zijn slechts overdraagbaar onder levenden of wegens overlijden tussen vennoten onderling. Een overdracht is slechts! geldig indien deze door 75% van de algemene vergadering vang aandeelhouders type A is goedgekeurd.

b. De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap zal per aandeel slechts één enkele persoon, aanvaard in zijn hoedanigheid vang vennoot, als eigenaar erkennen; zij mag de rechten verbonden aan del titel opschorten, tot één enkele persoon ten opzichte van del

vennootschap werd aangeduid als eigenaar van het aandeel. 1

c. De aandelen kunnen niet met vruchtgebruik of met enig ander zakelijk!

recht of zekerheid worden bezwaard.

ARTIKEL 8 - AANSPRAKELIJKHEID

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot hun inbreng.

;TITEL DRIE: VENNOTEN

ARTIKEL 9 - VENNOTEN

Zijn vennoten:

a. de ondertekenaars van deze akte;

Mire Consulting bvba, Schillekensberg vertegenwoordigd door dhr Ivan Schotsmans, KLYM bvba, Bosterestraat 10, 3290 Diest, Yves Mulkers, voor 86 aandelen GEGS bvba, Weterbeekstraat 22, 3360 dhr Jean Boudou voor 86 aandelen.

,Voor-

. behouden

aan het _ BëTgiscF Staatsblad

1

Luik B - vervolg

rVENNOOT

1

Bij verlies van de hoedanigheid van vennoot hebben de vennoot en zijn

(rechtverkrijgenden, in welke hoedanigheid ook, geen andere rechten op enige vergoeding dan deze bepaald in de statuten.

'De vennoot die zijn hoedanigheid heeft verloren of zijn rechtverkrijgenden, 1hebben krachtens de statuten recht op de ontvangst van zijn deel in heti eigen vermogen van de vennootschap zoals dit zal resulteren uit dej tussentijdse balans die opgemaakt wordt naar aanleiding van het verlies vang de hoedanigheid van vennoot.

Noch hij, noch zijn rechtverkrijgenden zullen andere rechten hebben danl deze bedoeld in het vorige lid, onder voorbehoud van de rechten dieF uitzonderlijk bij overeenkomst ad hoc zouden kunnen worden toegekend.

TITEL VIER: ORGANISATIE

ARTIKEL 15 - ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

organen van de vennootschap zijn:

a. de algemene vergadering;

b. algemene vergadering van aandeelhouders type A

c. de raad van bestuur;

d. desgevallend de commissarissen.

TITEL VIJF: ALGEMENE VERGADERINGEN

ARTIKEL 16  BEVOEGDHEDEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING EN DE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS TYPE A

De algemene vergadering van aandeelhouders heeft de volgende bevoegdheden (limitatief, met uitsluiting van de bevoegdheden die aan de algemene vergadering van aandeelhouders type A worden toegewezen):

a. de goedkeuring van de jaarrekeningen en het verlenen van kwijting aan

de bestuurders;

De algemene vergadering van aandeelhouders type A heeft de hiernavolgende bevoegdheden (niet-limtatief):

a. de wijziging van de statuten;

b. de opstelling en de wijziging van een huishoudelijk reglement;

c. de benoeming en ontslag van de leden van de raad van bestuur;

d. de

van de vennoten;

van

J.

a.

e.

f.

g"

h.

1

i

del

vennootschap; 1

i. beslissing over de bestemming van de resultaten;

alle overige beslissingen die haar zijn voorbehouden door de statuten!

en/of door de wet aan een algemene vergadering worden gegeven. 1

ARTIKEL 17 - VERGADERINGEN

De jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om 20:00u, en dit om te beslissen over de' balans en de resultatenrekening van het afgelopen boekjaar en over del aan de bestuurders te verlenen kwijting. Indien deze dag een feestdag is, wordt de algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende! werkdag op hetzelfde uur. De jaarlijkse algemene vergadering van! aandeelhouders type A zal op dezelfde dag, dezelfde plaats en 1 uurl

vroeger worden gehouden.

1

b. De algemene vergadering en de algemene vergadering van aandeelhouders; type A wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur;

c. Iedere vennoot kan een algemene vergadering, waarvan hij de agenda vaststelt, bijeenroepen. Iedere houder van aandelen type A kan eend algemene vergadering van aandeelhouders type A bijeenroepen.

1

ARTIKEL 18 - OPROEPING TOT DE ALGEMENE VERGADERINGEN a. De kennisgeving van datum, plaats en uur van de algemene vergadering en van de algemene vergadering van aandeelhouders type A zal aan iedere vennoot worden gegeven, ten minste vijftien dagen vóór de!

de de de de

ontbinding van de vennootschap;

aanvaarding van de vennoten en de uitsluiting verkiezing of herroeping van de commissaris; goedkeuring van de financieringsplannen op lange termijn; toelating tot verhoging of vermindering van het kapitaal

Luik B - vervolg

" ,Voorbehouden aan het (- Ée7glscM

j--j Staatsblad

- i

datum van de algemene vergadering. Deze kennisgeving zal gebeuren bijl een brief tegen ontvangstmelding. b. De oproepingen bevatten de volledige agenda. Nochtans mag de algemene! vergadering over aangelegenheden die niet in de agenda voorkomens

geldig beraadslagen en stemmen, voor zover alle vennoten aanwezig ofj vertegenwoordigd zijn en hiermee akkoord gaan.

ARTIKEL 19 - STEMMEN

a. Iedere vennoot heeft het recht elke algemene vergaderin wonen. Iedere vennoot die houder is van aandelen type A, recht de algemene vergadering van aandeelhouders type A bij Iedere vennoot kan zich slechts laten vertegenwoordigen andere vennoot.

b. Iedere vennoot beschikt over één stem per gehouden aandeel.

c. Behoudens uitdrukkelijk andersluidend beding in de wet, in deze statuten of in een huishoudelijk reglement, zal elke beslissing van de vennoten geldig worden genomen bij absolute meerderheid van stemmen van alle aanwezige of vertegenwoordigde vennoten;

d. Elke stem van een vennoot mag slechts persoonlijk, dan wel vertegenwoordiging door een andere vennoot, worden uitgebracht. stem kan geldig worden uitgebracht door tussenkomst van lasthebber of een gevolmachtigde, die niettemin de hoedanigheid vennoot moet bezitten.

ARTIKEL 20 - MODALITEITEN VAN DE STEMMING

a. De volgende beslissingen mogen slechts genomen worden mits goedkeuring van minstens 75% van alle vennoten die houder zijn van

aandelen type A

1. de wijziging van deze statuten;

2. de aanvaarding van vennoten;

3. het opstellen en wijzigen van een huishoudelijk reglement.

b. Er kan slechts rechtsgeldig worden gestemd over agendapunten sub a; wanneer cumulatief:

1. in afwijking van artikel 18 a), de kennisgeving van datum,

plaats en uur van de algemene vergadering, ten minste vijftien] dagen vábr de datum van de algemene vergadering wordt{ meegedeeld aan de vennoten en deze kennisgeving gebeurt bij eens

brief tegen ontvangstmelding, dan wel bij=

gerechtsdeurwaardersexploot;

2. alle vennoten die houder zijn van aandelen type A op del algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn;

c. Indien de in het vorige lid, sub 2, bepaalde voorwaarde niet is! vervuld, is een tweede oproeping bij brief tegen ontvangstmelding,! dan wel bij gerechtsdeurwaardersexploot, noodzakelijk. Deze tweede algemene vergadering zal samenkomen tussen de veertiende en de achtentwintigste dag na de eerste algemene vergadering van aandeelhouders type A. De nieuw opgeroepen algemene vergadering van aandeelhouders type A beraadslaagt en beslist op geldige wijze, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

ARTIKEL 21 - HET VERLOOP VAN DE ALGEMENE VERGADERINGEN

a. Elke algemene vergadering zal worden voorgezeten door de oudste vanf de aanwezige vennoten. Iedere algemene vergadering benoemt haar secretaris. Van de algemene vergaderingen zullen notulen worden opgemaakt waarin de genomen beslissingen worden geacteerd.

b. De notulen zullen worden ondertekend door de voorzitter en dei secretaris van de algemene vergadering. ARTIKEL 22 - PROCEDURE STREKKEND TOT UITSLUITING VAN EEN VENNOOT

a. De algemene vergadering van aandeelhouders type A oordeelt over de uitsluiting van een vennoot. Daarbij zal de algemene vergadering de! het Wetboek van Vennootschappen in

g

bij tel heeft het Î te wonen.= door eens

bij Een! een van

bepalingen van artikel 370 van acht nemen.

b. Er kan slechts rechtsgeldig worden gestemd over de uitsluiting vans een vennoot wanneer:

s -- 1. in afwijking van artikel 20 a), de kennisgeving van datum,,

~

Luik B - vervolg

plaats en uur van de algemene vergadering van aandeelhouders1 type A ten minste twintig dagen vôôr de datum van de algemene vergadering wordt meegedeeld aan de vennoten en deze kennisgeving gebeurt bij een brief tegen ontvangstmelding, dank wel bij gerechtsdeurwaardersexploot.

2. indien alle vennoten die houder zijn van aandelen type A op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

c. Indien de in het vorige lid, sub 2, bepaalde voorwaarde niet is vervuld, is een tweede oproeping bij brief tegen ontvangstmelding, dan wel bij gerechtsdeurwaardersexploot, noodzakelijk. Deze tweedei algemene vergadering zal samenkomen tussen de veertiende en de! achtentwintigste dag na de eerste algemene vergadering. De nieuwl opgeroepen algemene vergadering beraadslaagt en beslist op geldigel

wijze, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten,

1

d. De beslissing een vennoot uit te sluiten behoeft een meerderheid van!

75% van alle overige aanwezige of vertegenwoordigde vennoten die

houder zijn van aandelen type A.

TITEL ZES: BESTUUR

verlies van hoedanigheid van vennoot stelt een onmiddellijk einde het bestuursmandaat.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die! nodig of dienstig zijn tot verwezenlijkingen van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of deze statuten] alleen de algemene vergadering bevoegd is. De raad van bestuur zetelt! als college. Onverminderd de overdracht van het dagelijks bestuur isl

elke bestuurder afzonderlijk bevoegd beslissingen te

nemen/handelingen te stellen ter waarde van maximum vijfentwintigl

duizend euro (25.000,00 euro); voor beslissingen te!

nemen/handelingen te stellen ter waarde van meer dan vijfentwintig duizend euro dienen minstens twee bestuurders de beslissing/handeling

te nemen. Een beslissing/handeling mag niet in!

deelbeslissingen/deelhandelingen opgesplitst worden om dit artikel te! omzeilen.

b De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en] in rechte als eiser en verweerder. Voor handelingen en akten ter! waarde van maximum vijfentwintig duizend euro (25.000,00 euro) zal de` vennootschap geldig vertegenwoordigd zijn door één bestuurder; voor handelingen en akten ter waarde van 25.000,00 euro en meer dient de vennootschap vertegenwoordigd te zijn door twee bestuurders. Een! handeling/akte mag niet in deelhandelingen/deelaktes opgesplitst!

worden om dit artikel te omzeilen. 3

c De oudste bestuurder is de voorzitter. De raad van bestuur wordt! samengeroepen door de voorzitter telkens wanneer het maatschappelijk belang dit vereist; hij moet worden samengeroepen telkens wanneer; twee van zijn leden hierom verzoeken.

De bestuurders worden opgeroepen ten minste zeven dagen vôór de datum! van de vergadering. De kennisgeving zal persoonlijk aan de bestuurder met een brief tegen ontvangstmelding worden overgemaakt. Del bestuurders kunnen evenwel verzaken aan deze oproeping door hun!

aanwezigheid op de vergadering waarvoor ze werden opgeroepen. 1

d De beraadslagingen en beslissingen van de raad van bestuur worden] geacteerd in de notulen ondertekend door de voorzitter en dei

secretaris. 1

Bij afwezigheid van de voorzitter van de raad van bestuur, wordt del raad van bestuur ad interim voorgezeten door de oudste aanwezige!

ARTIKEL 23 - DE RAAD VAN BESTUUR

a. De raad van bestuur bestaat uit ten minste drie leden.

De algemene vergadering van aandeelhouders type A benoemt de

bestuurders.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd, tenzij anders en

uitdrukkelijk overeengekomen.

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde tijd.

Uitsluitend vennoten kunnen als bestuurder worden benoemd. Het

aan

,1/oor-behouden aan het --igurgiïa-h Staatsblad

!

" ,sVoor-behouden aan het F Bê-leEf1 Staatsblad

Luik B - vervolg

1

e. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en! het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de beslissingen' van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk! akkoord van de bestuurders.

ARTIKEL 24  PROCEDURE STREKKEND TOT HET ONTSLAAN VAN EEN; BESTUURDER

Voor het ontslaan van een bestuurder gelden dezelfde regels als voor de uitsluiting van een vennoot, zoals bepaald in art. 22,

ARTIKEL 25 - DAGELIJKS BESTUUR De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer bestuurders die de titel van afgevaardigd bestuurder zullen dragen. Indien er meerderen personen aldus worden belast met het dagelijks bestuur, kunnen zij individueel optreden.

TITEL ZEVEN: FINANCIËLE BEPALINGEN

bestuurder.

ARTIKEL 26

'Het boekjaar begint kelk kalenderjaar.

ARTIKEL 27 BOEKJAAR

op één januari en eindigt op eenendertig december van

- JAARREKENINGEN

De jaarrekening van de vennootschap wordt jaarlijks opgesteld overeenkomstig de wet en zal ten minste vijftien dagen vóór de datum van de jaarlijkse algemene vergadering beschikbaar zijn voor de vennoten.

De jaarrekeningen van de vennootschap worden gecontroleerd door een bedrijfsrevisor of accountant.

ARTIKEL 28 - WINSTEN

De algemene vergadering van aandeelhouders type A bepaalt de vergoedingen van het kapitaal (dividenden) en de eventuele vergoedingen van de bestuurders (tantièmes).

TITEL ACHT: ONTBINDING

ARTIKEL 29  ONTBINDING

a. De vennootschap zal ontbonden kunnen worden bij beslissing van de algemene vergadering van aandeelhouders type A genomen bij een meerderheid van 75% al de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen . Dienaangaande is de procedure bepaald in art. 20 b) en c) van toepassing.

b. Voormelde algemene vergadering van aandeelhouders type A zal twee'

c. Na alle schulden van de vennootschap te hebben betaald en aan al haar' verplichtingen te hebben voldaan, zullen de vereffenaars dei overblijvende gelden verdelen volgens de schriftelijke instructiesi van de algemene vergadering van aandeelhouders type A. Bij gebrek aan schriftelijke instructies, zal de vereffening als volgt gebeuren: 1. Na betaling van de schulden en de lasten van de vennootschap,' zal het saldo vooreerst worden aangewend tot terugbetaling van) de stortingen gedaan ter volstorting van de aandelen; 2, Indien alle aandelen niet in gelijke mate werden volgestort,; zullen de vereffenaars het evenwicht tussen de aandelen op heti vlak van de volstortingen herstellen, ofwel door oproepingen tot volstorting, ofwel door gedeeltelijke terugbetalingen; 3. Het overschot van het actief wordt in gelijke delen verdeeld onder de aandelen.

d. Het overlijden, de schorsing, de wettelijke onbekwaamheid, het kennelijk onvermogen, de uitsluiting of de uittreding van een vennoot, hebben niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. TITEL NEGEN: BEPALINGEN VAN VERSCHEIDENE AARD

ARTIKEL 30

De bepalingen van deze statuten die in strijd zouden zijn met een dwingende wetsbepaling, zullen als niet geschreven worden beschouwd, zonder dat deze )onregelmatigheid de geldigheid van de andere statutaire bepalingen zal 'aantasten. De vennoten zullen de onregelmatige bepalingen onmiddellijk

personen aanduiden die als vereffenaars zullen optreden.

" " Voorbehouden

aan het ~-~eTg~sch Staatsblad

Luik B - vervolg

vervangen door bepalingen die de intentie van de vervangen bepalingen zoi (dicht als mogelijk benadert.

!OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Jaarlijkse algemene vergaderingen:

de eerste jaarlijkse vergadering gaat door in het jaar tweeduizend en twaalf

2.Eerste boekjaar.

het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend

en elf

BENOEMING EERSTE BESTUURDERS.

De oprichters benoemen zichzelf als bestuurders, zijnde de bvba GEGS, de BVBA

KLYM, de bvba MIRE CONSULTING, voornoemd.

Dienaangaande verklaren respectievelijk Jean Boudou voor de bvba Gegs, Yves

!Mulkers voor de bvba Klym en Ivan Schotsmans voor de bvba Mire Consulting dat (zij zich zelf benoemen als vaste vertegenwoordiger van hun eigen }vennootschappen-bestuurders waarvan zij verklaren de enige vennoot te zijn. iAls zodanig gelden deze verklaringen als beslissing genomen door de algemene ivergaderingen van hun vennootschappen zoals wettelijk bepaald.

Verder verklaren de 3 oprichters dat zij binnen de maand vanaf

ieder 50 aandelen type B gaan onderschrijven

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Vincent Talion

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte.

L----------------------------------------~---------------------------------------_...m___._._.

heden ieder~

----------_..~

Coordonnées
BI-COMMUNITY

Adresse
SINT ANNADREEF 68B 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale