BOUW EN INDUSTRIE INTERNATIONAAL, AFGEKORT : BII

Association sans but lucratif


Dénomination : BOUW EN INDUSTRIE INTERNATIONAAL, AFGEKORT : BII
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 880.000.826

Publication

20/10/2011
ÿþMOD. 2.2

f..f~.- (' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

s

IHh1 II H II 11H 1 II

" iiissaa~*

_

Griffië _10" Zuil

d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0880.000.826

Benaming : Bouw en Industrie Internationaal

(Voluit)

(verkort) : Bil

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Trierstraat 31, 1040 Brussel 4, België

" Onderwerp akte : Uittreksel uit akte benoeming bestuurder; Uittreksel uit akte ambtsbeëindiging bestuurder; Uittreksel uit akte ontslag bestuurder

Tekst :

De algemene vergadering, gehouden op 17 juni 2011, heeft volgende wijzigingen in de raad van bestuur goedgekeurd.

Met dien verstande dat:

1) de heer Ivan Deloof, wonende Dr. Snellaertstraat 29 te 8500 Kortrijk, geboren te Kortrijk op 11 september 1953 (530911 307 54), eervol ontslagen wordt als bestuurder en als lid van de algemene vergadering.

2) de heer Walter Notredame, wonende Mieregemstraat 142 te 1785 Merchtem, geboren te Asse op 13 december 1970 (701213 337 51), aanvaard wordt als lid van de algemene vergadering en benoemd wordt als nieuwe bestuurder in opvolging van dhr. Deloof.

De raad van bestuur is vanaf 17 juni 2011 als volgt samengesteld:

- dhr. Van Dessel Lucas belg voorzitter

- dhr. Cuppens Pierre belg ondervoorzitter

- dhr. De Potter Alfons Belg secretaris

- dhr. Notredame Walter Belg penningmeester

- dhr. Vanthourenhout Stefaan Belg bestuurder

- dhr. Gilles Pol Belg bestuurder

- dhr, Deerden Justin Belg bestuurder

- dhr, Vandenberghe Patrick Belg bestuurder

- dhr. Laurent Francois Belg bestuurder

De benoeming van de bestuurders treed in voege vanaf 17 juni 2011 en zal, cfr art. 19 van de oprichtingsstatuten, beëindigd worden op de algemene vergadering gehouden in de maand juni 2015. Zij kunnen evenwel herbenoemd worden.

Op de laatste blz. van Luik h vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de inslrumenlerende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting o" organisme ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Neari en handtekening.

- vervolg

MOO.2.2

De algemene vergadering keurt eveneens de wijziging van enkele artikels van de statuten, zoals de benaming en de doelstelling (art. 4 van de oprichtingsstatuten) van de organisatie goed.

Artikel 1 : De benaming werd als volgt gewijzigd:

De vereniging draagt de naam Bouw - Industrie & Energie International vzw, afgekort BIE Int. vzw. Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven en andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "vzw", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel en ondernemingsnummer.

Artikel 4: Doelstelling werd als volgt gewijzigd

"De organisatie stelt zich tot doel:

Sociaal cultureel vormingswerk te bedrijven, dat erop gericht is de veelzijdige

persoonsontwikkeling van volwassenen te bevorderen en dit met het oog op een beter begrip van zichzelf, van hun situatie in de ondernemingen en in de maatschappij en meer

volwaardige participatie in het maatschappelijk gebeuren. Het nastreven van dit

maatschappelijk doel dient te gebeuren overeenkomstig de opvattingen en de betrachtingen van het ACV, de beroepscentrale ACV Bouw - Industrie & energie, europese en internationale organisaties waarvan voormelde centrale lid is, en in het bijzonder binnen de Europese context.

De internationale solidariteit en samenwerking te bevorderen met als voornaamste doelstelling de verdediging van de sociale bescherming en de arbeidsrechten van de werknemers in de onderneming en de samenleving, de verbetering van hun arbeids- en de levensomstandigheden en de bestrijding van de armoede.

Deze doelen kunnen bereikt worden door de samenwerking met vakbonds- en sociale organisaties in België, Europa en Internationaal door middel van eigen opleidings- en vormingsprogramma's en/of door ondersteuning van, deelneming in en samenwerking met bestaande lokale, regionale, nationale, Europese en internationale instanties en/of instellingen.

De vereniging kan alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen.

Het nastreven van de maatschappelijke doelen dient te gebeuren overeenkomstig de opvattingen en de betrachtingen van de beroepscentrale ACV bouw - industrie & energie."

Voor waar en echt verklaard

Lucas Van Dessel

voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, het7ii van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting o' organisme ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BOUW EN INDUSTRIE INTERNATIONAAL, AFGEKORT :…

Adresse
TRIERSTRAAT 31-33 1040 BRUSSEL

Code postal : 1040
Localité : ETTERBEEK
Commune : ETTERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale