BISNODE BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BISNODE BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 458.662.817

Publication

19/06/2014
ÿþUnd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111j§1111 11111

rietergeIegeontvengen op

MONITEUR BELGE

12 -06- 2014 2 9 APR, 2014

LGISCH STAATSfieggiffie van(cleNederlandstalige reclitb k1I koopja; Brussel

Ondernerningsnr 0458.662.817

Benaïning

(voluit): BISNODE BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm ; Naamloze vennootschap

Zetel Researchdreef 65, 1070 Anderlecht

(volledicj adres)

Onderwerp akte Uitreksel uit het voorstel tot fusie Bisnode Belgium & Bisnode Belgium Holding (artikel 693 W. Venn.) opgemaakt door de Raden van Bestuur cid. 28 april 2014

In aanmerking nemende dat de Raden van Bestuur van voorvermelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkend een fusie te verrichten onder elkaar, waarbij Bisnode Belgium NV de overnemende vennootschap zal zijn en Bisnode Belgium Holding NV de overgenomen vennootschap

Aldus wordt voorgesteld:

1) De fusie zal betrekking hebben op (art. 693, 1° W. Venn)

1.de Naamloze Vennootschap "Bisnode Belgium'', de overnemende vennootschap, die naar verluid van haar statuten het nagemeld doel heeft:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

1.Alle studies, diensten en raadgevingen aan particulieren, aan ondernemingen, aan beroepsverenigingen n en openbare of privé-instellingen, op gebied van organisatie, beheer, automatisatie, informatica, auditing, management- of marketingtechnieken of andere, die de rentabiliteit ontwikkelen..

2.De versnelde opleiding van deze specialisaties in de vorm van lessen, seminaries, congressen, studiereizen of anderen.

3.0e aankoop, de verkoop, de ontwikkeling, de commercialisatie onder gelijk welke vorm, de invoer, de'

uitvoer, de fabricatie en herstelling, de verhuring, het beheer en de toepassing voor rekening van derden:

-van alle audiovisueel materiaal, boeken, syllabus, onderzoekdossier of andere;

-van alle benodigdheden, administratieve, didactische, technische, wetenschappelijke en:

informatieverwerkende apparatuur;

-van aile software evenals van alle gelijkgestelde materiaal.

4.0e levering van alle inlichtingen, documentatie en interimaire personeelbijstand.

Zij mag om het even welke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel.

Zij mag op welke wijze ook belangen nemen in aile zaken, ondernemingen of vennootschappen, die, hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Op de laatste btz, van Luik B vermelden Recto : Naam on hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) beveagd do rechtsporsoon ten aan?..ion van dorden ta vertegenwoordigen

Verso Naam en handlekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

, 2.e Naamloze Vennootschap "Bisnode Belgium Holding", de overgenomen vennootschap, die naar verluid van haar statuten het nagemeld doel heeft

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, de aankoop, de verkoop, de verhuring, de makelaardij, de exploitatie, de verkaveling van alle onroerende goederen, evenals aile handelingen van onroerende promotie, alle studies en werken in het bijzonder met betrekking tot de oprichting van gebouwen, werken van bouwkunde en wegenbouw en alles wat erop betrekking heeft zowel in België als in buitenland,

Zij mag de fabricatie, de vertegenwoordiging en de handel aannemen onder gelijk welke vorm, met inbegrip van import, de export, de verhuring van makelaardij van gelijk welke materialen, grondstoffen en elementen, die rechtstreeks of on rechtstreeks betrekking hebben op haar doel.

Zij mag om het even welke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel.

Zij mag op welke wijze ook belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in buitenland, het nemen van participaties in Belgische of buitenlandse vennootschappen, evenals het uitoefenen van mandaten van bestuurders of zaakvoerders, ten kostenfoze titel of tegen betaling.

De vennootschap heeft eveneens tot doel;

Alle studies, diensten en raadgevingen aan particulieren, aan ondernemingen, aan beroepsverenigingen en openbare of privé-instellingen, op gebied van organisatie, beheer, automatisatie, informatica, auditing, management- of marketingtechnieken of andere

De aankoop, de verkoop, de ontwikkeling, de commercialisatie onder gelijk welke vorm, de brevettering, de verhuring, het beheer en cie toepassing voor rekening van derden van software, informaticabestanden, audiovisueel materiaal, boeken, syllabus, onclerzoekclossier van aile benodigdheden, administratieve, didactische, technische, wetenschappelijke en informatieverwerkende apparatuur; evenals van alle gelijkgestelde organisatiemethoden en intellectuele producten.

2) Inhoud en motivering van de fusie

De fusie behelst het overnemen van het hele vermogen van Bisnode Belgium Holding door Bisnode Belgium, d.w.z. aile activiteiten, aile activa en passive, alle gekende en niet gekende rechten en verplichtingen, alle lopende contracten met klanten en leveranciers en alle lopende contracten van personeelsleden van Bisnode Belgium Holding.

Binnen de Bisnode groep waartoe beide bedrijven behoren, werd er in 2012 een duidelijke trend ingezet om met één naam en één bedrijf per land naar buiten te komen (voor zover de activiteiten dit toelaten). In het thuisland van de holding, Zweden, werden maar liefst 17 bedrijven onder 1 nieuw Bisnode Zweden bedrijf ondergebracht. De belangrijkste reden om naar 1 Bisnode identiteit over heel Europa te gaan is het creëren van 1 merk met een hogere internationale bekendheid en een uniforme positionering op de markten.

Niet enkel de worden operationele bedrijven samengesmolten, ook dient bekeken te worden of tussenliggende vennootschappen/holdings niet kunnen worden geëlimineerd.

In 2013 werden aile operationele BtC activiteiten gefusioneerd binnen Bisnode Belgium. We verwijzen naar de fusies met Bisnode interact en Biside, beide bedrijven werden gefusioneerd met Bisnode Belgium in de loop van 2013. Er was duidelijk een mogelijkheid om betere synergieën te creëren op het vlak van oplossingen, communicatie en de marktbenadering. Ook aile ondersteunende diensten (HR, B&OS, Finance, 1T en juridische diensten) werden ingezet voor de verschillende BIC bedrijven.

De onderliggende fusie beoogt een verdere rationalisatie en vereenvoudiging van de organisatiestructuur van Bisnode in België.

De activiteiten van Bisnode Belgium Holding zijn grotendeels ten dienste van Bisnode Belgium (en in veel mindere maten voor Bisnode Frankrijk en Bisnode Nederland). Het is dus logisch om deze dan verder te incorporeren in de operationele entiteit.

De fusie zal er ook toe leiden dat de erfpachtregefing aangegaan door Bisnode Belgium Holding en de onroerende leasing overeenkomst aangegaan door Bisnode Belgium in eenzelfde entiteit komen te zitten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

fflargoor de exploitatie van de Business Service Activiteiten door Bisnode Belgium eenvoudiger en transparanter kunnen worden gevoerd.

In het kader van de bestaande erfpachtregeling werden de nodige bodemattesten opgevraagd. Het betreft volgende perceelnummers:

21307_F_0126_D_000_00 (14141,8 re)

21307_F_0126 000_04 (853,21 n1)

De conclusie van beide bodemattesten gedateerd 19/2/2014 en geldig voor een periode van maximaal 6 maanden zijn als volgt:

Er zijn momenteel geen verplichtingen voor wat betreft de vervreemding van zakelijke rechten (bv. verkoop) of de overdracht van een milieuvergunning op dit perceel.

Ook zal het beheer van aile activa in de schoot vanénvennootschap een doeltreffender beheer toelaten.

Voorts zal de fusie leiden tot een vereenvoudiging van het administratief beheer en dusdanig leiden tot het verminderen van diverse operationele kosten.

Tenslotte zal de fusie ook leiden tot een transparantere structuur voor externe partners en in het algemeen naar aile klanten die door Bisnode in Beleworden bediend. Deze fusie zal de marktpositionering van Bisnode in Befenog verder ondersteunen en versterken.

De ondergetekenden bevestigen dat deze fusie voldoet aan de voorwaarden zoals voorzien in artikel 117 en 120 van het Wetboek der Registratierechten, artikel 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelastingen 1992 en artikel 11 en 1553 van het BTW-wetboek.

3) De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg (art. 693, 2 W.Venn.)

Het aantal uit te reiken aandelen zal bepaald worden op basis van de hierna vermelde ruilverhouding.

De ruilverhouding is bepaald voor zowel Bisnode Belgium NV als voor Bisnode Belgium Holding NV op basis van de netto eigen vermogenswaarde zoals deze blijken uit de jaarrekeningen van beide vennootschappen per 31 december 2013.

Deze keuze is gemaakt ermee rekening houdend dat beide vennootschappen die bij de voorgestelde fusie betrokken zijn, verbonden vennootschappen zijn en tot dezelfde groep behoren. In het bijzonder houdt de overgenomen vennootschap 100% van de aandelen in de overnemende vennootschap, en 100% van de aandelen in de overgenomen vennootschap zijn gehouden door de Nederlandse moedervennootschap Bisnode Holding Benefra BV.

Andere gangbare methodes zoals de waardering op basis van de discounted cash flow or EBITDA multiple method leken niet aangewezen voor een intragroep fusie, waarbij de aandelen van alle betrokken vennootschappen (in)direct gehouden worden door dezelfde aandeelhouder.

Bisnode Belgium Holding NV

Netto eigen vermogen EUR 11.700.962

Aantal aandelen 180.000

Netto eigen vermogen per aandeel EUR 65,00534

Bisnode Belgium NV

Netto eigen vermogen EUR 8.968.339

Aantal aandelen 600.000

Netto eigen vermogen per aandeel EUR 14,94723

Ruilverhouding

EUR 65,00534 / EUR 14,94723 =4,349 (afgerond 4,3)

Bijgevolg, zal 1 aandeel in de Overgenomen Vennootschap worden omgeruild voor 4,3 nieuwe aandelen in de Overnemende Vennootschap."

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

. 1 t

Er zullen dus in totaal 180.000 * 4.3 = 774.000 nieuwe aandelen worden uitgegeven.

4) De wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt (art. 693, 3° W.Venn.)

Er werden geen specifieke waarderingsmethodes gebruikt ter bepaling van de ruilverhouding aangezien de alle aandelen van Bisnode Belgium Holding in handen zijn van Bisnode Holding Benefra BV.

De voorgestelde ruilverhouding heeft geen enkele impact op de rechten en belangen van de aandeelhouder (zowel voor als na de fusie).

De Raad van Bestuur werd niet geconfronteerd met bijzondere moeilijkheden in het kader van de voorbereiding van de huidige fusie en in het kader van het vaststellen van de ruilverhouding.

5) datum vanaf dewelke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht (art 693, 40 W.Venn.)

De datum vanaf dewelke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht, wordt bepaald op 1 januari 2014.

6) datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap Bisnode Belgium Holding boekhoudkundig en voor directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap Bisnode Belgium (art. 693, 50 W.Venn.)

De datum vanaf welke de verrichtingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig en vanuit oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap wordt bepaald op 1 januari 2014.

'7) rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de overgenomen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (art. 693, 6° W. Venn.)

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

8) bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 695 bedoelde verslag (art. 693, 7° W.Venn.)

De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissaris voor het opstellen van de het in artikel 695 bedoelde verslag wordt begroot op 4.000 EUR (excl BTW) per betrokken vennootschap in de fusie.

9) bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de fusie deelnemen (art 693, 80 W.Venn.)

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de fusie deelnemen.

Kosten en bijzondere opmerkingen

Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de kosten verbonden aan de fusie zoals voorgesteld iri geval van goedkeuring ervan door de Algemene Vergadering zullen gedragen worden door de overnemende vennootschap.

Ingeval de fusie zoals voorgesteld niet wordt goedgekeurd of voltrokken zal worden, zullen aile kosten verbonden aan de voorbereiding van de splitsing gedragen worden door de overnemende vennootschap.

Voor-

bohoudon

atm hot

Belgisch

Staalsblad

" ....... _ ........



" I4ieronder worden de balansen van de in de fusie betrokken vennootschappen per 31/12/2013

weergegeven, aisook de baians na de tusie

,n0; 1315'nr:?à'el3eIgluM

,9131-1= Bisnoclepeigium tiodlIng

.g-g.. earisshat palans

Intercernneriv à&rl_vate

3111212013 3-Iti7r2013 a'aealeri.

Activa

1. Oprichtingskosten 0, 0 0

11. Immateriel vaste activa 1.232.786 l? 1.232.786

M. Materiël vaste activa 1.738.034 499.369 2.237_404

A Terreinen en gebouwen 0 0 0

B Installaties, machines en uitrusting 1, 461 096 0 1 461 096

C. Meubilair en rollend materiaal 91.095 0 91.095

O. Leasing en soortgelijk rechten 0 o O

E. Overige materiéle vaste activa 185.843 499.369 685212

F. Activa in aanbouw en vooruabetatingen 0 0 w 0

IV. Financiële vaste activa 9.283 0.745.661 0 30 8.754.974

A. Verbonden oadornenungen 0 0.745.661 0 30' 8.74.5,891

1. Deelnerningen 0 8.745.561 0 30 3.745 691

C. Andere feanefe veste osera 9 203 0 9.283

V. Vorderingen op muer dan &an jaar 0 0 0

VI. Voorraden en bestellingen in uitvoering 0 13 o

VII. Vorderingen op ten hoogste éért Jaar 14.045.934 1.793.820 .6.056.589 5.703.165

A Flandelsvarderingen 8.095 887 395.923 -186.889 8 306 221

B. Overige vorderingen 5.950.047 1.395.897 -5.870,000 1.476.944

VIII. Geldbeleg ,- C1' 0 a

gingen

IX. Liquide middelen 1.097.433. 5.519.378 -30 7.916.700

X. Ove rlopende rekeningen 307.728 714 308.442

0

Totaal. der Activa 18431.198 1.7.858.942 .6.056.589' 0' s 30.233.551

gg ?1112/2013 fliceinatie panschat 88lians

D411212013 ;

rnteççomD3Iv ZeantI,lrlefl na_lesle



1z.n._sittrA 8.968.339 11.709.962 o Q7 20.669.300

Eicii"t vermogen

1. Kapitaa.1 4.950.000r 11:000.800 16.040.000

A. Geplaatst kapitaal 4.950,000 11.000.000 18.040,000

B. Niet-opgevraagd kapitaal , 0

IL Uitgiftepremies 0 0 o

IR. HarwaarderIngsmeerwaarden D

IV. Reserves 495.000 401.277 096.277

A. Wettelijke reserve 496.000 401.277 896.277

V. Overgedragen winst iverlies) 3.523.335 209.685 3.733.024

VI_ RapitaaisubsIdies o o o

VII. A. Voorzieningen voor risico's en koste 4'1.530 0 41.530

VIII_ Schulden op meer dan étàn jaar 0 0 0

IX. Schulden op ten hoogste één jaar 8.249.697 6.134.844 -6.056.589 8.327.952

C. FiendetsashDyen 3 779.203 200.826 -186.5139 3 793 440

1 Leveranciers 3.779203 200.826 -186.589 3.793440

2. Te betalen wissels o

D. Ontvangen voonditbeteagen op beeteffing 0

E. Belastingen, bezedragen en sociale teston r 4,470,494' 64.017 4.534 511

1. Belastingen 1 304,615 6.528 1 311.143

2 Bezoldigingen en sociale lasten 3.165.879 57.489 3 223 368

F. Overige Schelem 0 5 870 000 -5.870 000 a

X. Overlopende rekeningen 1.171.632 23.136 1.194.768

Totard der "Pas:siva 16.431.198 17.858-942 .6.056.589 30.233.551

Bay Consulting BVBA

Gedelegeerd bestuurder

vast vertegenwoordigd door mevrouw Martine Bayens

Op de laatste blz., van Loti< B vermetden Recto Naam en hoedaiiigheid van de iristrumenterende n'otarie, hetzil van de persoio «en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordlgen

Ve?so

Neem art handtekening

23/09/2014
ÿþMod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de egnergelegcliontvangen op

1

1111111t1e0111

1 2 SEP, 2014

ter griffie van de Nederlandstalig rechtbank van koophandel Bruss

Griffie

el

Onciernemingsnr : 0458.662.817

Benaming

()KIWI» Bisnode Belgium

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel : Researchdreef 65, 1070 Brussel

Onderwerp akte Benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de statutaire vergadering der aandeelhouders, gehouden op de maatschappelijke zetel, op 30 mei 2014

na overleg heeft de Algemene Vergadering de volgende beslissing met eenparigheid van stemmen goedgekeurd:

de Algemene Vergadering benoemt de BCVBA PriceWaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedai 18, als commissaris voor een termijn van drie jaar. Deze vennootschap heeft Mevr. Griet Helsen, Bedrijfsrevisor, aangeduid als vertegenwoordiger die gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitvoering van het mandaat in naam en voor rekening van de BCVBA. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders die de jaarrekening per 31 december 2016 dient goed te keuren,

Bay Consulting BVBA

gedelegeerd bestuurder

vertegenwoordigd door Martine Bayens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de leaste bi,e "an Lu B ,:errnelden Recto ilakarn n hoedanigheid van de inetrurnenteIende o!ans, het2q van de perso(o)n(en) bevoegd de reehispereean ten aanzien van derden te veitcoenveigi-digen

Verzn Neem n handtekenInd

25/08/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Stikigieleplend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte Uotionh,

ei.) Op

111111WW1

ter

1 3 Aue 2074

griffie van de Nederi

rechtbank van koop;? ancfstalige

Griffie andel Brussel

Ondernemingsnr : 0458,662.817

Benaming (voluit):BISNODE BELGIUM

(verkort) :

i;

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Researchdreef 65

1070 Anderlecht

onderwerp akte :Buitengewone algemene vergadering

L:

Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Frank DEPUYT, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op 31 juli 2014 en neergelegd op de griffie van del; Rechtbank van Koophandel te Antwerpen v66r de vervulling van de formaliteiten van registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Bisnode Belgium", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1070 Anderlecht, Researchdreef 65, beslist heeft

L overeenkomstig het voorstel tot fusie door overneming van 28 april 2014, - opgesteld door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "Bisnode Belgium", met maatschappelijke zetel te 1070 Anderlecht, Researchdreef 65, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, onder het ondernemingsnummer; 0458.662.817, hierna kortweg " de Overnemende Vennootschap" genoemd; en door de raad van bestuur van de naamlozef vennootschap "13isnode Belgium Holding", met maatschappelijke zetel te 1070 Anderlecht, Researchdreef 65, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, onder het ondernemingsnummer 0418.893.510, hierna kortweg "dei:

4 Overgenomen Vennootschap" genoemd,

- neergelegd op de griffie van de Nederlandstalige rechtbank van koophandel van Brussel, op 29 april 2014,li bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 juni 2014, onder nummers 14119728 voor del: Overnemende Vennootschap en 14119729 voor de Overgenomen Vennootschap;

tot fusie door overneming door de Overnemende Vennootschap van de Overgenomen Vennootschap, door overdracht; door deze laatste ingevolge haar ontbinding zonder vereffening, van de algeheelheid van de activa en passiva van haai-vermogen, niets uitgezonderd noch voorbehouden, op basis van de jaarrekening van de Overgenomen Vennootschap:,; betreffende het boekjaar afgesloten op 31 december 2013, en mits toekenning aan de enige aandeelhouder van deji Overgenomen Vennootschap van zevenhonderd vierenzeventigduizend (774,000) nieuwe aandelen van de Overnemendei Vennootschap, die allen volledig volgestort zijn en geen nominale waarde hebben.

Mie handelingen verricht door de Overgenomen Vennootschap sinds 1 januari 2014, worden vanuit boekhoudkundig:l standpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap, op last voor deze laatste om alle schulden van de Overgenomen Vennootschap te betalen, om al haar verbintenissen en verplichtingen uit te voeren, om alle:! mogelijke kosten, belastingen en lasten die kunnen voortvloeien uit de fusie te dragen en te betalen en om de Overgenomen:; Vennootschap te vrijwaren tegen alle vorderingen.

Voormelde overdracht is verricht op basis van cijfers afgesloten op 31 december 2013, eronder verstaan dat alle, handelingen gedaan sinds deze datum door de Overgenomen Vennootschap omtrent de overgedragen goederen zullen worden beschouwd als zijnde verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap,

De Overnemende Vennootschap heeft aldus de eigendom van de overgedragen goederen vanaf 31 juli 2014 en het genot,4. sedert 1 januari 2014.

Boekhoudkundig gezien wordt de overdracht van het vermogen gerekend vanaf 1 januari 2014.

De overdracht omvat het geheel van de activa en passiva van het vermogen van de Overgenomen Vennootschap. De;: Overnemende Vennootschap, in wier voordeel de overdracht is gebeurd, wordt in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de Overgenomen Vennootschap.

In het algemeen omvat de overdracht alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijkel: recittsvorderingen, administratieve verhaalmiddelen, persoonlijke, zakelijke of andere waarborgen, waarvan Overgenomen Vennootschap geniet of om enigerlei reden titularis van zijn, ten overstaan van derden, de administraties inbegrepen.

Gezegde overdracht is gebeurd, op last van de Ovememende Vennootschap om:

- de geheelheid der schulden van de Overgenomen Vennootschap tegenover derden te dragen;

- aile verplichtingen en verbintenissen van de Overgenomen Vennootschap uit te voeren;

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de'instrumenterende notaris, hetzij van de pers6(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

- alle akkoorden of verbintenissen na te leven die de Overgenomen Vennootschap zou hebben afgesloten tegenover derden of tegenover haar personeel, haar bestuur, haar bedienden en werklieden, evenals alle andere akkoorden of verbintenissen die haar op gelijk welke wijze verplichten;

- alle belastingen, taksen, contributies, premies en verzekeringsbijdragen, in het algemeen alle gewone en buitengewone lasten die de overgedragen goederen bezwaren of zullen bezwaren, te dragen.

Vergelding van de overdracht De enige aandeelhouder van de Overgenomen Vennootschap krijgt zevenhonderd vierenzeventigduizend (774.000) nieuwe aandelen van de Overnemende Vennootschap toegekend, alle volledig volgestort en zonder nominale waarde.

Deze nieuwe aandelen zullen van hetzelfde type zijn en zullen dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen van de Overnemende Vennootschap en nemen deel in de winst vanaf I januari 2014.

Zij worden allen toegekend aan de enige aandeelhouder van de Overgenomen Vennootschap a rato van vier komma drie (4,3) nieuwe aandelen van de Overnemende Vennootsehap voor éën (1) bestaand aandeel van de Overgenomen Vennootschap.

De besluiten van het verslag van de commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PriceWaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, vast vertegenwoordigd door Mevrouw HELSEN Griet, aangesteld door de bestuursorgangen van de betrokken vennootschappen, luiden letterlijk als volgt "6. Conclusie

Op basis van ons onderzoek, uitgevoerd in overeenstemming met de normen voor de beroepsuitoefening inzake de controle van fusie- en splitsingsverrichtingen van de handelsvennootschappen zoals uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren (IBR), kunnen wij met betreldcing tot de voorgenomen fusie door overneming van Bisnode Belgiurri ' Holding NV door Bisnode Belgium NV besluiten dat;

* het fusievoorstel dat door de bestuurorganen van de te fuseren vennootschappen in gemeenschappelijk overleg werd opgesteld, de informatie bevat die door artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen wordt vereist;

* de methode volgens dewelke de ruilverhouding is vastgesteld, zoals die hi dit verslag is beschreven, gebaseerd is op het boekhoudkundig eigen vermogen van de te fuseren vennootschappen op datum van 31 december 2013;

* Op basis van het fusievoorstel van 28 april 2014 en het fusieverslag van 15 mei 2014 stelt de Raad van Bestuur voor om een waarde per aandeel van Bisnode Belgium Holding NV aan EUR 65,99534 te weerhouden en een waarde per aandeel van Bisnode Belgium NV aan EUR 14,94723 wat leidt tot een ruilverhouding van 4,3 (afgerond) nieuwe aandelen van Bisnode Belgium NV voor één bestaand aandeel van Bisnode Belgium Holding NV zonder opleg in geld;

* de toegepaste waarderingsmethoden aanvaardbaar zijn in de gegeven omstandigheden daar beide vennootschappen rechtstreeks 100% deel uitmaken van dezelfde groep. Bovendien houdt de overgenomen vennootschap 100% van de aandelen in de overnemende vennootschap, en 100% van de aandelen in de overgenomen vennootschap zijn gehouden door de Nederlandse moedervennootschap Bisnode Holding Benefra BV.

Sint-Stevens-Woluwe, 30 juli 2014

De commissaris

PwC Bedrijfsrevisoren BCVBA

Vertegenwoordigd door

(handtekening)

Griet Helsen

Bedrijfsrevisor"

2. ter vergoeding van de overdracht van het vermogen van de Overgenomen Vennootschap, het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van elf miljoen negentigduizend euro (6 11.090,000,00) om het te brengen van vier miljoen negenhonderd vijftigduizend euro (¬ 4.950.000,00) op zestien miljoen veertigduizend euro (E 16.040.000,00), door de creatie van zevenhonderd vierenzeventigduizend (774.000) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen..

Deze nieuwe, volledig volgestorte aandelen werden toegekend aan de enige aandeelhouder van de Overgenomen Vennootschap, dit door en onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap. De toekenning der nieuwe aandelen gebeurt terstond door de inschrijving ervan in het register van de aandelen van de Overnemende Vennootschap.

Ingevolge de fusie heeft de Overnemende Vennootschap al haar oude bestaande zeshonderdduizend (600.000) aandelen verworven. De vergadering besliste terstond om al deze oude bestaande zeshonderdduizend (600.000) aandelen te vernietigen en het statutair kapitaal te verminderen met vijf miljoen twaalfduizend vijfhonderd zevenennegentig komma nul acht euro (E 5.012.597,08), om het te brengen van zestien miljoen veertigduizend euro (E 16.040.000,00) op elf miljoen zevenentwintigduizend vierhonderd en twee komma tweeënnegentig euro (£ 11.027.402,92), door opheffing van de boekwaarde van deze aandelen af te zetten tegen de overgedragen winsten na de fusie en het maatschappelijk kapitaal na de fusie. De afzetting tegenover het maatschappelijk kapitaal wordt integraal aangerekend aan het fiscaal volstort kapitaal. VASTSTELLING

Ten gevolge van de overeenstemmende beslissingen genomen door de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen is gezegde fusie voltrokken en bijgevolg

- houdt de Overgenomen Vennootschap op te bestaan

- wordt do enige aandeelhouder van de Overgenomen Vennootschap enige aandeelhouder van de Overnemende Vennootschap, ten belope van zevenhonderd vierenzeventigduizend (774.000) aandelen, toegekend onder de -verantwoordelijkheid van de raad -van bestuur van de Overgenomen Vennootschap;

- is het geheel vermogen, zowel de activa als de passiva van de Overgenomen Vennootschap overgedragen aan de Overnemende Vennootschap;

- werd de hierboven vermelde kapitaalverhoging en kapitaalvermindering voltrokken en werd het maatschappelijk kapitaal bijgevolg daadwerkelijk gebracht op elf miljoen zevenentwintigduizend vierhonderd en twee komma tweeënnegentig euro (e 11.027.402,92), vertegenwoordigd door zevenhonderd vierenzeventigduizend (774.000) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

3. de statuten van de vennootschap te wijzigen door vervanging van artikel 5 door volgende tekst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Voor-d behoudèn aan het Belgisch Staatsblad

N

mod 11.1

'Ç-Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op elf miljoen zevenentwintigduizend vierhonderd en twee kommai

Meeënnegentig curo (11,027,40252 EUR),

! Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vierenzeventigduizend (774.000) aandelen zonder aanduiding van

nominale waarde."

4, alle bevoegdheden aan de raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap te delegeren, teneinde in het kader van

de fusie:

- te waken over het verloop van de overdrachtbewerkingen naar de Overnemende Vennootschap betreffende de inschrijving

van de verschillende elementen van het actief en passief vermogen van de Overgenomen Vennootschap op hun

boekhoudkundige waarde op 1 januari 2014 in de boekhouding van de Overnemende Vennootschap;

- onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde opdrachten, een bepaald deel van zijn bevoegdheden

'te delegeren zoals hij dat bepaalt en voor de door hem vastgestelde duur;

- in het algemeen al hetgeen voorafgaat uit te voeren en alle nodige en nuttige formaliteiten te vervullen voor rekening van

de Overnemende Vennootschap.

5. alle bevoegdheden te delegeren aan de heer DIERCKX Geert, wonende te 1740 Terne, August De Feyterstraat 96, met

macht van indeplaatsstelling, teneinde in het kader van de fusie:

-t zorgen voor de bilwerking van het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap;

- aile nodige en nuttige formaliteiten te vervullen in het rechtspersonenregister, de Kruispuntbank van Ondernemingen, het

ondernemingsloket en bij de B.T.W.-administratie.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging : uitgifte, volmacht, vier verzakingen, verslag, historiek + coördinatie,

F.DEPUYT, geassocieerd notaris,

 Voor-,0 hehoticiàn aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

£

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/10/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2111012014 - AnnexeLduAbniteuritelge

In de bijlagen bij het

Pr. fric

akte Okr. 20/4

/eti bekendl

serecir-if

na neerlegging ter griffie vi%nrde ia

Belgisr:Stôtaaantsbk vlaedrikcph:en(m;:nrLieeseei

Il 1,11,111jI2I11111111111

UI

Benaming: BISNODE BELGIUM

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel Researchdreef 65. 1070 Brussel

Ondernerningsnr. . 0458.662,817

Voorwerp akte: Ontslag bestuurder

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders, genomen op 25 september 2014

De aandeelhouders nemen volgende besluiten aan:

De aandeelhouders besluiten het bestuurdersmandaat van Laudesc NV, met maatschappelijke zetel te

1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Square Vergote 19, met ondernemingsnummer 0463A17.696,

vast vertegenwoordigd door Dhr. Laurent De Schouwer, te beëindigen op 26/09/2014.

De te verlenen kwijting voor de uitoefening van diens opdracht gedurende de periode gaande van het

begin van het lopende boekjaar tot voormelde datum van ontslag zal op de eerstvolgende

gewone algemene vergadering van aandeelhouders worden voorgelegd.

Voor de goede orde bevestigen de aandeelhouders dat, als gevolg van het ontslag van Laudesc NV als bestuurder, het mandaat van Laudesc NV als gedelegeerd bestuurder binnen Bisnode Belgium NV eveneens op 26/09/2014 een einde neemt.

Bay Consutling BVBA

vast verleg enwoordigd dom Martine Bayens

gedelegeerd bestuurder

Op dE laatste bis. van Luik B vermalden Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(e)r(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegermoordigen

Verso Naam en handtekening.

31/10/2014
ÿþ Vat Word

r,

In de bijlagen bij het Belgisch Stalielâérte d te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte tteeilpc,

Op

\ILM11181591

z 2 teT. 2014

ven Nederlancistalige ,,,tophandel Srussel

Ondememingsnr : 0458.662.817

Benaming

(voluit): Bisnode Belgium

(verkort)

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel Researchdreef 65, 1070 Anderlecht

(volledig adres)

Onderwerp akte: Neerlegging van voorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676 van het Wetboek van vennootschappen tussen enerzijds Bisnode Belgium NV (overnemende vennootschap) en anderzijds BUIS NV (over te nemen vennootschap)

Op 21 oktober 2014 werd, in overeenstemming met artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen

,

(hierna "W.Venn.") door de bestuursorganen van Bisnode Belgium NV, enerzijds, en BBMS NV, anderzijds, een , voorstel tot vereenvoudigde fusie opgemaakt, waaruit het volgende blijkt:

1. Identificatie van de te fuseren vennootschappen (artikel 719, lid 2, 1°W. Venn.) De aan de voorgestelde vereenvoudigde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

(i) Bisnode Belgium NV (de Ovememende Vennootschap)

De Naamloze Vennootschap Bisnode Belgium, met maatschappelijke zetel te Researchdreef 65, 1070 Anderlecht. De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te Brussel onder het nummer 0458.662.817.

Deze vennootschap heeft volgens artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

1) Aile studies, diensten en raadgevingen aan particulieren, aan ondernemingen, aan beroepsverenigingen en openbare of privé-instellingen, op gebied van organisatie, beheer, autornatisatie, informatica, auditing, management- of marketingtechnieken of andere, die de rentabiliteit ontwikkelen.

2) De versnelde opleiding van deze specialisaties in de vorm van lessen, seminaries, congressen, studiereizen of anderen.

3) De aankoop, de verkoop, de ontwikkeling de commercialisatie onder gelijk welke vorm, de invoer, de"

uitvoer, de fabricatie en herstelling, de verhuring, het beheer en de toepassing voor rekening van derden:

- Van alle audiovisueel materiaal, boeken, syllabus, onderzoeksdossier of andere;

Van aile benodigdheden, administratieve, didactische, technische, wetenschappelijke en

informatieverwerkende apparatuur;

- Van aile software evenals van aile gelijkgestelde materiaal.

4) De levering van alle inlichtingen en documentatie en interimaire personeelbijstand.

Zij mag cm het even welke commerciële, industiële, financiële, roerende of onroerende verrichting doen, die rechtstreeks of onrechts reeks betrekking hebben op haar doel.

Zij mag op welke wijze dan ook belangen nemen in aile zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk o een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming " kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken."

(il) BBMS NV (de Over te Nemen Vennootschap)

De Naamloze Vennootschap BBMS, met maatschappelijke zetel te Researchdreef 65, 1070 Anderlecht,

De vennootschap is ingeschreven in Kruispuntbank voor Ondernemingen te Brussel onder het nummer

, 0439,932.111.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon Ion aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze vennootschap heeft volgens artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"De vennootschap heet tot doel elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks steunt op communicatie-, marketing- en publiciteitsactiviteiten met of zonder materiële ondersteuning.

In dit kader kan zij inzonderheid, alleen of bij wijze van deelneming. in België of in het buitenland ten

beroDeve van heer kanier alle cliensen yerstrekker ciie eibT zijr.

Het verzamelen en verkopen van adressen onder aile vormen;

- Het beheren, ontwikkelen en commercieel exploiteren van databases;

- Het ontwerpen en uitvoeren van publiciteit;

- Vervaardigen, uitgeven en verkopen van tijdschriften, boeken en drukwerk,

Handel in papierwaren en publiciteitsartikelen;

- Het ontwikkelen en commercialiseren van communicatiediensten en  producten;

- Verstrekken van marketing- en communicatie-consultancy;

- Het verzendingsklaar maken van diverse postale zendingen;

Alle logistieke en raadgevende diensten in de hogervermelde alsook, meer in het algemeen, alle

activiteiten evenals aile verrichtingen die voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel noodzakelijk

zijn.

De vennootschap mag daarenboven aile handelingen van commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het doel van de vennootschap. De vennootschap mag zich betrekken door middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten, of op elke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die van aard zijn om de uitbreiding en de ontwikkeling te bevorderen. De vennootschap kan deelnemen in vennootschappen, groeperingen of verenigingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot haar maatschappelijk doel.

Zij mag, in België en in het buitenland, aile handelingen stellen en verrichtingen doen die nodig of dienstig zijn tot verwezelijking van haar doel.

2. Datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap bcekhoudkundig en wat betreft de directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (artikel 719, !id 2, 2° W. Venn.)

De verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap vanuit het boekhoudkundig, (in)directe belastingen en juridisch oogpunt geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf 1 januari 2015 om 0.00 s' ochtends, dus zonder terugwerkende kracht.

3. Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de vennoten van de Over te Nemen Vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 719, lid 2, 3° W. Venn.)

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben noch zijn er houders van andere effecten dan aandelen.

Bijgevolg zullen er geen bijzondere rechten worden toegekend in het kader van de beoogde vereenvoudigde fusie.

4. leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de raad van bestuur van de te fuseren vennootschappen (artikel 719, lid 2,4° W. Venn.)

Aan de bestuursleden van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend in het kader van deze vereenvoudigde fusie.

5. Fiscale verklaringen

De raden van bestuur van de vennootschappen bevestigen dat deze vereenvoudigde fusie door overname beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Wetboek Registratierechten en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

6. Wijziging maatschappelijk doel van de Overnemende vennootschap

Aangezien het maatschappelijk doei van de Overnemende Vennootschap niet alle activiteiten van de Over te Nemen Vennootschap omvat, zal het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap uitgebreid worden in het kader van de voorgenomen fusie. Deze uitbreiding van het maatschappelijk doel heeft tot gevolg dat de activiteiten van de Over te Nemen Vennootschap volledig zijn opgenomen in het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap.

Aangezien deze doeluitbreiding plaats vindt in het kader van de fusie, moet de bijzondere procedure die vermeld wordt in artikel 559 W. Venn.. niet gevolgd worden.



Voor-

behoudon

aan hot

B2lejsch

Staaisblad

De beslissing tot uitbreiding van het doel zal genomen worden door de buitengewone algemene vergadering van de Overnemende Vennootschap die ook de beslissing over de voorgenomen fusie neemt.

Daardoor zal artikel 3 van de statuten van de Overnemende Vennootschap, meer bepaald het maatschappelijk doel, als volgt worden aangepast:

te \,ennc)oischao nee tot doel zcqqe1 in BeIgie ale. In buiiell&no

-1) Het verzamelen en verkopen van adressen onder aile vormen;

2) Het beheren, ontwikkelen en commercieel exploiteren van databases;

3) Alle studies. diensten, hulp en raadgevingen aan particulieren, aan ondernemingen, aan beroepsverenigingen en openbare et prive-(nstettingen, op gebied van organisatie, beheet, auxornatiSatie, informatica, auditing, communicatie, communicatiebeheer en communicatiemanagement, management- of marketingtechnieken of andere, die de rentabiliteit ontwikkelen.

4) De versnelde opleiding van deze specialisaties in de vorm van lessen, seminaries, congressen, studiereizen of anderen.

5) Het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deeneming heeft en in het algemeen aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met activiteiten van een holding;

6) Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, beheerder, directeur of vereffenaar;

7) De aankoop, de verkoop, de ontwikkeling de commerciaiistaie onder gelijk welke vorm, de invoer, de

uitvoer, de fabricatie en herstelling, de verhuring, het beheer en de toepassing voor rekening van derden:

- Van aile audiovisueel materiaal, boeken, syllabus, onderzoeksdossier of andere;

- Van aile benodigdheden, administratieve, didactische, technische, wetenschappelijke en

informatieverwerkencle apparatuur;

- Van aile software evenals van alle gelijkgestelde materiaal.

8) De levering van aile inlichtingen en documentatie en interimaire personeelbijstand.

Zij mag om het even welke commerciële, inclus/Me, financiële, roerende of onroerende verrichting doen, die rechtstreeks of onrechtsreeks betrekking hebben op haar doel.

Zij mag op welke wijze dan ook belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Ze mag in België en in het buitenland alle handelingen stellen en verrichtingen doen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel."

Voor eensluidend uittreksel,

Getekend,

Bay Consulting BVSA,

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Martine Bayens

Bijzonder gevolmachtigde

Tegelijk neergelegd:

- fusievoorstel

kopie van de notulen van de vergadering van de raad van bestuur houdende een bijzondere volmacht

Bijgen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(et(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

31/10/2014
ÿþMod Wed LI 1

Ondemerningsnr 0458.662.817 Benaming

(voluit): Bisnode Belgium

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Researchdreet 65, 1070 Anderlecht

(volledig adres)

Onderwerp akte: Neeriegging van voorstel lot fusie door overneming tussen Bisnode Belgium NV (overnemende vennootschap) enerzijds en Bisnode Business Holding NV (over te nemen vennootschap) anderzijds

Op 21 oktober 2014 werd, in overeenstemming met artikel 693 van het Wetboek van VennootschappereW. Verin.4), door de bestuursorganen van Bisnode Belgium NV, enerzijds, en van Bisnode Business Holding NV, anderzijds, een voorstel tot fusie door overneming opgemaakt, waaruit het volgende blijkt

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

11141 ilill r chtbveantetk i svpvoea21n: d OKT.

*14199698* clIT pI.11»tigf koon eh l2Qt0en le 1I re4 dl

alei Be:r1u°s1°sireiei

Bij lagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. Identificatie van de te fuseren vennootschappen (artikel 693, lid 2, 1° W. Venn.) De aan de fusie deelnemende vennootschappen zijn de volgende:.

(i) Bisnode Belgium NV (de Overnemende Vennootschap)

Bisnode Belgium NV, de Overnemende Vennootschap, is een naamloze vennootschap, met'

maatschappelijke zetel te Researchdreef 65, 1070 Anderlecht, ingeschreven in het rechtspersonenregister te

Leuven onder het nummer 0458.662.817.

Het maatschappelijk doel van Bisnode Belgium NV is als volgt (artikel 3 van de statuten):

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

1) Alle studies, diensten en raadgevingen aan particulieren, aan ondernemingen, aan beroepsverenigingen en openbare of privé-instellingen op gebied van organisatie, beheer, autornatisatie, informatica, auditing, management- of marketingtechnieken of andere, die de rentabiliteit ontwikkelen.

2) De versnelde opleiding van deze specialisaties in de vorm van lessen, seminaries, congressen, studiereizen of anderen.

3) De aankoop, de verkoop, de ontwikkeling de commercialisatie onder gelijk welke vorm, de invoer, de

uitvoer, de fabricatie en herstelling, de verhuring, het beheer en de toepassing voor rekening van derden:

-Van aile audiovisueel materiaal, boeken, syllabus, onderzoeksdossier of andere;

- Van alle benodigdheden, administratieve, didactische, technische, wetenschappelijke en

informatieverwerkencle apparatuur;

- Van aile software evenals van alle gelijkgestelde materiaal.

4) De levering van alle inlichtingen en documentatie en interimaire personeelbijstand.

Zij mag om het even welke commerciële, industiële, financiële, roerende of onroerende verrichting doen, die rechtstreeks of onrechtsreeks betrekking hebben op haar doel.

Zij mag op welke wijze dan ook belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken,'

(ii) Bisnode Business Holding NV (de Over te Nemen Vennootschap)

Bisnode Business Holding NV, de Over te Nemen Vennootschap, is een naamloze vennootschap, met

' maatschappelijke zetel te Researchdreef 65, 1070 Anderlecht, ingeschreven in het rechtspersonenregister te

Antwerpen onder het nummer 0860.298.938.

Het maatschappelijk doel van Bisnode Business Holding NV is als volgt omschreven (artikel 3 van de

statuten):

"De vennootschap heeft tot doel:

- Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer en inzonderheid maar niet uitsluitend het

verlenen van advies en praktische hulp en het versoMaffen van informatie aan bedrijven, organisaties en de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Mecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)Men) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

overheid in verband met public relations, communicatie, communicatiebeheer en communicatiemanagement, dit alles in de ruimste zin van het woord;

- Het verstrekken van diensten en hulp aan bedrijven organisaties en de overheid op gebied van public relations, communicatie, communicatiebeheer en communicatiemanagement, dit alles in de ruimste zin van het woord;

- Het door middel van inschrijving. inbreng, fusie, samenwerking. financiële tussenkomst of anderszins

deelnereitng te '-ht.in i7ecirijvie¬ din

nnootschappei-i o erenigirgen in Belge oi A ;Lei buitenland zûni rideesc.heid, net bateisíi,

verkopen, ten gelde maken of anderszins vervreemden van deze participaties of belangen;

- Het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen weerin 7.q een belanç of deelneming heeft en in llet algemeer e /le verrichtinger die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met activiteiten van een holding;

-Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, beheerder, directeur of vereffenaar;

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, alsmede haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen voor elle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft; kortom in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, uitrusten, opschikken, ordenen, valoriseren, onderhouden, doen bouwen, doen verbouwen, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, kortom alle mogelijke onroerende handelingen In de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van onroerende leasing;

- Het verwerven, exploiteren en vervreemden van rechten van intellectuele of industriële eigendom, inclusief al dan niet geoctrooieerde knowhow en al dan niet auteursrechtelijk beschermde zaken."

2. Ruilverhouding (artikel 693, lid 2, 2° W. Venn.)

1 aandeel van de Over te Nemen Vennootschap zal worden omgeruild voor 165 aandelen van de

Overnemende Vennootschap

Er zal geen opleg in geld worden toegekend.

3. Wijze waarop de aandelen in de Overnemende Vennootschap zullen worden uitgereikt (artikel 693, lid 2, 3°W. Venn.)

Aangezien de aandelen van de Overnemende en de Over te Nemen Vennootschap aandelen op naam zijn, zal de raad van bestuur van de Ovememende Vennootschap het nodige doen om de volgende informatie op te nemen in het aandeelhoudersregister van de Overnemende Vennootschap binnen de 15 dagen na de publicatie van de fusieakte in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad:

'de identiteit van de aandeelhouders van de Over te Nemen Vennootschap;

" het aantal aandelen van de Overnemende Vennootschap dat aan hen verschuldigd is volgens de fusieakte; *de datum van de fusie.

Deze informatie zal ondertekend worden door zowel de raad van bestuuur van de Overnemende Vennootschap of door een gevolmachtigde die aangeduid werd met deze bedoeling, ais de aandeelhouders of hun vertegenwoordigers.

Het aandelenregister van de Over te Nemen Vennootschap zal geannuleerd worden na goedkeuring van de voorgestelde fusie.

4. Datum vanaf welke de nieuwe aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht (artikel 693, lid 2, 4° W. Venn.)

De nieuwe aandelen zullen deelnemen in het resultaat van de Overnemende Vennootschap vanaf I januari 2015.

In dit kader zijn er geen speciale regelingen getroffen.

5. Datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig en wat betreft de directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (artikel 693, lid 2, 50 W. Venn.)

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

d

De verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap zullen, vanuit het boekhoudkundig, (in)directe belastingen en juridisch oogpunt geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap vanaf 1 januari 2015 om 0.00 s' ochtends, dus zonder terugwerkende kracht.

6. Rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de Over te Nemen Vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen. of de .,ectene hen uoffléseide rnaairegelef) ieriikel 693 'id 2 6- W Ven-.1

Et zijn r da Oyat te klei-ren Vennootschap geer, aandeeirtouciess die biguricers ech aboar. ricei 2.q1É er houders van andere effecten dan aandelen.

Bijgevolg zuilen e. geen bijzondere rechten v.aDrolen toegekend ir ''Pet kedei cri oc becogde :usie

7. Opdracht commissaris (artikel 693, lid 2, 7° W. Venn.)

Overeenkomstig artikel 695 W. Venn hebben de aandeelhouders van beide vennootschappen PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren BCVBA, met maatschappelijke zetel te Woluwedaf 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, en vertegenwoordigd door mevrouw Griet Helsen, bedrijfsrevisor, gevraagd een verslag over het fusievoorstel op te stellen

De vergoeding van de commissaris voor deze opdracht is vastgesteld op DM 4.000 per verslag.

8. Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de raad van bestuur van de te fuseren vennootschappen (artikel 693, lid 2, 8D W. Venn.)

Aan de bestuursleden van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend in het kader van deze fusie.

9. Fiscale verklaringen

De ondergetekenden bevestigen dat deze fusie door overname beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Wetboek Registratierechten en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelastingen 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

10. Wijziging van het maatschappelijke doel van de Overnemende Vennootschap

Aangezien het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap niet aile activiteiten van de Over te Nemen Vennootschap omvat, zal het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap uitgebreid worden in het kader van de voorgenomen fusie. Deze uitbreiding van het maatschappelijk doei heeft tot gevolg dat de activiteiten van de Over te Nemen Vennootschap volledig zijn opgenomen in het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap.

Aangezien deze doeluitbreiding plaats vindt in het kader van de fusie, moet de bijzondere procedure die vermeld wordt in artikel 559 W. Venn, niet gevolgd worden.

De beslissing tot uitbreiding van het doel zal genomen worden door de buitengewone algemene vergadering van de Overnemende Vennootschap die ook de beslissing over de voorgenomen fusie neemt,

Daardoor zal artikel 3 van de statuten van de Overnemende Vennootschap, meer bepaald het maatschappelijk doel, als volgt worden aangepast:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

1)1-let verzamelen en verkopen van adressen onder aile vormen;

2)1-let beheren, ontwikkelen en commercieel exploiteren van databases;

3)Alle studies, diensten, hulp en raadgevingen aan particulieren, aan ondernemingen, aan

beroepsverenigingen en openbare of privé-instellingen, op gebied van organisatie, beheer, autornatisatie,

informatica, auditing, communicatie, cornmunicatiebeheer en communicatiemanagement, management- of

marketingtechnieken of andere, die de rentabiliteit ontwikkelen,

4)De versnelde opleiding van deze specialisaties in de vorm van lessen, seminaries, congressen,

studiereizen of anderen.

5)Het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van

de vennootschappen waarin zij een belang of deeneming heeft en in het algemeen aile verrichtingen die

rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met activiteiten van een holding;

6)1-let tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het

uitoefenen van mandaten van bestuurder, beheerder, directeur of vereffenaar;

7)De aankoop, de verkoop, de ontwikkeling de commercialistaie onder gelijk welke vorm, de invoer, de

uitvoer, de fabricatie en herstelling, de verhuring, het beheer en de toepassing voor rekening van derden:

-Van alle audiovisueel materiaal, boeken, syllabus, onderzoeksdossier of andere;.

-Van alle benodigdheden, administratieve, didactische, technische, wetenschappelijke en

informatieverwerkende apparatuur;

-Van alle software evenals van alle gelijkgestelde materiaal.

8)De levering van alle inlichtingen en documentatie en interimaire personeelbijstand.

Zii mag om het even welke commerciële, industiffle, financiële, roerende of onroerende verrichting doen, die rechtstreeks of onrechtsreeks betrekking hebben op haar doel.

Zij mag op welke wijze dan ook belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen haar grondstoffen kunnen leveren. of de afzet van haar producten kunnen

Ze mag r6eigie en r net bueriaic lie haridelingen stelen Crivei riaiiingen &J'en die iiuoig ui dienekig zijn tot verwezenlijking van haar doel."

Voie-

behouderi

sen het

SteatsbIÉ.,c1

r--:

7

Voor eensluidend uittreksel,

Getekend,

Bay Consulting BVBA,

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, Mevrouw Martine Bayens

Bijzonder gevolmachtigde

Tegelijk neergelegd:

- fusievoorstel

- kopie van de notulen van de vergadering van de raad van bestuur houdende een bijzondere volmacht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur bele

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden: Recto Naam en hoedanighekl van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(omfen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/01/2014
ÿþ

Lt"(t713In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

UluhlInhIl IIIIIIVII III

*19016191*

35% fox

Griffie

Benaming : BISNODE BELGIUM

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel Pesearchdreef 65 1070 Brussel

Oruierr¬ rrririgsnr Û47A 662 817

Voorwerp akte . Ontslag en benoeming bestuurder

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders, genomen op 1 december 2013

De aandeelhouders nemen volgende besluiten aan:

Eerste besluit

De aandeelhouders besluiten met ingang van 01/12/2013 het bestuursmandaat van Dhr. Fredrik Akerman te beëindigen.

De te verlenen kwijting voor de uitoefening van diens opdracht gedurende de periode gaande van het

begin van het lopende boekjaar tot voormelde datum van ontslag zal op de eerstvolgende

gewone algemene vergadering van aandeelhouders worden voorgelegd.

Tweede Besluit

De aandeelhouders besluiten met ingang van 01/12/2013 te benoemen als bestuurder van

de vennootschap: Dhr. Peter Agren, met woonplaats te Qstra Tyevágen 58, S-663 42 Hammard (Sweden).

Voornoemd mandaat is onbezoldigd en zal eindigen onmiddellijk na de statutaire vergadering

van aandeelhouders van het jaar 2018.

Voor de goede orde bevestigen de aandeelhouders dat de raad van bestuur aldus is samengesteld uit volgende leden:

-Bay Consulting BVBA, met maatschappelijke zetel te Jonetlaan 17, 1640 Sint-Genesius-Rode, vast vertegenwoordigd door Mevr. Martine Bayens

-Laudesc NV, met maatschappelijke zetel te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Square Vergote 19, vast vertegenwoordigd door de heer Laurent De Schouwer.

-Dhr. Peter Âgren, met woonplaats te Vistra Tyevëgen 58, S-663 42 Hammará (Sweden)

Bay Consutling BVBA

vast vertegenwoordigd door Martine Bayens

gedelegeerd bestuurder

~.i'v I, h!, Cri' UI'r b fco (" n Pr), jdni o ;P'~,, ,J rl~ [,Lu 1

bE dE ~-~fil.~r':r,~iuri Ir.;rr 5~1I.'IGR rrafl r'.{7..rfJi' rlrrlurr..'vo:Ulg" rl

flr=rs~ i'-,rut.. ?..n ha+u11.4 rlr;rr~

15/10/2013
ÿþ mod 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor- 1111 1 11 D RUCOEL

behouden O 4 OCT. 2015

aan het Griffie

Belgisch

Staatsblad



Ondernemingsnr : 0458.662.817

Benaming (voluit) : BISNODE BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel ; Researchdreef 65

1070 Anderlecht

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING  PROCES-VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Isabelle RAES,. geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE; i GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op 30 september 2013 en neergelegd op de griffie, van de Rechtbank van Koophandel te Brussel vôór de vervulling van de formaliteiten van registratie, dat de buitengewone:

algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BISNODE BELGIUM", waarvan de; !: maatschappelijke zetel gevestigd is te 1070 Anderlecht, Researchdreef 65, waarvan de zetel gevestigd is te 1070, Anderlecht, Researchdreef 65, beslist heeft :

1. overeenkomstig het voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting :

opgesteld door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap `BISNODE BELGIUM", met maatschappelijke zetel, te 1070 Anderlecht, Researchdreef 65, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, onder het;; ondernemingsnummer 0458.662.817, hierna kortweg " de overnemende vennootschap" genoemd en door het college van,; ,, zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BISIDE", met maatschappelijke zetel te 1070 ï; 11 Anderlecht, Researchdreef 65, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, onder het ondernemingsnumuner;! 0831.624.055, hierna kortweg "de overgenomen vennootschap" genoemd. - neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel, op 14 augustus 2013 (voor wat betreft des, overgenomen en overnemende vennootschappen) ; ;; - bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 augustus 2013, onder nummer 13131930 (voor wat betreft de overgenomen vennootschap); en onder nummer 13131931 (voor wat betreft de overnemende vennootschap),

:= tot fusie door overneming door de overnemende vennootschap van de overgenomen vennootschap, door overdracht door;! deze laatste, ingevolge haar ontbinding zonder vereffening, van de algeheelheid van de activa en passiva van haar; vermogen niets uitgezonderd noch voorbehouden op basis van de jaarrekening van de overgenomen vennootschap;; ;° betreffende het recentst afgesloten boekjaar, aan de overnemende vennootschap, die houder is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap en verzaking aan het opmaken van tussentijdse cijfers conform artikel 720 §2 laatste lid van'; het wetboek van Vennootschappen, Alle handelingen van de overgenomen vennootschap sedert 1 januari 2013 zullen vanuit boekhoudkundig standpunt geacht;; worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, op last voor deze laatste om alle schulden van de;; overgenomen vennootschap te betalen, al haar verplichtingen en verbintenissen na te komen, alle mogelijke kosten, lasten.; ;£ en belastingen voortspruitend uit de fusie te betalen en te dragen, en de overgenomen vennootschap te vrijwaren tegen alle !; mogelijke vorderingen. De goederen behorend tot het patrimonium van de overgenomen vennootschap zijn overgedragen in de staat waarin zij zich!! bevinden. Zij worden nader omschreven in de jaarrekening van de overgenomen vennootschap betreffende het recentst;! afgesloten boekjaar. Gezegde overdracht vindt plaats op basis van de jaarrekening van de overgenomen vennootschap betreffende het recentst;; afgesloten boekjaar, met dien verstande dat alle handelingen die door de overgenomen vennootschap gesteld werden sinds,! !! deze datum beschouwd zullen worden beschouwd als zijnde verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De overnemende vennootschap heeft aldus de eigendom van de overgedragen goederen vanaf heden en het genot sedert 1;î :! januari 2013.

; De overdracht omvat het geheel van de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap en de!! s= overnemende vennootschap wordt in de plaats gesteld van alle rechten en verplichtingen van de overgenomen;; ,= vennootschap,

In het algemeen omvat de overdracht alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke;. rechtsvorderingen, administratieve verhaalmiddelen, persoonlijke, zakelijke of andere waarborgen, waarvan de!: overnemende vennootschap geniet of om enigerlei reden titularis van is, ten overstaan van alle mogelijke derden, met;;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 11.1

inbegrip van de overheid.

De overdracht is gebeurd, doch op last van de overnemende vennootschap om:

I, de' geheelheid der schulden van de overgenomen vennootschap tegenover derden te dragen en alle verplichtingen en

verbintenissen van de overgenomen vennootschap uit te voeren;

- alle akkoorden of verbintenissen na te leven die de overgenomen vennootschap zou hebben afgesloten tegenover derden

of tegenover haar personeel, haar bestuur, haar bedienden en werklieden, evenals alle andere akkoorden of verbintenissen

die haar op gelijk welke wijze verplichten;

- alle belastingen, rechten, premies en verzekeringsbijdragen, en in het algemeen alle gewone en buitengewone lasten die

de overgedragen goederen bezwaren of zullen bezwaren, te dragen.

4. dat, bij vaststelling, de activiteiten vervat in het maatschappelijk doel van de overgenomen vennootschap overeen komen

met deze vermeld in het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap, zodat dit laatste geen wijzigingen dient

te ondergaan ingevolge de fusie .

VASTSTELLING.

Ingevolge overeenstemmende beslissingen genomen door de buitengewone algemene vergaderingen van zowel de

overgenomen als de overnemende vennootschap, de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting daardwerkelijk is

voltrokken en dat bijgevolg

- de overgenomen vennootschap opgehouden heeft te bestaan;

- het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap overgedragen werd naar de overnemende vennootschap;

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSÉL

Gelijktijdige neerlegging : uitgifte, één volmacht.

I.RAES, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor- 1111 1 11 D RUCOEL

behouden O 4 OCT. 2015

aan het Griffie

Belgisch

Staatsblad



Ondernemingsnr : 0458.662.817

Benaming (voluit) : BISNODE BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel ; Researchdreef 65

1070 Anderlecht

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING  PROCES-VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Isabelle RAES,. geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE; i GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op 30 september 2013 en neergelegd op de griffie, van de Rechtbank van Koophandel te Brussel vôór de vervulling van de formaliteiten van registratie, dat de buitengewone:

algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BISNODE BELGIUM", waarvan de; !: maatschappelijke zetel gevestigd is te 1070 Anderlecht, Researchdreef 65, waarvan de zetel gevestigd is te 1070, Anderlecht, Researchdreef 65, beslist heeft :

1. overeenkomstig het voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting :

opgesteld door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap `BISNODE BELGIUM", met maatschappelijke zetel, te 1070 Anderlecht, Researchdreef 65, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, onder het;; ondernemingsnummer 0458.662.817, hierna kortweg " de overnemende vennootschap" genoemd en door het college van,; ,, zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BISIDE", met maatschappelijke zetel te 1070 ï; 11 Anderlecht, Researchdreef 65, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, onder het ondernemingsnumuner;! 0831.624.055, hierna kortweg "de overgenomen vennootschap" genoemd. - neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel, op 14 augustus 2013 (voor wat betreft des, overgenomen en overnemende vennootschappen) ; ;; - bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 26 augustus 2013, onder nummer 13131930 (voor wat betreft de overgenomen vennootschap); en onder nummer 13131931 (voor wat betreft de overnemende vennootschap),

:= tot fusie door overneming door de overnemende vennootschap van de overgenomen vennootschap, door overdracht door;! deze laatste, ingevolge haar ontbinding zonder vereffening, van de algeheelheid van de activa en passiva van haar; vermogen niets uitgezonderd noch voorbehouden op basis van de jaarrekening van de overgenomen vennootschap;; ;° betreffende het recentst afgesloten boekjaar, aan de overnemende vennootschap, die houder is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap en verzaking aan het opmaken van tussentijdse cijfers conform artikel 720 §2 laatste lid van'; het wetboek van Vennootschappen, Alle handelingen van de overgenomen vennootschap sedert 1 januari 2013 zullen vanuit boekhoudkundig standpunt geacht;; worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, op last voor deze laatste om alle schulden van de;; overgenomen vennootschap te betalen, al haar verplichtingen en verbintenissen na te komen, alle mogelijke kosten, lasten.; ;£ en belastingen voortspruitend uit de fusie te betalen en te dragen, en de overgenomen vennootschap te vrijwaren tegen alle !; mogelijke vorderingen. De goederen behorend tot het patrimonium van de overgenomen vennootschap zijn overgedragen in de staat waarin zij zich!! bevinden. Zij worden nader omschreven in de jaarrekening van de overgenomen vennootschap betreffende het recentst;! afgesloten boekjaar. Gezegde overdracht vindt plaats op basis van de jaarrekening van de overgenomen vennootschap betreffende het recentst;; afgesloten boekjaar, met dien verstande dat alle handelingen die door de overgenomen vennootschap gesteld werden sinds,! !! deze datum beschouwd zullen worden beschouwd als zijnde verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De overnemende vennootschap heeft aldus de eigendom van de overgedragen goederen vanaf heden en het genot sedert 1;î :! januari 2013.

; De overdracht omvat het geheel van de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap en de!! s= overnemende vennootschap wordt in de plaats gesteld van alle rechten en verplichtingen van de overgenomen;; ,= vennootschap,

In het algemeen omvat de overdracht alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke;. rechtsvorderingen, administratieve verhaalmiddelen, persoonlijke, zakelijke of andere waarborgen, waarvan de!: overnemende vennootschap geniet of om enigerlei reden titularis van is, ten overstaan van alle mogelijke derden, met;;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 11.1

inbegrip van de overheid.

De overdracht is gebeurd, doch op last van de overnemende vennootschap om:

I, de' geheelheid der schulden van de overgenomen vennootschap tegenover derden te dragen en alle verplichtingen en

verbintenissen van de overgenomen vennootschap uit te voeren;

- alle akkoorden of verbintenissen na te leven die de overgenomen vennootschap zou hebben afgesloten tegenover derden

of tegenover haar personeel, haar bestuur, haar bedienden en werklieden, evenals alle andere akkoorden of verbintenissen

die haar op gelijk welke wijze verplichten;

- alle belastingen, rechten, premies en verzekeringsbijdragen, en in het algemeen alle gewone en buitengewone lasten die

de overgedragen goederen bezwaren of zullen bezwaren, te dragen.

4. dat, bij vaststelling, de activiteiten vervat in het maatschappelijk doel van de overgenomen vennootschap overeen komen

met deze vermeld in het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap, zodat dit laatste geen wijzigingen dient

te ondergaan ingevolge de fusie .

VASTSTELLING.

Ingevolge overeenstemmende beslissingen genomen door de buitengewone algemene vergaderingen van zowel de

overgenomen als de overnemende vennootschap, de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting daardwerkelijk is

voltrokken en dat bijgevolg

- de overgenomen vennootschap opgehouden heeft te bestaan;

- het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap overgedragen werd naar de overnemende vennootschap;

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSÉL

Gelijktijdige neerlegging : uitgifte, één volmacht.

I.RAES, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- III1 VIII MI! 1III MI! 1I!I 1I!II MI! 1I! 1II

behoudei X13131931*

aan hot

Belgisch 3taatsbiar





ii_ 4 AUG tU tql

BR!

Griffie

Ondernemingsnr : 0458.662.817

Benaming

(voluit) : BISNODE BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Researchdreef 65, 1070 Anderlecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uitreksel uit het voorstel van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen Bisnode Belgium & Biside (artikel 676,1° W. Venn.) opgemaakt door de bestuursorganen dd. 7 augustus 2013

ln aanmerking nemende dat de bestuursorganen van voorvermelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkend een fusie te verrichten onder elkaar, waarbij Bisnode Belgium NV de overnemende vennootschap zal zijn en Biside BVBA de overgenomen vennootschap, en waarbij de overnemende vennootschap sinds 25 juni 2013 alle aandelen (100%) bezit van de overgenomen vennootschap, leggen de voormelde bestuursorganen bij deze het voorstel van fusie vast conform artikel 719 W.Venn. (fusie door overneming gelijkgestelde handelingen), welke ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

Aldus wordt voorgesteld:

1) De fusie zal betrekking hebben op (art, 719, lid 2,1 ° W. Venn.)

a) de Naamloze Vennootschap "Bisnode Belgium", de voormelde overnemende vennootschap, die naar verluid van haar statuten het nageweld doel heeft:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

1. Alle studies, diensten en raadgevingen aan particulieren, aan ondernemingen, aan beroepsverenigingen en openbare of privé-instellingen, op gebied van organisatie, beheer, automatisatie, informatica, auditing, management- of marketingtechnieken of andere, die de rentabiliteit ontwikkelen.

2. De versnelde opleiding van deze specialisaties in de vorm van lessen, seminaries, congressen, studiereizen of anderen.

3. De aankoop, de verkoop, de ontwikkeling, de commercialisatie onder gelijk welke vorm, de invoer, de uitvoer, de fabricatie en herstelling, de verhuring, het beheer en de toepassing voor rekening van derden: -van alle audiovisueel materiaal, boeken, syllabus, onderzoekdossier of andere;

-van alle benodigdheden, administratieve, didactische, technische, wetenschappelijke informatieverwerkende apparatuur;

-van alle software evenals van alle gelijkgestelde materiaal.

4. De levering van alle inlichtingen, documentatie en interimaire personeelbijstand.

Zij mag om het even welke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen,

die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel.

Zij mag op welke wijze ook belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, die; hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming, kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen, vergemakkelijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd do rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

en;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

. en

" , b) de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Biside", de overgenomen vennootschap , die naar verluid van haar statuten het nagemeld doel heeft:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in participatie met derden.

1.Elke prestatie of operatie die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met:

-Advies en dienstverlening op gebied van informatica, databanken en business intelligence of het beheer van klanten relaties in het algemeen

-Onderzoek, ontwikkeling, commercialisering en onderhoud inzake software en databanken in het algemeen en elke vorm van dienstverlening die hiermee verband houdt.

-Aankoop en verkoop, onder de vorm van groot- of kleinhandel, import, export, commercialisering, verhuur, onderhoud, herstel, installatie van informatica-materiaal, software, hardware, databanken, informatica-netwerken en technologie betreffende voormelde sectoren

-Onderaanneming van informatica-specialisten met specifieke kennis van de toepassingen en de behoeften van het cliënteel wat betreft informatica en databanken

Advies en dienstverlening betreffende verkoop, verkoopbevordering, marketing en marktorganisatie; zij zal ook kunnen optreden in hoedanigheid van handelsvertegenwoordiger deze prestaties zullen geleverd kunnen worden in alle domeinen en op elke markt.

-Beheer en exploitatie in de ruimste zin van het woord van haar roerend en onroerend patrimonium

In dit kader kan de vennootschap alle onroerende transacties verrichten met name verwerven, vervreemden, bouwen, beheren, exploiteren, verkavelen, huren en verhuren van onroerende goederen, advies verlenen, optreden als coördinator bij de realisatie van bouwwerken of optreden als huizenmakelaar.

-Het uitoefenen van deze diverse activiteiten is toegestaan voor zover de noodzakelijk voorwaarden voor de toegang tot het beroep werden gerespecteerd.

Deze opsomming is niet exhaustief maar louter exemplatief.

2.De vennootschap kan, in het algemeen, zowel in België als in het buitenland, alle handelingen, transacties of commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende operaties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar sociaal doel of die van die aard zijn dat zij de realisatie ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken.

3.Zij kan via inbreng, fusie, intekening, participatie, acquisitie, overdracht of op elke andere manier een belang nemen in elk Belgisch of buitenlands bedrijf, onderneming, vereniging of associatie, reeds bestaand of op te richten die een identiek, analoog of samenhangend sociaal doel heeft ten opzichte van haar eigen sociaal doel of die van aard is om de ontwikkeling van haar bedrijf te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

4.Zij kan binnen aile ondernemingen mandaten aanvaarden als bestuurder, zaakvoerder, commissaris, directeur en vereffenaar.

2)lnhoud en motivering van de fusie

De fusie behelst het overnemen door de overnemende vennootschap van het hele vermogen van de overgenomen vennootschap, d.w.z alle activiteiten, alle activa en passiva, alle gekende en niet gekende rechten en verplichtingen, alle contracten en alle personeelsleden.

Gezien de overnemende vennootschap sinds 25 juni 2013 100 % van de aandelen in handen heeft van de over te nemen vennootschap, zijn er geen ruilverhoudingen te bepalen en worden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

De fusie motiveert zich als volgt.

Biside Bvba werd opgericht in december 2010 met als doel om bedrijven toe te laten - met behulp van business intelligence technieken aangereikt door Biside - hun marketing- en verkoopproces te optimaliseren. Het doel van Biside is niet om een data provider te zijn, maar een aanspreekpunt te zijn voor gegevensbeheer en analyse, ten einde de klant toe te laten betere beslissingen te nemen en een betere marketing en sales ROI na te streven.

Op 1 september 2011 heeft Bisnode Belgium een participatie genomen van 80% in de vennootschap Biside Bvba. Op deze manier werd reeds een nauwere samenwerking tot stand gebracht om de "Business Intelliigence" activiteiten van Bisnode Belgium te versterken. Biside Bvba had immers de expertise op dit domein, maar geen verkoopskanaal. Bisnode Belgium had dit wel alsook een aanzienlijke klantenportefeuille

ti

>. c

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

waar deze activiteiten verder konden worden ontplooid. Op 25 juni 2013 werd de resterende 20% van de aandelen van Bisïde overgenomen door Bisnode Belgium.

De voorgestelde fusie kadert binnen een globale centralisatie binnen de Bisnode groep. Binnen de Bisnode groep werd er in 2012 een duidelijke trend ingezet om met één naam en één bedrijf per land naar buiten te komen (voor zover de activiteiten dit toelaten). In het thuisland van de holding, Zweden, werden maar liefst 17 bedrijven onder 1 nieuw Bisnode Sweden bedrijf ondergebracht. De belangrijkste reden om naar 1 Bisnode identiteit over heel Europa te gaan is het creëren van 1 merk met een hogere internationale bekendheid en een uniforme positionering op de markten.

Voorst zal de fusie ook bijdragen tot een verhoogde efficiëntie in het dagelijkse beheer wat op haart beurt zal Leiden tot kostenbesparingen. Deze fusie zal er ook voor zorgen dat de klanten nog beter kunnen worden bediend en zal ook leiden tot een betere samenwerking tussen de diverse teams R&D, sales & delivery.

Om al deze redenen zijn de bestuursorganen van beide bedrijven er van overtuigd dat een (geruisloze) fusie aangewezen is.

3) datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap (art. 719, lid 2, 2° W.Venn.)

De datum vanaf welke de verrichtingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap wordt bepaald op 1 januari 2013.

4) rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de overgenomen vennootschap of anderszins (art 719, lid 2, 3° W. Venn.)

Gezien de aandelen van de overgenomen vennootschap 100 % in handen zijn van de overnemende vennootschap is deze bepaling zonder voorwerp.

5) bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschap die aan de fusie deelnemen (art. 719, lid 2, 4° W.Venn.)

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de fusie deelnemen,

6) Statutenwijzigingen

De raad van bestuur van de overnemende vennootschap stelt vast dat het doel van de overnemende vennootschap naar aanleiding van deze fusie zal dienen te worden uitgebreid rekening houdend met het huidige doel van de overgenomen vennootschap. Het doel van de overnemende vennootschap zou als volgt dienen te worden aangepast naar aanleiding van deze fusie

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in participatie met derden.

1,AIle studies, diensten en raadgevingen aan particulieren, aan ondernemingen, aan beroepsverenigingen

en openbare ot privé-instellingen, op gebied van organisatie, beheer, automatisatie, informatica, auditing,

management- of marketingtechnieken of andere, die de rentabiliteit ontwikkelen.

2.De versnelde opleiding van deze specialisaties in de vorm van lessen, seminaries, congressen,

studiereizen of anderen.

3.De aankoop, de verkoop, de ontwikkeling, de commercialisatie onder gelijk welke vorm, de invoer, de

uitvoer, de fabricatie en herstelling, de verhuring, het beheer en de toepassing voor rekening van derden:

-van alle audiovisueel materiaal, boeken, syllabus, onderzoekdossier of andere;

-van alle benodigdheden, administratieve, didactische, technische, wetenschappelijke en

informatieverwerkende apparatuur;

-van alle software evenals van alle gelijkgestelde materiaal.

4.De levering van alle inlichtingen, documentatie en interimaire personeelbijstand.

5.Elke prestatie of operatie die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met

-Advies en dienstverlening op gebied van informatica, databanken en business intelligence of het beheer

van klantenrelaties in het algemeen

-Onderzoek, ontwikkeling, commercialisering en onderhoud inzake software en databanken in het

algemeen en elke vorm van dienstverlening die hiermee verband houdt.

-Aankoop en verkoop, onder de vorm van groot- of kleinhandel, import, export, commercialisering, verhuur,

onderhoud, herstel, installatie van informatica-materiaal, software, hardware, databanken, informatica-

netwerken en technologie betreffende vaarmelde sectoren

-Onderaanneming van informatica-specialisten met specifieke kennis van de toepassingen en de behoeften

van het cliënteel wat betreft informatica en databanken

6.Beheer en exploitatie in de ruimste zin van het woord van haar roerend en onroerend patrimonium. In dit kader kan de vennootschap alle onroerende transacties verrichten met name verwerven, vervreemden, bouwen, beheren, exploiteren, verkavelen, huren en verhuren van onroerende goederen, advies verlenen, optreden als coördinator bij de realisatie van bouwwerken of optreden als huizenmakelaar.

Het uitoefenen van deze diverse activiteiten is toegestaan voor zover de noodzakelijk voorwaarden voor de toegang tot het beroep werden gerespecteerd.

Deze opsomming is niet exhaustief maar louter exemplatief.

De vennootschap kan, in het algemeen, zowel in België als in het buitenland, alle handelingen, transacties of commerciële` industriële, financiële, roerende of onroerende operaties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar sociaal doel of die van die aard zijn dat zij de realisatie ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken.

Zij kan via inbreng, fusie, intekening, participatie, acquisitie, overdracht of op elke andere manier een belang nemen in elk Belgisch of buitenlands bedrijf, onderneming, vereniging of associatie, reeds bestaand of op te richten die een identiek, analoog of samenhangend sociaal doel heeft ten opzichte van haar eigen sociaal doel of die van aard is om de ontwikkeling van haar bedrijf te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Zij kan binnen alle ondernemingen mandaten aanvaarden als bestuurder, zaakvoerder, commissaris, directeur en vereffenaar,

t _ Vaor- bchauclen aan het Belgisch Staa4Sblad

~

De raad van bestuur van de overnemende vennootschap stelt dan ook voor om het doel als voormeld onmiddellijk na het besluit te wijzigen overeenkomstig art 724 W. Venn.

Hieronder worden de balansen van de in de fusie betrokken vennootschappen per 31/1212012 weergegeven, alsook de balans na de fusie :

Jaarrekening 31/12/2 12 Bisnode Belgium {" t MODE Eliminatie deelneming aslans

31/12/2012 31/12/2012 + Intercompan 2.2 fusie

Activa

I. Oprichtingskosten 0,00 0,00 0,00

Il. Immate{é1 vaste activa 1.505.867,06 110.898,00 1.616.765,06

III. Materiél vaste activa 1.294.081,01 4.990, 00 1.299.071,01

IV. Financiéle vaste activa 384.843,23 0,00 -375.560,00 9.283,23

V. Vorderingen op meer dan één jaar 0,00 0,00 0,00

VI. Voorraden en bestellingen in uitvoering 0,00 0,00 0,00

VII. Vorderingen op ten hoogste één jaar 9.632.557,05 203.332,00 -104.605,73 9.731,283,32

VIII. Geldbeleggingen 0,00 0,00 0,00

IX, Liquide middelen 2,449.441,43 267.502,00 2.716.943,43

X. Overlopende rekeningen 343.165,63 3.132,00 346.297,63

Totaal der Activa 15.609.955,41 589.854,00 -480.165,73 15.719.643,66



Passiva

Eigen vermogen 7.883.722,07 297.280.00 -375.560,g 7.805.442,01

0,00 0=00

!. Kapitaal 4.950.000,00 420.000,00 -420.000,00 4.950.000,00

Il. U" itgiitepremies 0,00 0,00 0,00

III. li e rwa a rd e r i ng s m e er w a a r d e n 0,00 0,00

IV. Reserves 452.741,21 920,00 -920,00 452.741,21

'V. Overgedragen winst (oorlies) 2.460,980,86 -123.640,00 45.360,00 2.402.700,86

VI. Kapitaalsubsidies 0,00 0,00 0,00

VII. A. Voorzieningen voor risico's en kosten 40.000,00 0,00 40.000,00

VIII. Schulden op meer dan één jaar 0,00 0,00 0,00

IX. Schulden op tan hoogste één jaar 6.724.448,76 174.580,00 -104.605,73 6294.423,03

X. Overlopende rekeningen 961.784,58 117.994,00 1.079.778,58

Totaal der Passiva 15.609.955,41 589.854,00 -480.165,73 15.719.643,68

(1 De balans van Bisnode Belgium is Inclusief de cijfers van /Monocle Interact per 31/12/2012 die op 27 juni 2013 gefusioneerd is met [Monade Belgium

Bay Consulting BVBA

Gedelegeerd bestuurder

vast vertegenwoordigd door mevrouw Martine Bayens

Op de iaalste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij ran da perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegeni ocrdigelr

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26108/2O-13- Annexer du-Moniteurb Igé

19/08/2013
ÿþ mod 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13128769*

lo

Ondernemingsnr: 0458.662.817 Benaming (voluit) : BISNODE BELGIUM

BRUSSEL

07 A1416e2oU

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel;, Researchdreef 65

1070 Anderlecht

Onderwerp akte :RAAD VAN BESTUUR DD 27/06/2013

Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Frédéric de GRAVE, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE,; GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op 27 juni 2013 en dragende aan het slot de melding'; van registratie : "Geregistreerd vijf blad(en) vier renvooi(en) op het tweede registratiekantoor te Jette op 9 juli 2013, bock; 46, blad 69, vak 1. Ontvangen vijftig euro (£ 50,00). De Ea. Inspecteur, a.i. (ondertekend), W. ARNAUT,", dat de raad van bestuur van de naamloze vennootschap `BISNODE BELGIUM", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1070; Anderlecht, Researchdreef 65, beslist heeft de naamloze vennootschap LAUDESC, met maatschappelijke zetel te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Vergote Square 19, en met ondernemingsnummer 0463.417.696, vast vertegenwoordigd door de;. heer DE SCHOUWER Laurent, wonende te Wezembeek-Oppem, In de Poort 19, te benoemen tot gedelegeerd-bestuurder. VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Fr.de GRAVE, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

18/07/2013
ÿþin de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

u

VI

beha aai Bol. Staa

0 g JUIL. 2413

BRUSSEE ,

Griffie

Benaming : Bisnode Belg-urn

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : researchdreef 65, 1070 Anderlecht

Ondernemingsnr : 0458.662.817

Voorwerp akte ; benoeming Commissaris-Revisor

Uittreksel uit de notulen van de Algemene Vergadering der Aandeelhouders, gehouden op de maatschappelijke zetel, op 31 mei 2013.

De Algemene Vergadering benoemt de BCVBA PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-woluwe, Woluwedal 18, ais commissaris voor een termijn van drie

Deze vennootschap heeft Mevr. Griet Helsen, bedrijfsrevisor, aangeduid als vertegenwoordiger die, gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitoefening van het mandaat in naam en' voor rekening van de BCVBA.. Het mandaat vervalt na de Algemene Vergadering der Aandeelhouders die de jaarrekening per 31 december 2015 dient goed te keuren

Bay Consulting BVBA

vast vertegenwoordigd door Martine Bayens

gedelegeerd bestuurder

jaar,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste lalz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/07/2013
ÿþ mad 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Vo beho aan Belg Staat iN i Une A

0 5 JULL. 2013i BRUSSEL



Griffie





Ondernemingsnr : 0458.662.817

Benaming (voluit) :BISNODE BELGIUM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge (verkort) ; l;

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Researchdreef 65

1070 Anderlecht

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING -- PROCES-VERBAAL VAN DE

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE

VENNOOTSCHAP

is Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Frédéric de GRAVE, geassocieerd notaris, Iid van de burgerlijke;.

vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE

GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op 27 juni 2013 en neergelegd op de griffie van de;; ;` Rechtbank van Koophandel te Brussel v66r de vervulling van de formaliteiten van registratie, dat de buitengewone;,

algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap BISNODE BELGIUM, waarvan de; ;É maatschappelijke zetel gevestigd is te 1070 Anderlecht, Researchdreef 65, beslist heeft : ;; 1. overeenkomstig het fusievoorstel van 26 april 2013 :

;r opgemaakt door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap BISNODE BELGIUM, met zetel te 1070 Anderlecht,,; ;. Researchdreef 65, RPR Brussel, KBO 0458.662.817, hierna genoemd "de Overnemende Vennootschap", en van dei; ;i naamloze vennootschap BISNODE INTERACT, met zetel te 1070 Anderlecht, Researchdreef 65, RPR Brussel, KBO;' j; 0811.105.783, hierna genoemd "de Overgenomen Vennootschap", overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van; ,i vennootschappen,

- neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel, op 14 mei 2013, voor wat betreft de beide:; vennootschappen, en

- bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 24 mei 2013, onder nummer 13077996 voor wat betreft dei; overgenomen vennootschap en onder nummer 13077995 voor wat betreft de overnemende vennootschap,

tot fusie door overneming door de Overnemende Vennootschap van de Overgenomen Vennootschap, door overdracht door,, deze laatste ingevolge haar ontbinding zonder vereffening, van de algeheelheid van de activa en passiva van haar:; vermogen, niets uitgezonderd noch voorbehouden, op basis van de vermogenstoestand afgesloten op 31 december 2012, ent mits toekenning aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap van driehonderdduizend (300.000) nieuwer ; aandelen van de Overnemende Vennootschap, alle volledig volgestort en zonder nominale waarde,

Alle handelingen verricht door de Overgenomen Vennootschap sinds I januari 2013, zullen vanuit boekhoudkundig, standpunt worden geacht te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap, op last voor deze laatste om;. alle schulden van de Overgenomen Vennootschap te betalen, om al haar verbintenissen en verplichtingen uit te voeren, om;,; alle mogelijke kosten, belastingen en lasten die kunnen voortvloeien uit de fusie te dragen en te betalen en om de;[ ;; Overgenomen Vennootschap te vrijwaren tegen alle vorderingen, ; De besluiten van het verslag van de commissaris, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve;! :j vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PriceWaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren, vast vertegenwoordigd door; Mevrouw BELSEN Griet, luiden letterlijk als volgt:

"6. Conclusie

!: Op basis van ons onderzoek, uitgevoerd in overeenstemming met de Normen voor de beroepsuitoefening inzake de;; controle van fusie-en splitsingsverrichtingen van handelsvennootschappen zoals uitgevaardigd door het Instituut van de;; j, Bedrijfsrevisoren (IBR), kunnen wij met betrekking tot de voorgenomen fusie door overneming van Bisnode Interact NV;; '; door Bisnode Belgium NV besluiten dat:

* het fusievoorstel dat door de bestuurorganen van de te fuseren vennootschappen in gemeenschappelijk overleg werd=; opgesteld, de informatie bevat die door artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen wordt vereist;

* Verwijzend naar het fusievoorstel van 26 april 2013 en het fusieverslag van 27 mei 2013 stelt de Raad van Bestuur voors dat aangezien de aandeelhouders van zowel de overnemende vennootschap als van de over te nemen vennootschap gelijk= zijn en het aantal aandelen dat beide aandeelhouders aanhouden in zowel de overnemende vennootschap als de over te:

" nemen vennootschap gelijk is, de ruilverbouding te bepalen als volgt: 1 aandeel van Bisnode Interact NV geeft recht op 1 = aandeel van Bisnode Belgium NV zonder opleg in geld. Er werd vastgesteld dat deze methode werd gevolgd.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoeddnigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

* de toegepaste ruilverhouding redelijk is in de gegeven omstandigheden daar de beide aandeelhouders eenzelfde relatief belang behouden in Bisnode Belgium NV na de fusie in vergelijking mat hun relatief belang in Bisnode Belgium NV en Bisnode Interact NV voor de fusie. Bovendien maken beide vennootschappen rechtstreeks 100% deel uit van dezelfde groep.

Sint-Stevens-Woluwe, 21 juni 2013

De commissaris

PwC I3edrijfsrevisoren BCVBA

yertegenwoordigd door

(handtekening)

Griet flelsen

Bedrijfsrevisor"

Algemene voorwaarden van de overdracht.

De goederen behorende tot het patrimonium van de Overgenomen Vennootschap worden overgedragen in de staat waarin zij zich op 27 juni 2013 bevinden. De vergadering verklaart volledige kennis te hebben van de staat van de overgedragen goederen en rechten en geen verdere omstandige beschrijving meer te wensen,

Voormelde overdracht is verricht op basis van cijfers afgesloten op 31 december 2012, eronder verstaan dat alle handelingen gedaan sinds deze datum door de Overgenomen Vennootschap omtrent de overgedragen goederen zullen worden beschouwd als zijnde verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

De Overnemende Vennootschap heeft aldus de eigendom van de overgedragen goederen vanaf 27 juni 2013 en het genot sedert 1 januari 2013,

Boekhoudkundig gezien wordt de overdracht van het vermogen gerekend vanaf 1 januari 2013.

De overdracht omvat het geheel van de activa en passiva van het vermogen van de Overgenomen Vennootschap. De Overnemende Vennootschap, in wier voordeel de 'overdracht is gebeurd, wordt in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de Overgenomen Vennootschap.

In het algemeen omvat de overdracht alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke rechtsvorderingen, administratieve verhaalmiddelen, persoonlijke, zakelijke of andere waarborgen, waarvan de Overgenomen Vennootschap geniet of om enigerlei reden titularis van zijn, ten overstaan van derden, de administraties inbegrepen.

. Gezegde overdracht is gebeurd, op last van de Overnemende Vennootschap om;

- de geheelheid der schulden van de Overgenomen Vennootschap tegenover derden te dragen;

- alle verplichtingen en verbintenissen van de Overgenomen Vennootschap uit te voeren;

- alle akkoorden of verbintenissen na te leven die de Overgenomen Vennootschap zou hebben afgesloten tegenover derden', of tegenover haar personeel, haar bestuur, haar bedienden en werklieden, evenals alle andere akkoorden of verbintenissen die haar op gelijk welke wijze verplichten;

- alle belastingen, taksen, contributies, premies en verzekeringsbijdragen, in het algemeen alle gewone en buitengewone lasten die de overgedragen goederen bezwaren of zullen bezwaren, te dragen.

Zij worden toegekend aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap a rato van één (1) nieuw aandeel van de Overnemende Vennootschap voor één (1) bestaand aandeel van de Overgenomen Vennootschap.

De nieuwe aandelen worden onder de aandeelhouders van de Overnemende Vennootschap verdeeld ten verzoeke en onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap.

3. ter vergoeding van de overdracht van het vermogen van de Overgenomen Vennootschap, het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van één miljoen zeshonderdduizend euro (B 1.600.000,00) om het té brengen van drie miljoen driehonderd vijftigduizend euro (¬ 3.350.000,00) op vier miljoen negenhonderd vijftigduizend euro (E 4.950.000,00), door de creatie van driehonderdduizend (300.000) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen,

Deze nieuwe, volledig volgestorte, aandelen werden toegekend aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap. De toekenning der nieuwe aandelen gebeurt terstond door de inschrijving ervan in het register van de aandelen van de Overnemende Vennootschap.

VASTSTELLING,

De vergadering stelde vast en verzocht de notaris te akteren dat, ten gevolge van de overeenstemmende beslissingen genomen door de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen en de voormelde wijziging van het maatschappelijk doel van de Overnemende Vennootschap, gezegde fusie voltrokken is, zodat vanaf 27 juni 2013: - de Overgenomen Vennootschap ophoudt te bestaan;

- de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap medeaandeelhouder worden van de Overnemende Vennootschap, ten belope van samen driehonderdduizend (300.000) aandelen, die onder hen worden verdeeld naar evenredigheid met hun huidig aandelenbezit onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de Overgenomen Vennootschap; - het geheel vermogen, zowel de activa als de passiva van de Overgenomen Vennootschap zijn overgedragen aan de Overnemende Vennootschap;

4, de statuten van de vennootschap te wijzigen door vervanging van artikel 5 door volgende tekst

"Het fnaatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vier miljoen negenhonderd vijftigduizend euro (4.950.000 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door zeshonderdduizend (600.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde,"

5, alle bevoegdheden te verlenen aan de raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap, teneinde in het kader van de fusie;

- te waken over het verloop van de overdrachtbewerkingen naar de Overnemende Vennootschap betreffende de inschrijving van de verschillende elementen van het actief en passief vermogen van de Overgenomen Vennootschap op hun ' boekhoudkundige waarde op 1 januari 2013 in de boekhouding van de Overnemende Vennootschap;

- onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde opdrachten, een bepaald deel van zijn bevoegdheden , te delegeren zoals hij dat bepaalt en voor de door hem vastgestelde duur;

- in het algemeen de voorgaande beslissingen uit te voeren en alle nodige en nuttige formaliteiten te vervullen voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

VqÓ

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Vcror:

etteiloutlen

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

De vergadering delegeert verder alle bevoegdheden aan Mevrouw BAYENS Martine, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Jonetlaan 17, met macht van indeplaatsstelling, teneinde in het kader van de fusie:

- te zorgen voor de bijwerking van het aandelenregister van de Overnemende Vennootschap; alle nodige en nuttige formaliteiten te vervullen in het rechtspersonenregister, de Kruispuntbank van Ondernemingen, het ondernemingsloket en bij de B.T.W.-administratie, VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging ; uitgifte, volmacht, twee verzakingen, twee verslagen, historiek + coordinatie.

Fr.de GRAVE, geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 06.06.2013 13157-0425-039
24/05/2013
ÿþMod Waid 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

,r__S

130795

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRu8813?

"14 MAti 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0458.662.817

Benaming

(voluit) : B1SNODE BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Researchdreef 65, 1070 Anderlecht

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uitreksel uit het voorstel tot fusie Bisnode Belgium & Bisnode interact (artikel 693 W. Venn.) opgemaakt door de Raden van Bestuur dd. 26 april 2013

in aanmerking nemende dat de Raden van Bestuur van voorvermelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkend een fusie te verrichten onder elkaar, waarbij Bisnode Belgium NV de overnemende vennootschap zal zijn en Bisnode Interact NV de over te nemen vennootschap

Aldus wordt voorgesteld:

1) De fusie zal betrekking hebben op (art. 693, 1° W. Venn)

a) de Naamloze Vennootschap "Bisnode Belgium", de overnemende vennootschap, die naar verluid van haar statuten het nagemeld doel heeft

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

1.Alle studies, diensten en raadgevingen aan particulieren, aan ondernemingen, aan beroepsverenigingen

en openbare of privé-instellingen, op gebied van organisatie, beheer, automatisatie, informatica, auditing,

management- of marketingtechnieken of andere, die de rentabiliteit ontwikkelen.

2,0e versnelde opleiding van deze specialisaties in de vorm van lessen, seminaries, congressen,

studiereizen of anderen.

3.De aankoop, de verkoop, de ontwikkeling, de commercialisatie onder gelijk welke vorm, de invoer, de

uitvoer, de fabricatie en herstelling, de verhuring, het beheer en de toepassing voor rekening van derden

-van alle audiovisueel materiaal, boeken, syllabus, onderzoekdossier of andere;

-van alle benodigdheden, administratieve, didactische, technische, wetenschappelijke en

info rmatieverwerkende apparatuur;

-van alle software evenals van aile gelijkgestelde materiaal.

4.De levering van alle inlichtingen, documentatie en interimaire personeelbijstand,

Zij mag om het even welke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel.

Zij mag op welke wijze ook belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, die: hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming= kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnem vergemakkelijken.

b) de Naamloze Vennootschap "Bisnode Interact", de over te nemen vennootschap, die naar verluid van haar statuten het nagemeld doel heeft :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ion aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

1.Alle studies, diensten en raadgevingen aan particulieren, aan ondernemingen, aan beroepsverenigingen

en openbare of privé-instellingen, op gebied van organisatie, beheer, automatisatie, informatica, auditing,

management- of marketingtechnieken of andere, die de rentabiliteit ontwikkelen.

2.De versnelde opleiding van deze specialisaties in de vorm van lessen, seminaries, congressen,

studiereizen of anderen.

3.De aankoop, de verkoop, de ontwikkeling, de commercialisatie onder gelijk welke vorm, de invoer, de

uitvoer, de fabricatie en herstelling, de verhuring, het beheer en de toepassing voor rekening van derden :

-van alle audiovisueel materiaal, boeken, syllabus, onde rzoekdossier of andere;

-van alle benodigdheden, administratieve, didactische, technische, wetenschappelijke en

informatieverwerkende apparatuur;

-van alle software evenals van alle gelijkgestelde materiaal.

4.De levering van alle inlichtingen, documentatie en interimaire personeelbijstand.

Zij mag om het even welke commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel.

Zij mag op welke wijze ook belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

2)lnhoud en motivering van de fusie

De fusie behelst het overnemen door de overnemende vennootschap van het hele vermogen van de over te nemen vennootschap, d.w.z, alle activiteiten, aile activa en passiva, alle gekende en niet gekende rechten en verplichtingen, alle contracten en alle personeelsleden.

De fusie motiveert zich als volgt

Bisnode Interact NV werd opgericht op 31 maart 2009 uit een gedeeltelijke splitsing van Bisnode Belgium NV, waarbij de internationale activiteiten werden ondergebracht in deze nieuwe vennootschap. De hoofdreden om destijds over te gaan tussen de afsplitsing van de internationale activiteiten betrof de positionering van de internationale activiteiten, los van de nationale context en beweegruimte. Door deze afsplitsing kon er ook meer focus worden gelegd op de verdere internationalisering van de activiteiten.

1.Bisnode identiteit voor heel Europa (18 landen)

Echter, binnen de Bisnode groep waartoe beide bedrijven behoren, werd er in 2012 een duidelijke trend ingezet om met één naam en één bedrijf per land naar buiten te komen (voor zover de activiteiten dit toelaten). In het thuisland van de holding, Zweden, werden maar liefst 17 bedrijven onder 1 nieuw Bisnode Sweden bedrijf ondergebracht. De belangrijkste reden om naar 1 Bisnode identiteit over heel Europa te gaan is het creëren van 1 merk met een hogere internationale bekendheid en een uniforme positionering op de markten.

2. De creatie van synergie

We hebben de voorbije jaren gemerkt dat er vele initiatieven werden ontwikkeld binnen de BtC business in beide bedrijven qua innovaties in nieuwe oplossingen die grotendeels parallel liepen. Er is dus mogelijkheid om betere synergieën te creëren op het vlak van oplossingen, communicatie en de marktbenadering. Voorbeelden van diensten die momenteel reeds gezamenlijk werden ontwikkeld zijn het myDQ platform (internationaal en nationaal data kwaliteitsplatform), het database platform (beheer van kiantendatabases voor zowel nationale ais internationale klanten), cross channel campaign management (het optimaliseren van digitale campagnes voor klanten). Ook alle ondersteunende diensten (HR, B&OS, Finance, IT en juridische diensten) werden reeds sinds 2009 ingezet voor beide bedrijven.

3. Nieuw business model binnen de International Marketing Solutions divisie

Naast het commercialiseren van de Bisnode oplossingen naar internationale klanten toe, heeft de International Marketing Solutions divisie een nieuw business model waarin oplossingen ontwikkeld en verkoopsondersteuning wordt geboden voor lokale Bisnode landen in hun respectievelijke lokale markten. Deze aanpak moet zorgen voor een verhoogde omzet bij internationale klanten maar ook voor een verhoogde omzet in de Bisnode landen van lokale klanten. Dit vereist een zeer goed begrip van en integratie in een lokale markt.

4. Strategie

In alle bedrijven niet marketing solutions oplossingen binnen de Bisnode groep die aan BtC activiteiten doen, wordt er vanaf eind 2012 1 strategie gehanteerd die erin bestaat om naar meer added value data te gaan en een hogere integratie in klantenprocessen na te streven.

 %

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Om de nieuwe merkidentiteit, de creatie van steeds verdere synergiein, het nieuwe business model en de eengemaakte strategie naar meer kans tot slagen te geven, zijn de Raden van Bestuur ervan overtuigd dat deze fusie noodzakelijk is om de toekomst van Bisnode (zowel nationaal als internationaal) verder te bestendigen.

3) De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg (art. 693, 2° W.Venn.)

De aandelen van de overnemende vennootschap Bisnode Belgium NV zijn als volgt verdeeld:

-299.999 aandelen in handen van Bisnode Belgium Holding NV

-1 aandeel in handen van Bisnode Holding Benefra BV

De aandelen van de over te nemen vennootschap Bisnode Interact NV zijn als volgt verdeeld:

-299.999 aandelen in handen van Bisnode Belgium Holding NV

-1 aandeel in handen van Bisnode Holding Benefra BV

Aangezien de aandeelhouders van zowel de overnemende vennootschap als van de over te nemen vennootschap gelijk zijn én het aantal aandelen dat beide aandeelhouders hebben in zowel de overnemende vennootschap als de over te nemen vennootschap gelijk is, wordt er beslist om de ruilverhouding te bepalen aïs volgt:

I aandeel van Bisnode Interact NV geeft recht op 1 aandeel van Bisnode Belgium NV

4) De wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt (art. 693, 3° W.Venn.)

De nieuwe aandelen (300.000 aandelen) zullen worden ingeschreven in het aandeelhoudersregister van de overnemende vennootschap Bisnode Belgium NV. Het zijn aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde. Het totaal aantal aandelen van Bisnode Belgium NV wordt verhoogd van 300.000 aandelen (voor fusie) naar 600.000 aandelen (na fusie) en zullen na de fusie als volgt zijn verdeeld:

-599.998 aandelen In handen van Bisnode Belgium Holding NV

-2 aandelen in handen van Bisnode Holding Benefra BV

5) datum vanaf dewelke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht (art. 693, 4° W.Venn.)

De datum vanaf dewelke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht, wordt bepaald op i januari 2013.

6) datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap Bisnode Interact boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap Bisnode Belgium (art, 693, 5° W.Venn.)

De datum vanaf welke de verrichtingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig en vanuit oogpunt van directe belastingen geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap wordt bepaald op I januari 2013.

7) rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (art. 693, 6° W. Venn.)

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, noch houders van andere effecten dan aandelen.

8) bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 695 bedoelde verslag (art. 693, 7° W.Venn.)

De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissaris voor het opstellen van de het in artikel 695 bedoelde verslag wordt begroot op 4.000 EUR (excl BTW) per betrokken vennootschap in de fusie.

9) bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de fusie deelnemen (art. 693, 8° W.Venn.)

. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen biij h fRèTgiïéh Staatsblad - 24/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden vennootschappen die aan de fusie deelnemen.

Hieronder worden de balansen Van de in de fusie betrokken weergegeven, alsook de balans na de fusie

van de bestuursorganen van de

vennootschappen per 31/12/2012

Jaarrekening 31/12/2012

Activa

J. Oprichtingskosten

II. Immateriël vaste activa

III. Materiël vaste activa

A. Terreinen en gebouwen

B. Installaties, machines en uitrusting

C. Meubilair en rollend materieel

D. Leasing en soortgelijk rechten

E. Overige materiële vaste activa

F. Activa in aanbouw en vooruitbetalingen

IV. Financiële vaste activa

A. Verbonden ondernemingen

1. Deelnemingen

2. Vorderingen

B. Ondernemingen waarmee een deelnemingsve O. Andere finaniële vaste activa

V. Vorderingen op meer dan één jaar

VI. Voorraden en bestellingen in uitvoering V11. Vorderingen op ten hoogste één jaar

A. Handelsvorderingen

B. Overige vorderingen

Viii. Geldbeleggingen

IX, Liquide middelen

X. Overlopende rekeningen

Totaal der Activa

Bisnode Belgium

31112t2012

0,00 1.305.304,81 1.198.776,07 0,00 866.147,96 100.689,70 0,00 231.938,41 0,00 384.843,23 375.560,00 375.560,00 0,00 0,00 9.283.23 0,00 0,00 6.020.132,66 4.685.156,40 1.334.976,28 0,00 1.485.115,17 171.247,33

10.565.419,29

Bisnode Interact

31/12/2012

0,00 200.562,25 95.304,94 0,00 89,057,40 1.529,58 0,00 4.717,96 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 3.752.611,25 1.660.802,77 2.091.808,48 0,00 964.326,26 171.918,30

5.184.723,00

Eliminatie Intercompanv

0,00 1.505.867,06 1.294.081,01 0,00 955.205,36 102.219,28 0,00 236.656,37 0,00

0,00 384.843,23

0,00 375.560,00

0,00 375.560.00

0,00

0.00

9.283,23

0,00

0,00

-140.186,88 9.632.557,05

-140,186,88 6.205.772,29

3.426.784,76 0,00 2.449.441,43 343.165,63 0,00

-140.186,88 15,609.955,41

Balans

na fusie

Jaarrekening 31/12/2012

Passiva

Eigen Vermogen

I. Kapitaal

A. Geplaatst kapitaal

B. Niel" opgevraagd kapitaal

II. U'itgifteprem'ies

III. Herwaarderingsmeerwaarden

IV. Reserves

A. Wettelijke reserve

V. Overgedragen winst (verlies)

VI. Kapitaalsubsidies

VII. A. Voorzieningen voor risico's en kosten

VIII. Schulden op meer dan één jaar

IX. Schulden op ten hoogste één jaar f Handelsschulden

1. Leveranciers

2. Te betalen wissels

D. Ontvangen vooruitbetalingen op bestelling

E. Belastingen, bezold+'ngen en sociale lasten

1. Belastingen

2. Bezoldigingen en sociale lasten

F. Overige Schulden

X. Overlopende rekeningen

Totaal der Passiva

Bisnode Belgium Bisnode Interact Eliminatie Balans

na fusie

31/12/2012 31/1212012 lntercompanV



4.928.897,88 2.954.824,21 7.883.722,07

9^00

3.350.000, 00 1.600,000,00 4.950.000,00

3.350.000,00 1.600.000,00 4.950.000,00

0,00

0,00 0,00 0,00

0,00

335.000,00 117.741 21 452.741,21

335.000,00 117.741,21 452.741,21

1.243.897,86 1.237.083,00 2.480.980,86

0,00 0,00 0,00

0,00 40.000,00 40.000,00

0,00 0,00 0,00

4.976.142, 04 1.888,493,60 -140.186,88 6.724.448,76

2.095,627,41 749.266,10 -140.186,88 2.704.706,63

2.095.627, 41 74 9.266,10 -140.188,88 2.704.706,63

0,00

0,00

2.290.514,63 1.139.227,50 3.429.742,13

479,446,87 228.800,91 708.247,78

1.811.067,76 910.426,59 2.721.494,35

460.000,00 0,00 0,00 460.000,00

680.379,39 301.405,19 961.784,55

10.565.419,29 5.184.723,00 -140.185,88 15.609.955,41

Bay Consulting BVBA

Gedelegeerd bestuurder

vast vertegenwoordigd door mevrouw Martine Bayens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naan en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; biaam en handtekening

11/02/2013 : BL605808
24/01/2013 : BL605808
17/10/2012 : BL605808
03/07/2012 : BL605808
23/05/2012 : BL605808
16/05/2012 : BL605808
16/05/2012 : BL605808
18/02/2015
ÿþmod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

IIN II~11E1um

Ostdememingsnr : 0458.662.817 Benaming (voluit) : E3ISNODE BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Researchdreef 65 1070 Anderlecht

Onderwerp akte :l~USIE DOOR OVERNEMING  MET FUSIE GELIJKGESTELDE

VERRICHTING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

î; Er blijkt uit het procesverbaal opgemaakt door Meester Frank DEPUYT, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke; ;; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE

GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op 23 december 2014 en dragende aan het slot de:

melding van registratie : "Geregistreerd 16 blad(en) 0 renvooi(en) op het registratiekantoor BRUSSEL V-AA op;

28/01/2015, register 5 boek 000 blad 000, vak 1456. Ontvangen vijftig euro (E 50,00), De Ontvanger ai. (getekend)] s`i JEANBAPTISTE Françoise.", dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Bisnode; i: Belgium", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1070 Anderlecht, Researchdreef 65, beslist heeft

1.overeenkomstig het fusievoorstel van 21 oktober 2014:

a. opgesteld door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "Bisnode Belgium", met maatschappelijke zetel te. 1070 Anderlecht, Researchdreef 65, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, onder het ondernemingsnummer; 0458.662.817, hierna kortweg " de Overnemende Vennootschap" genoemd, en door de raad van bestuur van de naamloze, vennootschap "Bisnode Business Holding", met maatschappelijke zetel te 1070 Anderlecht, Researchdreef 65, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, onder het ondernemingsnummer 0860.298.938, hierna kortweg "de Overgenomen Vennootschap" genoemd,

b. neergelegd

'- voor wat betreft de Overgenomen Vennootschap: op de griffie van de Nederlandstalige rechtbank van koophandel van' ; Brussel, op 22 oktober 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 oktober 2014, onder! nummer 14199704; en

- voor wat betreft de Overnemende Vennootschap: op de griffie van de Nederlandstalige rechtbank van koophandel van!E Brussel, op 22 oktober 2014, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 oktober 2014, onder nummer 14199698,

tot fusie door overneming door de Overnemende Vennootschap van de Overgenomen Vennootschap, door overdracht door;. deze laatste ingevolge haar ontbinding zonder vereffening, van de algeheelheid van de activa en passiva van haar;: vermogen, niets uitgezonderd noch voorbehouden, op basis van de jaarrekening van de Overgenomen Vennootschap; betreffende het recentst afgesloten boekjaar op 31 december 2013 en mits toekenning aan de enige aandeelhouder van de:: ;; Overgenomen Vennootschap van zestienduizend vijfhonderd (16.500) nieuwe aandelen van de Overnemende;:

;; Vennootschap, die allen volledig volgestort zijn en geen nominale waarde hebben. ;;

;I Alle handelingen verricht door de Overgenomen Vennootschap sinds 1 januari 2015 om Ou00 `s morgens, zullen vanuit': boekhoudkundig standpunt worden geacht te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap, op last voor=: deze laatste om alle schulden van de Overgenomen Vennootschap te betalen, om al haar verbintenissen en verplichtingen, uit te voeren, om alle mogelijke kosten, belastingen en lasten die kunnen voortvloeien uit de fusie te dragen en te betalen en., om de Overgenomen Vennootschap te vrijwaren tegen alle vorderingen.

Voormelde overdracht is verricht met uitwerking per 1 januari 2015 en bijgevolg op basis van cijfers afgesloten op 31

" december 2014, eronder verstaan dat alle handelingen gedaan sinds deze datum door de Overgenomen Vennootschap, omtrent de overgedragen goederen zullen worden beschouwd als zijnde verricht voor rekening van de Overnemende jt Vennootschap.

De Overnemende Vennootschap heeft aldus de eigendom van de overgedragen goederen en het genot sedert 1 januari 2015.

Boekhoudkundig gezien wordt de overdracht van het vermogen gerekend vanaf 1 januari 2015. ?;

:; De overdracht omvat het geheel van de activa en passiva van het vermogen van de Overgenomen Vennootschap. De: Overnemende Vennootschap, in wier voordeel de overdracht is gebeurd, wordt in de plaats gesteld in alle rechten en;? verplichtingen van de Overgenomen Vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

0 6 FE0, 2015

ter griffie van deehegierlandstalige

rcch .bank van i(uvpitctadel.Brusset

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

f Belgisch

Staatsblad

=4 11.1

overgenomen als de overnemende vennootschap, de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting daadwerkelijk is

voltrokken en dat bijgevolg:

- de overgenomen vennootschap opgehouden heeft te bestaan; en

- het geheel vermogen van de overgenomen overgedragen werd naar de overnemende vennootschap.

VOOR GELDKVORMIG ANALYTISCH UIT TREKSEL

Gelijktijdige neerlegging uitgifte, volmacht, twee verslagen, verzaking, historiek + coördinatie.

F.DEPUYT, geassocieerd notaris,

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/05/2011 : BL605808
04/06/2010 : BL605808
02/06/2010 : BL605808
15/04/2010 : BL605808
23/02/2010 : BL605808
18/06/2009 : BL605808
07/05/2009 : BL605808
21/04/2009 : BL605808
24/02/2009 : BL605808
19/06/2008 : BL605808
03/04/2008 : BL605808
03/04/2008 : BL605808
12/11/2007 : BL605808
06/07/2007 : BL605808
02/05/2007 : BL605808
02/05/2007 : BL605808
04/04/2007 : BL605808
04/04/2007 : BL605808
21/03/2007 : BL605808
19/01/2007 : BL605808
31/07/2006 : BL605808
20/04/2006 : BL605808
22/03/2006 : BL605808
10/02/2006 : BL605808
06/09/2005 : BL605808
29/06/2005 : BL605808
22/04/2005 : BL605808
14/07/2004 : BL605808
10/06/2004 : BL605808
22/04/2004 : BL605808
22/04/2004 : BL605808
22/12/2003 : BL605808
07/07/2003 : BL605808
03/07/2003 : BL605808
05/06/2003 : BL605808
05/06/2003 : BL605808
15/06/2002 : BL605808
06/07/2001 : BL605808
06/07/2001 : BL605808
04/07/2001 : BL605808
21/01/2000 : BL605808
21/01/2000 : BL605808
09/12/1998 : BL605808
14/05/1998 : BL605808
04/12/1996 : BL605808
04/12/1996 : BL605808
04/12/1996 : BL605808

Coordonnées
BISNODE BELGIUM

Adresse
RESEARCHDREEF 65 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale