BOREALIS CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOREALIS CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.992.896

Publication

31/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.02.2014, NGL 25.03.2014 14074-0119-010
12/12/2014
ÿþ4 Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

MON IT Q5 - Rzz.htie.n'y van Y,c.Qozi, ~dz,1

BELGISCH LGF tcRre-ire,r1

14 2 1 M. aatk

IVIINIIIIINIIIIIIII VI IIVI UR B

*19221953* 12- 2





STAA SB ledelin2 Ateffige



Ondernemingsnr : 0837.992.896

Benaming

(voluit) : BOREALIS CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2970 Schilde, Akkerstraat 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELWIJZIGING -- ONTBINDING/IN VEREFFENINGSTELLING - BENOEM ING VEREFFENAAR.

UIT DE NOTULEN opgemaakt door Meester Luc Moortgat, notaris te Geel, 24 september 2014, geregistreerd lste kantoor Turnhout 2, op 7 oktober 2014, boek 51185 blad 59 vak 18, ontvangen vijftig euro, getekend vr de adviseur-ontvanger ai De Fiscaal Deskundige 1.GILIS;

BLIJKT dat de buitengewone alge-'mene vergade-'ring van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BOREALIS CONSULTING" volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist om de zetel van de vennootschap over te brengen van 2970 Schilde, Akkerstraat 7 naar 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 95.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder, opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen over het voorstel tot ontbinding van de vennootschap en waarbij gevoegd een staat van activa en passiva, afgesloten op 30 juni 2014.

DERDE BESLISSING.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor, eveneens voorzien onder artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; dit verslag werd opgesteld door VGD Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer DE VOOGHT Guy, kantoor houdende te 2000 Antwerpen, Schaliënstraat 5 bus2.

De [eden van de vergadering erkennen vooraf een exemplaar van beide verslagen te hebben ontvangen. De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOREALIS CONSULTING met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Akkerstraat 7, een boekhoudkundige staat, afgesloten op 30 juni 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 181.163,00 EUR en een netto-actief van 144.880,43 EUR. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar en onder voorbehoud van de eventuele financiële gevolgen van mogelijke toekomstige fiscale controles van de administratie der belastingen en de BTW-administratie en de toereikendheid van de voorziening voor vereffeningkosten van 3,500,00 EUR. De onderneming wordt gekenmerkt door een relatief beperkte omvang, structuur en organisatie.Gezien de beperktheid van de interne controles hebben wij onze werkzaamheden dan ook toegespitst op een diepgaande substantiële controle van de balans.ln het kader van onze auditwerkzaamheden zijn geen confirmaties verzonden naar klanten, leveranciers, financiële instellingen, raadsheren, OVAM, hypotheekkantoren en andere derde partijen. Een voorbehoud dient hier aldus geformuleerd te worden. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten. Dit verslag werd opgesteld in het kader van, de toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen voorafgaandelijk aan de ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOREALIS CONSULTING en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend."

VEERDE BESLISSING.

De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden zodat ze vanaf heden enkel 'nog zal bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerder.

VIJFDE BESLISSING.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzq van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

F

y

'µ De vergadering beslist tot vereffenaar te benoemen : de heer O'SULLIVAN Kieran Michael voormeld, hier

aanwezig en die uitdrukkelijk verklaart het hem toegekende mandaat te aanvaarden,

De benoeming van de vereffenaar geschiedt onder voorbehoud van de bevestiging van zijn benoeming door de i echtbank van Koophandel te Antwerpen afdeling Antwerpen. Betreffende bevestiging/homologatie zal samen met onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De vergadering verleent volmacht aan de heer O'SULLIVAN Kieran Michael voormeld voor het indienen van het verzoekschrift op de bevoegde Rechtbank, tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar, overeenkomstig artikel 184 § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

ZESDE BESLISSING.

Iedere vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten, en namelijk deze voorzien door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de in artikel 186 en in artikel 187 opgesomde handelingen stellen zonder de machtiging of de bemiddeling van de algemene vergadering te moeten inroepen in de gevallen waarin deze door de wet is vereist.

}-lij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van het nemen van een ambtshalve inschrijving.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

1-lij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen een deel van zijn machten die hij zal bepalen overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij zal vaststellen.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in liquidatie verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of Ministerieel Ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door een vereffenaar.

Pet mandaat van vereffenaar is onbezoldigd.

ZEVENDE BESLISSING.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

Aile artikelen, behoudens het artikel waarin het doel is omschreven, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

Artikel 1 - Naam.

De vennootschap, thans bestaande in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, werd in vereffening gesteld bij akte verleden voor meester Luc Moortgat, notaris te Geel op vierentwintig september tweeduizend veertien; haar benaming luidt "BOREALUS CONSULTING-in vereffening".

Artikel 2 - Duur.

De vennootschap bestaat met ingang van de datum van deze akte enkel nog voor de noodwendigheden van haar vereffening.

Artikel 3 - Doel.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening als voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

1. alle mogelijk advies- en/of dienstenfuncties;

2. alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

3. het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot strategisch management, IT, project management, de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en. het optreden als commercieel tussenpersoon;

4. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

Deze diensten kunnen worden geleverd krachten een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op t e treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigenverbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en vereniggingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van alle andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunne worden uitbesteed.

De vennootschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, aile commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van. alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

.f \ oor-

,, .behouden

aan hot

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

_ ------- vennootschap mag alle handelingen stellén van roerende of onroerende aard, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar bestuurders, bij wijze van bezoldiging in natura, zelfs indien zij er niet rechtstreeks in verband mee staan.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen ais investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreek verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap,

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de belegginsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Artikel 4 - Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 95,

Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan slechts worden uitgevoerd na homologatie door de Rechtbank van Koophandel in het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, Artikel 5 - Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

Artikel 6.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

Iedere vereffenaar beschikt over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeft van de algemene vergadering.

Artikel 7.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Artikel 8.

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder het voorzitterschap van de vereffenaar.

Artikel 9,

De jaarrekening wordt opgesteld door de zorgen van de vereffenaar, conform de wettelijke voorschriften. Artikel 10.

Bij de sluiting van de vereffening roept de vereffenaar een algemene vergadering van de vennoten samen om kennis te nemen van de voorgestelde vereffeningsrekeningen met de stukken der staving en om een commissaris ter verificatie van de rekeningen te laten aanstellen.

Hierna zal door de zorgen van de vereffenaar een tweede vergadering worden bijeengeroepen waarbij de commissaris verslag zal uitbrengen over zijn onderzoek en de vergadering zal worden verzocht de rekeningen goed te keuren.

Voor zover de rekeningen worden goedgekeurd wordt aan de vereffenaar décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen bewaard worden en welke maatregelen zullen worden genomen voor de consignatie van de gelden en waarden die toekomen aan de schuldeisers of aandeelhouders die niet konden worden bereikt.

Volmacht.

Er wordt bijzondere volmacht verleend aan mevrouw Tanja De Naeyer, medewerkster bij Moore Stephens Tax & Legal BV CVBA (RPR 0543.297.988), Esplanade 1 bus 96, 1020 Brussel, waarbij zij de mogelijkheid heeft;

alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen, bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds voor de vennootschap en haar bestuursorgaan.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL:

TEGELIJK HIERMEDE NEERGELEGD ; 1 expeditie van het proces-verbaal, bijzonder verslag zaakvoerder, volmacht zaakvoerder, bijzonder verslag met balans actief en passief, beschikking benoeming vereffenaar en verslag bedrijfsrevisor. Notaris Luc Moortgat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.07.2013, NGL 23.07.2013 13339-0024-009
01/08/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

i"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Mac! 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lef aririe y0m de Rerfitbed van Koophandel 10 Qditeotjepr

1 9 JULI 1011

Griffue

" Ondernemingsnr: o$3 . 9g2. `b5Ca

Beoffimirsg

(voluit) : BOREALIS CONSULTING

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2970 Schilde, Akkerstraat 7

Ondemerri nies : oprichting

Het blijkt uit een akte verleden op 14 juli 2011 dat voor mij Dirk STOOP, notaris te Antwerpen (Linkeroever), optredende ais zaakvoerder, voor rekening van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid Notaris Dirk Stoop, ondernemingsnummer 899.286.109, met zetel te Antwerpen-Linkeroever op het kantoor; zijn gekomen:

1.De heer O'SULLIVAN Kieran Michael, rijksregistemummer 740515 165-90, geboren te Corcaigh/Cork op 15 mei 1974, van lense nationaliteit, Iers paspoort met nummer R364939, ongehuwd, wonende te 2970:

" Schilde, Akkerstraat 7.

2.Mevrouw KOPISTO Anne Marita, rijksregistemummer 750801 642-86, geboren te Helsinki op 1 augustus 1975, van Finse nationaliteit, Fins paspoort met nummer 16149709, ongehuwd, wonende te 2970 Schilde, Akkerstraat 7, hier vertegenwoordigd door de heer O'Sullivan ingevolge onderhandse volmacht gehecht aan de oprichtingsakte,

' Die mij hebben verzocht oprichtingsakte te verlenen van met ingang vanaf heden van een handelsven-

nootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten en,

te dien einde de statuten van deze vennootschap vast te stellen als hierna vermeld.

Comparanten verklaren mij in te tekenen op volgende aantallen aandelen:

De heer O'Sullivan Kerry voornoemd, negenennegentig aandelen 99

Mevrouw Kopisto Anne voornoemd, een aandeel 1

Totaal: honderd aandelen 100

Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn. Hij verliest echter het voordeel van de beperkte aan

" sprakelijkheid voor de tweede en verdere vennootschappen waarin hij enige vennoot is, behalve wanneer de,

aandelen in die vennootschap(pen) wegens overlijden aan hem zijn toegekomen. "

Zoals blijkt uit het bankattest dat overhandigd werd aan mij, notaris is een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) in speciën gedeponeerd op de rekening nummer 001-6452510-49 bij de BNP PARIBAS FORTIS BANK, geopend op naam van de vennootschap in oprichting, de oprichters verklarend. dat deze volstorting gelijkelijk gespreid is over alle ingeschreven aandelen.

Het bankattest staat op naam van Aurora Consulting. De oprichters verklaren dat het wel degelijk om deze vennootschap gaat. Bijgevolg werd op alle aandelen voldoende volgestort en staat vanaf heden het voormelde

" bedrag in speciën ter beschikking van de vennootschap.

Comparanten verklaren dat het geheel van het kapitaal geplaatst is en dat dit minstens volstort is ten belope

" van het door de wet voorgeschreven minimum.

De comparanten hebben het door de wet opgelegd financieel plan voor bewaring overhandigd aan mij,

notaris. Dit plan is door aile oprichters ondertekend.

De comparanten verzoeken aan mij, notaris, te akteren dat de voorwaarden bedoeld in de artikels 214, 216

en 223 van het Wetboek van Vennootschappen werden nageleefd.

Comparanten verklaren vervolgens dat zij de statuten der vennootschap als volgt vaststellen:

STATUTEN

Artikel 1. De vennootschap heeft de juridische vorm van een besloten vennootschap met beperkte aan-

sprakelijkheid en draagt de naam BOREALIS CONSULTING.

Artikel 2. De zetel is gevestigd binnen het Vlaams Gewest of het Brussels Hoofdstedelijk gewest.

Hij mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) naar om het even welke andere plaats binnen

" voornoemd territorium overgebracht worden, mits vervulling van de formaliteiten en handelingen die daartoe

nodig zijn (in binnen- en buitenland).

De vennootschap mag administratieve zetels, bijhuizen, verkoopkantoren of agentschappen vestigen, waar

ook in binnen- en buitenland.

Artikel 3. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf de datum van oprichting.

Artikel 4. De v.ennootschap_heeft.tot.doel:.. _ . _.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen naam en rekening als voor naam en rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair.

1. alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

2. alle mogelijke activiteiten die verband houden met het verlenen van consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand;

3. het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot strategisch management, IT, project management, de organisatie en het beheer van bedrijven en ondernemingen, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

4. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis;

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, vereffenaar, volmachtdrager of mandataris en van aile andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een statutaire benoeming of via een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen worden uitbesteed.

De vennootschap mag verder alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

De vennootschap mag alle handelingen stellen van roerende of onroerende aard, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar bestuurders, bij wijze van bezoldiging in natura, zelfs indien zij er niet rechtstreeks in verband mee staan.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Artikel 5. Het ingeschreven maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, met fractiewaarde. Alle aandelen werden bij de oprichting van de vennootschap volledig onderschreven.

Artikel 6. In de zetel der vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel 7. De erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot, een vennoot of zaakvoerder zullen, om welke redenen ook, nooit gerechtigd zijn de zegels te doen leggen op de papieren of de documenten van de vennootschap, noch inventaris te doen opmaken van de maatschappelijke goederen en waarden, noch deling of veiling eisen.

Voor de uitoefening van hun rechten hebben zij zich te houden aan de gewone jaarlijkse inventaris en de regelmatig genomen beslissingen.

Artikel 8. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders, al dan niet vennoten, die door de vennoten zonder beperking van duur benoemd zijn in de akte van oprichting, worden enkel geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap indien hun benoeming gebeurde binnen de strikte tekst van de statuten; enkel in die omstandigheden kan hun opdracht slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

ln geval van overlijden van een zaakvoerder of wanneer een zaakvoerder voor langer dan één maand in de feitelijke onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen zal, tot deze feitelijke onmogelijkheid ophoudt of tot door de algemene vergadering in zijn vervanging is voorzien, als plaatsvervangend zaakvoerder optreden de oudste onder de vennoten die zelf geen zaakvoerder zijn, of bij gebreke hieraan de echtgenoot(-ote) van

~

v ~., gezegde zaakvoerder, of nog bij gebreke daaraan de lasthebber aangewezen door zijn rechtverkrijgenden, als hoger gezegd bij de lidmaatschapsrechten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten, die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen die door dwingende bepalingen van de wet worden voorbehouden aan de bevoegdheid van de algemene vergadering, en in zoverre bij beslissing van de algemene vergadering deze bevoegdheden niet beperkt werden.

Zij vertegenwoordigen de vennootschap tegenover derden en eveneens in rechte, als eiser of verweerder. De zaakvoerder(s) moeten alle zorg besteden aan de bedrijvigheid en belangen der vennootschap.

Wanneer een zaakvoerder geen enige vennoot is mag hij niet optreden bij een verrichting waar hij een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, rechtstreeks of zijdelings. Indien er andere zaakvoerders in functie zijn kunnen zij optreden; indien niet dient de zaakvoerder een bijzondere algemene vergadering bijeen te roepen.

De zaakvoerder(s) hebben recht op vertegenwoordigings-, reis- en verblijfkosten door hen gemaakt in de uitoefening van hun mandaat.

Artikel 9. De zaakvoerder(s) samen kunnen aan één of meer personen, al dan niet vennoten, onder hun eigen verantwoordelijkheid, bijzondere volmachten verlenen voor bepaalde rechtshandelingen of voor een bepaalde categorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen.

Bij de rechtshandelingen moet hun handtekening onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van de hoedanigheid waarin zij optreden.

Artikel 10. Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks worden gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om achttien uur. Indien deze dag een feestdag mocht zijn, zal de gewone algemene vergadering uitgesteld worden tot de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen

De algemene vergadering mag in bijzondere zitting bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s) of de commissaris(sen) wanneer dergelijk orgaan van de vennootschap in functie is; zij moet bijeengeroepen worden op aanvraag van vennoten die tezamen minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In deze gevallen geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na aanvraag.

ln zoverre de wet dit vereist, geschiedt de oproeping tot de algemene vergadering bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, de dag en het uur van de vergadering, de plaats van de vergadering indien die niet is op de zetel van de vennootschap, en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventuele commissarissen, alsook aan alle andere personen, die er op gerechtigd zijn en er om verzoeken.

Artikel 11. De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel, of op een andere plaats, op voorwaarde dat deze plaats nauwkeurig wordt aangegeven in de bijeenroepingen. Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, mits deze zelf vennoot is, en mits overhandiging van de volmacht aan de zaakvoerder(s), uiterlijk acht en veertig uur voor de vergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Ingeval de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat, oefent hij de bevoegdheden van de algemene vergadering uit zonder dat hij deze kan delegeren.

De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris(sen) geeft(geven) antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten, voor zo ver de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Onder voorbehoud van toepassing van andersluidende dwingende bepalingen van het wetboek van Vennootschappen, heeft elk aandeel recht op één stem.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen ingeschreven op naam van een persoon gehuwd onder een stelsel dat een gemeenschappelijk vermogen omvat, komt uitsluitend toe aan de persoon op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen behoren tot zijn persoonlijk vermogen dan wel tot het gemeenschappelijk vermogen dat tussen de beide echtgenoten bestaat.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. Indien aandelen toebehoren aan enerzijds naakte eigenaars en anderzijds vruchtgebruikers, zal het de vruchtgebruiker (of de door de vruchtgebruikers aangewezen persoon) zijn die de rechten uitoefent.

Behalve wanneer de wet dwingend anders oplegt, worden de beslissingen in het algemeen genomen bij volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen, wat ook het aantal aandelen is dat op de vergadering is vertegenwoordigd; bij staking van stemmen wordt het voorstel aangezien als verworpen.

Artikel 12. De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht die te zijn van de statutaire algemene vergadering, op voorwaarde dat de door alle vennoten ondertekende schriftelijke beslissing ten laatste vijftien dagen voor de statutaire datum de vennootschap heeft bereikt. De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met

V 1/4 een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing ten laatste vijftien dagen voor de datum van de statutaire algemene vergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt. Indien de laatste schriftelijke beslissing niet binnen die termijn is toegekomen, moeten de zaakvoerders onverwijld de algemene vergadering bijeenroepen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend. De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en aile vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige beslissing te komen, dan wel voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gevraagd.

Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen váár een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen váár die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Artikel 13. Het maatschappelijk boekjaar neemt aanvang op één januari en eindigt op éénendertig december daarna.

Op de laatste dag van elk boekjaar wordt door het bestuur de inventaris en de jaarrekeningen opgemaakt.

De zaakvoerder(s) stellen, wanneer wettelijk vereist, bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Indien geen jaarverslag wordt opgemaakt, zal betreffende aile situaties waarin een tegenstrijdigheid van belangen bestond tussen de vennootschap en een zaakvoerder worden gehandeld als in het wetboek van Vennootschappen bepaald.

Artikel 14. Het batig saldo van de resultatenrekening, vormt de netto winst.

Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo van de netto winst. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 15. Ingeval van ontbinding, om elke oorzaak en op welk ogenblik ook, zal de vereffening gebeuren door de zaakvoerder(s) dan in functie, tenzij de algemene vergadering uitdrukkelijk één of meer vereffenaars aanstelt. Zij bepaalt dan tevens hun bevoegdheden en vergoeding evenals tezamen de wijze van vereffening van de vennootschap. De vereffenaars zullen, tenzij uitdrukkelijke andersluidende beslissing van de algemene vergadering, de meest uitgebreide bevoegdheden hebben, inbegrepen de bevoegdheden als bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

De eerste gelden voortkomend van de vereffening zullen voor alles aangewend worden tot delging van het passief en van de lasten van de vennootschap tegenover derden.

Na verwezenlijking van het actief en aanzuivering van het passief zal het batig saldo aangewend worden tot de terugbetaling aan de vennoten van het afbetaald bedrag van de aandelen.

Wat daarna beschikbaar blijft zal verdeeld worden onder de vennoten in verhouding met hun aantal aandelen.

Artikel 16. Voor de uitvoering van deze statuten zal elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of gevolmachtigde van de vennootschap, die niet in België gedomicilieerd is en geen woonstkeuze in België heeft gedaan, geacht worden woonstkeuze gedaan te hebben op het adres van de maatschappelijke zetel, waar alle mededelingen, dagvaardingen, aanmaningen en betekeningen hem geldig kunnen gericht worden.

Artikel 17. Voor alle punten niet uitdrukkelijk in deze voorzien wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

BESCHIKKINGEN VAN VOORBIJGAANDE AARD

De oprichters treffen nog eenparig volgende beslissingen:

A. in verband met de oprichting:

1° het eerste maatschappelijk boekjaar vangt aan op heden en eindigt op éénendertig december twee-

duizend en twaalf.

2° de eerste gewone algemene vergadering der vennoten zal worden gehouden in het jaar tweeduizend

dertien, op dag, uur en plaats bepaald in de statuten.

3° als niet-statutair, bezoldigd zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur aangewezen: de heer O'Sullivan,

voornoemd, die het mandaat aanvaardt.

4° Gelet op de omvang van de vennootschap en de te verwachten ontwikkeling in de nabije toekomst besluit

de algemene vergadering thans geen commissarissen aan te duiden.

5° De maatschappelijke zetel wordt thans gevestigd te 2970 Schilde, Akkerstraat 7.

B. De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf een april tweeduizend en elf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De

Vaer-beheuden aan het Belgisch Staatsblad

verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, dienen eveneens te worden bekrachtigd eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

Bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt gegeven aan burgerlijke Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Moore Stephens Verschelden, Accountants en Belastingconsulenten, te 2050 Antwerpen, Thonetlaan 110 om nu en in de toekomst uit naam en voor rekening van onderhavige vennootschap alle formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met:

-inschrijvingen, latere wijzigingen en schrappingen daarvan in de kruispuntbank van ondernemingen en bij het ondernemingsloket;

-neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van alle bekendmakingen in het Belgisch Staatsblad;

-het nemen van inschrijving(en) latere wijzigingen en schrappingen ais BTW-plichtige en bij de directe belastingen, en het vertegenwoordigen van de vennootschap bij zelfde fiscale administraties;

-de aansluiting bij een sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstandigen en de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

Voor ontledend uittreksel, (get) notaris Dirk Stoop

-mede neergelegd afschrift +kopie identiteitskaarten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.12.2014, NGL 15.07.2015 15310-0130-010

Coordonnées
BOREALIS CONSULTING

Adresse
ESPLANADE 1, BUS 95 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale