BURO DETAND KAREL A.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BURO DETAND KAREL A.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 428.897.079

Publication

05/05/2014 : BL480483
15/07/2014
ÿþModWord11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffia.Wan citeeritelegwontvangen op

r.

Vc behc aar

Beil

Staa

ij 4 .1111.1 2014

ter griffie van de Nederlandstalige r9.9,f4.47e. enh b.teeandel Brussel

1101111,1111110 lul lUl

Ondernemingsnr : 0428.897.079

Benaming

(voluit) : BURO KAREL A. DETAND

(verkort):

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Brigade Pironlaan 62, bus 3 1080 Sint-Jans-Molenbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALSVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BURO KAREL A. DETAND", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Brigade Pironlaan 62 bus 3, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0428.897.079, opgesteld door geassocieerd notaris Ingmar De Kegel, te Halle, op 26 juni 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat onder meer de volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT BESLISSING TOT DIVIDENDUITKERING

De vergadering beslist tot uitkering van een tussentijds dividend ten bedrage van tweeënzeventigduizend euro (EUR 72.000,00) met inhouding van 10% roerende voorheffing, conform artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, hetzij voor een netto-bedrag van vierenzestigduizend achthonderd euro (EUR 64.800,00).

Deze uitkering zal gescheiden op basis van belaste reserves welke waren goedgekeurd door de algemene vergadering uiterlijk op 31 maart 2013.

De vennoten verklaren uitdrukkelijk toepassing te willen maken van artikel 537 wetboek inkomstenbelasting en verbinden zich derhalve het hitgekeerde dividend na aftrek van de roerende voorheffing in het kapitaal in te brengen.

TWEEDE BESLUIT: LEZING EN GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

A) BIJZONDER VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER

De voorzitter leest het bijzonder verslag voor van de zaakvoerder waarin zowel de kapitaalverhoging als het

belang van de inbreng voor de Vennootschap wordt uiteengezet.

B) VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR

De voorzitter overhandigt aan de ondergetekende notaris het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA DPO BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 9041 Oostakker,' Gentstraat 337, vertegenwoordigd door de heer Ulrich De Poortere, Bedrijfsrevisor zaakvoerder.

Dit verslag heeft betrekking op de beschrijving van de inbreng in natura, op de toegepaste methoden van waardering en op de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt,

De besluiten van het verslag luiden als volgt:

"X.BESLUIT

Op basis van het specifiek nazicht van de beschrijving, beoordeling en waarde-bepaling van de voorgenomen inbreng in nature door de heer Karel Detand te Hoogveld 12, 1702 Dilbeek van een nettodividend in overeenstemming met art. 537 Wetboek Inkomstenbelastingen, en op grand van het inzicht dat wij, verworven hebben in de voorgenomen inbreng in nature en in de voorgestelde waarde-rring ervan, zijn wij van' oordeel dat

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat de z_aakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b)de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde, verhoogd met de uitgiftepremie, van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De totale vergoeding van de inbreng in nature nI. vierenzestigduizend achthonderd euro (64.800,00 EUR) bestaat uit de toekenning van duizend zeshonderd zestig (1.660) aandelen van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid, mits eventuele vergoeding aan de huwgemeenschap voor zover daar aanleiding toe zou bestaan.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Onderhavig verslag is opgesteld in de veronderstelling van effectieve voorafgaande beslissing tot uitkering van reserves in overeenstemming met art. 537 van het Wetboek inkomstenbelastingen ten belope van de in het verslag vermelde bedragen én de integrale inbreng van de netto-dividendvorderingen, en is dus ook enkel geldig in dat geval.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natu-ira bij de kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Buro Karel A, Detand" en mag niet voor andere doeleinden worden ge-rbruikt.

Opgemaakt te goeder trouw

te Oostakker (Gent) op 10 juni 2014

(getekend)

Voor de BVBA DPO Bedrijfsrevisoren

Ulrich De Poortere

Bedrijfsrevisor zaakvoerder"

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen enkele opmerking wordt gemaakt door de vennoot; zij besluit zich aan te sluiten bij de besluiten erin vervat.

Het origineel van de beide verslagen, getekend "ne varietur" door de Notaris en de comparanten, zal overeenkomstig artikel 313 juncto artikel 75 van het Wetboek van vennootschappen worden neergelegd op de Griffie van rie Rechtbank van Koophandel te Brussel, met een uitgifte van deze akte.

DERDE BESLUIT: VERHOGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

a) Kapitaalverhoging confer artikel 537 WIB

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierenzestigduizend achthonderd euro (¬ 64.800,00) door een inbreng in nature, om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) naar drieëntachtigduizend driehonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 83.392,01), door inbreng in natura gecreëerd door voormelde uitkering van een tussentijds brutodividend, onder aftrek van tien procent roerende voorheffing en dit in twee fases:

- Eerste fase:.

I. Beslissing.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met eenenveertigduizend honderd eenenvijftig euro veertig cent (EUR 41.151,40) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) op negenenvijftigduizend zevenhonderd drieënveertig euro eenenveertig cent (EUR 59.743,41), door inbreng in nature van saldi van dividendenuitkeringen naar aanleiding van voormeld tussentijds brutodividend.

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van duizend zeshonderd zestig (1.660) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de uitgifteprijs van negenendertig euro vier cent (EUR 39,04) per aandeel, waarvan:

- vierentwintig euro negenenzeventig cent (EUR 24,79) zal geboekt worden ais kapitaal;

- veertien euro vijfentwintig cent (EUR 14,25) als uitgiftepremie.

Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%).

Toewijzing van al deze duizend zeshonderd zestig (1.660) nieuwe - volledig volstortte  aandelen aan de heer Karel Detand, voornoemd, als vergoeding voor de inbreng van vierenzestigduizend achthonderd euro 64.800,00);

Il. Inbreng.

Is alhier tussengekomen de heer Karel Detand, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met zijn nettoaandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten vierenzestigduizend achthonderd euro (¬ 64.800,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, hetzij eenenveertigduizend honderd eenenvijftig euro veertig cent (EUR 41.151,40) in kapitaal en drieëntwintigduizend zeshonderd achtenveertig euro zestig cent (EUR 23.648,60) uitgiftepremie, door inbreng in nature zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag;

De inbrenger verduidelijkt nogmaals dat voormeld ingeboekt credit-saldo van de door hem aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend zoals voormeld.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

IV. Keuze van woonplaats.

Voor de uitvoering dezer doen de inbrengers en de verkrijgende vennootschap keuze van woonplaats in

respectievelijk hun woonplaats en hun maatschappelijke zetel.

V. Vergoeding voor de inbreng.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Als vergoeding voor deze inbreng in nature worden duizend zeshonderd zestig (1.660) nieuwe aandelen

gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden ais de bestaande aandelen en die in de

winsten zullen delen vanaf heden.

Al deze duizend zeshonderd zestig (1.660) nieuwe - volledig volstortte - aandelen, worden toegewezen aan

de heer Karel Detand, voornoemd, als vergoeding voor de gedane inbrengen;

VI, Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk

werd verhoogd tot negenenvijftigduizend zevenhonderd drieënveertig euro eenenveertig cent (EUR 59.743,41).

VII. Uitgiftepremie.

De vergadering beslist de uitgiftepremie ten belope van drieëntwintigduizend zeshonderd achtenveertig euro

zestig cent (EUR 23,648,60) op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" te plaatsen.

- Tweede fase:

1. Beslissing.

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met drieëntwintigduizend zeshonderd achtenveertig euro

zestig cent (EUR 23.648,60) om het te brengen van negenenvijftigduizend zevenhonderd drieënveertig euro

eenenveertig cent (EUR 59.743,41) op drieëntachtigduizend driehonderd tweeënnegentig euro één cent (¬

83.392,01), door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde totale uitgiftepremie.

De kapitaalverhoging gaat niet gepaard met de creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk

werd verhoogd tot drieëntachtigduizend driehonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 83.392,01).

VIERDE BESLUIT: STATUTENWIJZIGING

De vergadering besluit de statuten te wijzigen door schrapping van de huidige tekst en aanneming van een

volledig nieuwe tekst om ze onder meer in overeenstemming te brengen met voorgaande besluiten en de

huidige wetgeving, als volgt:

"HOOFDSTUK I.- RECHTSVORM NAAM ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is een commerciële vennootschap onder de rechts-.vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming "BURO KAREL A DETAND", Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid, in het kort "BURO KAREL A. DETAND" B.V.B.A..

Artikel 2.- ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Brigade Pironlaan 62 bus 3.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

Artikel 3.- DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Alle handelingen die betrekking hebben met het opmeten, schatten, toezicht houden, beheren, verhuren,

besturen en administratie van onroerende goederen, zijnde woningen, gronden, bossen, appartementen,

industriële gebouwen en opbrengstgebouwen.

Het ontwerpen, opmeten, schatten, vellen, in pend nemen, beheren, laten restaureren en administratie van

roerende goederen, zijnde meubelen, schilderijen, glas-brons-koper- en zilverwerk, porselein en tapijten,

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland aile commerciële, industriële, financiële,

roerende, onroerende handelingen verrichten die in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van

aard zouden zijn de verwezenlijking ervan rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

Artikel 5.- KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drieëntachtigduizend driehonderd tweeënnegentig euro één cent (E

83.392,01).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderd tien aancle-.Ien op naam, zonder nominale

waarde, die ieder één/tweeduizend vierhonderd tienste van het kapitaal vertegen-iwoordi-igen.

Artikel 11.-JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden de eerste zaterdag van de maand juni om 15 uur in de

maatschappelijke zetel of in elke andere plaats aangeduid in de bijeenroeping.

Indien die dag een feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van

deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van

besluit, getekend en goedgekeurd door aile vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag

voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroe-'pen worden

telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de

commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel

van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 12.- OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven,

de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, tenzij de

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen, vijftien dagen vôár de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd, De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, die zij niet bijwoonden, aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief,

Artikel 13.- TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zef het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Artikel 14.- VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering van vennoten laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die tevens vennoot is. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering_

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet ais werkdagen beschouwd.

Artikel 15. AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 25.- BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen,

Artikel 26.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 27,- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 29.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande tilt de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 96 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een

..

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

jaarverslag zolang de Vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, '1 van

het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 30.- WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algeme-Ine vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

Voor eensluidend analytisch uittreksel.

Tezelfdertijd neergelegd: uitgifte van de akte  gecoördineerde statuten  bijzonder verslag van de zaakvoerder verslag van de bedrijfsrevisor

Ingmar De Kegel,

Geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

07/05/2013 : BL480483
06/04/2012 : BL480483
14/04/2011 : BL480483
22/03/2010 : BL480483
26/03/2009 : BL480483
01/04/2008 : BL480483
16/03/2007 : BL480483
13/03/2006 : BL480483
21/03/2005 : BL480483
01/04/2004 : BL480483
10/03/2003 : BL480483
15/03/2002 : BL480483
16/03/2001 : BL480483
21/03/2000 : BL480483
02/04/1999 : BL480483
01/01/1997 : BL480483
19/01/1996 : BL480483

Coordonnées
BURO DETAND KAREL A.

Adresse
BRIGADE PIRONLAAN 62 3 1080 BRUSSEL

Code postal : 1080
Localité : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Commune : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Région : Région de Bruxelles-Capitale