BK2 CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BK2 CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 542.499.323

Publication

09/12/2013
ÿþ mod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden Iu1111~mN~n~~~uu

aan het 1 183 26+

Belgisch Staatsblad

AROSSier

2 7 Nov. 2013

Griffie

:.

; Ondernemingsnr : o c (j (i f y %J,` ,3

Benaming (voluit) : BK2 CONSULT

1: (verkort) :

;

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Diksmuidelaan 40, bus 17

1000 BRUSSEL

:;

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Eric Jacobs, Geassocieerd Notaris te Brussel, op 22 november 2013, blijkt!

dat ,

; 1. De heer BOOT, Frank, Julien, Emile, geboren te Gent op negen december negentienhonderd eenenzestig,I

:; hebbende de Belgische nationaliteit, :

2. De heer KOOPMANS, Meiwin, geboren te Wilrijk op zesentwintig januari negentienhonderd tweeënzeventig, hebbende de Belgische nationaliteit;

i; Beiden wonende te Diksmuidelaan 40, b017, 1000 Brussel

Welke comparanten, hier aanwezig, ondergetekende Notaris verzocht hebben in een authentieke akte vast te;

li stellen dat zij een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten onder de benaming; BK2 Consult met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Diksmuidelaan 40, bus 17 en waarvan het kapitaal; achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, verdeeld in honderdtwintig (120) aandelen, zonder; vermelding van nominale waarde, die elk één honderd twintigste (1/120ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.;

;; De comparanten, voornoemd, verklaren en erkennen dat ieder aandeel, waarop aldus werd ingeschreven, voor!

;: één derde volgestort werd, zodat de vennootschap thans uit dien hoofde, over een bedrag van zesduizend; tweehonderd euro (¬ 6.200,00) beschikt.

Iedere comparant, voornoemd, verklaart en erkent verder een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ ; ;: 6.200,00) verschuldigd te zijn aan de vennootschap.

:; Doel.

De vennootschap heeft tot doel, in de Europese Gemeenschap en daarbuiten, in eigen naam alsook voor! ;: rekening van derden of via participatie:

" Het verstrekken van consultancy en diensten alsook het uitoefenen van aile activiteiten inzake en verbonden; aan ondermeer maar niet beperkt tot public-relations, communicatie, promotie, promotionele events en; marketing.

Het verstrekken van bedrijfsdiensten zoals maar niet beperkt tot (interim) management, change; management, crisis management, project management, marketing en adviesverlening met betrekking tot; verkoop in de breedste zin, en klantenportfoliobeheer.

Het bedenken, het uitvoeren, het begeleiden en het opstarten van publicitaire activiteiten, campagnes en; evenementen zowel voor de profit, de non-profit of de openbare sectors

De organisatie en coördinatie, het geven alsook het bijwonen van evenementen, opleidingen, seminaries,; voordrachten, symposia en workshops ondermeer van maar niet beperkt tot educatieve, creatieve, socio economische, artistieke, culturele, sportieve, culinaire, recreatieve of wetenschappelijke aard alsook het; opstellen, beheren en uitgeven van aile syllabi, cursussen, boeken, tijdschriften, artikels, enz. . Deze;

opsomming is exemplatief en niet limitatief, 3

Het verstrekken van alle taal- en vertaaldiensten zowel schriftelijk als mondeling De import, export, aankoop en verkoop van, alsook de uitoefening van commissionairsactiviteiten inzake alle' meubelen, interieur- en buitendecoratie alsook het verlenen van alle advies aangaande inrichting van; lokalen, tuinen, pleinen, enz.

De import, export, aankoop en verkoop van, alsook de uitoefening van commissionairsactiviteiten inzake alle; goederen die verbonden zijn of kunnen warden aan een antiquariaat of kunstgalerij.

Het aanbieden van opslagruimte, al dan niet gekoeld of verwarmd, alsook het voorzien van logistieke! oplossingen voor particulieren, ondernemingen, bedrijven, organisaties, verenigingen en de openbare sector, alsook het verlenen van aile advies omtrent opslag en logistiek.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mari 11.1

" Het uitvoeren, organiseren en het commercialiseren van marktonderzoek en -analyses alsook het adviseren

s "Iiierémtrent.

" Het verwerven, ontwikkelen, kopen en verkopen of op andere wijze aanbieden van alle octrooien, licenties, handelsmerken, auteursrechten, know-how en andere intellectuele eigendomsrechten of aanverwante immateriële duurzame activa die rechtstreeks of onrechtstreeks met de doelomschrijving of activiteiten verband houden en die bijdragen tot haar ontwikkeling.

" Het huren, (onder)verhuren en aan- en verkopen van roerende en onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, het verkavelen, het ruilen, het verbeteren, het renoveren van onroerende goederen, het verhuren al dan niet gemeubeld, het opbouwen van een onroerend patrimonium met inbegrip van onroerende zakelijke rechten en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

" Het nemen van participaties onder welke vorm dan ook, In alle vennootschappen en verenigingen, bestaande of nog op te richten, met burgerlijke, industriële, financiële, onroerende, commerciële of andere doeleinden evenals het beheer en de valorisatie van deze participaties.

" Het verrichten van alle financiële transacties zoals de verwerving door aankoop of anderszins, van enige effecten, obligaties en aandelen van al dan niet verbonden ondernemingen.

" De aankoop, verkoop, cessie en ruil van aile roerende waarden, aandelen, deelbewijzen, obligaties, overheidsfondsen, opties en alle andere roerende rechten alsook de aankoop, verkoop, cessie, concessie en exploitatie van intellectuele rechten.

" Het verrichten van alle handelingen, alleen of in associatie of door participatie met anderen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

" Het starten van elke onderneming, het oprichten van elke vennootschap, het realiseren van een inbreng in een andere vennootschap, fuseren of met andere vennootschappen samenwerken, het onderschrijven, aan-en verkopen van aandelen en deelbewijzen en andere maatschappelijke rechten, het verschaffen van garanties, voorschotten en leningen en het borg staan ten aanzien van ieder persoon mits de vennootschap daarbij een belang heeft.

" Het waarnemen van mandaten zoals ondermeer deze van secretaris, bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen of rechtspersonen en organisaties. Zij kan tevens mandaten opnemen in verenigingen.

" Het stellen van elke roerende of onroerende handeling die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met haar doel of gelijkaandïge doelen.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid ot beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in de wettelijke bepalingen inzake vennootschappen, De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt De hierboven vernielde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zijg in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

Bevoegdheden van de zaakvoerders.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

Vergoedingen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Controle.

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria voorzien bij de artikelen 141,2° en 15 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt er geen commissaris benoemd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

In dat geval, heeft iedere vennoot afzonderlijk de onderzoeks- en controlebevoegdheden van de commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een expert-boekhouder, De vergoeding van deze laatste komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd aangesteld of indien deze vergoeding ten hare laste werd gesteld ingevolge gerechtelijke beslissing,

Bijeenkomst.

1

~ 1, Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De jaarvergadering wordt gehouden op 26 mei van elk jaar om 19 uur, ook wanneer deze op een wettelijke

feéstda valt.

Voorzitterschap - Beraadslaging

ledere algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder, of bij diens ontstentenis, door de

vennoot die het hoogst aantal aandelen bezit.

Behoudens in de gevallen bij wet voorzien, beraadslaagt en besluit de vergadering op geldige wijze, ongeacht

het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal

Elk aandeel geeft rechtop één stem.

Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op de eerste januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze

voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal

bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s),

de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s).

Ontbinding.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk ogenblik ook, geschiedt de vereffening

door de vereffenaar, aangesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Algemene Vergaderinca

De komparanten, hier aanwezig, verklaren vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen

en nemen, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten

1. Afsluiting eerste boekjaar- Eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2014. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg op

26 mei 2015 gehouden worden.

2. Benoeming van zaakvoerders.

De algemene vergadering stelt aan tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

De heer BOOT, Frank, Julien, Emile, voornoemd.

De heer KOOPMANS, Meiwip, voornoemd.

Hier aanwezig en aanvaardend.

Hun opdracht zal onbezoldigd uitgeoefend worden, tenzij andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

3. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting, vanaf 1 oktober 2013, overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap. Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank, van het uittreksel van de statuten.

Bijzondere lastgeving

De zaakvoerder verklaart tot bijzondere lasthebber aan te stellen de naamloze vennootschap TAX CONSULT, Luchtschiplaan 8, 1170 Brussel, 0422.223.974 RPR Brussel, met recht tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere instanties, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te verzekeren.

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle akten en documenten ondertekenen, indeplaatsstellen, en al het nodige doen in de ruimste zin van het woord,

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Eric Jacobs, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

-1 afschrift;

- 1 gelijkvorming uittreksel.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

V

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.05.2015, NGL 24.06.2015 15212-0508-010

Coordonnées
BK2 CONSULT

Adresse
DIKSMUIDELAAN 40, BUS 17 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale