BYSS INSURANCE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BYSS INSURANCE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 440.827.980

Publication

13/09/2013
ÿþ Y Mod Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1811§19.1011

-il ,seser

Ît-4S~f~~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0440.827.980

Benaming

(voluit) : BYSS INSURANCE in vereffening

(verkorf)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : LOKSUMSTRAAT 25,1000 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de vereffening - Volmacht

Uittreksel uit de eenparige en schriftelijke besluitvorming van de algemene vergadering van de. aandeelhouders overeenkomstig artikel 194 en 536 van het Wetboek van vennootschappen, dd. 22 juli 2013

Elk van de aandeelhouders verklaart in te stemmen met volgende schriftelijke besluiten van de algemene vergadering van aandeelhouders:

1. De aandeelhouders nemen kennis van de jaarrekening m.b.t. het boekjaar eindigend op 31.12.2012, het lopende boekjaar en de jaarverslagen van de vereffenaar m.b.t. deze boekjaren

2. Na analyse van het verdelingsplan zoals goedgekeurd door de rechtbank van koophandel te Brussel bij beschikking d.d. 18.06.2013, de sluitingsrekeningen van de vereffenaar en de mogelijkheid te hebben gehad om de documenten die deze staven in te kijken, beslist de bijzondere algemene vergadering met eenparigheid van stemmen om de sluitingsrekeningen en het verdelingsplan goed te keuren.

3. De bijzondere algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de vereffening van de, vennootschap te sluiten.

4. Aan de heer G.W. Bouwmeester en de heer M.A.N. Lamie wordt kwijting gegeven van hun bestuur voor de uitoefening van hun mandaat sedert de datum waarvoor de laatste kwijting gold tot de datum van ontbinding van de vennootschap.

5. Aan de vereffenaar wordt kwijting gegeven voor de uitoefening van zijn mandaat tijdens de vereffening en de vereffenaar, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Advocatenkantoor Paul Van der Putten, met vaste vertegenwoordiger Paul Van der Putten wordt ontslaan van zijn taken.

6. De bijzondere algemene vergadering beslist dat de vennootschapsboeken en de boekhouding van de vennootschap zullen worden bewaard voor de wettelijke vereiste periode door De Goudse Schadeverzekeringen NV op haar maatschappelijk adres, thans 2801 BX Gouda (Nederland), Bouwmeesterplein 1.

7. De bijzondere algemene vergadering verleent volmacht aan de heer Paul Van der Putten of elke andere advocaat bij Stibbe, elk individueel handelend, met recht van indeplaatsstelling, om al het nodige te doen voor de neerlegging van fiscale aangiftes en voor het regelen van elk geschil met betrekking tot directe of indirecte belastingen,

De bijzondere algemene vergadering verleent tevens volmacht aan de heer Paul Van der Putten of elke andere advocaat bij Stibbe, elk individueel handelend, met recht van indeplaatsstelling, om al het nodige of nuttige te doen voor de sluiting van de vereffening. De bijzondere volmachthouders kunnen eender welk document dat nodig of nuttig is in het licht van de sluiting van de vereffening aanvullen, tekenen en neerleggen bij eender welke publieke of private instantie of overheid.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

A "

De bijzondere algemene vergadering verleent volmacht aan mevrouw Sylvie Deconinck, de heer Régis , Panisi en de heer Marcos Lamin-Busschots, allen kantoor houdende te 1000 Brussel, Loksumstraat 25, ieder individueel handelend, met recht van indeplaatsstelling, om alle vereiste handelingen te verrichten met het oog op de wijziging en doorhaling van de registratie van de hierboven vermelde vennootschap in het vennootschapsregister bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, of van eventuele andere inschrijvingen en de nodige handelingen te doen voor de publicatie van deze beslissingen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen en de vennootschap onder meer te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en de griffie van de Rechtbank van Koophandel, en te dien einde, al het nodige te doen,

Sylvie Deconinck Mandataris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-ehouden aan het Be3isch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.10.2012, NGL 22.10.2012 12614-0342-012
12/09/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ill

gRUSSE;

0 3 SEP. 21

Griffie

M

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

I!ILII I Inllll II I II I II

*12153369*

1 1

III

Ondernemingsnr: 440.827.980

Benaming

(voluit) : BYSS INSURANCE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Loksumstraat 25 te 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - BENOEMING VAN EEN VEREFFENAAR - VOLMACHT

Uittreksel uit het proces-verbaal opgesteld door Notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op 23 juli

2012.

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist:

1. de vennootschap te ontbinden en haar in vereffening te stellen te rekenen vanaf 23 juli 2012.

2. als vereffenaar te benoemen, voor een onbeperkte duur:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Advocatenkantoor Paul Van Der Putten" met kantooradres te 1000 Brussel, Loksumstraat 25 alwaar geldig alle correspondentie en betekeningen kunnen worden verricht en met zetel te 1740 Ternat, Van Nuffelstraat, 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0477.156.064, die in het kader van deze vereffeningsopdracht vertegenwoordigd zal worden door de heer Paul Jules VAN DER PUTTEN, wonende te 1740 Ternat, Van Nuffelstraat, 4.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat bezoldigd uitoefent.

3. de machten van de vereffenaar als volgt vast te stellen :

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zevende en de dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

' behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

4. volmacht te geven aan Mevrouw Sylvie Deconinck, de heer Régis Panisi, Anouk Hermans en de heer Marcos Lamin-Busschots, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met de macht om in de plaats te stellen, om de vennootschap uit te schrijven bij het sociaal verzekeringsfonds, om haar te schrappen bij het ondernemingsloket en om de stopzetting van haar activiteiten aan te geven bij de BTW.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte, twee volmachten, het verslag van de raad van bestuur (art 181 en 633wb. Venn.), het verslag van de bedrijfsrevisor (art 181 § 1 wb. Venn.), de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2012 : BL538281
01/12/2011 : BL538281
29/03/2002 : BL538281
09/05/2001 : BL538281
18/08/1999 : BL538281
04/03/1997 : BL538281
01/01/1997 : BL538281
01/04/1995 : BL538281
01/04/1995 : BL538281
05/03/1991 : BL538281

Coordonnées
BYSS INSURANCE

Adresse
LOKSUMSTRAAT 25 CENTRAL PLAZA 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale