BROADEX

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BROADEX
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 472.494.819

Publication

26/03/2012
ÿþ Maa 20

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 VIII " V Ii a os I hIhIUhII I II I UI UI

asi~=

Griffie

2C7

Ondememingsnr : Benaming 0472.494.819

(voluit) : Broadex NV - in vereffening

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel : Koningsstraat 97, 4e verdieping, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN DE VENNOOTSCHAP IN VEREFFENING, GEHOUDEN OP 31 JANUARI 2012, OVEREENKOMSTIG HET W.VENN.

-EERSTE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering om de sluiting van de vereffeningsrekening goed te

keuren.

De vergadering stelt vast dat de vereffening kan gesloten worden op basis van de rekening per 31.12.2011,

wegens de redenen vermeld in het rapport van de vereffenaar, '

- DERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de vereffening van de vennootschap afgelopen is en, dat het bestaan van de vennootschap is beëindigd zelf voor de behoefte van de vereffening.

-VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, zonder enig voorbehoud of beperking, volledige en algehele kwijting te verlenen aan de vereffenaar.

- VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist om alle bevoegdheden toe te vertrouwen aan intertrust (Belgium)" NV en aan haar werknemers, die over het recht beschikken om zich in de plaats te stellen, om liet nodige te ondernemen met het oog op de schrapping van de inschrijving van de vennootschap bij een ondernemingsloket van de Kruispuntbank voor ondernemingén ren om over-te gaan tot publicatieformaliteiten in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van de beslissingen genomen in dit proces-verbaal.

De vergadering beslist eveneens om alle bevoegdheden toe te vertrouwen aan Micomet International SA, vertegenwoordigd door François Vermet, die over het recht beschikken om zich in de plaats te stellen, om over te gaan tot alle betalingen en om alle bankrekeningen op naam van de vennootschap te sluiten.

De vergadering beslist bovendien dat de bceken en bescheiden van de vennootschap neergelegd en bewaard zullen worden bij intertrust (Belgium)" NV, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, 97 Koningsstraat (4de verdieping), gedurende een periode van 5 jaar.

Voor analytisch uittreksel.

Intertrust (Belgium) NV/SA, lasthebber

vertegenwoordigd door twee van haar bestuurders, Christophe Tans en Irene Florescu

Brussel, 31 januari 2012

(gelijktijdig hierbij neergelegd: integraal proces verbaal van de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 31.01.2012)_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

16/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 08.02.2012 12031-0478-027
16/11/2011
ÿþ Mol 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie® 3 Hje 21J11

11111+N~1117nuii1983rii

*ii~

V beh aa Bel Stat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0472494819

Benaming

(voluit) : BROADEX

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1000 Brussel, Koningsstraat 97 (vierde verdieping)

Onderwerp akte : ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertien september tweeduizend en elf, door Meester Vincent. BERQUIN, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot de volgende. registratiemelding draagt:

"Geregistreerd vier bladen zonder renvooien op het 1ste Registratiekantoor van Woluwe op 16.09.2011., Boek 33 blad 98 vak 17. Ontvangen vijfentwintig euro (eur 25,00). De e/a inspecteur, (getekend) JEANBAPTISTE F.",

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap. "BROADEX", waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Koningsstraat, 97 (vierde verdieping),

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Ontbinding van de vennootschap en invereffeningstelling, te rekenen vanaf dertien september tweeduizend en elf.

2° Kennisname van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding de hiernavolgende bestuurders van, rechtswege ontslagnemend zijn:

- de naamloze vennootschap "Intertrust (Belgium) NV/SA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Pierre; Verhaegen.

- de naamloze vennootschap "Phidias Mangement NV, met als vaste vertegenwoordiger Mevrouw lrène' Florescu.

- de naamloze vennootschap "Intertrust Corporate Services NV, met als vaste vertegenwoordiger de heer Christophe Tans.

3° Werd benoemd als vereffenaar:

De naamloze vennootschap "MICOMET INTERNATIONAL", met zetel te 1050 Brussel, Louizalaan, 486, die in het kader van deze vereffeningsopdracht vertegenwoordigd zal worden door de heer VERMER François, Marie Augustin, wonende te 1180 Ukkel, Hougoumontlaan, 27.

4° Machten van de vereffenaar :

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek. van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder, dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle, zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder' betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere, belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de', vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de.: rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de, uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de. vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vereffenaar za! zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

5° Bijzondere volmacht werd verleend aan Intertrust (Belgium) NV/SA, die te dien einde allen woonstkeuze doen te 1000 Brussel, Koningsstraat, 97 (4de beslissing), allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, aanwezigheidslijst, het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de commissaris overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, een beschikking van de rechtbank van koophandel van Brussel ter bevestiging van de benoeming van de naamloze vennootschap "MICOMET INTERNATIONAL" als vereffenaar.).

Vincent BERQUIN

Geassocieerd Notaris

,den

s n 'pet Belgis :h Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.07.2011, NGL 19.07.2011 11314-0297-032
15/02/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t 1III llhI HIll 1111111111 1II! IIII IIll III III

*iioaasao*

bel a4 Be Sta

BRUSSEil

0 3 FEV. 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0472.494.819

Benaming

(voluit) : BROADEX

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetet : Koningsstraat 97, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 11 januari 2011

De Raad van Bestuur van Broadex NV neemt nota van de beslissing dd. 12 augustus 2010 van de Raad van Bestuur van Intertrust waarbij deze laatste beslist dat de heer Herman Coppens in zijn hoedanigheid van. vaste vertegenwoordiger werd vervangen door de heer Pierre Verhaegen en dit met ingang van 16 augustus: 2010 om 00.00 uur.

De Raad van Bestuur verleent hierbij volmacht aan de heer Christophe Tans om dit besluit te publicaren in. de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Christophe Tans

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.08.2010, NGL 06.08.2010 10396-0286-032
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 03.07.2009 09363-0031-031
04/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.04.2008, NGL 28.07.2008 08503-0347-031
07/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.04.2007, NGL 31.05.2007 07179-0178-029
03/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 31.05.2006, NGL 28.06.2006 06315-0226-033
17/08/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 27.07.2005, NGL 10.08.2005 05634-0067-021
10/12/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 22.10.2004, NGL 01.12.2004 04815-0087-021
19/07/2004 : AN340367
15/09/2003 : AN340367
22/05/2003 : AN340367
13/02/2003 : AN340367
17/01/2003 : AN340367
16/12/2002 : AN340367
04/08/2000 : ANA064643

Coordonnées
BROADEX

Adresse
KONINGSSTRAAT 97, VIERDE VERDIEPING 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale