BOLD SOLUTIONS

Société en commandite simple


Dénomination : BOLD SOLUTIONS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 837.636.273

Publication

09/07/2013
ÿþ Alotl PDF 11.1

f_ue_ rfj In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

il ME1111,11

Filent »là

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

0837.636.273

BOLD SOLUTIONS

Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Halvemaanstraat 82, 1190 Vorst, België

(volledig adres)

Onderwerplen) akte :besluit algemene vergadering -doelswijziging

Tekst :

Notulen van de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de Comm, V. Bold Solutions, gevestigd Halvemaanstraat 82, 1190 Brussel, gehouden op 10 juni 2013 om 10 uur op de maatschappelijke zetel.

Uit de onderhandse akte werd op de buitengewone algemene vergadering de uitbreiding van het doel van de vennootschap als volgt omschreven en goedgekeurd:

De vennootschap heeft tot doel jawel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

" Alle verrichtingen, onder meer het produceren, het kopen en verkopen, het huren

en verhuren, het afsluiten van leasingsovereenkomsten van goederen die verband houden met kunst, alsmede het uitbaten van een kunstgalerij.

Niets meer aan de orde zijnde, sluit de voorzitter om 11 uur de vergadering. Brussel, 10 juni 2013.

Bjorn Vanheste

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ttecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)rgen)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

18/07/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ill

1130922gx

BR us,~_

~>~~

0 6 JUL 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr

Benaming BOLD SOLUTIONS -

(voluit) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Halvemaanstraat 82, 1190 Brussel 19, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

Het blijkt uit een onderhandse akte opgemaakt op 24 mei 2011 te Vorst dat door de heer Bjorn VANHESTE wonende te 1190 Vorst, Halvemaanstraat 82 en mevrouw Sylvia VERBANCK, wonende te 1190 Vorst, Halvemaanstraat 82 een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht onder de naam "GOLD SOLUTIONS". De heer Bjorn Vanhest is gecommanditeerd vennoot en mevrouw Sylvia Verbanck is stille vennoot. De zetel van de vennootschap is gevestigd te Halvemaanstraat 82 te 1190 Vorst. De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats in het Vlaamse Gewest of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s).

Duur : onbepaald, vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Doel : -Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer, maar niet uitsluitend: adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder meer, maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/ of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet participaties aanhoudt- Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag alle burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen of diensten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

uitvoeren of stellen, die op enigerlei wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1.000 Euro en is verdeeld in 100 aandelen. Door comparant

Bjorn Vanheste werd ingetekend voor 99 aandelen en volstort en door comparant Sylvia Verbanck werd ingetekend op 1 aandeel en volstort. De jaarvergadering wordt gehouden op laatste vrijdag van de maand juni om 16 uur, of indien die dag een zaterdag , zondag en/of een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag. De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en het uur aangewezen in de uitnodigingen. Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december. De vennootschap wordt bestuurd door een (of meerdere) statutaire zaakvoerder(s). Wordt(en) tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerder: de heer Bjorn Vanheste. Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt. De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

Overgangsbepalingen : 1. Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2012.

2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

3. Overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

4. De voornoemde gecommanditeerde venno(o)t(en) verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat van gecommanditeerde vennoot is onbezoldigd.

5. Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid, die hier tussenkomt en dit mandaat aanvaardt : de heer Bjorn Vanheste, gecommanditeerde vennoot. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

6. Oprichtingskosten : de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen ongeveer 1.000 Euro.

7. Bijzondere volmacht wordt gegeven aan Danny Coone, Accountant, gevestigd Plantinkaai 10 te Antwerpen teneinde alle formaliteiten inzake kruispuntbank, belastingen en overige formaliteiten te kunnen vervullen.

Voor ontleend uittreksel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
BOLD SOLUTIONS

Adresse
HALVEMAANSTRAAT 82 1190 VORST

Code postal : 1190
Localité : FOREST
Commune : FOREST
Région : Région de Bruxelles-Capitale