BRUGGE ICE CREAM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRUGGE ICE CREAM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.766.273

Publication

20/03/2014
ÿþmoei 19.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIWAII~IWNI INNI I~R~V~NY

*19069201

'~. .

~~~ 7 mira 2t314

Griffie

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0477.766.273

Benaming (voluit) : Frutopia

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tervurenlaan 63 (eerste verdiep)

1040 Etterbeek

Onderwerp akte :BVBA: naamswijziging - doelwijziging - aanneming nieuwe statuten en vertaling statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Hendrik DEBUCQUOY, notaris met standplaats te Diksmuide, op 24 februari 2014 (ter registratie aan te bieden), dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FRUTOP1A" en dat onder meer volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen:

Eerste besluit: doelswi1zigino

Voorafgaand aan de beslissing tot doelswijziging verleende de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen ontslag van voorlezing van het verslag van de zaakvoerder betreffende de wijziging van het doel van de vennootschap, en van de daarbij gevoegde staat van activa en passiva afgesloten op eenendertig december tweeduizend en dertien.

Vervolgens besloot de algemene vergadering het doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van de integrale tekst van artikel 3 van de statuten, door navermelde tekst:

"Deze vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als zelfstandig vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van aile andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen onder meer:

la. de groot- en kleinhandel in roomijs, consumptie-ijs, voedingswaren in het algemeen, suikergoed, chocoladeproducten, evenals de productie van dergelijke producten lb. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het' oordeelkundige beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en' onroerend patrimonium, zoals :

-~ onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

2. Land- en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

V`oOr-

behouden

aan het

R^ Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

3. Alle handelsfondsen, met inbegrip vanhoteluitbatingen, service-flats, rusthuizen, winkels, horeca-uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

4. De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, alle studiewerk, en alle inrichtingen.

5. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin; alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of -verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin zoals appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

6. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

7. Advies, bijstand en knowhow verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

8. De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in buitenland, en alles wat daarmede verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen, vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand.

9. Trading in de meest ruime zin.

10. De aankoop, verkoop, huur, verhuur, onderhoud, plaatsing, herstelling, fabricatie, invoer, uitvoer, ontwikkeling, conceptie, inplanting en organisatie, financiering en leasing, evenals ' alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, hoegenaamd ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op gegevensverwerkende systemen of: gedeelten ervan, zowel wat betreft de apparatuur, de programmatie als en benodigdheden in : verband ermee; machines, apparaturen, installaties en inrichtingen; rollend materieel, zowel personenwagens, lichte vrachtwagens, kampeerwagens en mobilhomes; bureelinrichtingen; meubileringen; onroerende goederen en opslagruimten; industriële inrichtingen. Het verstrekken van adviezen omtrent het voorgaande en alle aanverwante goederen en diensten, evenals de uitvoering van alle gegevensverwerking en gegevensanalysen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, evenals hun'. leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake."

Dit besluit werd met eenparigheid van de stemmen goedgekeurd.

Tweede besluit: naamswiizipinq

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

s1 '1i/oor-

bellouden

'aan het

r Belgisch

Staatsblad

De algemene ver-9a- de-ring besloot Met eërip~righeid vande stemmen de huidige maatschappelijke benaming "FRUTOPIA" te veranderen in "BRUGGE 10E CREAM", en dus om het laatste woord van artikel 9 van de statuten te vervangen door "BRUGGE 10E CREAM",

Derde besluit: Aanneming van volledig nieuwe statuten in het Nederlands

De algemene vergadering besloot met eenparigheid van stemmen om de statuten van de , vennootschap integraal te herformuleren in het Nederlands, en de bestaande statuten derhalve volledig te vervangen door een Nederlandse tekst, die tevens aangepast is aan de vorige beslissingen, en waarbij tevens de modaliteiten werden geherformuleerd inzake de uitoefening van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld; overdracht van aandelen onder levenden en bij overlijden; uitgifte, volstorting, vorm en ondeelbaarheid van effecten; beëindiging mandaat, benoeming, bevoegdheid en bezoldiging van zaakvoerders) en commissaris(sen); bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering; winstverdeling; ontbinding en vereffening; , omzetting; geschillenbeslechting,

Elk artikel werd afzonderlijk besproken en goedgekeurd door de vergadering.

VOOR ANALYTISCH U1TIREKSEL,

afgeleverd vôôr registratie met oog op de neerlegging op de rechtbank van Koophandel.

Hendrik DEBUCQUOY,

notaris

`tegelijk neergelegd:

expeditie pv buitengewone algemene vergadering;

- verslag zaakvoerders;

- staat van actief en passief;

- coordinatie van de statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 09.05.2013, NGL 25.06.2013 13210-0153-013
18/03/2013 : BL660048
24/07/2012 : BL660048
06/01/2012 : BL660048
31/05/2011 : BL660048
30/05/2011 : BL660048
11/04/2011 : BL660048
13/03/2015
ÿþVaar-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Moa Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

0 3 KkAff 2gike

111111illanillif

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0477/66.273 rechtbank van koophandel Brussel

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tervurenlaan 63, 1040 Etterbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing en vervangen vaste vertegenwoordiger

Uittreksel uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering van 4 december 2014.

Met éénparigheid van stemmen wordt de zetelverplaatsing van de de Tervurenlaan 63 (1 e verdiep) te 1040 Etterbeek naar de Kleerkopersstraat 55-57 te 1000 Brussel vanaf heden goedgekeurd.

De vergadering besluit om de heer Sebastien Van Isacker als vaste vertegenwoordiger van NV BLANKENBERGSE INVESTERINGSMAATSCHAPPIJ te vervangen door de heer Grégory Lamalle, Route de Longwy à 4750 Pétange (Luxembourg).

Immo Dalo NV

Zaakvoerder

Met Vaste Vertegenwoordiger

Frederik Van Isacker

ter griffe-van-ale-Ni derlandstalige

Benaming

(voiuit) : BRUGGE ICE CREAM

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

02/06/2010 : BL660048
21/05/2010 : BL660048
23/06/2009 : BL660048
06/02/2009 : BL660048
06/06/2008 : BL660048
05/06/2007 : BL660048
11/09/2006 : BL660048
03/09/2005 : BL660048
17/01/2005 : BL660048
23/09/2004 : BL660048
21/01/2004 : BL660048
20/11/2003 : BL660048
29/06/2002 : BLA020998

Coordonnées
BRUGGE ICE CREAM

Adresse
TERVURENLAAN 63, 1E VERD. 1040 ETTERBEEK

Code postal : 1040
Localité : ETTERBEEK
Commune : ETTERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale