BMOTION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BMOTION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.322.319

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 03.03.2014, NGL 30.04.2014 14107-0300-016
08/09/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van thq, kte

-nr-grg-elegd/ontvangen op

Ondememingsnr : 0890.322.319

Benaming

(voluit); BMOTION

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Ernestinelaan 18 te 1050 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte: wijziging maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder op 1 augustus 2014, werd de maatschappelijke zetel van de vennootschap overgebracht naar volgend adres:

Woudlaan 196 te 1000 Brussel

Jacobs Nutcha

zaakvoerder

. 2 8 AUG. 2014 ' " "

" 2,."

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van ieferzhanclel Brussel

*14166127*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

jo: Naam en handtekening.

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 04.03.2013, NGL 30.05.2013 13145-0597-014
26/11/2012
ÿþr Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bltiUSer











*iai9oaaa*



Griftïc



Ondernemi" tgsnr 0890.322.319

Bemanning

BMOTION

Rechisvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Ernestinelaan 18 -1050 Brussel

Onderwerp akte : Bijzondere Algemene Vergadering

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 05/04/2012 blijkt dat met algemeenheid van stemmen

- het ontslag van dhr. Frank Jacobs als zaakvoerders alsook de décharge voor het door hen gevoerde beleid wordt aanvaard. Het ontslag gaat in vanaf heden.

Jacobs Nutcha,

zaakvoerder

,,irsle blz, van Lur'r, =i  eimelder Recta hcedanig hetzij  . persoíojn(en)

-0 dr rechtac. cn t"r 1t1._gr .,i,iCitgEn

Verso handtekE^



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

08/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 05.03.2012, NGL 27.04.2012 12103-0579-009
26/04/2012
ÿþr

` ~-.º%, ~

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 6 APR 2012

lIIl lIlI I IIlli III I I 11111 lIII lili II

*12079993*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

_ 0890.322.319

Bmotion

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Ernestinelaan 18

1050 Brussel (Elsene)

UITBREIDING DOEL - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te

Brussel.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank

Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 4 april 2012, blijkt het volgende:

1, Na kennisname van het verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva per 31 januari

2012, werd het doel van de vennootschap gewijzigd zodat artikel 3 der statuten werd gewijzigd en voortaan als

volgt luidt:

"Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. De creatie en productie van 3D communicatieprojecten en het verrichten van aile daarmee gerelateerde diensten in de ruimste zin van het woord, alsmede aile diensten op het gebied van communicatie in het algemeen, public relations en persvoorlichting.

2. De creatie en realisatie van beursstanden en het verrichten van alle daarmee gerelateerde diensten in de ruimste zin van het woord en alle activiteiten gaande van ontwerp tot productie.

3. Het inrichten en uitbaten van een evenementenbureau in de ruimste zin van het woord, de organisatie van evenementen in de ruimste zin van het woord en het verrichten van alle activiteiten die daarmee verband houden, waaronder onder meer maar niet uitsluitend de organisatie van evenementen, manifestaties, kunstmanifestaties, feesten, straatfeesten, themafeesten, festivals, tornooien, markten en jaarmarkten, concerten, fuiven, shows, modeshows, miss- en misterverkiezingen, bijeenkomsten, banketten, recepties, salons, tentoonstellingen, beurzen, vernissages, congressen, seminaries, teambuildings, bedrijfsfeesten, incentives, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde; met inbegrip van het inhuren en verhuren van hostessen, presentatorenlpresentatrices, zangerslzangeressen, dansers/danseressen, muzikanten, disc jockeys, evenals van orkesten, podiums, decors, klank- en lichtinstallaties, togen en alle andere mogelijke installaties, materialen en toebehoren, die verband houden met voormelde activiteiten, alsmede het verwerven, inrichten, ter beschikking stellen, huren en verhuren van allerhande ruimten, zalen en terreinen waarin hoger vermelde activiteiten kunnen plaatsgrijpen of uitgeoefend worden, met inbegrip van het beheer en de exploitatie van multifunctionele centra en evenementenhallen dienstig voor voormelde activiteiten.

4. De creatie en realisatie van interieurinrichtingen en in het algemeen alle activiteiten van een consultancybureau op het gebied van interieur en woninginrichting in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer studie en onderzoek, organisatie, bijstand en adviesverlening op het vlak van binnenhuisinrichting, zowel woninginrichting als het interieur van winkels en beroepsruimten, design, ontwerpen, stijl, vormgeving, kleuren, evenals het ontwikkelen, ontwerpen en concipiëren van meubilair, designvoorwerpen, zowel siervoorwerpen als gebruiksvoorwerpen, alsook van nieuwe vormen en stijlen, nieuwe objecten en producten, met inbegrip van de activiteiten van een ontwerp- en tekenbureau in het algemeen en inzonderheid op het gebied van interieur en woninginrichting, omvattende onder meer maar niet uitsluitend het ontwerpen en vervaardiging van alle mogelijke schetsen, tekeningen, werktekeningen, documenten, maquettes, presentatiedossiers, fotomontages en computervisualisatie.

5. Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruiken, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

c

"

"

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

6. Alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer:

het uitbaten en inrichten, van één of meerdere snelbuffetten, snackbars, sandwichbars, hamburgerrestaurants, frietkramen, hotdogstalletjes, croissanteries, crêperies, warmwafelkramen, tearooms, ijssalons, cafetaria's, pizzeria's, pitabars, drive-in restaurants, met inbegrip van verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, ln het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden, alsook verkoop via telefoon, fax en/of internet van eetwaren en dranken die worden afgehaald of die worden thuisbezorgd;

- het uitbaten en inrichten, van één of meerdere restaurants en drankgelegenheden in het algemeen waaronder onder meer restaurants van het Thaise type, spijshuizen, snackbars en fast food-zaken, verbruikerssalons, tearooms, milkbars, cafés, bars, nachtclubs, bodega's en tavernen evenals alle drankgelegenheden allerhande al dan niet met alcoholhoudende dranken en sterke dranken, bierhallen, wijnbars, feestzalen, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en folkloreartikelen evenals luxeartikelen;

- de groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop, de im- en export, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, het onderhoud, de installatie en de uitbating van alle horecatoestellen, uitrusting en toebehoren evenals van alle automatische ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en toebehoren;

- het organiseren van allerhande feesten, banketten, barbecues en alle andere activiteiten die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden;

- het ter beschikking stellen van allerhande ruimten;

- catering, uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties, alle traiteursdiensten en aanverwante activiteiten zoals het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels en alle toebehoren;

- de in- en uitvoer van, de groot- en kleinhandel in alle voedingswaren en dranken, zowel alcoholische als andere;

- het begeleiden van en het adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven.

Aangaande al het voorgaande handelt vennootschap voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf ais voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

2. Tot bijkomende niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd benoemd: mevrouw JACOBS Nutcha, geboren te Maha Sarakham (Thailand) op 17 februari 1977, wonende te 1050 Brussel (Elsene), Ernestinelaan 18 1e.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten, staat van activa en passiva,

verslag zaakvoerder.

22/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 07.03.2011, NGL 14.02.2012 12038-0041-010
11/01/2011
ÿþ(en entier) : Bmotion

Forme juridique : Société Privée à Responsabilité Limitée

Siège : Square des 3 colonnes 2 à 1310 La Hulpe

Objet de l'acte : Transfert du siège social

Décision du Conseil de Gérance du 29 novembre 2010-12-28

Frank Jacôbs

Gérant

Le siège social de la société est transferré à Avenue Emestine 18 à 1050 Bruxelles et avec effet au 01 décembre 2010;

fi , " ~.:~:

~,7~:::.

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

I MONITEUR

DIRECT

BELGE ON

11OI 1IIIIIllhIIIliu1li

" 11006066*

~I

2011

BEL

Q

TR!BUNAL DE COMMERCE

2 8 -12-GG 2010

N IVEL~te

GISCH STAATSBL,q BESTUUR

0 4, -01-

N° d'entreprise : 0890.322.319 Dénomination

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mal 2i

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

11/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 01.03.2010, NGL 30.04.2010 10110-0399-009
08/06/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 02.03.2009, NGL 29.05.2009 09184-0233-010

Coordonnées
BMOTION

Adresse
ERNESTINELAAN 18 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale