BUSINESS INVENTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUSINESS INVENTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 453.574.473

Publication

03/04/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
03/04/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
21/03/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
21/03/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
05/02/2013
ÿþ .t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude

aan hel Belgisc' Staatsbh

BRUSSEL

2 3 wje2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

_ 1111111,11.1111.1111111111111

Benaming : BUSINESS INVENTIQNS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vanderkinderestraat 115a a 1180 UKKEL

l Ondernemingsnr : 0453574473

Voorwerp akte : Overdracht van de maatschappelijke zetel.

PROCES-VERBAAL VAN DE UITZONDERLIJKE ALGEMENE VERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS DIE GEHOUDEN WORDT OP 18/01/2013 DIE PLAATS VINDT OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

DAGORDE

Overdracht van de maatschappelijke zetel naar Theo Verbeecklaan 1 te 1070 ANDERLECHT. De algemene vergadering aanvaardt unaniem en bevestigt:

Overdracht van de maatschappelijke zetel naar Theo Verbeecklaan 1 te 1070 ANDERLECHT, met als uitvoeringsdatum 18 januari 2013.

Aangezien de dagorde uitgeput is, wordt de algemene vergadering beëindigd om 18 uur.

Beheerster - Isabelle DESMUL

De vergadering wordt geopend om 17 uur onder het voorzitterschap van Mevrouw Isabelle DESMUL.

Vermits de meerderheid van het kapitaal vertegenwoordigd is, kan de algemene

vergadering vrij delibereren over de dagorde.

Op de laatste brL. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aan7icn van dcrden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2012
ÿþ Moti Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.tfe

~ [ SEl" 12012

1I11I II IIII I I II1II1

*12162789*

Vt

behr

aat

Bell Staa

AI

Ondernemingsnr : 0453.574.473

Benaming

(voluit) : BUSINESS INVENTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bergensesteenweg nummer 711 te 1600 Sint-Pieters-Leeuw (volledig adres)

Onderwerp 011: VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - SCHRAPPING TITEL ZAAKVOERDER OPVOLGER - WIJZIGING VAN DE STATUTEN - ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER - BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUSINESS INVENTIONS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Bergensesteenweg 711, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0453.574.473, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op achttien september tweeduizend en twaalf, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

-beslissing

Statutenwijziging: schrapping van de titel "zaakvoerder-opvolger" en wat daarna volgt.

De vergadering beslist de tekst van "zaakvoerder-opvolger" in artikel 10 van de statuten te schrappen.

De geschrapte tekst luidt als volgt:

"ZAAKVOEERDER OPVOLGER

Bij ontslag of overlijden van de enige zaakvoerder, zal deze van rechtswege in dezelfde hoedanigheid

worden opgevolgd door de heer Marc DELTOMME, benoemd tot opvolgende statutaire zaakvoerer.

Treedt de opvolger werkelijk in functie, dan wordt zulks openbaar gemaakt door neerlegging van een

verklaring van de bevoegde organen ïn het vennootschapsdossier, en publicatie in het Belgisch Staatsblad."

-beslissing

Verplaatsing van de maatschappelijke zetel

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 1180 Ukkel, 115A

Vanderkinderestraat

-beslissing

Wijziging van de statuten

De vergadering beslist de statuten te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met de genomen

beslissing, met de huidige toestand van de vennootschap en met het Wetboek van vennootschappen, zoals

volgt:

Uittreksel der statuten

Vorm - benaming

De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Ze draagt de benaming "BUSINESS INVENTIONS".

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1180 Ukkel, 115A Vanderkinderestraat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, het verrichten van alle diensten en handelingen, welke direct of indirect betrekking hebben op:

1)De handel, onder aile vormen, de vertegenwoordiging, de distributie, de aankoop, de groothandel, de makelaardij, de in- en uitvoer van mozaïeken, vloeren, in mozaïek, muurdecoraties en alle kunst-, oudheidkundige en decoratieve voorwerpen, of aanverwante.

En alle daar bijhorende eraan verbonden dienstprestaties.

2)Het verstrekken van advies betreffende het bestuur en de organisatie van ondernemingen en van vermogens (in de mate dat deze activiteiten niet zijn onderworpen aan wettelijke bepalingen of reglementen die de toegang en de uitoefening van deze activiteiten reglementeren) en mee bepaald slaand op;

 het dagelijks bestuur van handels- of productieondernemingen;

 de analyse van de markten en van de producten;

 de wijze van beheer en organisatie van mensen en industriële werkmiddelen;

 het beheer over onroerende, roerende of financiële goederen.

3)De samenstelling, het beheer en de uitbating (in de breedste betekenis van het woord) van haar roerend en onroerend vermogen.

4)In het kader van dit beheer kan de vennootschap verwerven, vervreemden, huren en verhuren of voorlopig, tijdelijk of permanent behouden en alle financiële, burgerlijke en commerciële handelingen verrichten betreffende alle goederen, rechten of lichamelijke, niet-lichamelijke of intellectuele waarden, zowel binnen- als buitenlands.

Zij kan alle, al dan niet hypothecaire, leningen afsluiten en toestaan, in pand of in borg geven of nemen, tenzij de handelingen door de wet of reglementen zijn voorbehouden aan de banken en/of kredietinstellingen.

De vennootschap kan aile om het even welke handelingen vervullen, zowel commerciële, industrieel, financieel, roerend of onroerend, welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel.

Zij kan participeren, bij middel van inbreng, onderschrijving, deelneming, fusie of welde andere vorm van investering in titels of roerende rechten, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met eenzelfde, analoog, gelijklopend of verbonden doel of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen of haar grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap kan het bestuur, de supervisie en de controle voeren over alle verbonden vennootschappen en deze waarmee een participatieband bestaat of andere en aan deze leningen of garanties toestaan, onder welke vorm en voor welke duur ook. De vennootschap kan op algemene wijze haar doel realiseren, rechtstreeks of onrechtstreeks en meer bepaald kan zij alle overeenkomsten ondertekenen van associatie, rationalisatie, samenwerking.

Alle ondernemings- en arbeidscontracten afstuiten, haar financiële medewerking verlenen, onder welke vorm ook, en aile werken en studies uitvoeren voor elke onderneming, associatie of vennootschap waarin zij geïnteresseerd is of waaraan zij haar financiële medewerking heeft verleend.

De vennootschap mag alle handels-, financiële- en nijverheidshandelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op dertigduizend negenhonderd zesentachtig euro negenenzestig cent (30.986,69 é), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend éénl duizend tweehonderd vijftigste (1/1.250ste) van het maatschappelijk kapitaal,

Winstverdeling

Op de netto winst, na aftrekking van de lasten en delgingen, zal er ten minste vijf percent worden afgenomen met het oog op het aanleggen van een wettelijk reservefonds, deze afname is echter niet meer verplicht wanneer dit fonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo zal in gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er een volkomen andere bestemming aan te geven.

ln geval van ontbinding, na verwezenlijking van het actief, aanzuivering van het passief of het in consignatie geven van het bedrag nodig om dat te doen, zal het saldo verdeeld worden onder de deelgenoten a rato van de aandelen in ieders bezit,

Indien de aandelen niet in gelijke mate vrijgemaakt worden, zal/zullen de vereffenaar(s) voorafgaandelijk het evenwicht herstellen, hetzij door oproeping van fondsen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op de eerste januari en eindigt op eenendertig december van ieder

jaar.

Gewone algemene vergadering

k~

Vpor-beiioexn ' aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De jaarlijkse algemene vergadering komt bijeen op initiatief van het bestuur of van de commissarissen op de' maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingsbrief, op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur.

Mocht die dag een feestdag zijn, dan zal de vergadering plaats hebben op de volgende werkdag op het zelfde uur.

Uitgenomen in de gevallen waarin de wet er anders over beschikt, geeft elk aandeel recht op één stem; de vergadering beslist geldig ongeacht het gedeelte van het vertegenwoordigd kapitaal en de beslissingen worden getroffen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Aanduiding der gemachtigde personen en hun bevoegdheden

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, vennoot of niet, aangesteld door de algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en, indien er verschillende zijn, hun bevoegdheid.

Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de zaakvoerders verleende bevoegdheden aan deze laatste toevertrouwd.

Wanneer er verschillende zaakvoerders zijn, vormen zij samen het college van zaakvoerders. In dit geval, heeft ieder zaakvoerder de voile bevoegdheid om alleen te handelen in naam van de vennootschap en vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte; hij mag in naam van de vennootschap alle daden van beheer of beschikking stellen; al hetgeen door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden wordt aan de algemene vergadering valt onder zijn bevoegdheid

Elke zaakvoerder wordt er toe gemachtigd' onder zijn verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aan te stellen voor welbepaalde opdrachten,

-beslissing

Ontslag van de niet-statutaire zaakvoerder

De vergadering beslist tot het ontslag van de huidige zaakvoerder, de Heer DELTOMME Marc, wonende

Tobie Swalusstraat, 60, te 1600 Sint-Pieters-Leeuw.

-beslissing

Benoeming van een nieuwe zaakvoerder

De vergadering beslist eveneens ais nieuwe zaakvoerder voor een onbeperkte termijn te benoemen,

Mevrouw DESMUL Isabelle, wonende te 1600 sint-Pieters-Leeuw, Jan-Baptist Bosmansstraat, 10.

Haar mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

De uitgiften en uittreksels worden afgeleverd vôôr registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 31.08.2011 11521-0109-012
08/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 05.10.2010 10571-0232-012
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 30.07.2009 09523-0362-012
04/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.04.2008, NGL 30.10.2008 08801-0216-013
04/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 16.03.2005, NGL 28.09.2007 07754-0063-013
04/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.04.2007, NGL 28.09.2007 07754-0064-014
04/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 20.04.2007, NGL 28.09.2007 07754-0066-013
24/08/2007 : BL591197
14/11/2005 : BL591197
12/08/2003 : BL591197
17/12/2002 : BL591197
16/12/2002 : BL591197
07/11/2001 : BL591197
07/11/2001 : BL591197
12/08/1999 : BL591197
19/06/1999 : BL591197

Coordonnées
BUSINESS INVENTIONS

Adresse
THEO VERBEECKLAAN 1 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale