BRUVEST

Société anonyme


Dénomination : BRUVEST
Forme juridique : Société anonyme
N° entreprise : 451.997.036

Publication

31/05/2013 : BL577108
18/05/2012 : BL577108
06/03/2012 : BL577108
06/06/2011
ÿþ Mo0 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11083607

111

f4 -05- 2011

mea

Griffie

0451.997.036

Brugest

Naamloze Vennootschap

1140 Evere, Kolonel Bourgstraat, 118

INBRENG VAN ACTIVA- EN PASSIVA BESTANDDELEN ALS GEVOLG VAN HET BESLUIT TOT PARTIËLE SPLITSING DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "KEURINGSBUREAU MOTORVOERTUIGEN"  KAPITAALVERHOGING  AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE GENOMEN BESLUITEN  COORDINATIE  VOLMACHTEN.

Ondememingsnr Benaming

(voluit)

Rechtsvorm

Zetel

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck te Oostende op 10 mei 2011, geregistreerd te Oostende I, op 17 mei 2011, 7 bladen, geen verzendingen, boek 748, blad 77, vak 18, 25,00' EUR, blijkt dat de Buitengewone Algemene Vergadering van de Naamloze Vennootschap BRUVEST de volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT: KENNISNAME VAN WIJZIGINGEN IN DE VERMOGENSTOESTAND

De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van de mededeling van de raad van bestuur van de, vennootschap:

- dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van de verkrijgende vennootschap hebben voorgedaan sinds de datum van het opstellen van het voorstel tot partiële splitsing en de datum van de huidige buitengewone algemene vergadering.

- dat zij door de raad van bestuur van de andere bij deze partiële splitsing betrokken vennootschap, de. overdragende vennootschap "KEURINGSBUREAU MOTORVOERTUIGEN" niet in kennis werd gesteld van enige belangrijke wijziging in de activa en de passiva van haar vermogen, die zich heeft voorgedaan sinds de datum van de opstelling van het voorstel tot partiële splitsing en de datum van de huidige buitengewone: algemene vergadering.

TWEEDE BESLUIT: KENNISNAME EN BESPREKING VAN HET VOORSTEL INZAKE PARTIËLE, SPLITSING.

De vergadering neemt kennis en bespreekt het voorstel tot partiële splitsing, door inbreng door de naamloze vennootschap "KEURINGSBUREAU MOTORVOERTUIGEN" van hierna vermelde activabestanddelen in de. naamloze vennootschap "BRUVEST" zoals het door de raden van bestuur van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen werd opgesteld op achttien maart tweeduizend en elf.

Dit voorstel werd door de vennootschap neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op drieëntwintig maart tweeduizend en elf en bevat de punten vermeld in artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze neerlegging werd bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op vier april daarna onder nummer 20110404-11049953.

De vergadering verklaart ontslag te geven van de integrale lezing van voormeld voorstel.

DERDE BESLUIT: AFSTAND VAN DE SPLITSINGSVERSLAGEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR EN VAN DE BEDRIJFSREVISOR EN VAN DE OVERIGE FORMALITEITEN VERMELD IN DE ARTIKELEN 730,731 en 733 (IN ZOVERRE DIT LAATSTE ARTIKEL NAAR DE SPLITSINGSVERSLAGEN VERWIJST) VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN.

In toepassing van artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen stelt de vergadering de afstand door ieder der aandeelhouders afzonderlijk van de toepassing van de artikelen 730, 731 en 733 (in de mate dat dit artikel verwijst naar de splitsingsverslagen) van het Wetboek van Vennootschappen uitdrukkelijk vast.

VIERDE BESLUIT: KENNISNAME VAN DE VEREISTE VERSLAGEN NAAR AANLEIDING VAN DE-INBRENG IN NATURA.

De vergadering erkent kennis gekregen te hebben van het verslag van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor, beiden opgemaakt in uitvoering en bij toepassing van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in natura hierna.

De besluiten van burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VALADER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN",

voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, aangaande de inbreng in natura luiden als volgt:

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de Gerso(v)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011- Annexes du Moniteur belge

"De inbreng in de naamloze vennootschap "BRUVEST", bestaat uit de inbreng van het af te splitsen actiefbestanddeel van de NV "KEURINGSBUREAU MOTORVOERTUIGEN" voor een totale nettowaarde van 2.605.192,87 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de raad van bestuur van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

-de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering van het ingebrachte actiefbestanddeel, zijnde de boekhoudkundige waarde zaols opgenomen in het ontwerp van jaarrekening per 31 december 2010 van de NV "KEURINGSBUREAU MOTORVOERTUIGEN" verantwoord is in het kader van de partiële splitsing in toepassing van de artikelen 677 en 728 van het Wetboek van vennootschappen en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal, de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2885 volledig volgestorte aandelen van de NV "BRUVEST" zonder aanduiding van nominale waarde, dewelke met akkoord van alle aandeelhouders van de overdragende vennootschap aan de commanditaire vennootschap op aandelen "O.V.D.-Invest" worden toegekend.

Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichting in het kader van artikel 602 Wetboek van Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden aangewend worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Roeselare, 7 april 2010.

(getekend)

VAN DER DONCKT-ROOBROUCK-CHRISTIAENS

Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor"

Het verslag van de bedrijfsrevisor en van de raad van bestuur zullen neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VIJFDE BESLUIT: VERRICHTINGEN MET SPLITSING GELIJKGESTELD  OVERGANG TEN ALGEMENE TITEL VAN EEN DEEL VAN HET VERMOGEN VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "KEURINGSBUREAU MOTORVOERTUIGEN".

a.1. Goedkeuring van de inbreng in natura naar aanleiding van het besluit van de algemene vergadering van de naamloze vennootschap "KEURINGSBUREAU MOTORVOERTUIGEN" tot partiële splitsing en dit zonder ontbinding of vereffening van de naamloze vennootschap "KEURINGSBUREAU MOTORVOERTUIGEN"  verwezenlijking van de opschortende voorwaarde van het besluit lot partiële splitsing door de algemene vergadering van de overdragende vennootschap.

1. Goedkeuring.

De vergadering stelt vast dat de overdragende vennootschap, de naamloze vennootschap "KEURINGSBUREAU MOTORVOERTUIGEN", in haar buitengewone algemene vergadering voorafgaandelijk dezer beslist heeft tot partiële splitsing en dit door afsplitsing en inbreng in de verkrijgende vennootschap, de naamloze vennootschap "BRUVEST" van de hierna omschreven activabestanddelen, onder opschortende voorwaarde van aanvaarding door de algemene vergadering van de verkrijgende vennootschap, de naamloze vennootschap "BRUVEST" van de inbreng in natura als gevolg van de partiële splitsing.

De vergadering besluit de inbreng in natura ingevolge het besluit van de algemene vergadering van de overdragende vennootschap tot de partiële splitsing van de naamloze vennootschap "KEURINGSBUREAU MOTORVOERTUIGEN" goed te keuren, en dit in uitvoering en bij toepassing van de artikelen 677 en 728 en volgende van het Wetboek van vennootschappen en conform de modaliteiten en voorwaarden uiteengezet in het betreffende voorstel zoals het door de raad van bestuur van de overdragende vennootschap, de naamloze vennootschap "KEURINGSBUREAU MOTORVOERTUIGEN" werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge, afdeling Oostende op tweeëntwintig maart tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van één april daarna onder het nummer 20110401-11049700.

2. Beschrijving.

Deze inbreng in natura omvat de inbreng door de naamloze vennootschap "KEURINGSBUREAU MOTORVOERTUIGEN" van hierna beschreven activa-bestanddelen in de naamloze vennootschap "BRUVEST".

Door deze verrichting gaan deze activa, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de verkrijgende vennootschap, de naamloze vennootschap "BRUVEST", zonder ontbinding of vereffening van de overdragende vennootschap, de naamloze vennootschap "KEURINGSBUREAU MOTORVOERTUIGEN", mits toekenning aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "KEURINGSBUREAU MOTORVOERTUIGEN" van aandelen van de naamloze vennootschap "BRUVEST".

3. Verwezenlijking opschortende voorwaarde.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de goedkeuring van de voormelde inbreng in natura en de

daaropvolgende kapitaatverhoging in onderhavige vennootschap, de opschortende voorwaarde van het besluit

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011- Annexes du Moniteur belge

van de buitengewone algemene vergadering van de overdragende vennootschap tot partiele splitsing vervuld is en dat de partiële splitsing aldus verwezenlijkt is.

a.2. Kapitaalverhoging ingevolge de inbreng in natura van de hierboven beschreven activabestanddelen naar aanleiding van het besluit tot partiële splitsing van de naamloze vennootschap "KEURINGSBUREAU MOTORVOERTUIGEN", zonder ontbinding of vereffening.

1. Kapitaalverhoging

Als gevolg van de inbreng in natura van de hierboven beschreven activabestanddelen wordt het kapitaal verhoogd met tweehonderd en elfduizend tweehonderd achtendertig euro vijfenvijftig cent (¬ 211.238,55), mits creatie en uitgifte van tweeduizend achthonderd vijfentachtig (2.885) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

2. Toekenning aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap van aandelen van de verkrijgende vennootschap  ruilverhouding  deelname in het resultaat

Tengevolge van de afsplitsing en de inbreng in natura van de nagemelde activabestanddelen in de verkrijgende vennootschap "BRUVEST" zullen tweeduizend achthonderd vijfentachtig (2.885) volledig volgestorte kapitaalaandelen van de verkrijgende vennootschap worden uitgegeven aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap "KEURINGSBUREAU MOTORVOERTUIGEN". Deze tweeduizend achthonderd vijfentachtig (2.885) nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van de verkrijgende vennootschap en zullen deelnemen in het resultaat vanaf één januari tweeduizend en elf.

De tweeduizend achthonderd vijfentachtig (2.885) nieuwe aandelen worden met akkoord van alle aandeelhouders van de overdragende vennootschap toegekend aan de commanditaire vennootschap op aandelen "O.V.D.-INVEST", voornoemd.

3. Wijze van uitreiking

De raad van bestuur van de verkrijgende vennootschap zal de aandeelhouders van de overdragende vennootschap uitnodigen om het aandelenregister van de aandelen op naam, bevattende de inschrijving van de betrokken aandelen, te ondertekenen.

a.3. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend en elf met betrekking tot de overgedragen activabestanddelen worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

a.4. Buiten de kapitaalaandelen heeft de overdragende vennootschap "KEURINGSBUREAU MOTORVOERTUIGEN" geen effecten uitgegeven.

a.5. Aan de bestuurders van de verkrijgende vennootschap en aan de bestuurders van de overdragende vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de partiële splitsing.

b.1. Vaststelling van de eigendomsovergang van de ingebrachte activabestanddelen van de overdragende vennootschap, op de verkrijgende vennootschap.

De voorzitter van de algemene vergadering verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van de overgedragen activa bestanddelen van de overdragende vennootschap op de verkrijgende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen, en de wijze waarop het overgaat.

b.2. Algemene omschrijving van de over te dragen vermogensbestanddelen.

De af te splitsen bestanddelen zijn opgenomen in de ontwerpjaarrekening per éénendertig december

tweeduizend en tien, met name :

ACTIVA

IV. Materiële vaste activa

A. Verbonden ondernemingen

1. Deelnemingen

A.C.T. NV: ¬ 2.605.192,87

Er worden geen passiva-schulden overgedragen.

TOTAAL : ¬ 2.605.192,87

Aldus bedraagt het overgegane NETTO vermogen 2.605.192,87 EUR.

b.3. Algemene voorwaarden van de overgang.

Voornoemde activabestanddelen worden afgesplitst naar de verkrijgende vennootschap, de naamloze vennootschap "BRUVEST". volgens de hierna vermelde voorwaarden :

1/ Voormelde inbreng gebeurt op basis van de ontwerpjaarrekening per éénendertig december tweeduizend en tien. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend en elf met betrekking tot de ingebrachte activabestanddelen, zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap "BRUVEST" waarin de betrokken activa bestanddelen worden ingebracht.

2/ Alle verbintenissen verbonden aan de ingebrachte activabestanddelen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, gaan onverkort over op de verkrijgende vennootschap "BRUVEST", met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijke voorgeschreven openbaarmaking van het besluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken.

3/ De verkrijgende vennootschap heeft de volle eigendom van de ingebrachte activabestanddelen vanaf het besluit tot partiële splitsing. Zij wordt geacht het genot ervan te hebben vanaf één januari tweeduizend en elf en draagt vanaf zelfde datum alle belastingen en taksen die betrekking hebben op de ingebrachte goederen.

4/ De verkrijgende vennootschap ontvangt uit het archief van de overdragende vennootschap de originele documenten en bescheiden die verband houden met de ingebrachte activa.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011- Annexes du Moniteur belge

In de mate dat deze documenten en bescheiden niet splitsbaar zijn, worden de originelen bewaard op de zetel van de verkrijgende vennootschap waar ze ter inzage gehouden worden van de overdragende vennootschap en haar organen van bestuur en controle. Deze laatsten kunnen er op verzoek door het bestuur van de bewaarnemende vennootschap, echtverklaarde afschriften van bekomen.

5/ Alle niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en alle activa en passiva die later zouden worden ontdekt betreffende afsplitsing worden geacht toe te behoren aan de overdragende vennootschap, de naamloze vennootschap "KEURINGSBUREAU MOTORVOERTUIGEN".

6/ Alle lopende geschillen met betrekking tot de ingebrachte activabestanddelen zullen indien nodig verder gezet worden door de overdragende vennootschap, maar voor rekening van de verkrijgende vennootschap, die alle lasten of baten zal dragen.

71 Overeenkomstig artikel 767 van het Wetboek van Vennootschappen blijft de overdragende vennootschap hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden die op heden zeker en opeisbaar zijn en die worden overgedragen aan de verkrijgende vennootschap. De aansprakelijkheid is beperkt tot het netto-actief dat de overdragende vennootschap behoudt buiten het ingebrachte vermogen.

c. verwerking van de vermogensovergang in de boekhouding van de overnemende vennootschap.

Vervolgens verzoekt de vergadering mij, notaris vast te stellen dat de nettowaarde van de hierboven beschreven af te splitsen activabestanddelen die de overdragende vennootschap inbrengt in de verkrijgende vennootschap, op grond van de ontwerpjaarrekening per éénendertig december tweeduizend en tien gelijk is aan is aan twee miljoen zeshonderd en vijfduizend honderd tweeënnegentig euro zevenentachtig cent (¬ 2.605.192,87) en als volgt onttrokken wordt aan de bestanddelen van het eigen vermogen van de overdragende vennootschap en geboekt wordt in de verkrijgende vennootschap:

kapitaal:

-drieduizend negenhonderd zevenentwintig euro vijfendertig cent (¬ 3.927,35) afkomstig van het gestort kapitaal van de overdragende vennootschap "KEURINGSBUREAU MOTORVOERTUIGEN" wordt toegevoegd aan het kapitaal van de verkrijgende vennootschap "BRUVEST".

-tweehonderd en zevenduizend driehonderd en elf euro twintig cent (¬ 207.311,20) van de belaste reserves in kapitaal van de overdragende vennootschap "KEURINGSBUREAU MOTORVOERTUIGEN" wordt toegevoegd aan het kapitaal van de verkrijgende vennootschap "BRUVEST".

reserves:

- eenentwintigduizend honderd drieëntwintig euro zesentachtig cent (¬ 21.123,86) wettelijke reserve van de overdragende vennootschap "KEURINGSBUREAU MOTORVOERTUIGEN" wordt toegevoegd aan de wettelijke reserve van de verkrijgende vennootschap "BRUVEST".

- honderd en elfduizend zeshonderd veertien euro negenennegentig cent (E 111.614,99) onbeschikbare reserve van de overdragende vennootschap "KEURINGSBUREAU MOTORVOERTUIGEN" wordt toegevoegd aan de onbeschikbare reserve van de verkrijgende vennootschap "BRUVEST".

twee miljoen tweehonderd en elfduizend driehonderd drieënnegentig euro drieënzestig cent (E 2.211.393,63) beschikbare reserve van de overdragende vennootschap "KEURINGSBUREAU MOTORVOERTUIGEN" wordt toegevoegd aan de beschikbare reserve van de verkrijgende vennootschap "BRUVEST".

- achtendertigduizend achthonderd tweeëndertig euro vijfenzeventig cent (¬ 38.832,75) vrijgestelde reserves van de overdragende vennootschap "KEURINGSBUREAU MOTORVOERTUIGEN" wordt toegevoegd aan de vrijgestelde reserves van de verkrijgende vennootschap "BRUVEST".

- tienduizend negenhonderd negenentachtig euro negen cent (¬ 10.989,09) voorzieningen en uitgestelde belastingen van de overdragende vennootschap "KEURINGSBUREAU MOTORVOERTUIGEN" wordt toegevoegd aan de voorzieningen en uitgestelde belastingen van de verkrijgende vennootschap 'BRUVEST".

d. vaststelling van de verwezenlijking van de voormelde opschortende voorwaarde.

De vergadering stelt vast dat voormelde opschortende voorwaarde verwezenlijkt is, zodat het kapitaal aldus tweehonderd vierenzeventigduizend tweehonderd achtendertig euro vijfenvijftig cent (¬ 274.238,55) bedraagt, vertegenwoordigd door vierduizend negenhonderd vijfentachtig (4.985) aandelen.

ZESDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN RESERVES

De vergadering besluit het kapitaal een tweede maal te verhogen met vijfentwintigduizend zevenhonderd eenenzestig euro vijfenveertig cent (¬ 25.761,45) om het kapitaal te brengen op driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00) door inlijving van beschikbare reserves ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

ZEVENDE BESLUIT: AANPASSEN VAN DE STATUTEN AAN DE GENOMEN BESLUITEN HIERVOOR.

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan het hierboven genomen besluiten door vervanging van de huidige tekst van artikel vijf van de statuten door volgende tekst :

"Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00), vertegenwoordigd door vierduizend negenhonderd vijfentachtig (4.985) aandelen met stemrecht zonder vermelding van nominale waarde, elk één/vierduizend negenhonderd vijfentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigend."

ACTHSTE BESLUIT: COORDINATIE - VOLMACHTEN

I. De vergadering geeft volmacht aan de instrumenterende notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de splitsing met betrekking tot de verkrijgende vennootschap te verrichten;

- over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten van de vennootschap.

De vergadering machtigt de raad van bestuur am de genomen beslissingen uit te voeren.

' =loor- behouden Il. De vergadering besluit de hierna genoemde personen aan te stellen als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten

" aan het ~ " en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende

I Bet£isbh ( Staatsblad medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8000 Brugge, Blankenbergesteenweg 161 :

H\JH -Mevrouw Eveline Christiaens.

-de Heer Alois Monsieurs.

-Mevrouw Ann Hemeryck.

Worden tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte - coördinatie statuten (getekend geassocieerd .

notaris Xavier De Maesschalck)

Op de laatste blz. var; Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instru.nenterende notaris: hetzij van de ,oerso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/05/2011 : BL577108
04/04/2011
ÿþ Nod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voorbehouden IIIM.11111111111111111 ettiSsEI 2 3

aan het MAR zen'

Belgisch Staatsblad Griffie





Ondernerningsnr : 0451997036

Benaming

(voluit) : BRUVEST

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KOLONEL BOURGSTRAAT 118, 1140 EVERE

Onderwerp akte : VOORSTEL TOT PARTIËLE SPLITSING IN TOEPASSING VAN DE ARTIKELEN 677 EN 742 EN VOLGENDE VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN DOOR OVERDRACHT DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "KEURINGSBUREAU MOTORVOERTUIGEN" NAAR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP 'BRUVEST"

Nathalie VAN DAMME

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik Bvermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2011- Annexes du Moniteur belge

21/06/2010 : BL577108
27/05/2010 : BL577108
14/05/2009 : BL577108
21/05/2008 : BL577108
16/05/2007 : BL577108
08/06/2015 : BL577108
27/05/2005 : BL577108
24/05/2005 : BL577108
17/05/2004 : BL577108
23/05/2003 : BL577108
29/12/2001 : BL577108
17/05/2001 : BL577108
05/04/2001 : BL577108
18/05/2000 : BL577108
20/05/1999 : BL577108
20/05/1999 : BL577108
20/05/1999 : BL577108
01/01/1997 : BL577108
01/01/1995 : BL577108
03/02/1994 : BL577108
03/02/1994 : BL577108

Coordonnées
BRUVEST

Adresse
RUE COLONEL BOURG 118 1140 EVERE

Code postal : 1140
Localité : EVERE
Commune : EVERE
Région : Région de Bruxelles-Capitale