BUTTERFLY

Association sans but lucratif


Dénomination : BUTTERFLY
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 473.659.314

Publication

26/02/2013
ÿþ MOD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1111,1,11111611

td 4 FEV le

Griffie

ll

Voc behoL. aan I Belgi

Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

tlll

Ondernemingsnr : Benaming 0473.659.314

(voluit) BUTTERFLY

(verkort) : vZw

Rechtsvorm : Jean Moreaustraat 321070 ANDERLECHT

Zetel : MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - BENOEMINGEN - ALGEMENE VERGADERING - STATUTEN

Onderwees akte : vergadering van 01/02/2013 werden de hierna vermelde artikelen van de statuten als volgt

Op de algemene gewijzigd:

Art, 1 ;

De vereniging draagt de naam 'BUTTERFLY', vereniging zonder winstoogmerk.

Al de akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, uitgaven en andere stukken, uitgaande van de vereniging, moeten haar benaming vermelden met, onmiddellijk daarvoor of daarna, deze leesbaar en voluit geschreven 'Vereniging zonder winstoogmerk' of de afkorting 'VZW en het adres van de zetel.

Art. 2:

De vereniging heeft haar maatschappelijke zetel te 1070 ANDERLECHT, Demosthenesstraat 228 en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Brussel

Art. 11;

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van ten minste drie leden, die al dan niet lid zijn van de vereniging. Het aantal leden van de raad van bestuur dient in ieder geval lager te zijn dan het aantal personen, werkend lid van de vereniging,

Art. 13:

De leden van de raad van bestuur worden benoemd door de algemene vergadering en zijn te allen tijde door deze afzetbaar, De leden van de raad van bestuur oefen en hun mandaat kosteloos uit.

De benoeming van de leden van de raad van bestuur en van de personen gemachtigd om de VZW te vertegenwoordigen en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel en door bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de VZW vertegenwoordigen , de VZW ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden alsook de omvang van hun bevoegdheden.

Art. 17:

Van elke vergadering worden er notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en die ingeschreven worden in een daartoe bestemd register, de uittreksels die moeten worden voorgelegd en al de andere akten worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris, Bij ontstentenis van deze bestuurders kunnen twee andere bestuurders deze documenten ondertekenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i.

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De notulen zullen ter inzage zijn van de werkende leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het KB van 26 juni 2003 vastgelegde modaliteiten.

Art. 18:

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen,

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken, op zijn verantwoordelijkheid, overdragen aan één van de bestuurders of zelfs, mits machtiging van de algemene vergadering, aan een ander persoon die geen lid is van de vereniging.

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

De raad van bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt, uit zijn leden een afgevaardigde-bestuurder of directeur benoemen, die met het dagelijks bestuur belast wordt. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover het Bestuur der postcheques, de openbare en private bankinstellingen.

De benoeming van de personen belast met het dagelijks bestuur en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel en door bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de VZW vertegenwoordigen , de VZW ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden alsook de omvang van hun bevoegdheden.

Art. 26:

De oproepingen tot de algemene vergadering moeten, om geldig te zijn, ondertekend worden door de voorzitter, twee bestuurders of één vijfde van de werkende leden. Alle werkende leden moeten worden opgeroepen bij gewone brief of bij aangetekende brief ten minste acht dagen voor de vergadering.

Art, 29:

De wijziging van de statuten vereist een beraadslaging in een vergadering die voldoet aan een quorum van 2/3 van de werkende leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

ingeval op de eerste vergadering minder dan 2/3 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden hierna bepaald, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden,

De tweede vergadering mag niet binnen de 15 dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. De beslissing wordt geacht aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden.

Wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, vereist ze een eenparigheid van stemmen.

Art. 32:

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en opgenomen worden in een bijzonder register.

Uitreksels daarvan worden geldig ondertekend door de voorzitter en de ondervoorzitter of door twee beheerders en, bij ontstentenis hiervan, door twee leden van de algemene vergadering.

De notulen zullen ter inzage zijn van de werkende leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het KB van 26 juni 2003 vastgelegde modaliteiten.

Art. 33;

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 van de wet van 27 juni 1921 en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten

Moa 2.2

Luik B - Vervolg

De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier gehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomst het bepaalde in artikel 26novies van de wet van 27 juni 1921. Voor zover van toepassing wordt de jaarrekening neergelegd bij de Nationale Bank overeenkomst het bepaalde in artikel 17, §6 van de wet van 27 juni 1921 en de desbetreffende uitvoeringsbesluiten.

De raad van bestuur legt de jaarrekening van het voorafgaande boekjaar alsook een voorstel van begroting ter goedkeuring voor aan de jaarlijkse Gewone Algemene Vergadering.

Bij dezelfde algemene vergadering van 01/02/2013 werden de volgende personen herbenoemd tot bestuurder:

VERMEIREN Raoul, zonder beroep,geboren op 21/12/1923 te Brussel, wonende te Gespstraat 47, 1070 BRUSSEL

VERMEIREN Guy, zonder beroep, geboren op 05/01/1945 te Brussel, wonende te Bullenberg 60 1703 SCHEPDAAL

VERMEIREN Saber, zonder gekend beroep,geboren op 30/06/1981 te Tunis wonende te Demosethenesstraat 228, 1070 BRUSSEL

Voór-

behouden

>

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2013 - Annexes du Moniteur belge Bij dezelfde algemene vergadering van 01/02/2013 wordt mevrouw Marie-France BUELENS, zonder gekend beroep,geboren op 24/12/1965 te Brussel, wonende te Bullenberg 60, 1703 SCHEPDAAL, benoemd tot bestuurder

Deze hebben onder elkaar aangesteld tot:

Voorzitter: Marie-France BUELENS

Schatbewaarder: Guy VERMEIREN

Secretaris: Raoul VERMEIREN

Vice-Voorzitter; Saber VERMEIREN

De bevoegdheden zullen gezamenlijk worden uitgeoefend.

1



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BUTTERFLY

Adresse
JEAN MOREAUSTRAAT 32 1070 BRUSSEL

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale