BIOMEDICAL SYSTEMS

Divers


Dénomination : BIOMEDICAL SYSTEMS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 421.984.741

Publication

08/07/2014
ÿþRéservt

au

MoniteU

belge

Mod PDF11.1

Mr; , f?2,1 Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

1111111g1001111

N° d'entreprise: 0421.984.741

Dénomination (en entier) BIOMEDICAL SYSTEMS

(en abrégé) :

Forme juridique : Société privée à respnsabilité limitée

Siège : Chaussée de Wavre 1945 - 1160 Bruxelles

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :

Renouvellement du mandat du Commissaire

Texte :

Extrait du PV de l'Assemblée Générale Ordinaire du 4 juin 2014.

Le mandat de Commissaire de la SPRL CDP PETIT & Co représentée par Damien PETIT, est renouvelé pour une période de trois ans. Il portera sur les comptes de l'exercice ayant pris cours le ler janvier 2014. II prendra fin lors de l'assemblée générale des associés appelés à approuver les comptes annuels clos le 31 décembre 2016

Procuration est donnée à la société ADMINCO scs, Chaussée cl'Alsemberg 999 à 1180 Bruxelles, représentée par Leila Mellaoui, avec pouvoir de substitution, pour accomplir les formalités de dépôt et/ou de publication de la présente résolution au Moniteur Belge et/ou d'inscription au Guichet d'entreprise et/ou auprès de toute autre autorité administrative. Cette procuration n'engage ni la société ADMINCO ni ces représentants pour une quelconque responsabilité vis-à-vis de la gestion interne de la société..

2 20A

BRUXELLe

Greffe

Falza Mellaoui pour Adminco scs Mandataire

- ..

Mentionner sur ta dernière page du Volet B: Au recto: Nom el qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter l'association ou la fondation à l'égard des tiers Au verso; Nom et signature.

29/07/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 28.06.2013, DPT 23.07.2013 13346-0217-034
09/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~.

ili

" iaiezseI*

BRUSSEL

29OCT. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming 0421.984.741

(voluit) : BIOMEDICAL SYSTEMS

(verkort): BIOMEDICAL SYSTEMS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Waversesteenweg 1945, 1160 Oudergem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Intrekken Van en Verlenen Van Bijzondere Bevoegdheden Uit de notulen van de vergadering van zaakvoerders van 4 oktober 2012 blijkt:

2.1 Intrekken Van en Verlenen Van Bijzondere Bevoegdheden

Overwegende dat artikel 11 van de statuten van de Vennootschap bepaalt dat elke zaakvoerder bijzondere bevoegdheden mag verlenen aan één of meerdere bijzondere volmachtdragers naar keuze door middel van een bijzondere volmacht. De statuten bepalen verder dat de Vennootschap in alle zaken geldig vertegenwoordigd is ten aanzien van derden door één zaakvoerder, uitgezonderd voor de zaken die wettelijk zijn toevertrouwd aan de algemene vergadering van aandeelhouders. Ten slotte bevestigt artikel 11 van de statuten van de Vennootschap dat de Vennootschap ook geldig vertegenwoordigd is tegenover derden door bijzondere volmachtdragers voor handelingen die binnen de grenzen van hun specifieke bevoegdheden vallen.

De zaakvoerders beslissen om met onmiddellijke ingang en onherroepelijk alle huidige bevoegdheden die eerder door de zaakvoerder(s) werden verleend, inclusief de bevoegdheden verleend aan Mevr. Anne-Marie Depypere op 29.09.2011 (en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgsisch Staatsblad op 17.10.2011) te herroepen. Ter acerduidelijkingbevestigen de zaakvoerders dat Mevr. Depypere nooit door de aandeelhouders tot algemeen directeur van de Vennootschap is benoemd en zij delegeren, met onmiddellijke ingang, de hieronder vermelde bijzondere bevoegdheden aan de volgende personen.

Deze volmachten gelden vanaf de datum van ondertekening en kunnen op elk moment door de zaakvoerders worden herroepen.

aan Mevr. Anne-Marie DEPYPERE, Belg, geboren op 21.08.1956 in Kortrijk, België, en in het bezit van een paspoort uitgegeven in België onder het nummer 591-5444529 (rijksregistemummer 58.06.21-327429), de bevoegdheid om te handelen in naam en voor rekening van de Vennootschap in de zaken die hieronder specifiek en restrictief zijn opgesomd;

1.De vertegenwoordiging van de Vennootschap tegenover derden, het sluiten, wijzigen of beëindigen van alle overeenkomsten met derden waarin de Vennootschap financiële of andere verplichtingen aangaat betreffende haar financieel en commercieel management, zoals, maar niet beperkt tot, overeenkomsten aangaande promotie, marktonderzoek, samenwerking, producten, consultancy, diensten, distributie, sponsoring, leasing alsook overeenkomsten omtrent financiële verplichtingen van de Vennootschap tegenover haar klanten, de ondertekening, goedkeuring of annulatie van de te betalen wissels en ontvangen facturen, mandaten, cheques, rekeningen, overschrijvingen en andere noodzakelijke documenten, de aanvaarding en goedkeuring van alle rekeningen, de verlenging van de aflossingsdatum van de rekeningen of andere wissels die zijn vervallen, alle vergoedingen vaststellen en aanvaarden, tot een maximumbedrag van EUR 10,000 (tienduizend euro) per overeenkomst, met uitzondering van loonverrichtingen.

~

Voor hogervermelde overeenkomsten/verrichtingen, met uitzondering van loonverrichtingen, tussen EUR 10,001 (tienduizend en één euro) en EUR 50,000 (vijftigduizend euro) per overeenkomst/verrichting, heeft de volmachtdrager een tweede handtekening nodig van ofwel dhr, SpencerJeçcbs,ofwel Mevr. Sophie Winandy.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening. Arrr .2 n r d. _...

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor hogervermelde overeenkomsten/verrichtingen, met uitzondering van loonverrichtingen, boven EUR 50,001 (vijftigduizend en één euro), heeft de volmachtdrager een tweede handtekening nodig van één van de zaakvoerders van de Vennootschap.

2.De ondertekening van elke overeenkomst/verrichting met betrekking tot de maandelijkse loonadministratie , zonder enige beperking tot de waarde van de verrichting.

3.Alle maatregelen nemen en alle administratieve en fiscale formaliteiten vervullen die noodzakelijk zijn voor de Vennootschap om in overeenstemming te zijn met Belgische en buitenland se wet  en regelgeving, alle maatregelen nemen en alle juridische formaliteiten (inclusief arbitrage) vervullen als eiser of als verweerder. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, (1) het ondertekenen van alle dadingen of andere akten, documenten en registers, en (ii) het ondertekenen en afleveren van alle uittreksels en afschriften van verklaringen van de Vergaderingen van Aandeelhouders, van de besluiten van de zaakvoerders, de financiële balansen en van de winst-en verliesrekeningen.

4.De vertegénwoordiging van de Vennootschap voor aile Belgische en buitenlandse belastingsautoriteiten.

5.De opening, het beer en de sluiting van rekeningen, in naam van de Vennootschap, met alle Belgische of buitenlandse banken en met de Belgische Post, alle beschikbare tegoeden op de rekeningen opvragen, de delegatie van de bevoegdheid om sommen van deze rekeningen op te vragen, met een maximumbedrag van EUR 10,000 (tienduizend euro) per verrichting.

6.Antwoorden op berichten tot wijziging en het indienen van ambtshalve belastingen, belastingvorderingen en belastingaangiftes.

7.Ontvangst van alle correspondentie, telegrammen en alle geregistreerde en niet-geregistreerde pakketten, de betaling van alle post-en telegrafische wissels evenals cheques, alle lasten met betrekking tot telefoon, elektriciteit, gas en water regelen, alle vergoedingen en kosten betalen, klachten indienen, alle vervoerders van hun aansprakelijkheden vrijstellen.

8.De Vennootschap tegenover derden vertegenwoordigen, arbeidsovereenkomsten sluiten of wijzigen.

9.Het schriftelijke ontslaan van werknemers (zowel bedienden als arbeiders).

10.Elk document voor de werknemers van de Vennootschap ondertekenen;

11.De Vennootschap tegenover derden vertegenwoordigen, het sluiten, wijzigen of beëindigen van alle documenten of correspondentie met derden omtrent diensten die direct of indirect noodzakelijk zijn voor het beheer van de Human Resources van de Vennootschap, zoals documenten of correspondentie betreffende voordelen voor de werknemers of documenten betreffende de werving van werknemers en het gebruik van externe middelen.

12.De Vennootschap tegenover derden vertegenwoordigen, alle documenten en correspondentie omtrent voordelen voor werknemers van de Vennootschap sluiten, wijzigen of beëindigen, zoals de regelingen voor (i) het pensioen, (ii) de invaliditeitsverzekering, (iii) de levensverzekering of (iv) de hospitalisatieverzekering,

13.Ondertekenen van alle overeenkomsten met uitzendbureau's voor het recruteren van kandidaten voor vacante betrekkingen in de Vennootschap in naam en voor rekening van de Vennootschap.

14.De Vennootschap vertegenwoordigen op alle professionele vergaderingen aangaande de activiteiten van de hierboven vermelde bijzondere bevoegdheden.

15.Alle maatregelen nemen en aile administratieve formaliteiten vervullen die noodzakelijk zijn voor de Vennootschap om te voldoen aan de Belgische en buitenlandse wet  en regelgeving betreffende het arbeids  en sociaal zekerheidsrecht, inclusief, maar niet beperkt tot, het ondertekenen van alle akten, documenten en registers.

16.De ondertekening van alle documenten en correspondentie betreffende de activiteiten van de hierboven vermelde bijzondere bevoegdheden aan de volmachtdragers.

Aan dhr. Spencer JACOBS, Belg, geboren op 26.11.1970 in Ukkel, België, en in het bezit van een paspoort uitgegeven in België onder het nummer 591-0058287-92 (rijksregistemummer 70.11.26-421.55), de bevoegdheid om te handelen in naam en voor rekening van de Vennootschap in de zaken die specifiek en restrictief hieronder zijn opgesomd:

1.De vertegenwoordiging van de Vennootschap tegenover derden, het sluiten, wijzigen of beëindigen van alle klantenovereenkomsten betreffende de activiteiten van de Vennootschap met derden.

Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

2.De vertegenwoordiging van de Vennootschap op alle professionele vergaderingen die betrekking hebben op de activiteiten van de hierboven vermelde bijzondere bevoegdheden,

3.AIle correspondentie, telegrammen en alle geregistreerde en niet-geregistreerde pakketten ontvangen.

4.De Vennootschap tegenover derden vertegenwoordigen, alle arbeidsovereenkomsten met derden sluiten, wijzigen of beëindigen, alle werknemers (inclusief bedienden of arbeiders) van de Vennootschap aanstellen.

5.Het schriftelijk ontslaan van werknemers (zowel bedienden als arbeiders),

6.ln afwezigheid van Mevr. Anne-Marie Depypere, aile overeenkomsten/verrichtingen met betrekking tot de maandelijkse loonadministratie ondertekenen, zonder enige beperking tot de waarde van de verrichting.

7.ln afwezigheid van Mevr. Anne-Marie Depypere, alle overeenkomsten met betrekking tot werknemers van de Vennootschap ondertekenen.

8.In afwezigheid van Mevr. Anne-Marie Depypere, de Vennootschap tegenover derden vertegenwoordigen, het sluiten, wijzigen of beëindigen van alle documenten of correspondentie met derden omtrent diensten die direct of indirect noodzakelijk zijn voor het beheer van de Human Resources van de Vennootschap, zoals documenten of correspondentie betreffende voordelen voor de werknemers of documenten betreffende de werving van werknemers en het gebruik van externe middelen,

9.In afwezigheid van Mevr. Anne-Marie Depypere, de Vennootschap tegenover derden vertegenwoordigen, het sluiten, wijzigen of beëindigen van alle documenten en correspondentie omtrent voordelen voor de werknemers van de Venootschap, zoals regelingen aangaande (i) het pensioen, (ii) de invaliditeitsverzekering, (iii) de levensverzekering of (iv) de hospitalisatieverzekering.

10.In afwezigheid van Mevr. Anne-Marie Depypere, alle overeenkomsten ondertekenen met uitzendbureau's voor het recruteren van kandidaten voor vacante betrekkingen in de Vennootschap in naam en voor rekening van de Vennootschap.

11.In afwezigheid van Mevr. Anne-Marie Depypere, alle maatregelen nemen en alle administratieve formaliteiten vervullen die noodzakelijk zijn voor de Vennootschap om te voldoen aan de Belgische en buitenlandse wet  en regelgeving betreffende het arbeids  en sociaal zekerheidsrecht, inclusief, maar niet beperkt tot, het ondertekenen van alle dadingen en akten, documenten en registers,

12.De ondertekening van aile documenten en correspondentie betreffende de activiteiten van de hierboven vermelde bijzondere bevoegdheden aan de volmachtdragers.

Aan Mevr, Sophie Winandy, Belg, geboren op 06.02.1968 in Verviers, België, en in het bezit van een paspoort uitgegeven in België onder het nummer 591-3598915-26 (rijksregistemummer 68.02.06-008.90), de bevoegdheid om te handelen in naam en voor rekening van de Vennootschap in de zaken die specifiek en restrictief hieronder zijn opgesomd:

1. De Vennootschap tegenover derden vertegenwoordigen,het sluiten, wijzigen of beëindigen van alle klantenovereenkomsten betreffende de activiteiten van de Vennootschap met derden.

2. De Vennootschap vertegenwoordigen op alle professionele vergaderingen die betrekking hebben op de activiteiten van de hierboven vermelde bijzondere bevoegdheden.

3. Aile correspondentie, telegrammen en alle geregistreerde en niet-geregistreerde pakketten ontvangen.

4. De Vennootschap ten aanzien van derden vertegenwoordigen, aile arbeidsovereenkomsten met derden sluiten, wijzigen of beëindigen, het aanstellen van werknemers (inclusief bedienden of arbeiders) van de Vennootschap.

5.Het schriftelijk ontslaan van werknemers (inclusief bedienden en arbeiders).

6.In afwezigheid van Mevr. Anne-Marie Depypere, aile overeenkomsten/verrichtingen met betrekking tot de maandelijkse loonadministratie ondertekenen, zonder enige beperking tot de waarde van de verrichting.

7.In afwezigheid van Mevr. Anne-Marie Depypere, alle overeenkomsten met betrekking tot werknemers van de Vennootschap ondertekenen.

8.In afwezigheid van Mevr. Anne-Marie Depypere, de Vennootschap tegenover derden vertegenwoordigen, het sluiten, wijzignen of beëindigen van aile documenten of correspondentie met derden omtrent diensten die

'5_ .4./LA

4

Voor, .behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

direct óf indirect noodzakelijk zijn voor het beheer van de Human Resources van de Vennootschap, zoals documenten of correspondentie betreffende voordelen voor werknemers of documenten betreffende de werving van werknemers en het gebruik van externe middelen,

9.In afwezigheid van Mevr. Anne-Marie Depypere, de Vennootschap tegenover derden vertegenwoordigen, het sluiten, wijzigen of beëindigen van alle documenten en correspondentie omtrent voordelen voor de werknemers van de Vennootschap, zoals regelingen aangaande (1) het pensioen, (ii) de invaliditeitsverzekering, (Ili) de levensverzekering of (iv) de hospitalisatieverzekering.

1O.In afwezigheid van Mevr. Anne-Marie Depypere, aile overeenkomsten met uitzendbureau's voor het recruteren van kandidaten voor vacante betrekkingen In de Vennootschap in naam en voor rekening van de Vennootschap ondertekenen.

11.In afwezigheid van Mevr, Anne-Marie Depypere, alle maatregelen nemen en alle administratieve formaliteiten vervullen die noodzakelijk zijn voor de Vennootschap om te voldoen aan de Belgische en buitenlandse wet  en regelgevingbetreffende het arbeids  en sociaal zekerheidsrecht, inclusief, maar niet beperkt tot, het ondertekenen van aile akten, documenten en registers.

12.De ondertekening van alle documenten of correspondentie betreffende de activiteiten van de hierboven vermelde bijzondere bevoegdheden aan de volmachtdragers.

2.2 Bijzondere volmacht

Na beraadslaging beslisten de zaakvoerders met eenparigheid van stemmen om Mr. Bertold Theeuwes, Stefanie Tack en Katherine Jonckheere, advocaten met kantoor te Regentlaan 37-40, 1000 Brussel (België), te benoemen ais bijzondere volmachtdrager van de Vennootschap met de bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met de bevoegdheid tot indeplaatstelling met het oog op het vervullen van de vereiste formaliteiten met betrekking tot het opmaken, uitvoeren en neerleggen van alle publicatieformulieren voor de bekendmaking van een uittreksel van hogervermetde beslissingen in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, en om alle andere formaliteiten te vervullen bij eender welke andere administratieve overheid of dienst, zoals de BTW administratie en de Kruispuntbank van Ondernemingen en om hem de bevoegdheid te verlenen om al het nodige te doen om de onjuiste verwijzing naar Mevr. Depypere benoemd als algemeen directeur van de Vennootschap op 29 september 2011 te verwijderen van het uittreksel van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Elke zaakvoerder aanwezig op de vergadering bevestigde dat er geen bijkomende vragen of discussiepunten op de agenda stonden. Vervolgens werden de notulen van de vergadering voorgelezen. Vermits er geen verdere opmerkingen waren, werden de notulen verspreid onder de op de vergadering aanwezige zaakvoerders voor goedkeuring en uitvoering, waarna de vergadering werd gesloten.

De heer Timothy Barrett De heer Walter R, Barrett

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

â, (

20/06/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 06.06.2012, DPT 12.06.2012 12179-0441-033
20/12/2011
ÿþ MOd Wafd 11.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblar

"11190356+

~

; ~ár.~.

201â

Griffie

Ondernemingsnr : 0421.984.741

Benaming

(voluit) : Biomedical Systems

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Waversesteenweg 1945 - 1160 Oudergem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uittreksel uit de notulen van de vergadering van zaakvoerders van 28.11.2011 - Herroeping van bijzondere volmachten - Verlenen van een bijzondere volmacht met betrekking tot de publicatie.

1. Herroeping van bijzondere volmachten

De zaakvoerders verduidelijkten dal de Vennootschap voorheen bestond onder de handelsvorm van een "naamloze vennootschap"P'société anonyme" maar op dit ogenblik bestaat onder de vorm van een "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid"/`société privée à responsabilité limitée".

De zaakvoerders zetten uiteen dat per beslissing van de raad van bestuur van 18.02.2008, zoals; gepubliceerd bij uittreksel in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 02.04.2008, de bestuurders beslisten om, met ingang vanaf 18.02.2008, alle bijzondere volmachten toegekend aan mevrouw Rita Beman, echtgenote van de heer Jacobs, zoals gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 01.03.1986 onder referentienummer 86-03-01-81, die werden uitgebreid en vervolgens gepubliceerd middels uittreksel in de' Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 01.12.1999 onder referentienummer 991201-346, toe te kennen aan de heer Geert Dewulf met ingang vanaf 18.02.2008. De heer Geert Dewulf werd eveneens benoemd als bijzondere lasthebber met het oog op het uitvoeren van financiële transacties namens de Vennootschap, zonder: enige beperking.

De zaakvoerders zetten uiteen dat de arbeidsovereenkomst van de heer Geert Dewulf met de, Vennootschap beëindigd werd met onmiddelllijke ingang vanaf 23.09.2011.

De zaakvoerders beslisten met éénparigheid van stemmen om voormelde beëindiging van de arbeidsovereenkomst van de heer Geert Dewulf, voor zover als nodig, te bekrachtigen, en beslisten met, éénparigheid van stemmen om te bevestigen dat alle volmachten voorheen toegekend aan de heer Geert Dewulf, met inbegrip van, maar niet beperkt tot de hierboven vermelde volmachten maar eveneens alle andere bijzondere volmachten voorheen toegekend aan de heer Dewulf, herroepen werden met onmiddellijke ingang vanaf 23.09.2011.

2. Bijzondere Volmacht

Na beraadslaging beslisten de zaakvoerders met éénparigheid van stemmen de heer Bertold Theeuwes of de heer Jeroen Mues, allen advocaat met kantoor te Regentlaan 37-40, 1000 Brussel (België), te benoemen als bijzondere lasthebber van de Vennootschap, elkeen bevoegd om alleen te handelen en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen met betrekking tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen van alle publicatieformulieren met het oog op de publicatie van voormelde beslissingen in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, en om alle andere noodzakelijke formaliteiten te', vervullen bij eender welke andere administratieve overheid of dienst zoals de Kruispuntbank Der', Ondernemingen of de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2011- Annexes du Moniteur belge

17/10/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mussa

0 5 -10- 2011

G riffie

Ondernemingsnr : 0421.984.741

Benaming

(voluit) : B1OMEDICAL SYSTEMS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Waversesteenweg 1945 - 1160 Auderghem

Onderwerp akte : Benoeming

Uittreksel van de notulen van de Raad van Zaakvoerders gehouden op 29/09/2011:

De vergadering beslist dat met ingang vanaf heden, Mevrouw Depypere Anne-Marie " de volgende

bevoegdheden zal hebben:

- het dagelijks bestuur;

- het verrichten van betaling zonder beperking.

De Zaakvoerders geven vormacht aan TAX CONSULT N.V., vertegenwoordigd door Mevrouw Swinne Marie-Lise (met mogelijkheid tot in de plaatsstelling) om deze beslissing te publiceren."

Voor- \\IRINFI

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Marie-Lise SWINNE

voor

De Zaakvoerders

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/08/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 30.06.2011, DPT 02.08.2011 11373-0142-033
27/07/2011
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge Mod 2.0

après dépôt de l'acte au greffe

Réservé

au

Moniteur

belge

*uusaii"

Dénomination : BIOMÉDICAL SYSTEMS

- 1:

E.lq. ire?:

~ 4 1ELn ri'

Greffe

Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée

Siège : Chaussée de Wavre 1945

B-1160 Bruxelles

N° d'entreprise : 0421.984.741

Objet de l'acte : Nomination de Commissaire

Texte :

Extrait du PV de l'Assemblée Générale Ordinaire dd 30/06/2011.

L'Assemblée a acte la nomination de la SPRL CDP PETIT & Co représentée par Damien PETIT, en qualité de Commissaire. Son Mandat est de trois ans. Il portera sur les comptes de l'exercice ayant pris cours le 1er janvier 2011. ll prendra fin lors de l'assemblée générale des associés appelés à approuver les comptes annuels clos le 31 décembre 2013.

Procuration est donnée à la société ADMINCO SCS Chaussée d'Alsemberg 999 à 1180 Bruxelles représentée par Leila Mellaoui, avec pouvoir de substitution, pour accomplir toutes les formalités de dépôt et/ou de publications et/ou d'inscription au guichet unique et/ou auprès de toute autre autorité administrative

Faiza MELLAOUI

Mandataire

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur le dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter l'association ou la fondalion à l'égard des tiers Au verso : Nom et signature.

28/07/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 30.06.2010, DPT 20.07.2010 10334-0568-033
07/08/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 30.06.2009, DPT 31.07.2009 09528-0125-032
09/01/2009 : BL436839
25/08/2008 : BL436839
18/06/2008 : BL436839
30/07/2007 : BL436839
05/07/2007 : BL436839
27/07/2006 : BL436839
08/09/2005 : BL436839
04/07/2005 : BL436839
09/07/2004 : BL436839
18/08/2003 : BL436839
10/03/2003 : BL436839
16/10/2002 : BL436839
16/12/2000 : BL436839
29/07/1998 : BL436839
25/08/1993 : BL436839
25/08/1993 : BL436839
04/07/1989 : BL436839
01/01/1988 : BL436839
21/07/1987 : BL436839
21/07/1987 : BL436839
01/01/1986 : BL436839

Coordonnées
BIOMEDICAL SYSTEMS

Adresse
Si

Code postal : 1160
Localité : AUDERGHEM
Commune : AUDERGHEM
Région : Région de Bruxelles-Capitale