BOWLING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOWLING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.125.294

Publication

21/08/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2013, APP 06.06.2014, DPT 14.08.2014 14429-0354-012
08/10/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 07.06.2013, DPT 01.10.2013 13618-0173-013
06/01/2012
ÿþ Moa woud 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

II1 II iuii

~SN

Ondernemingsnr : 3q,z . tS. ot5(4

Benaming

(voluit) : Bowling

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Anderlecht (1070), Lambert Crickxstraat 17

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Andrée VERELST, Notaris te Grimbergen, op eenentwintig december° tweeduizend en elf, blijkt dat een BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID werd opgericht, als volgt:

OPRICHTERS:

A) De heer GHEWIJ Christophe Edouard, geboren te Oostende op één mei negentienhonderd zevenenzestig, nationaal nummer 67.05.01 369-73, wonende te 1730 Asse, Kezeweide 29.

B) Mevrouw NEVELSTEEN Gwenn, geboren te Antwerpen op twaalf maart negentienhonderd zesenzeventig, nationaal nummer 76.03.12 364-20, wonende te 2660 Antwerpen (Hoboken), Jules Destréestraat 28.

NAAM:

De vennootschap is opgericht als Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam "Bowling"

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL:

De werkelijke zetel van vennootschap is gevestigd te Anderlecht (1070), Lambert Crickxstraat 17,

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig; Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt.

DOEL:

a) De vennootschap heeft tot doel:

1.Reclame : elke handeling die direct of indirect verband houdt met publiciteit, reclame, 'experience. marketing', PR, creatie, programmatie, marketing, audio visualiteit, multimedia en alle applicaties en, toepassingen en of alle afleidingen ervan. Hieronder valt eveneens het opzetten van een dienstverlening, een, business, een kunstproject, een boek of een ander communicatief platform dat de relatie tussen mensen en merken kan beïnvloeden.

2.Architectuur en design: elke handeling die direct of indirect verband houdt met architectuur, design,. inrichting, productontwikkeling, distributie en algemene dienstverlening met betrekking tot gelijk welke roerende en onroerende goederen.

3.Optimaliseren van business- en verkoopprocessen: elke handeling die direct of indirect verband houdt met, het verstrekken van adviezen, uitvoeren van analyses, het opzoeken van informatie, het uitzoeken van de. nodige contacten, het voorbereiden, implementeren en leiden van projecten op alle gebieden van het. optimaliseren van de business- en verkoopprocessen van een onderneming of een overheid.

4.Vastgoed: elke handeling die direct of indirect verband houdt met het verwerven door aankopen, verkopen, ruilen, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen en verrichtingen. Het aanleggen, uitbouwen en beheren van een onroerend en roerend vermogen. beheer van alle roerende en onroerende goederen, alsook alle. verrichtingen van aval en borgtocht.;

5. Bestuur andere vennootschappen: Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies. Het verwerven, beheren en verkopen van participaties. Zij kan deelnemen aan het. bestuur en toezicht van ondernemingen waarin zij al dan niet participeert

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso _ Naam en handtekening. "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de

i,erwezenlijking van het maatschappelijke doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard,

roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk

in verband staan met het maatschappelijk doel.

b) Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens de bepalingen voorzien in artikel 287 van het

Wetboek van Vennootschappen.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

a) Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door DUIZEND ACHTHONDERD ZESTIG (1860,-) aandelen zonder nominale waarde.

b) Zolang het kapitaal niet volgestort is, is de (elke) inschrijver op aandelen verbonden voor het totale

bedrag van zijn aandelen.

Het kapitaal werd onderschreven en volstort als volgt:

-door de Heer Ghewij Christophe, voor een bedrag van 9.300,00 EURO, gedeeltelijk volstort door een

inbreng in geld van 3.100,00 EURO.

-door mevrouw Nevelsteen Gwenn, voor een bedrag van 9.300,00 EURO, gedeeltelijk volstort door een

inbreng in geld van 3.100,00 EURO.

Het is volledig onderschreven door de oprichters, voornoemd, voor een bedrag van achttienduizend

zeshonderd EURO door inbreng in speciën van zesduizend tweehonderd euro.

BESTUUR:

a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

b) Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel ais college verbinden.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden, voor de handelingen die boven de honderdduizend euro (100.000,00 ¬ ) betreffen. In de andere kan iedere zaakvoerder alleen optreden.

BIJZONDERE VOLMACHTEN:

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE VERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om 20 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN:

a) Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging van onbekwamen en omtrent de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

b) De enige vennoot kan zich niet laten vertegenwoordigen op de vergadering.

STEMRECHT:

a) Elk aandeel geeft recht op één stem.

b) Indien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit.

c) Wanneer effecten, aandelen en andere in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. Kan tussen de

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen.

d) Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel i verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de bloot-eigenaar. BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST RESERVE:

a) Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige ' provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

b) Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het geplaatst kapitaal bedraagt.

c) De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder' voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

d) Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift j van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

e) De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder op een zetel van de Nationale Bank van België worden neergelegd, samen met de andere stukken voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

ONTBINDING: Benoeming en bevoegdheid vereffenaars.

Deze benoemingen van vereffenaars geschieden onder de opschortende voorwaarde van homologatie door de Rechtbank van Koophandel te Brussel overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Vanaf deze homologatie zullen zij in functie treden.

De vereffenaar(s) is bevoegd tot alle verrichtingen toegelaten door artikel 186 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit en rekening houdend met de rechten van aandelen zonder stemrecht. Elk jaar legt de vereffenaar aan de algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor.

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één september tweeduizend en elf. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Tot gewone zaakvoerder voor onbeperkte duur wordt met eenparigheid benoemd:

-de heer Ghewij Christophe Edouard, voornoemd

-mevrouw Nevelsteen Gwenn, voornoemd

Hier aanwezig en die verklaart zijn mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Zijn mandaat wordt bezoldigd volgens beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstande dat hij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig artikel 67 van het Wetboek van Vennootschappen, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van t Vennootschappen.

VOLMACHT

Comparant verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan Outcome bvba, Dorpsplein 2, 1830 Machelen vertegenwoordigd door Ilse Getteman, Kamelialaan 10, 1150 Brussel, of Patrick De Smet, Populierendreef 5, 1982 Zemst met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende ; neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van de oprichtingsakte.

Dit uittreksel werd afgeleverd voor registratie en kan enkel aangewend worden tot neerlegging op de griffie

van de rechtbank van koophandel met het oog op de verkrijging van rechtspersoonlijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/09/2015 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2014, APP 05.06.2015, DPT 09.09.2015 15585-0037-012
06/09/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 05.06.2016, DPT 31.08.2016 16564-0554-012

Coordonnées
BOWLING

Adresse
LAMBERT CRICKXSTRAAT 17 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale