BRANDBEVEILIGING EN SPRINKLERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRANDBEVEILIGING EN SPRINKLERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.475.441

Publication

14/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 09.01.2014 14006-0189-008
14/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 09.01.2014 14006-0191-008
18/12/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
18/12/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
04/06/2012
ÿþ Hod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de RRcnk van Koophandel te. Antwerpen; OP'

Griffie 2 3 MEI 2012

I IUIII I III II IIUI II

*12099666*

b III

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0836.475.441

Benaming

(volhit) : Brandbeveiliging en sprinklers

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - starter

Zetel : Merksemsesteenweg 41 te 2100 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder/ adreswijziging

Op 14 mei 2012 heeft de algemene vergadering beslist om het ontslag als zaakvoerder te aanvaarden van Mevrouw Ardiles Giovana.

Wordt benoemd als nieuwe zaakvoerder Mevrouw Al Burudi Khadjavanaf 14 mei 2012.

De maatschappelijke zetel wordt ook verplaatst vanaf 14 mei 2012 naar

113'80 Brussel, Rue Van Meyel 56/62 bus 3.

De zaakvoerder

Mevrouw Al Burudi Khadja,

Op de laatste biz, van luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening,

25/05/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11303412*

Neergelegd

23-05-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : brandbeveiliging en sprinklers

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2100 Antwerpen Merksemsesteenweg 41

Onderwerp akte: Oprichting S-BVBA  brandbeveiliging en sprinklers

Uit een akte verleden voor notaris François Leconte te Mortsel op drieëntwintig mei tweeduizend elf neergelegd ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad voor registratie, blijkt dat :

mevrouw ARDILES GAGLIANO Giovana Vinsja, geboren te Quilpue (Chili) op 8 juni 1967, rijksregisternummer 670608-348-85, gehuwd, wonende te 2100 Antwerpen, Van Cortbeemdelei 340; intekenend op alle honderd (100) aandelen,

een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid-starter heeft opgericht met een kapitaal van duizend euro (1.000 EUR), geheel volstort, en met de volgende statuten :

NAAM : brandbeveiliging en sprinklers

VORM : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid-starter

ZETEL: De zetel mag door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke plaats binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest mits publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in Belgïe of in het buitenland.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel in Belgïe als in het buitenland : fabricatie en installatie van pijpleidingen voor brandbeveiligingssystemen met sprinklers, alsook de installatie van sprinklers; vervaardigen van spuittoestellen inclusief blusapparaten; de vervaardiging van toestellen voor het spuiten, verspreiden of verstuiven van vloeistoffen of van poeder zoals spuitpistolen, stroomstraaltoestellen, enzovoort.

Onderneming voor onderhoud en vervanging van industriële kleppen;

Staalconstructies, machinebouw, brandbeveiliging, industriële pijpleidingen voor gas, stoom en lucht;

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle financiële, commerciële en industriële handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel van haarzelf als deze van alle derden.

DUUR: De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur. Zij begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel ter bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, getroffen zoals inzake wijzigingen der statuten.KAPITAAL : Het kapitaal is bij de oprichting vastgesteld op duizend euro (1.000 EUR) vertegenwoordigd door * aandelen die elk 1/* deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

0836475441

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Indien geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit en van een afschrift daarvan bestemd om in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

ALGEMENE VERGADERING : Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste maandag van de maand juni, om twintig uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

VERDELING: Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, §1, en het geplaatst kapitaal.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

VEREFFENING BIJ VERDELING : Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

Jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2012.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op drieëntwintig mei tweeduizend elf en eindigt op eenendertig december tweeduizend elf.

Benoeming van zaakvoerder

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Wordt tot zaakvoerder benoemd:

Mevrouw ARDILES GAGLIANO Giovana, voornoemd, wiens mandaat onbezoldigd zal zijn.

Zetel

De huidige zetel is gevestigd te 2100 Deurne-Antwerpen, Merksemsesteenweg 41.

Volmachten

De naamloze vennootschap  CONINX ACCOUNTANTS met zetel te 2100 Deurne-Antwerpen, Blivensstraat 51-53 bus 1, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

(get.) notaris F. Leconte

samen neergelegd afschrift akte dd. 23/05/2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/12/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BRANDBEVEILIGING EN SPRINKLERS

Adresse
RUE VAN MEYEL 56-62, BUS 3 1080 BRUSSEL

Code postal : 1080
Localité : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Commune : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Région : Région de Bruxelles-Capitale