BLB PROPERTIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLB PROPERTIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.937.909

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 31.07.2014 14387-0457-008
30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.05.2013, NGL 26.08.2013 13469-0307-008
08/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

4, D? In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rt

 uo, , .1~~" "ti,~ni"" ~~~,

2 e FEB. 2012

Griffie

*iaoszaz3"

bE

1 sw

Ondememingsnr : ~~3 ; 3; c3c:3a

Benaming

(voluit) : BLB Properties

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Geldenaaksebaan 147, Leuven (3001 Heverlee)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor David HOLLANDERS de OUDERAEN, Notaris met standplaats te Leuven; Geassocieerde van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOLLANDERS & ROBERTI", Geassocieerde Notarissen, met zetel te Leuven, op zeventien februari tweeduizend en twaalf, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

a) Oprichters

1. De heer W1JNS Patrick Florent Maria, orthopedist, geboren te Heist-op-den-Berg op 7 april 1954, wonende te Leuven (3001 Heverlee), Geldenaaksebaan 147, echtgenoot van mevrouw PIRONET Catherine.

2. De vereniging zonder winstoogmerk BASKETBALL LEAGUE BELGIUM VZW, afgekort BLB, met zetel te

Sint-Gillis (1060 Brussel), Paul-Henri Spaaklaan 27 bus 17 (ondememingsnummer : 0454.849.232 RPR

Brussel).

Hier vertegenwoordigd door twee bestuurders, namelijk

- de heer WIJNS Patrick, voorzitter van de raad van bestuur, voornoemd, en

- de heer VAN DE KEERE Wim Marinus, secretaris, geboren te Blankenberge op 10 augustus 1978,

wonende te 8370 Blankenberge, Rozenstraat 11;

blijkens hieraan gehechte onderhandse volmacht van de raad van bestuur.

b) Plaatsing van en storting op het kapitaal

De comparanten verklaren en erkennen dat ieder aandeel, en bijgevolg het gans maatschappelijk kapitaal, volledig in geld geplaatst is en volledig gestort is door stortingen in speciën voor een totaal bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Deze som werd bij storting of overschrijving gedeponeerd op de bijzondere rekening nummer (...) geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de bank F1NTRO te Heist-op-den-Berg. Het bewijs van deze deponering werd overhandigd aan ondergetekende notaris,

c) Statuten (uittreksel)

Artikel 1 - Rechtsvorm en naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt BLB Properties.

Deze naam moet steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "Besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA".

Artikel 2 - Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Leuven (3001 Heverlee), Geldenaaksebaan 147,

Hij mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België, onder voorbehoud van het naleven van

de wetgeving en de reglementering inzake talen, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, bekendgemaakt

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan eveneens, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, administratieve zetels,

exploitatiezetels, alsmede kantoren of bijkantoren oprichten, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel het beheer in de brede zin te verzekeren van alle commerciële activiteiten

van de vereniging zonder winstoogmerk BASKETBALL LEAGUE BELGIUM, afgekort BLB, en/of van iedere

gelijkaardige belangenvereniging die betast is met de organisatie van Belgische basketbalcompetitie in eerste

nationale afdeling heren, met inbegrip van, zonder dat deze opsomming beperkend is:

- het prospecteren, onderhandelen, afsluiten en opvolgen van alle sponsoring- en publicitaire contracten,

alsook van overeenkomsten met de geschreven en audiovisuele pers;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

' ii

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het prospecteren, onderhandelen, afsluiten en opvolgen van alle contracten die mediarechten toekennen aan derden in de meest brede zin en op welke dragers ook, met inbegrip van uitzendrechten via televisie, radio, internet, mobiele dragers (GSM, smartphone, ...) en alle andere huidige of toekomstige distributieplatformen en -netwerken;

- het organiseren van evenementen van sportieve, promotionele en culturele aard, inclusief entertainment en network-events, en het prospecteren, onderhandelen, afsluiten en opvolgen van de daarmee gepaard gaande contracten;

- het prospecteren, onderhandelen, afsluiten en opvolgen van alle contracten die betrekking hebben op merchandising in brede zin rond basketbalt, de competities van de BLB en de door haar georganiseerde evenementen;

- het prospecteren, onderhandelen, afsluiten en opvolgen van alle contracten die intellectuele eigendomsrechten verlenen aan derden op de door de BLB georganiseerde competities en evenementen, met inbegrip van het nemen en verlenen van licenties op merknamen, logo's en producten.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, zaakvoerder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, ondernemingen of verenigingen.

De vennootschap kan, alleen of door deelneming, zelf of door bemid-'deling van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle handelingen stellen met roerend, onroerend, financieel, burgerlijk, handels- en industrieel karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel, of die het helpen verwezenlijken.

Het is de vennootschap met name toegelaten om zich op alle mogelijke manieren in te mengen in alle zaken of ondernemingen, vennootschappen, verenigingen of groeperingen met een gelijk, gelijkaardig, analoog of aan het hare verbonden doel, of die van aard zijn haar ontwikkeling te bevorderen, grondstoffen te verschaffen, of de afzet van haar producten of het verlenen van haar diensten te vergemakkelijken.

De vennootschap kan haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Artikel 5 - Maatschappelijk kapitaal - Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), volledig volstort.

Artikel 9 - Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd in de statuten of door de algemene vergadering voor een door haar bepaalde termijn,

Wanneer een rechtspersoon benoemd wordt als zaakvoerder, wordt hij in deze functie vertegenwoordigd door zijn vaste vertegenwoordiger,

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen, kan ledere zaakvoerder aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Hij kan speciale bevoegdheden delegeren aan om het even welke mandataris,

Onverminderd de exclusieve vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vaste vertegenwoordiger waarvan hierna sprake, wordt de vennootschap bij haar handelingen, ook diegene waarbij een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt, en in rechte, vertegenwoordigd door één zaakvoerder of door haar bijzondere mandatarissen binnen de grenzen van hun mandaat.

Wanneer de vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, wordt zij in deze opdracht vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger benoemd door het bestuursorgaan van de vennootschap.

Artikel 10 - Controle

De controle op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, ten aanzien van het Wetboek van vennootschap en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt opgedragen aan één of meer commissarissen wanneer de benoeming van een commissaris opgelegd wordt door de wet of wanneer de algemene vergadering zulks beslist,

Indien geen commissaris benoemd wordt, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Artikel 11 - Algemene vergadering

De algemene vergadering komt elk jaar samen op de derde donderdag van de maand mei om elf uur (11u.), De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatshebben op de derde donderdag van de maand mei 2013 om elf uur (11 u.). Mocht dit een wettelijke feestdag zijn wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. (...)

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel of op elke plaats in België aangewezen in de oproeping.(...)

Om tot de algemene vergadering toegelaten te worden moet elke vennoot, tenminste drie volle dagen voor de algemene vergadering, de vennootschap informeren over zijn voornemen om aan de algemene vergadering deel te nemen.

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een andere vennoot. Evenwel mogen de minderjarigen, de onbekwaamverklaarden en andere onbekwamen alsmede de rechtspersonen, vertegenwoordigd worden door een lasthebber die geen vennoot is.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en de naakte eigenaars, evenals de schuldeisers en pandgevers, dienen zich door éénelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

i

i

..,,:, _H 7.

Voorbehouden. aan het Belgisch Staatsblad

(..)

Elk aandeel geeft recht op één stem

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren met uitzondering van deze die bij authentieke akte moeten genomen worden.

Artikel 12 - Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar, Het eerste boekjaar

begint op de dag dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op 31 december 2012.

Artikel 13 - Reserves - Verdeling van de winst

Van het batig saldo dient vooreerst minstens vijf percent te worden afgehouden om aldus de wettelijke

reserve te vormen. Deze afhouding is niet meer verplicht van zodra het reservefonds een tiende van het

maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Wat overblijft krijgt een bestemming die door de algemene vergadering wordt bepaald mits naleving van de

bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 15 - Verdeling na vereffening

Na tegeldemaking van het actief en aanzuivering van het passief wordt het batig saldo bestemd voor de

terugbetaling van de aandelen in verhouding tot hun volstorting, en daarna wordt het saldo verdeeld tussen de

vennoten overeenkomstig het aantal aandelen dat zij bezitten.

d) Benoeming van de niet-statutaire zaakvoerders

De comparanten beslissen om het aantal zaakvoerders vast te stelten op twee en stellen tot deze functie

aan :

- de heer WJNS Patrick, wonende te Leuven (3001 Heverlee), Geldenaaksebaan 147,

- de heer VAN DE KEERE Wim, wonende te 8370 Blankenberge, Rozenstraat 11,

die uitdrukkelijk verklaren te aanvaarden.

Zij worden benoemd voor onbepaalde duur behoudens herroeping of ontslag.





Annexes dü 1Vlônifeur b-élgé

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel,

Notaris David Hollanders de Ouderaen (getekend)

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte, volmacht inbegrepen













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 17.11.2016, NGL 14.12.2016 16699-0547-008

Coordonnées
BLB PROPERTIES

Adresse
PAUL-HENRI SPAAKLAAN 27, BUS 17 1060 SINT-GILLIS

Code postal : 1060
Localité : SAINT-GILLES
Commune : SAINT-GILLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale