BYBLOS BRUSSELS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BYBLOS BRUSSELS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.891.290

Publication

19/11/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13306908*

Neergelegd

15-11-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0541891290

Benaming (voluit): Byblos Brussels

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brussel (1000) Ravensteinstraat, 64

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Simon Wets te Schaarbeek op veertien november tweeduizend dertien blijkt dat

- De Heer KIFARKIS Habib, wonende te Brussel (1020) Schijfstraat, 38;

- De Heer ALAGAS Savas, wonende te Mechelen (2800) Grote Nieuwedijkstraat, 101; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de naam "Byblos Brussels", met maatschappelijke zetel te Brussel (1000) Ravensteinstraat, 64.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland in eigen naam en voor eigen rekening :

- alle activiteiten die behoren tot de horeca-sector in het algemeen en in hetbijzonder de uitbating van (mobiele) snackbars, bierhuizen, cafés, drankhuizen, tea-rooms, drankgelegenheden, tavernes, eethuizen, restaurants, vergader- en feestzalen,

- het uitvoeren van recepties, eetgelegenheden en feesten als traiteur, eventueel op andere locaties.

- de aan- en verkoop van voedingswaren en dranken met inbegrip van alcoholische dranken, wijnen, likeuren en rookartikelen.

- het waarnemen van bestuurdersopdrachten in andere vennootschappen

- tussenpersoon in de handel van roerende goederen

- het verwerven van participaties in eender welke vorm, het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde participaties

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm, het zich in dit kader borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten.

- het organiseren van evenementen en het inrichten en verzorgen van feesten in welke vorm dan ook ten behoeve van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden, openbare besturen, verenigingen, groeperingen, organisaties en particulieren, alles in de meest uitgebreide zin.

- het investeren in, aankopen en verkopen, ruilen , huren en verhuren, van roerende en onroerende goederen voor industriële, commerciële, bureel-, recreatie-, bedrijfs- of privédoeleinden, alsmede het participeren in ondernemingen, zowel in de klein- als groothandel.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap werd voor onbepaalde duur aangegaan.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18.600) en verdeeld in honderd maatschappelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die volledig werden ingeschreven. - De Heer KIFARKIS Habib intekent vijftig aandelen die hij vrijmaakt tot beloop van drie duizend honderd euro; - De Heer ALAGAS Savas intekent vijftig aandelen die hij vrijmaakt tot beloop van drie duizend honderd euro. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer statutaire of niet statutaire zaakvoerders, en in dat laatste geval, voor een duur aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering te allen tijde een einde kan worden gesteld.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van een zaakvoerder vaststellen. De zaakvoerders kunnen het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meer zaakvoerders, of nog aan een directeur al dan niet vennoot, en bepaalde bijzondere machten aan elke lasthebber opdragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

Aan de zaakvoerders kan de algemene vergadering buiten en boven de emolumenten door haar bepaald, en de representatie-, reis- en andere kosten, vaste vergoedingen toekennen, in te schrijven op rekening van de algemene kosten. Het mandaat van een zaakvoerder kan ook kosteloos uitgeoefend worden.

Alle rechtsvorderingen, zo eisende als verwerende, zullen in naam van de vennootschap door een zaakvoerder worden ingespannen of vervolgd.

Alle handelingen die de vennootschap verbinden, alle machten en volmachten, alle afzettingen van agenten, bedienden of loontrekkenden van de vennootschap, worden, in geval van meerdere zaakvoerders geldig ondertekend door één zaakvoerder.

Worden benoemd tot zaakvoerders, zonder beperking van duur :

- De Heer KIFARKIS Habib, wonende te Brussel (1020) Schijfstraat, 38;

- De Heer ALAGAS Savas, wonende te Mechelen (2800) Grote Nieuwedijkstraat, 101

Hun mandaat zal kosteloos uitgeoefend worden.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de laatste vrijdag van de maand mei om zestien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste gewone algemene vergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en dertien.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar is begonnen op de dag van de oprichting en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en veertien. De comparant heeft verklaard dat, volgens haar raming, de vennootschap zal voldoen voor haar eerste boekjaar aan de wettelijke bepalingen die haar zullen ontslaan één of meerdere commissarissen te benoemen. Volmacht wordt verleend door de vergadering aan Eunomia te Evere (1140 Brussel) Colonel Bourgstraat, 113, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om alle formaliteiten uit te voeren en alle documenten te ondertekenen bij alle administraties en ondernemings loket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

De notaris Simon WETS

Tegelijk hiermee neergelegd :

- uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

29/04/2015
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Taod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter.griffie van de akte

*15061767+

Ondememingsnr : 0541.891.290

Benaming

(voluit) : BYBLOS BRUSSELS

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ravensteinstraat 64 te 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging zaakvoeder

Met éénparigheid van stemmen werd door de buitengewone algemene vergadering van 1 maart 2015 beslist om Kifarkas Habib wonende te 1000 Brussel, Ravensteinstraat 64 niet langer te benoemen als zaakvoeder, en dit vanaf 1 maart 2015.

De heer Kifarkis Habib heeft dan ook vanaf deze datum 1 maart 2015 geen enkel aandeel meer in de vennootschap.

Er werd aan de heer Kifarkis Habib ontslag verleend voor zijn uitgeoefend manaat.

Blijven aangesteld als zaakvoerder :de heer Alagas Savas, wonende te 2800 Mechelen, Grote Nieuwedijk-straat 101

Kifarkis Habib Alagas Savas

ex-zaakvoerder zaakvoerder

meel gfJiegtdfGi ILVdi r'yeîi ùp

1 7 APR. 2015

ter griffie van de Nefi1eiandstafige .~

J r~~t+t~~rilte;ri krtnrh;~'iideI Bruc,Isel

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 30.08.2016 16547-0039-010
13/02/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BYBLOS BRUSSELS

Adresse
RAVENSTEINSTRAAT 64 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale