BUDGETHOUDERSVERENIGING - VFG (VERKORT) BHV - VFG

Divers


Dénomination : BUDGETHOUDERSVERENIGING - VFG (VERKORT) BHV - VFG
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 563.903.461

Publication

22/10/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

11111111!IR111119111111111011111111

---

neergelegatentvuLigen op

13 OKT. 2,01q

ter griffie van dartiledelandeoligo

rechebaik van knirehandel Brussd

o543- 303- e-el

Ondernerningsnr: Benaming

(voluit) Budgethoudersvereniging VFG vzw

(verkort) BHV - VFG vzw

Rechtsvorm Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel: Sint-Jansstraat 32-38, 1000 Brussel

Onderwerp akte: Oprichting

Tussen de hierna volgende natuurlijke personen (de oprichters) wordt overeenkomstig de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, een vereniging zonder winstoogmerk (vzw) opgericht, die volgens onderstaande statuten beheerd wordt.

-ENGELEN Marieken, geboren op 25 juli 1982 te Jette en wonende te 1500 Halle, Jubelplein 28;

-POLLENTIER Leen, geboren op 13 oktober 1977 te Roeselare en wonende te 7862 Ogy, Rue Ponchaut D'ogy 5;

-DESAEGHER Jenny, geboren te Halle op 17 november 1975 en wonende te 8620 Nieuwpoort, Victorlaan 1 bus 0305 (budgethouder);

-ODEURS Roger, geboren te Sint-Truiden op 18 april 1955 en wonende te 3890 Gingelom, Groenhof 6 (budgethouder);

-SIMONS Katrien, geboren te Leuven op 17 maart 1980 en wonende te 3000 Leuven, Kapucijnenvoer 12 bus 2 (budgethouder);

-VERLINDEN Katerien, geboren te Leuven op 10 februari 1971 en wonende te 9040 Sint-Amandsberg, Azaleastraat 3 (budgethouder).

TITEL I.- NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Art. 1.

De vereniging draagt de naam Budgethoudersvereniging  1/FG vzw, afgekort BHV  VFG vzw.

Art. 2.

De zetel van de vereniging is gevestigd te 1000 Brussel, Sint-Jansstraat 32-38, en ressorteert onder het ; gerechtelijk arrondissement Brussel. De zetel kan slechts verplaatst worden door de Algemene Vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statuutwijziging en beschreven in deze statuten.

Art, 3.

De vereniging heeft tot doel personen met een handicap of hun wettelijke vertegenwoordigers en mantelzorgers te empoweren, te informeren en bij te staan en hun belangen te verdedigen, zowel individueel ais collectief, binnen onze samenleving.

Bijzondere aandacht gaat naar de begeleiding en ondersteuning van personen met een handicap die in het kader van het persoonlijk assistentiebudget en persoonsgebonden budget over een budget beschikken voor zorg en ondersteuning (vanaf 1 januari 2015 persoonsvolgende financiering) en alle activiteiten die daarmee verband kunnen houden.

De uitgangspunten zijn hierbij steeds gelijkwaardigheid, gelijke kansen, solidariteit en zelfbeschikking.

Om de doelstelling te realiseren kan de vereniging ook beroep doen op vrijwilligers.

De vereniging kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht,

De vereniging mag onroerende en roerende goederen kopen, verkopen, ruilen, uitbaten, huren of verhuren. Zij mag tevens elke handgift, toelage, schenking onder levenden of legaat, die haar zouden toegekend worden

_door natuurlijke personen, of om het even welk organisme. ontvangen_onder_voorbehoud.van..de goedkeuring

Op de laatste biz. van IJ-;B venrie[den Recto Naam en hoerianrgheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) ),..12" gd de verenty;n9 sti..:.14,ng of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

VecGo Naam en tiamItememg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

door haar Raad van Bestuur, overeenkomstig artikel 16 van de wet van 27 juni 1921. Deze opsomming is geenszins beperkend en louter als voorbeeld.

Art. 4.

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur. Ze kan op elk ogenblik ontbonden worden.

TITEL LEDEN

Art. 5.

§1. Het aantal leden is onbeperkt, doch mag niet lager zijn dan drie.

De ondergetekende oprichters zijn de eerste werkende leden. De vereniging kan werkende en toegetreden

leden tellen.

§2. Minstens 2/3 van de leden zijn budgethouders. Dit zijn personen met een handicap aan wie door het Vlaams Fonds voor de Sociale Integratie van Personen met een Handicap een persoonlijk assistentiebudget (PAB) en/of een persoonsgebonden budget (PGB) is toegekend.

§3. Wanneer in deze statuten sprake is van "leden" worden uitsluitend de werkende le-den bedoeld.

Art. 6. Werkende leden

De werkende leden stellen de Algemene Vergadering samen, Enkel de werkende leden hebben de volheid van lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de Algemene Vergadering. Werkende leden zijn diegenen die bij de oprichting deze statuten ondertekenen en degenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden.

De wettelijke bepalingen zijn alleen van toepassing op de werKende leden.

Art. 7. Toegetreden leden

De toegetreden leden zijn aangesloten bij de vereniging. Zij hebben geen stemrecht op de Algemene Vergadering, ze kunnen wel deelnemen aan de activiteiten van de vereniging. Hun rechten en plichten worden ingeschreven in het huishoudelijk reglement.

Art 8. Lidmaatschap

§1. Als lid kan tot de vereniging toetreden, ieder natuurlijk persoon of rechtspersoon die door de Algemene Vergadering als dusdanig wordt aanvaard en dit op voorstel van de Raad van Bestuur. Een kandidaat lid zal zijn aanvraag schriftelijk, per brief, fax of e-mail, indienen op de zetel van de vereniging ter attentie van de voorzitter van de Raad van Bestuur.

§2. Elk lid kan ten allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet schriftelijk, per brief, fax of e-mail gericht aan de voorzitter van de Raad van Bestuur ter kennis worden gebracht. Het ontslag zef één maand na dit schrijven ingaan.

§3. De uitsluiting van een lid kan enkel door de Algemene Vergadering worden uitgesproken met de meerderheid van 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Zij bepaalt de datum van uitsluiting die niet kan terugwerken.

§4. Uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen recht op het vermogen van de vereniging en kunnen derhalve ook nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbrengsten vorderen, geen afrekening eisen, geen zegels leggen, noch boedelbeschrijving indienen.

Art. 9. Lidmaatschapsbijdrage

Het maximum bedrag van de lidmaatschapsbijdrage van de leden bedraagt 250 euro. Dit bedrag wordt

jaarlijks vastgesteld door de Raad van Bestuur.

Art. 10.

Elk lid verklaart zich in te zetten voor de vereniging en de doelstellingen mede te onderschrijven. Zij leven de verplichtingen na, door de statuten, het huishoudelijk reglement of door de Algemene Vergadering binnen haar bevoegdheid vastgesteld.

TITEL RAAD VAN BESTUUR

Art. 11.

De vereniging wordt bestuurd door de Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste drie leden. Als evenwel maar drie personen lid zijn van de vereniging, bestaat de Raad van Bestuur uit slechts twee personen. Het aantal bestuurders moet in elk geval altijd lager zijn dan het aantal leden van de Algemene Vergadering. Minstens 2/3 van de bestuurders zijn budgethouders.

Art. 12. Duur van het mandaat van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd voor een termijn van drie jaar en zijn onbeperkt herkiesbaar.. Tussentijds

benoemde bestuurders zijn slechts verkozen voor de rest van de duur van het mandaat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Art. 13. Wijze van benoeming en bezoldiging van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd door de Algemene Vergadering met een gewone meerderheid van

stemmen, ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden.

De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

Art. 14. Ambtsbeëindiging en afzetting van de bestuurders

§1. Het mandaat van de bestuurder eindigt door het verstrijken van het mandaat, door afzetting door de Algemene Vergadering, door vrijwillig ontslag, door overlijden of in geval van wettelijke onbekwaamheid.

§2. De afzetting door de Algemene Vergadering wordt beslist bij een gewone meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige en vertegenwoordigde leden. Dit moet uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de Algemene Vergadering.

§3. Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de Raad van Bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in, tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald of tenzij door dit ontslag het quotum van 2/3 van de bestuurders die budgethouder zijn, niet gehaald wordt.

Art, 15.

De Raad van Bestuur kiest uit zijn leden een vcorzitter. Zij kan tevens uit haar leden een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen. Hun benoeming gebeurt door de Raad van Bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

Art. 16.

§1. De Raad van Bestuur vergadert minstens eenmaal per jaar en zo dikwijls ais de belangen van de vereniging het vergen, op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders.

De oproeping gebeurt per gewone brief, fax of e-mail, en dit ten minste acht kalenderdagen op voorhand. De oproepingsbrief vermeldt de plaats, dag, uur en dagorde.

§2. De Raad van Bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. indien een bestuurder de vergadering niet kan bijwonen, kan hij/zij zich laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder, en dit door het overmaken van de volmacht per gewone brief, per fax of per e-mail, ledere bestuurder kan maximaal drie leden vertegenwoordigen.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter.

De Raad van Bestuur oefent haar mandaat uit als college.

Art. 17.

De vergaderingen van de Raad van Bestuur worden voorgezeten door de voorzitter, Indien deze belet of

afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De Raad van Bestuur mag bij haar werkzaamheden experts met raadgevende stem tijdelijk betrekken.

Art. 18.

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en een bestuurder en die worden ingeschreven in een daartoe bestemd register, Het register wordt bijgehouden op de zetel van de vereniging. Elk werkend lid kan het aldaar gaan inzien.

De uittreksels die worden overgelegd en al de andere akten worden geldig ondertekend door de voorzitter en een bestuurder. Bij ontstentenis van deze bestuurders kunnen twee andere bestuurders deze documenten geldig ondertekenen.

Art. 19. Bevoegdheden

De Raad van Bestuur behartigt de materiële en morele belangen van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor aile aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet of onderhavige statuten aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

Hij zal inzonderheid alle betalingen doen en ontvangen en hiervan kwijtschriften eisen of geven, iedere deposito doen of ontvangen, ieder roerend of onroerend goed, nodig om het doel te verwezenlijken waarvoor de vereniging is opgericht, verwerven, verkopen, ruilen, uitbaten, huren en verhuren, alle private of officiële toelagen, giften, schenking onder levenden of legaten aannemen of ontvangen, aile contracten, overeenkomsten aangaan, iedere indeplaatsstelling toestaan en aannemen. Slechts door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders kan de vereniging geldig verbonden worden._

De Raad van Bestuur vaardigt elle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Het Dagelijks Bestuur

Art. 20.

§1. Het Dagelijks Bestuur kan door de Raad van Bestuur gedelegeerd worden aan een gevolmachtigd beheerder. De machtiging wordt verleend voor onbepaalde duur en kan ten allen tilde worden herroepen door de Raad van Bestuur. Anderzijds mag de gevolmachtigd beheerder ten allen tilde zijn/haar mandaat beëindigen, door het indienen van zijn/haar ontslag bij gewone brief bij de Raad van Bestuur.

§2. Het Dagelijks Bestuur kan alle daden stellen en bevoegdheden uitoefenen nodig voor het leiden van de vereniging en het verwezenlijken van haar doel. Zij is bevoegd voor aile handelingen die dagdagelijks moeten worden verricht orn de normale gang van zaken van de vereniging te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de Raad van Gestuur niet vereisen of wenselijk maken. in het bijzonder betreft het alle daden van gewoon en dagelijks bestuur met inbegrip van het ondertekenen van de lopende briefwisseling, het aangaan van arbeidsovereenkomsten, het doen van betalingen tot een bedrag van 25.000 euro, het aangaan van contracten met een maximale waarde van 25.000 euro. Dit betreft een niet limitatieve opsomming.

§3. Het Dagelijks Bestuur kan in zijn opdracht worden bijgestaan door een aangestelde van de vzw. Zij kan een deel van zijn bevoegdheid delegeren aan een aangestelde van de vzw (mandaathouder) naargelang de behoeften inzake praktische organisatie.

De bevoegdheden m.b.t. aanwerving en ontslaan van personeel en nanciële transacties kunnen overgedragen worden aan een aangestelde die daartoe een uitdrukkelijk mandaat heeft gekregen.

De aangestelde zal maandelijks een lijst van aangeworven en uit dienst getreden personeel overmaken aan het dagelijks bestuur.

TITEL IV.- ALGEMENE VERGADERING

Art. 21.

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle werkende leden en wordt voorgezeten door de voorzitter

van de Raad van Bestuur cf, indien deze afwezig is, wijst de vergadering, onder de aanwezige bestuurders, een

voorzitter van de zitting afin

De leden van de Raad van Bestuur maken deel uit van de Algemene Vergadering.

Art. 22. Bevoegdheden

De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor

-het wijzigen van de statuten;

-het benoemen en afzetten van bestuurders;

-de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend,

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

-het goedkeuren van de begroting en van de rekeningen;

-het ontninclen van de vereniging;

" de uitsluiting van ledc-n;

-de emzetting van de vereniging in eer. vennootschap met een sociaal oogmerk,

-aile gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Art. 23.

§1. De Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur of door de voorzitter, telkens ais het doel of het belang van de vereniging zulks vereist.

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en voor de begroting van het komend jaar, en dit binnen de zes maanden na de afsluitingedetum van het boekjaar.

§2. De Raad van Bestuur is bovendien verplicht de Algemene Vergadering samen te roepen wanneer 1/5 van de werkende leden eartoe een verzoek richt aan de Raad van Bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen gendapunten zijn vermeld. In dit geval is de Raad van Bestuur verplicht de Algemene Vergadering samen te roepen binnen 30 kalenderdagen met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.

Arr. 24.

§1. De oproepingen tot de Algemene Vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend worden door de voorzitter of twee bestuurders. Aile werkende leden moeten opgeroepen worden per gewone bief, fax of e-mail ten minste echt werkdagen voor de vergadering.

§2. De oproepingsbrief, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda die wordt vastgelegd door de Raad van Bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20 van de werkende leden moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet uiteraard door 1/20 van de leden oralertekend zijn ei renminste twee werkdagen voor de vergadering aan de voorzitter aan de Raad van Bestuur overhandigd zijn. Onnenvarpe.n die niet op de agenda staan, kunnen in geen geval behandeld worden,

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Art. 25.

De leden kunnen zich op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een ander lid. Daarvoor

is een schriftelijke volmacht nodig. Één persoon kan tot 3 personen vertegenwoordigen.

Art. 26.

In gewone gevallen worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of diegenen die op dat ogenblik de vergadering voorzit.

Art. 27. Statutenwijziging

Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging gedetailleerd op de agenda is vermeld en indien 2/3 van de werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wordt dit getal niet bereikt dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, zoals door deze statuten is bepaald, en waarop deze vergadering een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen. Deze tweede vergadering mag niet binnen de 15 kalenderdagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. Voor elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van 2/3 van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de tweede Algemene Vergadering. Tot wijziging van het doel van de vereniging kan slechts met een meerderheid van 4/5 van de stemmen worden besloten.

Art. 28. Vrijwillige ontbinding

Bil vrijwillige ontbinding van de vereniging worden dezelfde regels als deze beschreven voor het wijzigen

van het doel van de vereniging vereist.

Art. 29. Uitsluiten van een lid

Een meerderheid van 2/3 van de stemmen is vereist voor het uitsluiten van een lid. Bij uitsluiting van een lid moet dit punt eveneens op de agenda voorkomen en moet het lid worden uitgenodigd om in zijn verdediging te kunnen voorzien.

Art. 30. Notulen

Van elke Algemene Vergadering worden notulen gemaakt, die geldig ondertekend worden door de voorzitter en een bestuuroer, die verstuurd worden aan de laden per gewone brief, fax of e-mail en opgenomen worden in een bijzonder- register. Oit register kan op de zetel van de vereniging door de leden en belanghebbende derden worden ingezien. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter en een bestuurder of bij ontstentenis hiervan door twee leden van de Algemene Vergadering.

TITEL V. - REKENINGEN EN BEGROTINGEN

Ai-t. 31

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichtingsdatum tot 31 december van het daaropvolgende jaar.

De Raad van Bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het komend boekjaar voor. Beide worder elk jaar, en ten laatste zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, onderworpen aan de goedkeuring van de Algemene Vergadering.

TITEL VI. - ONTBINDING EN VEREFFENING

Art. 32.

§1. Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slecht de Algemene Vergadering tot vrijwillige ontbinding besluiten indien 2/3 van de leden op de Algemene Vergadering aanwezig of vertegenwoordigd is en er bovendien een 4/5 meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden, Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de Algemene Vergadering vermeld worden.

Zijn geen 2/3 van de leden op de Algemene Vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede Algemene Vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een 4/5 meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te onibinden. Deze tweede Algemene Vergadering mag echter niet binnen de vijftien kalenderdagen volgend op de eerste vergadenng worden gehouden.

§2. In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering een of meer vereffenaars en bepaalt tevens hun bevoegdheid, alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

§3. De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan de Vlaamse Federatie Gehandicapten vzw of de vereniging die deze vereniging opvolgt.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

TITEL VII. - SLOT

Art. 33.

Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, toepasselijk, de algemene wettelijke bepalingen, het eventuele huishoudelijk reglement en , de gebruiken terzake.

Aldus opgemaakt in twee exemplaren te Brussel op 2 oktober 2014 en aangenomen met eenparigheid van stemmen op de stichtingsvergadering, waarvan ieder lid een kopie ontvangt. Eén exemplaar is bestemd voor het Bestuur van het Belgisch Staatsblad en het laatste exemplaar is bestemd voor het register der beraadslagingen van de algemene vergadering.

De Algemene Vergadering beslist op 2 oktober 2014 volgende personen te benoemen als bestuurder:

-DESAEGHER Jenny, geboren te Halle op 17 november 1975 en wonende te 8620 Nieuwpoort, Victorlaan 1 bus 0305;

-ODEURS Roger, geboren te Sint-Truiden op 18 april 1955 en wonende te 3890 Gingelom, Groenhof 6; -ENGELEN Marieken, geboren op 25 juli 1982 te Jette en wonende te 1500 Halle, Jubelplein 28.

De bestuurders hebben onder elkaar, volgens de statuten, aangesteld

voorzitter en gevolmachtigd beheerder Marieken ENGELEN

Gedaan te Brussel op 2 oktober 2014,

Bestuurder,

Marieken Engelen

Bestuurder,

Jenny Desaegher

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

1 " -

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso. Naam en handtekening

Coordonnées
BUDGETHOUDERSVERENIGING - VFG (VERKORT) BHV …

Adresse
Zetel: Sint-Jansstraat 32-38, 1000 Brussel

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale