BRIGITTE D'HOORE ARCHITECTS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRIGITTE D'HOORE ARCHITECTS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.534.035

Publication

17/09/2012
ÿþ Moa Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

beh

aa Be Sta:

I III 111 1 " 121552t110"

'f) e' SEP 1014

Griffie

Ondernerningsnr : 0847.534.035

Benaming

(voluit) : BRIGITTE D'HOORE ARCHITECTS

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1180 Ukkel, Coghenlaan 244 bus 14

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 9 augustus 2012 en van het controleverslag d.d. 9 augustus 2012 van de Burg. Ven. CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Bruno POUSEELE.

Brigitte D'HOORE, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luis( a vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/07/2012
ÿþ N,N,od 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIi

II

Voorbehoudt aan he Belgisc Staatsbi.

/3RUSSEL

'1 9 JUIL. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : Uq ), '~ 3 ç_i. O IS

Benaming : BRIGITTE D'HOORE ARCHITECTS

(voluit):

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1180 Ukkel, Coghenlaan 244 bus 14

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMINGEN

Tekst :

Uit een akte verleden voor Ann Wallays, geassocieerd notaris te Leuven op éénentwintig juni tweeduizend en twaalf, dragende de vermelding "Geregistreerd negen bladen geen renvooien te Leuven, 2e kantoor der Registratie op 26 JUNI 2012 boek 1369 blad 31 vak 6 - Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR) De Ontvanger (get.) DE CLERCQ G.", blijkt dat:

Mevrouw D'HOORE Brigitte Paula, geboren te Wervik op 30 april 1966, met rijksregisternummer 66.04.30 172-51, wonende te 1180 Ukkel, Coghenlaan 244 bus 14

een burgerlijke vennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met de naam "BRIGITTE D'HOORE ARCHITECTS".

" Maatschappelijke zetel:

te 1180 Ukkel, Coghenlaan 244 bus 14,

" Doel:

De vennootschap heeft tot doel :

- Het uitvoeren van alle opdrachten die de wetgever voorbehouden heeft aan personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. De vennootschap moet gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op de tabel van de Orde van architecten. Het voeren van een professionele en multiprofessionele vennootschap tussen architect(en), ingenieur-architect(en), veiligheidscoördinatoren en/of eender welk beroep dat verenigbaar is met dit van architect.

- Het beheer van onroerende goederen zonder een agentschap of zakenkantoor te zijn.

- Behoudens de wettelijke of reglementair voorziene beperkingen mag de vennootschap alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijke doel,

- De vennootschap mag participaties nemen of verkopen van ondernemingen en/of verenigingen wiens doel niet onverenigbaar is met de functie van architect, De vennootschap mag door inbreng, fusie, onderschrijving of op alle andere wijzen belangen hebben in aile ondernemingen en/of verenigingen wiens doel niet onverenigbaar is met de functie van architect,

- De vennootschap mag op eender welke wijze samenwerken met andere architecten of andere beroepsbeoefenaars, natuurlijk of rechtspersoon, waarvan de activiteit verenigbaar is met dat van architect.

Zij mag deelnemen aan associaties (professionele, interprofessionele of tijdelijke) voor zover haar deelname niet onverenigbaar is met de deontologische regels van architect. De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen' en/of rechtspersoon dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenina.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

Voor-

behouden

aan het

~ié gl <scr

Staatsblad

Luik B - vervolg

- De vennootschap mag een bestuursmandaat opnemen in soortgelijke vennootschappen en verenigingen.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

- De vennootschap mag seminaries en lezingen geven, optreden als deskundige, alsook zeteten in jurypanels van welke aard ook verband houdende met en niet onverenigbaar met het beroep van architect.

- De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren zoals onder meer de aankoop, de verhuring, het in leasing nemen en geven en de oprichting van gebouwen en allerhande onroerende goederen en rechten, alsook het beleggen in en aile handelingen stellen met betrekking tot roerende goederen in de ruimste zin van het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit aanneemt.

- Zij mag daartoe de nodige leningen aangaan, de nodige borgen en andere zekerheden stellen.

Hoewel de vennootschap bevoegd is om financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten, zijn daar een aantal voorwaarden aan verbonden.

Het gebeurt op een niet commerciële wijze; volgens het beheer van een goed huisvader, de verrichtingen moeten het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect, dienen en moeten hieraan ondergeschikt of bijkomstig zijn. Gelet op de verplichte burgerlijke aard van de vennootschap, mag het maatschappelijk doel geen daden van koophandel omvatten, tenzij deze duidelijk ondergeschikt en bijkomstig zijn aan het burgerlijk hoofddoel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

- De vennootschap zal haar gereserveerde middelen beheren als een goede huisvader.

- Elke eventuele wijziging of aanvulling van het doel dient voorafgaand ter goedkeuring aan de Provinciale Raad te worden voorgelegd.

- De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland en mag alle handelingen stellen die daartoe nodig zijn.

- Het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

- Het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doei.

- De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

- De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

- Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tabel van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

- in de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) / bestuurders er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tabel van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

ln de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerders er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

 % Maatschappelijk kapitaal:

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Bij de oprichting gedeeltelijk volstort in speciën, ten belope van twee/derde per aandeel, zijnde een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Derhalve dient nog te worden bijgestort door Mevrouw D'HOORE Brigitte: een bedrag van zesduizend tweehonderd euro ¬ 6.200,00 .

v

Voorbehouden aan het Betgisc ír Staatsblad Luik B - vervolg

Ondergetekende notaris bevestigt dat de inbrengen in geld bij storting of overschrijving gedeponeerd werden op een bijzondere rekening bij ING, op naam van de vennootschap in oprichting "Brigitte D'hoore Architects" zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 14 juni 2012.

" Boekjaar:

begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van huidig uittreksel op de griffe van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2013.

 % Jaarvergadering:

wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om tien uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld ln de oproeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, vindt de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste gewone jaarvergadering zal samenkomen in 2014.

 % Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap, zoals zaakvoerders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars.

Een stagiair kan slechts zaakvoerder zijn in de vennootschap waarin hij het beroep samen met zijn stagemeester of een architect ingeschreven op één van de tabellen van de Orde van Architecten, uitoefent.

Elke zaakvoerder die, om gelijk welke reden, zijn inschrijving op de tabellen van de Orde van Architecten verliest, wordt geacht te zijn ontslagen uit zijn mandaat met onmiddellijke ingang. Er zal onverwijld een algemene vergadering worden belegd teneinde dit ontslag te bevestigen en - zo nodig - in vervanging te voorzien.

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder: mevrouw D'hoore Brigitte, voornoemd.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

Bij wijze van uitzondering kan/kunnen de zaakvoerder(s) volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect.

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect. Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voorrekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect,

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

indien ingevolge het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden om zich in regel te stellen,

De vennootschap mag in die periode verder het beroep van architect blijven uitoefenen voor zover alle handelingen die behoren tot het beroep van architect worden gesteld door personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes (6) maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer ais een architect-



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge



f&

-

+,, Voor- Luik B - vervolg

behouden aan het éTgTs`cFF Staatsblad

rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien.

Indien ingevolge een andere reden dan het overlijden van een zaakvoerder de vennootschap niet meer geldig vertegenwoordigd kan worden, bijvoorbeeld het ontslag van de zaakvoerder(s), dan mag de vennootschap het beroep van architect niet verder uitoefenen tot regularisatie.

De regularisatie kan gebeuren door de benoeming van (een) nieuwe zaakvoerder(s).

De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient opgenomen te zijn op de tabel.

Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien,

 % Winstverdeling - reserves:

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Na de door de wet voorgeschreven voorafneming voor de wettelijke reserve, beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van het saldo van de winst, dit op voorstel van de zaakvoerder(s).

Het tijdstip en de wijze van betaling van dividenden wordt eveneens door de zaakvoerder(s) bepaald. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het volstorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. ii Liquidatiesaldo

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

 % Niet-aanstelling commissaris:

Op zicht van het financieel plan heeft de oprichter verklaard geen commissaris te benoemen, Bijzondere volmacht werd gegeven aan boekhoudkantoor "Quartus" met vestigingen te Poperinge, Casselstraat 55 en te Veurne, Koksijdestraat 25A, en haar aangestelden, elk met het recht om afzonderlijk op te treden, met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de opgerichte vennootschap alle formaliteiten te verrichten bij een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, enfof bij elke andere administratieve dienst.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

Notaris Ann Wallays



Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.



20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 10.07.2015 15296-0245-012

Coordonnées
BRIGITTE D'HOORE ARCHITECTS

Adresse
COGHENLAAN 244, BUS 14 1180 UKKEL

Code postal : 1180
Localité : UCCLE
Commune : UCCLE
Région : Région de Bruxelles-Capitale