BRUSSELS STUDENTENGENOOTSCHAP, ALGEMENE STUDENTENVOORZIENINGEN, AFGEKORT : BSG-AS

Association sans but lucratif


Dénomination : BRUSSELS STUDENTENGENOOTSCHAP, ALGEMENE STUDENTENVOORZIENINGEN, AFGEKORT : BSG-AS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 420.782.337

Publication

09/09/2014
ÿþMOD 2.2

f

In de bijlagen bij het i4lgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging van clePete ter griffie

neergelegd/ontvangen op

Ondernemingsnr : 0420.782.337

Benaming

(voluit) Brussels Studentengenootschap « Algemene

Studentenvoorzieningen »

(verkort) : BSG-AS

Rechtsvorm: VZVV

Zetel: Triomflaan 40, 1160 Brussel

Onderwerp akte Statutenwijziging

TITEL I - Naam, zetel

Artikel 1.

De vereniging draagt als naam Brussels Studentengenootschap, Algemene Studentenvoorzieningen vzw,r, afgekort als BSG-AS vzw. De vereniging werd opgericht als vereniging zonder winstoogmerk op datum van negenentwintig april negentienhonderd tachtig en werd gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van elf september negentienhonderd tachtig.,

Artikel 2.

De vereniging is gevestigd in het gerechtelijk arrondissement Brussel, op het adres Triomflaan 40, 1160 Oudergem,

TITEL II - Doel, duur

Artikel 3..

Het Brussels Studentengenootschap, Algemene Studentenvoorzieningen vzw groepeert bepaalde studenten; en oud-studenten van de Universitaire Associatie Brussel. Het is belast met het verdedigen van de belangen' van de studentengemeenschap van de Universitaire Associatie Brussel en de Nederlandstalige vrijzinnige Brusselse jeugd.

Artikel 4.

Het Brussels Studentengenootschap, Algemene Studentenvoorzieningen vzw organiseert sociaalculturele activiteiten voor haar doelgroep in een zo breed mogelijke zin en/of voorziet in de nodige ondersteuning voor activiteiten van haar doelgroep.

De vereniging kan alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk; is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen warden bestemd voor de verwezenlijking van haar doel,

Artikel 5.

De vereniging is gegrondvest op het principe van het Vrij Onderzoek.

Artikel 6.

)111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

29 AUG, 2014

te griffie van de Nederlandstallge

tblifteezndel Brussel

IIIIRIMI1j!11111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur en kan op elk moment ontbonden worden.

TITEL III -Leden

Artikel 7.

De vereniging bestaat uit werkelijke en sympathiserende leden. Het aantal werkelijke leden is niet beperkt maar mag nooit minder bedragen dan zes.

Artikel 8.

Werkelijke leden zijn de personen die behoren tot de volgende categorieën:

1) Alle bestuursleden van "Brussels Studentengenootschap - Geen Taal Geen Vrijheid" of diens rechtmatige opvolger, die vragen om opgenomen te worden. Het lidmaatschap van deze categorie geldt voor één jaar en is hernieuwbaar,

2) De gewezen voorzitters, ondervoorzitters, en zaalbeheerders van het "Brussels Studentengenootschap - Geen taal Geen Vrijheid" of diens rechtmatige opvolger. Deze categorie dient haar lidmaatschap jaarlijks schriftelijk te herbevestigen voor de statutaire Algemene Vergadering,

3) Elk sympathiserend Rd van het Brussels Studentengenootschap, Algemene Studentenvoorzieningen die minstens één jaar sympathiserend lid is geweest en vraagt om opgenomen te worden en als dusdanig door de Raad van Bestuur worden aanvaard. Het lidmaatschap van deze categorie geldt voor één jaar en is hernieuwbaar. Elke student of oud-student van de Universitaire Associatie Brussel of haar rechtmatige opvolger die aanvaard wordt door de Raad van Bestuur is sympathiserend lid.

Artikel 9.

Elk !id kan ten allen tijde uit de vereniging treden door het indienen van zijn ontslag bij de Raad Van Bestuur. Het lidmaatschap van een student die aanvaard werd als werkelijk lid vervalt wanneer de betrokkene niet meer ingeschreven is ais student, tenzij de Raad van Bestuur anders beslist.

Artikel 10.

De Raad van Bestuur kan de uitsluiting uit de vereniging voorstellen van diegene die het imago van de vereniging in het gedrang brengt. In dat geval zal de Algemene Vergadering bij dubbele meerderheid van stemmen een uitspraak doen. De agenda moet dit punt uitdrukkelijk vermelden en het lid zal ertoe gehouden zijn aanwezig of vertegenwoordigd te zijn. De genomen beslissing zal ter kennis van het betrokken !id worden gebracht per aangetekende brief ondertekend door ten tenminste drie bestuurders.

Artikel 11«

De Raad van Bestuur van de vzw is verplicht een ledenregister bij te houden. Telkens wanneer er wijzigingen optreden in het ledenbestand van de werkende leden van de vzw, moeten deze wijzigingen binnen de acht dagen na kennisgeving ervan aan de Raad van Bestuur in het ledenregister worden doorgevoerd. Het origineel wordt bijgehouden ter zetel van de vzw.

De werkelijke leden hebben het recht om de inzage in het ledenregister te vragen. Zij richten hiervoor schriftelijk een aanvraag aan de Raad van Bestuur.

TITEL IV  Toegetreden leden.

Artikel 12.

De Raad van Bestuur is bevoegd om te beslissen over de toelaatbaarheid van toegetreden leden.

De procedurele voorwaarden voor de toetreding als toegetreden lid in de vzw worden uitgewerkt in het huishoudelijk reglement.

De Raad van Bestuur beslist autonoom of een kandidaat-toegetreden lid dat aan de voorwaarden voldoet al dan niet wordt toegelaten. Een kandidaat-toegetreden lid van de vzw moet hiervoor schriftelijk aànvraag indienen bij de Raad van Bestuur.

eDn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Elk toegetreden lid kan de Raad van Bestuur met adviserende stem bijwonen. De werkelijke leden kunnen de rechten en plichten van de toegetreden leden wijzigen zonder instemming van de toegetreden leden.

Artikel 13.

Elk toegetreden !id kan op elk moment ontslag nemen uit de vzw. Een toegetreden lid wordt geacht ontslag te nemen indien hij niet meer voldoet aan de bepalingen vastgesteld in het huishoudelijk Reglement

Een toegetreden lid kan op elk moment worden uitgesloten door de Raad van Bestuur met gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

Het lidmaatschap van een toegetreden lid eindigt van rechtswege bij het overlijden van dat toegetreden lid.

Artikel 14.

De toegetreden leden in de vzw zijn een zelfde bijdrage verschuldigd als de werkelijke leden.

TITEL V. - Raad van Bestuur.

Artikel 15.

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van minimum vijf en maximum vijftien leden. Het aantal bestuurders moet in elk geval lager zijn dan het aantal werkelijke leden van de vereniging.

De bestuurdersfuncties voorzitter en ondervoorzitter worden verkozen voor een termijn van twee jaar. Dit mandaat is hernieuwbaar. De andere functies zijn elk jaar hernieuwbaar.

De vereniging "Brussels Studentengenootschap-Geen Taal Geen Vrijheid" beschikt over een niet-stemgerechtigde waarnemer in de Raad van Bestuur.

Artikel 16.

De Raad van Bestuur wordt samengesteld uit de werkelijke leden. Tenminste één derde van de bestuurders behoren tot de groep werkelijke leden vermeld in artikel 8, 2).

Behoudens bij gebrek aan kandidaten behoren tenminste drie bestuurders tot de groep werkelijke leden vermeld in artikel 8, 1).

De toegetreden leden hebben het recht om de Raad van Bestuur bij te wonen, doch slechts met adviserende stem.

Artikel 17.

Elke bestuurder kan te allen tijde zijn ontslag aanbieden aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. Tot afzetting van een bestuurder kan alleen door de Algemene Vergadering besloten worden met tweederde meerderheid der aanwezige en vertegenwoordigde stemmen en nadat de bestuurder is uitgenodigd om gehoord te worden. De genomen beslissing zal ter kennis van het betrokken lid worden gebracht per aangetekende schrijven, ondertekend door ten minste drie bestuurders. De opdracht van een bestuurder wordt eveneens beëindigd door het verlies van zijn lidmaatschap.

Artikel 18.

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester.

Op voordracht van het Brussels Studentengenootschap "Geen Taal, Geen Vrijhele duidt de Raad van Bestuur een verantwoordelijke aan voor de exploitatie van de zaai op campus Etterbeek. Deze draagt de titel van zaalbeheerder. De bevoegdheden van de zaalbeheerder worden in het Huishoudelijk Reglement bepaald.

Artikel 18.

De Raad van Bestuur vergadert op bijeenroeping door de voorzitter of op vraag van tenminste twee bestuurders. De uitnodiging geschiedt per brief of via e-mail.

à

Dri

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Om geldig te kunnen beraadslagen moet minstens de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De toegetreden leden tellen niet mee voor dit quorum,

De Raad van Bestuur beslist bij gewone meerderheid van stemmen uitgebracht door de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders. BU staking der stemmen is de stem van de voorzitter beslissend. De bestuurders die zich bij de stemming onthouden, worden geacht niet aan de stemming te hebben deelgenomen, voor wat betreft de berekening van de meerderheid.

Artikel 19.

De Raad van Bestuur stelt het Huishoudelijk Reglement vast. De nadere werking van de Raad van Bestuur wordt vastgesteld in dit reglement.

De Raad van Bestuur duidt het Bureau aan.

Artikel 20.

De bevoegdheden die niet door de wet of door de statuten aan de Algemene Vergadering zijn toegewezen worden uitgeoefend door de Raad van Bestuur.

Artikel 21.

Tegenover derden is de vereniging geldig vertegenwoordigd door de gezamenlijke handtekening van de voorzitter van de Raad van Bestuur en een lid van de Raad van Bestuur. Bij afwezigheid van de voorzitter kan diens handtekening vervangen worden door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders.

TITEL VI. Het Bureau.

Artikel 22.

Het Bureau bestaat, behoudens bij gebrek aan voldoende kandidaten, uit ten minste drie bestuurders die behoren tot de groep werkelijke leden vermeld in artikel 8, 1),

De zaalbeheerder maakt eveneens deel uit van het Bureau.

Artikel 23.

De werking en de verdere samenstelling van het Bureau worden bepaald in het Huishoudelijk Reglement.

Artikel 24,

Al de akten van gewoon of dagelijks bestuur worden geldig gesteld door het Bureau, of door derden, leden of niet, die het Bureau onder zijn verantwoordelijkheid te dien einde machtiging kan verlenen. De Raad van Bestuur wordt onverwijld in kennis gesteld van elke machtiging verleend door het Bureau.

TITEL VII -Algemene Vergadering

Artikel 25.

De Algemene Vergadering bestaat uit alle werkelijke leden van de vereniging. De besluiten van de Algemene Vergadering zijn bindend evenzeer voor de leden die niet of tegen stemden. Elk lid mag zich door een ander lid laten vertegenwoordigen. Geen vertegenwoordiger mag echter beschikken over meer dan één volmacht.

De sympathiserende en toegetreden leden hebben het recht de Algemene Vergadering bij te wonen. Artikel 26.

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten en samengeroepen door de voorzitter van de Raad van Bestuur telkens als het doel of het belang van de vereniging dit vereist, of Indien tenminste één vijfde van de leden van de Algemene Vergadering er om verzoeken. De bijeenroeping gebeurt per brief of per e-mail door de voorzitter minstens acht dagen voor de vergadering, met vermelding van de agenda.

Bij afwezigheid van de voorzitter neemt de ondervoorzitter zijn taken waar. Indien de ondervoorzitter eveneens afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de jongste aanwezige bestuurder.

.t >

...

." " "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 27,

De Algemene Vergadering moet minstens eens per jaar worden samengeroepen voor het goedkeuren van rekeningen en begrotingen.

Artikel 28.

De Algemene Vergadering heeft de exclusieve bevoegdheid om te beslissen over statutenwijzigingen, de ontbinding van de vereniging, de benoeming en afzetting van bestuurders, de uitsluiting van een lid, de jaarlijkse goedkeuring van de begrotingen en rekeningen, desgevallend de benoeming en afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging, de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen en de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk.

De Algemene Vergadering oefent haar bevoegdheden uit overeenkomstig de wet en de statuten, Artikel 29,

De Algemene Vergadering beslist bij gewone meerderheid van stemmen uitgebracht door de aanwezige of vertegenwoordigde leden, tenzij de wet of de statuten een speciale meerderheid voorziet. Bij staking der stemmen is de stem van de voorzitter beslissend. De leden die zich bij de stemming onthouden, worden geacht niet aan de stemming te hebben deelgenomen, voor wat betreft de berekening van de meerderheid.

De notulen van de Algemene Vergadering worden opgenomen in een register en ondertekend door de voorzitter, Een afschrift wordt aan alle werkelijke leden bezorgd, uiterlijk tegen de bijeenroeping van de volgen de Algemene Vergadering.

Artikel 30,

Een statutenwijziging kan slechts geldig beslist worden indien het voorstel van statutenwijziging uitdrukkelijk opgenomen is in de oproepingsbrief die de agenda inhoudt, tweederde van de leden aanwezig is en de beslissing genomen wordt met tweederde meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

Wanneer de wijziging van de statuten betrekking heeft op het doel van de vereniging of op het werkelijke lidmaatschap is een vier vijfde meerderheid van de stemmen vereist.

TITEL VIII Begrotingen en Rekeningen

Artikel 31.

Het boekjaar van de vzw loopt van 3. augustus tot 31 juli.

De Raad van Bestuur stelt jaarlijks de jaarrekening en begroting op. De jaarrekening en begroting worden ter goedkeuring voorgelegd aan de Algemene Vergadering in de loop van de maand september.

Na goedkeuring van de jaarrekening en de begroting legt de Raad van Bestuur verantwoording af voor het beleid in het voorgaande jaar en spreekt de Algemene Vergadering zich uit over de kwijting aan de bestuurders.

TITEL IX Overige bepalingen

Artikel 32.

De jaarlijkse statutaire Algemene Vergadering vindt plaats in de loop van de maand september en het maatschappelijk jaar loopt van de maand augustus tot en met de maand juli van het daaropvolgend burgerlijk jaar. Het maatschappelijk jaar voor het financieel beheer vangt aan op één augustus en eindigt op 31 juli van het daaropvolgend burgerlijk jaar.

Artikel 33,

De procedure tot toekenning van de feestzalen wordt geregeld in het Huishoudelijk Reglement,

Artikel 34.

prl

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

1 Voor elke aanpassing van de gebruiksreglementen, zoals bepaald In het Huishoudelijk Reglement, wordt het advies gevraagd van de vereniging "Brussels Studentengenootschap Geen Taal Geen Vrijheid" of haar rechtmatige opvolger,

TITEL X-Ontbinding, vereffening

' Artikel 35.

In het geval van ontbinding van de vereniging op de wijze zoals door de wet bepaald, benoemt de laatste Algemene Vergadering een of meer vereffenaars, stelt hun machten vast en beslist aangaande de bestemming van het netto-actief, De bestemming moet op verplichte wijze gebeuren ten voordele van een werk met een gelijkaardig doel.

Artikel 36.

Voor alles wat door deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, is de Wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd ri door de Wet van 20 mei 2002 van toepassing

; Titel XI - Overgangsbepalingen

, a) Deze nieuwe statuten gaan in vanaf de bekrachtiging ervan door de Algemene Vergadering. De leden sinds het Burgerlijk jaar 2013 worden als werkelijke leden beschouwd. Zij dienen hun lidmaatschap jaarlijks te herbevestigen;

b) Het boekjaar lopende tijdens de inwerkingtreding van deze statuten eindigt op 31 jull,

c) de algemene vergadering neemt akte van de ontslagen:

 Sybren VAN DER STRAETEN, Bert PEETERS, Bart VAN CAMPENHOUT, Robrecht VERHELLE, Sam VAN CAMPEN HOUT, Rikkert Jan Vic SCHOOFS.

Neemt ontslag uit zijn functie maar blijft evenwel bestuurder: Jakobus MONTEYNE (voorzitter), Niels CALLIER (secretaris)

Benoemingen:

Het eerste Bestuur is samengesteld als volez

Voorzitter Michael Marinus, wonende te 2650 Edegem, Jan de Sadelerlaan 3;

Ondervoorzitter: Kevin Marquez, wonende te 1830 Machelen, Merelplein 15;

Penningmeester Ayla Debraekeleer, wonende te 1703 Schepdaal, Vredestraat 28;

Secretaris: Dries Bekkers, wonende te 3120 tremelo, Leuvensebaan 28;

Bestuurders: Dominiek Stroo, wonende te 8340 Sijsele, woestinestraat 24;

Jakobus Monteyne, wonende te 1700 clilbeek, Lennikseweg 15;

Nicolas Dutré, wonende te 9255 Buggenhout, Missiestraat 23;

[Mer* Jolie, wonende te 1700 Dilbeek, Heilige Theresialaan 72;

Niels Cailler, wonende te 8370 Blankenberge, J.Jaureslaan 11;

Maxim Beullens, wonende te 1020 Laken, Moorsledestraat 74/2.

4

Goedgekeurd op de Algemene Vergadering van 25 oktober 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso Naam en handtekening

17/04/2012
ÿþ [,i2r11113 Q MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Vo( ballot aan Belg Staats IIi 1I 'i 1II 1I II1 Yi1 1( 1II Baiss~~~

*iao~saai* oit  0'e 2012

Griffie







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

; Ondernemingsnr.: 0420782337

Benaming Brussels Studentengenootschap, Algemene Studentenvoorzieningen (voluit)

(afgekort) : Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Triomflaan 40

Onderwerp akte 1160 Oudergem

Wijziging Raad van Bestuur

Algemene Vergadering (07/10/2011)

De algemene vergadering van 7 oktober 2011 heeft, overeenkomstig de statuten van de vereniging, volgende raadsleden benoemd:

- Monteyne Jakobus, geboren op 7 mei 1986 te Vilvoorde, wonende te Dilbeek, 1700, Lennikseweg 15 met rijksregisternummer 86.05.07-219.54.

- Robrecht Verhelle, geboren op 4 januari 1991 te Brugge, wonende te Brugge, 8000, Kleine Kerkhofstraat 105 met rijksregisternummer 14.07.91223.23

-- Niels Cailler, geboren op 17 mei 1989 te Brugge, wonende te Blankenberge,

8370, J. Jaureslaan 11 met rijksregisternummer 89.05.17-165.65

Sam Vancampenhout, geboren op 27 september 1988 te Jette, wonende te Vilvoorde, 1800, Vaartstraat 6 met rijksregisternummer 88.09.27-389.33 Rikkert Jan Vic Schoofs, geboren op 27 november 1985 te Vilvoorde, wonende te De Panne 8660, Lijnvissersstraat 2 met rijksregisternummer 85.11.27-157.22

Frank Lea Jolie Dietrik, geboren op 14 december 1990 te Jette Wonende te Dilbeek, 1700, Heilige Theresialaan 72 met rijksregisternummer 90.12.14407.80

De algemene vergadering van 7 oktober 2011 heeft, overeenkomstig de statuten, de volgende personen herbenoemd:

- Bart Van Campenhout, geboren op 05 maart 1985 te Jette

- Sybren Van Der Straeten, 05 augustus 1987 te Dendermonde

- Bert Peeters, 31 januari 1986 te Geel

De algemene vergadering van 7 oktober 2011 neemt kennis van het EINDE van de bestuursmandaten van volgende bestuursleden:

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

MOD 2,2

7 ul,5 11,3 =vervolz

- Laurens Teirlinck geborén op 26 januari 1987 te Jette

- Sven Cahier, geboren op 21 oktober 1986 te Blankenberge

- Sarah Vranken, Geboren op 2 november 1987 te Maasmechelen

' Aldus is de Raad van Bestuur als volgt samengesteld, en wel vanaf 7 oktober 2011:

Voorzitter: Jakobus Monteyne

Ondervoorzitter: Bert Peeters

Penningmeester: Robrecht Verhelle

Secretaris: Niels Cailler

Raadsleden: Sam Vancampenhout, Rikkert Jan Vic Schoofs, Frank Lea Jolie Dietrik,

' Bart Van Campenhout, Sybren Van Der Straeten.

De Raad van Bestuur treedt op als college.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

_____J

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

\ sVoor-

behouden

aan het

Belgisclr, S#ilat§blad

~

03/03/2015
ÿþ4

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad beker}d te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

IlINI15 VIW~II337~AII~~Ve

I~

Ondernemingsnr : 0420.782.337

Benaming

(tiotte#t) z Brussels Studentengenootschap, Algemene

Studentenvoorzieningen

(verkort) : BSG-AS

: Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Triomflaan 40, 1160 Oudergem

'"

Onderwerp akte : Wijziging Raad van Bestuur

De algemene vergadering van 30 oktober 2014 heeft, overeenkomstig de statuten van de vereniging, volgende raadsleden benoemd:

- VERSCHOORE Matthias, geboren op 4 juli 1990 te Veurne, wonende te Oosterzele 9860, Scheurbroek 25 met rijksregisternummer 90.07.04-259.08

- DE VISSCHERE Thijs, geboren op 2 september 1993 te Torhout, wonende te Koksijde 8670, Friquetteweg 5 met rijksregisternummer 93.09.02-267.40

- OPSOMER Maxime, geboren op 5 augustus 1993 te leper, wonende te leper 8900, Lange Meersstraat 28 met rijksregisternummer 93.08.05-367.37

Neemt ontslag uit haar functie ais penningmeester, maar blijft evenwel bestuurder: DE BRAEKELEER Ayla

Wordt benoemd tot penningmeester: VERSCHOORE Matthias

Aldus is de Raad van Bestuur als volgt samengesteld, en wel vanaf 30 oktober 2014:

- MARINUS Michaël, voorzitter;

- MARQUEZ Kevin, ondervoorzitter;

- VERSCHOORE Matthias, penningmeester;

- BECKERS Dries, secretaris;

- STROO Dominiek, raadslid;

- MONTEYNE Jakobus, raadslid;

DEBRAEKELEER Ayla, raadslid;

- DUTRÉ Nicolas, raadslid;

- JOLIE Dietrik, raadslid;

- CALLIER Niels, raadslid;

- BEULLENS Maxime, raadslid;

- OPSOMER Maxime, raadslid;

- DE VISSCHERE Thijs, raadslid.

De Raad van Bestuur treedt op als college.

Volgens artikel 21 van de statuten wordt de vereniging in rechte vertegenwoordigd door de voorzitter en en raadslid of door drie raadsleden van de vereniging.

De Voorzitter, De Ondervoorzitter,

Michaël Marinus Kevin Marquez

Op da batela blz.. van t.i#iiC v#r; rrir~ic4ei , Recta ' Naam an pioaLhrity,i`iel'.é L3i'AS? :li:ii:'ik#riezi f:: e. Eweeds. ï:esi.ïï.ÿ.e.{ 9#i;

i,`S;,Vi)Pigd de ve#a#li(jillo, stichting 49É ;;r;g"r:,# n#':'>i`#is; ,F r':~;e ír ferVyvo :l #

a

)ereei : Naam

::n Yi{`n#:í`:6i?iw#iine,ç.

-Bijlagen bij hret'Belgfsék StaaTglïtaà - û3/037Z015 = Annexes duMnniteur belge



Coordonnées
BRUSSELS STUDENTENGENOOTSCHAP, ALGEMENE STUD…

Adresse
TRIOMFLAAN 40 1160 OUDERGEM

Code postal : 1160
Localité : AUDERGHEM
Commune : AUDERGHEM
Région : Région de Bruxelles-Capitale