BN PROJECTS

Association sans but lucratif


Dénomination : BN PROJECTS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 898.858.715

Publication

19/09/2013
ÿþM002.2

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

11

*13143 47*

BRUSSEL

1 0 SEP 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0898.858.715

Benaming

(voluit) : Bn Projects

(verkort) :

Rechtsvorm : V.Z.W.

Zete! : Dieweg 292, 1180 Ukkel

On erwer. akte : Vertaling van de statuten in het Nederlands

B.A.V. van 25 Augustus 2013 : Op de vergadering is er besloten om de statuten in het Nederlands te vertalen. De bestuursleden:

- Thomas Simon, geboren op 31 augustus 1961 in Leopoidville en gedomicilieerd in Dieweg 292 in B-1180 Ukkel

- Kriitin Rogghe, geboren op 29 december 1983 in Mechelen en gedomicilieerd In de Ulensstraat 29 in B-1080 Molenbeek

- Sotie Haesaerts, geboren op 2 maart 1972 in Leuven en gedomicilieerd In de Berthelotstraat 14 in B-1190 Vorst

Vertaling van de statuten:

TITEL 1. Benaming, Maatschappelijke zetel, doel, duur

Artikel 1. De vereniging wordt genoemd: Bn Projects.

Artikel 2, De zetel van de vereniging is gevestigd in de Dieweg 292, 1180 Ukkel, in het gerechtelijk arrondissement van Brussel.

De raad van beheer kan beslissen om de vereniging op een andere locatie in het Koninkrijk België te vestigen. Elke verandering aan de sociale zetel van de vereniging moet binnen de maand na datum gepubliceerd worden.

Artikel 3. De vereniging heeft als doel: het initiëren, de productie, de realisatie en de promotie van projecten en manifestaties die te maken hebben met de kunsten in het algemeen en met hedendaagse kunst in het bijzonder, in België en het buitenland, in alle mogelijke talen en alle mogelijke disciplines.

in functie van dit doel zal de vereniging activiteiten ontwikkelen zoals; de organisatie van tentoonstellingen, concerten en projecties; de voorstudie en de realisatie van sculpturale werken en ingrepen In de publieke ruimte; het ondersteunen van de productie van artistieke edities op verschillende dragers en media, enzoverder.

De vereniging kan aile handelingen vervullen die direct of indirect betrekking hebben op haar doelstellingen en op de middelen om haar doelstellingen te realiseren of om deze te bevorderen. De vereniging kan bijvoorbeeld interesse tonen voor en haar steun verlenen aan elke activiteit nauw verbonden aan haar doelstelling.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 4 - Deze vereniging is opgericht voor een onbepaalde tijd. Ze kan elk ogenblik ontbonden worden. TITEL 2. Leden

Artikel 5. De vereniging is samengesteld uit effectieve leden en aangesloten leden. Het aantal effectieve leden mag niet minder bedragen dan drie. Enkel de effectieve leden beschikken over de volheid van de rechten die door de wet en door voorliggende statuten aan de leden worden toebedeeld.

Effectieve leden zijn:

- de personen die reeds lid zijn op het moment van voorliggende acte,

- de personen die achteraf zullen worden toegelaten als effectief lid door de algemene vergadering bij meerderheid van drie vierde, op voorstel van de raad van beheer. Elke persoon die een effectief lid van de vereniging wil worden moet een geschreven aanvraag richten naar de raad van beheer.

Aangesloten leden zijn: de morele of fysieke personen van wie de activiteit of het patrimonium getinkt is aan de hedendaagse of moderne kunst, en die de vereniging willen helpen in het streven naar haar doelstellingen of die willen deelnemen aan haar activiteiten, en die in die hoedanigheid worden toegelaten door de raad van beheer. Over de voordracht van nieuwe effectieve leden en de toelating van nieuwe aangesloten leden wordt soeverein beslist door de raad van beheer, die zijn beslissing niet hoeft te verantwoorden.

Artikel 6. De effectieve en aangesloten leden zijn vrij om zich op elk moment uit de vereniging terug te trekken door hun ontslag in een geschreven boodschap aan te bieden aan de voorzitter van de raad van beheer.

De uitsluiting van een effectief of aangesloten lid kan enkel worden uitgesproken door de algemene vergadering met een meerderheid van twee derde van de stemmen, aanwezig of vertegenwoordigd.

De raad van bestuur mag, tot de beslissing van de algemene vergadering, leden schorsen die zich schuldig zouden hebben gemaakt aan een ernstige Inbreuk op de statuten of op de wetten.

De uittredende leden alsook de leden die geschorst, uitgesloten of ontslagnemend zijn, alsook de erfgenamen van een overleden lid, hebben geen enkel recht op het sociaal fonds. Zij kunnen geen verklaringen, geen inventaris of terugbetaling van bedragen of bijdragen vragen of opeisen.

Artikel 7. De effectieve of aangesloten leden betalen geen jaarlijkse bijdragen.

TITEL 3. Algemene vergadering.

Artikel 8. De algemene vergadering wordt samengesteld uit aile effectieve leden van de vereniging. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van beheer.

Artikel 9. De algemene vergadering bezit de bevoegdheden die hem uitdrukkelijk door de wet of door deze

statuten worden toegekend.

De algemene vergadering heeft met name de exclusieve bevoegdheid voor :

- De wijziging van de sociale statuten;

- De vrijwillige ontbinding van de vereniging;

- De goedkeuring van de rekeningen en van de begroting;

- De benoeming en de herroeping van de beheerders

- De benoeming en de herroeping van de commissarissen en de bepaling van hun

vergoeding, in de gevallen voorzien door de wet,

- De kwijting die toegekend wordt aan de beheerders en, in voorkomende gevallen, aan de

commissarisen;

- De uitsluiting van effectieve leden.

Artikel 10. De algemene vergadering moet tenminste één keer per jaar bijeenkomen, in de loop van het 1 ste semester volgend op de sluiting van de rekeningen.

De verening kan op elk moment worden samengeroepen voor een bijzondere algemene vergadering door een beslissing van de raad van bestuur of op vraag van tenminste één vijfde van de effectieve leden.

De effectieve leden worden opgeroepen voor de algemene vergaderingen per gewone post, ondertekend door de voorzitter of de secretaris, tenminste acht dagen voor de vergadering. De oproeping de datum, het uur, de plaats en de agenda van de bijeenkomst. Elk voorstel dat door een twintigste van de effectieve leden wordt ondertekend, moet op de agenda warden geplaatst.

Behalve in de gevallen waarvoor de artikels 8,12 en 20 gelden van de wet van 27 juni

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOa7 2.2

1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, kan de algemene vergadering geldig overleg plegen over punten die niet op de agenda staan.

Artikel 11. Elk effectief lid heeft het recht om deel te nemen aan de vergadering. Hij mag zich laten vervangen door een ander effectief lid, maar deze kan in geen geval houder zijn van meer dan één volmacht.

De beslissingen worden genomen met eenvoudige meerderheid van aanwezige of gerepresenteerde stemmen, behalve in het geval dat hierover anders wordt beslist door de wet of door voorliggende statuten. Elk effectief lid beschikt over één stem. In geval van en gelijk aantal stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend

Artikel 12. De beslissingen van de algemene vergadering worden Ingeschreven in een register van de

processen-verbaal die ondertekend worden door de voorzitter of de secretaris. Dit register wordt bewaard op de sociale zetel van de vereniging waar de effectieve leden er kennis van kunnen nemen, zonder evenwel het register te verplaatsen, Deze beslissingen zullen eventueel kenbaar gemaakt worden aan geïnteresseerde derden, per geposte brief.

TITEL 4. De raad van bestuur

Artikel 13. De vereniging wordt bestuurd door een raad van beheer, samegesteld uit minimum drie en maximum acht leden. Bij uitzondering zal de raad van beheer slechts twee leden tellen wanneer de algemene vergadering zelf slechts drie leden telt. Deze zijn benoemd door de algemene vergadering uit de effectieve leden van de vereniging, en kunnen op elk moment door haar herroepen worden. Hun mandaat loopt pas af door overlijden, ontslag of herroeping. In elk geval, zolang de algemene vergadering niet is overgegaan tot de hernieuwing van de raad van beheer na afloop van de termijn, gaan de beheerders door met het ulvoeringen van hun missie in afwachting van de beslissing van de algemene vergadering.

Artikel 14. De duur van het mandaat is onbepaald.

In geval van het vacant-zijn van een mandaat, voltooit de beheerder die door de algemene

vergadering is benoemd om hierin te voorzien, het mandaat van degene die hij vervangt,

Artikel 15. De raad kan onder zijn leden een voorzit(s)ter aanduiden, en evenuteel ook een vice-voorzit(s)ter, een schatbewaarder en een secretaris. Eenzelfde beheerder kan In verschillende functies benoemd worden.

In het geval dat de voorzitter belet is, worden zijn functies waargenomen door de secretaris of, bij gebrek daaraan, door de aangwezige beheerder die door de raad van beheer wordt aangewezen daartoe.

Artikel 16. De raad van bestuur komt bijeen op opreoping van de voorzitter of van twee beheerders, telkens wanneer de noden van de vereniging het vereisen. De raad van bestuur kan enkel beraadslagen als de meerderheid van zijn leden aanwezig is, Haar beslissingen worden genomen bij absolute meerderheid. In het geval van een gelijk aantal stemmen, fs de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Artikel 17. De beslissingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in een registervan procestin-verbaals, ondertekend door de voorzitter en een beheerder. De effectieve leden kunnen er kennis van nemen met respect voor wat voorzien wordt door artikel 10 van de wet van 2 mei 2002.

ArtiKel 16. De raad van bestuur heeft de ruimste bevoegdheden voor het bestuur en het beleid van de vereniging. Alles wat niet uitdrukkelijk is gereserveerd voor de algemene vergadering door de weten de statuten valt onder zijn bevoegdheid.

De raad benoemt en ontslaat zelf, hetzij per mandataris, alle acteren, werknemers en leden van het personeel van de vereniging. De raad bepaalt hun mandaten, hun functies en vergoeding.

Artikel 19. De raad kan, onder haar verantwoordelijkheid, het dagelijkse beleid van de vereniging, met het gebruik van de handtekening die daarbij hoort, delegeren aan een gedelegeerd bestuurder, die individueel kan handelen, en waarvan de raad de bevoegdheden bepaalt en eventueel de vergoeding.

Artikel 20. De juridische acties, zowel als aanvrager ais ais verdediger, worden aangespannen of ondersteund in naam van de vereniging door de voorzitter.

}

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 21. De actes met betrekking tot de vereniging die buiten het dagelijks beleid vallen, worden gezamelijk ondertekend door ten minste een speciale afvaardiging van de raad van bestuur, door de voorzitter en een beheerder, die hun bevoegdheden niet hoeven te rechtvaardigen tegenover derden.

Artikel 22. De beheerders zijn, in hun functie, tot geen enkele persoonlijke verplichting gebonden en zijn enkel verantwoordelijk voor de uitvoering van hun mandaat. Dit wordt gratis uitgeoefend. Onkostenvergoedingen kunnen voorzien worden door de raad van bestuur voor bepaalde kosten die teweeg gebracht worden door de uitvoering van de toegekende missies.

TITEL 5. Reglement van interne orde.

Artikel 23. Een reglement van interne orde kan opgesteld worden door de raad van bestuur die het voorlegt aan de algemene vergadering, ter goedkeuring en voor alle eventuele modificaties.

TITEL 6. Rekeningen en budgetten.

Artikel 24. Het boekjaar begint op 1 januari om op 31 december van elk jaar af te lopen.

De raad van bestuur stelt de rekeningen op van het afgelopen jaar volgens de disposities voorzien door artikel 17 van de wet van 2 mei 2002, evenals de begroting van het komende jaar, en legt ze ter goedkeuring voor aan de jaarlijkse algemene vergadering. De gewone algemene vergadering kan, onder haar effectieve leden of daarbuiten, één of meer mensen aanstellen om de rekeningen van de veren¬ ging te verifiëren en haar hierover verslag uit te brengen tijdens de daaropvolgende gewone vergadering.

TITEL 6.Ontbinding en liquidatie

Artikel 25. Behalve in geval van gerechtelijke ontbinding, kan enkel de algemene vergadering de ontbinding van de vereniging uitspreken, conform aan artikel 20 van de wet van 27 juni 1921. In dat geval zal de algemene vergadering een of meerdere vereffenaars aanwijzen, en hun bevoegdheden en eventuele vergoeding bepalen. Zij zal ook de aangeven hoe het actief besteed zal worden, en dit enkel aan belangeloze doeleinden.

Artikel 26. In elk geval van vrijwillige of gerechtelijke ontbinding zal het actief, na de afbetaling van de schulden, toegewezen worden aan een andere organisatie die een gelljkaardig doel nastreeft.

TiTRE 7 - Diverse schikkingen

Artikel 27, Alles wat niet expliciet voorzien is in de voorliggende statuten wordt geregeld door de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, die de verenigingen zonderwinstoogmerk reglementeert.

2. Aanstelling van de Raad van Bestuur:

De algemene vergadering, samengekomen op datum van 8 mei 2012, heeft ais bestuurders met een mandaat vert onbepaalde duur aangewezen:

- Thomas Simon, geboren op 31 augustus 1961 in Leopoldvilte en gedomicilieerd in Dieweg 292 in B-1180 Ukkel

- Kristin Rogghe, geboren op 29 december 1983 in Mechelen en gedomicilieerd in de Ulensstraat 29 in B-1080 Molenbeek

- Sofie Haesaerts, geboren op 2 maart 1972 in Leuven en gedomicilieerd in de Berthelotstraat 14 in B-1190 Vorst

3. Aanstelling van de gedelegeerd bestuurder:

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

De raad van bestuur, samengekomen op datum van 7 juni 2012, heeft de dagelijkse werking van de vereniging toegewezen aan Mevrouw Kristin Rogghe geboren op 29 december 1983 in Mechelen gedomicilieerd In de Ulensstraat 29 te B-1080 Molenbeek.

Opgemaakt te Brussel, op 25 Augustus 2013, in 3 originels exemplaren.

Thomas Simon

Lid en Bestuurder

Sofie Haesaerts

Lid en Bestuurder

Kristin Rogghe

Lid en Gedelegeerd bestuurder

Vooª% rt behouden ' aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting or organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

29/05/2012
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte M0D 2.2

N° d'entreprise : 0898.858.715

15 405- 2.0 12.

BRUeLL Si

Greffe

I II

*12096042*

R

M

i



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Dénomination

(en entier) : Bn Projects

(en abrégé) :

Forme juridique : association sans but lucratif

Siège : 14 rue Cornet de Grez, B-1210 Saint-Josse-ten-Noode, Belgique

Objet de l'acte : Admission de nouveaux membres, Démission du CA et Désignation d'un nouveau CA, Désignation des Président, Trésorier, Secrétaire et de l'Administrateur-délégué, Changement du siège social

En date du 7 mai 2012, une assemblée générale de Bn Projects s'est tenue afin de procéder à l'admission de nouveaux membres et au renouvellement de la composition de son C.A.

- Admission de nouveaux membres

L'assemblée générale réunie en date du 7 mai a procédé à l'admission des nouveaux membres suivants;

- Démission des anciens administrateurs du CA:

Ont donc donné leur démission de leur poste d'administrateur

- Christophe Flore, domicilié Helenalei 18 B13 à B-2018 Antwerpen

- Emmanuel Lambion, domicilié 14 rue Cornet de Grez à B-1210 à Saint-Josse-ten-Noode

- Heidi Ballet, domiciliée rue de la Senne 18, boîte 10, B-1000 Bruxelles

-Désignation du nouveau C.A.

L'assemblée générale, réunie en date du 7 mai 2012 a désigné comme administrateurs pour un mandat à; durée indéterminée :

- Thomas Simon, né le 31 août 1961 à Léopoidville et domicilié Dieweg 292 à B-1180 Bruxelles

- Kristin Rogghe, née le 29 décembre 1983 à Mechelen et domiciliée rue Brichautstraat 28 à B-1030. Schaerbeek

-Sofie Haesaerts, née le 02 février 1972 à Leuven, et domiciliée rue Berthelotstraat,14, à B-1190 Forest.

Désignation des Président, Trésorier et Secrétaire:

L'assemblée générale, réunie en date du 7 mai 2012 a désigné aux fonctions suivantes:

Président: Thomas Simon, né le 31 août 1961 à Léopoldville et domicilié Dieweg 292 à B-1180 Bruxelles

Trésorière: Sotie Haesaerts, née le 02 février 1972 à Leuven, et domiciliée rue Berthelotstraat,14, à B-1190 Forest.

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter l'association, la fondation ou l'organisme à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

MOD2.2

Volet B - Suite

Secrétaire:

Kristin Rogghe, née le 29 décembre 1983 à Mechelen et domiciliée rue Brichautstraat 28 à B-1030

Schaerbeek

- Désignation de l'Administrateur-délégué

Le conseil d'administration, réuni en date du 7 mai 2012 a délégué la gestion journalière de l'association à Mme Kristin Rogghe, née le 29 décembre 1983 à Mechelen et domiciliée rue Brichautstraat 28 à B-1030 Schaerbeek,

f&,

e Réservé

r- au

Moniteur

belge

- Changement du siège social

L'assemblée générale, réunie en date du 7 mai 2012 a décidé de changer le siège social de Bn Projects,

Celui-ci se situe désormais au

Maison Grégoire

292 Dieweg

B-1180 Uccle

Softe Flaesaerts, administrateur, le 7 mai 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter l'association, la fondation ou l'organisme à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Coordonnées
BN PROJECTS

Adresse
RUE CORNET DE GREZ 14 1210 SAINT-JOSSE-TEN-NOODE

Code postal : 1210
Localité : SAINT-JOSSE-TEN-NOODE
Commune : SAINT-JOSSE-TEN-NOODE
Région : Région de Bruxelles-Capitale