CARE4IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CARE4IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.318.018

Publication

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 25.07.2013 13356-0295-014
28/11/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11306925*

Neergelegd

24-11-2011



Griffie

Ondernemingsnr :

0841318018

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de akte van oprichting verleden voor notaris Jean-Philippe Lagae te Brussel, op 24 november 2011.

De heer DUBOIS Stephan, wonende te Schaarbeek (1030 Brussel), Waelhemstraat 80, heeft een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht, waarvan de statuten onder meer vermelden wat volgt:

Artikel 1. Vorm - naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam  care4immo .

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Jette (1090 Brussel), Leopold I straat 462. (...)

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

- het verhandelen, kopen en verkopen, ruilen, huren en verhuren, verpachten, verkavelen, in waarde brengen, beheren, uitbaten, financieren, hypothekeren en promoveren van onroerende goederen in de ruimste zin van het woord, zowel onbebouwd, in opbouw, als bebouwd.

- het ontwikkelen, ontwerpen, begeleiden en uitvoeren van projecten betreffende onroerende goederen, in de ruimste zin van het woord, dit zowel voor eigen als voor rekening van derden, zowel in binnenland als in buitenland.

- het bestuur en het beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen onder meer door het verwerven en valoriseren van alle patrimoniumbestanddelen, zowel roerende als onroerende, materiële als immateriële;

- het verwerven van deelnemingen, in welke vorm ook, in allerlei bestaande of op te richten vennootschappen, verenigingen en instellingen die industriële, financiële, onroerende, commerciële of burgerlijke activiteiten uitoefenen; het beheren en valoriseren van die deelnemingen, onder meer door de stimulering, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen, verenigingen en instellingen waarin zij een deelneming bezit;

- het besturen van ondernemingen, onder meer door het uitvoeren van of het deelnemen aan de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen onder meer op technisch en commercieel gebied, inzake bedrijfsbeheer en management, met inbegrip van alles wat de exploitatie, de groei en het welzijn van een onderneming, en de belangen van haar eigenaars en betrokkenen kan ten goede komen.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Benaming (voluit): care4immo

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1090 Jette, Leopold I straat 462

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING - BENOEMING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

De vennootschap kan zich borg stellen zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van haar handelsfonds.

De vennootschap kan het mandaat van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Wanneer bepaalde handelingen zouden onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake de toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het geplaatst kapitaal vastgesteld op dertigduizend euro (30.000 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/driehonderdste (1/300ste) vertegenwoordigen van het kapitaal. Volstorting

De aandelen werden volledig volgestort door storting op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij ING.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 6. Stortingsplicht

(...) De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt geschorst zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet zijn geschied. (...)

Artikel 8. Ondeelbaarheid van de effecten

De effecten zijn ondeelbaar.

De vennootschap erkent maar één eigenaar voor elk effect, wat de uitoefening van de aan de vennoten toegekende rechten betreft.

Indien het effect toebehoort aan verscheidene eigenaars, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan het effect verbonden rechten te schorsen totdat een enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap.

In geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel, worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur. De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal en de duur van hun opdracht.

Artikel 11. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel 14. Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering der vennoten gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op de eerste vrijdag van juni, om 19 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. (...)

Artikel 17. Beraadslagingen

§ 1. Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich te laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen. (...)

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

§ 3. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Artikel 18. Schriftelijke algemene vergadering

De vennoten kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Artikel 19. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 20. Bestemming van de winst  reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden minder dan tien procent bedraagt.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Artikel 21. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Slot- en (of) overgangsbepalingen

De comparant neemt eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar tweeduizend en dertien.

2. Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering benoemt als niet-statutaire zaakvoerders, voor de duur van de vennootschap: De heer

DUBOIS Stephan, voormeld.

Zijn mandaat wordt niet bezoldigd.

5. Volmachten:

De heer DUBOIS Stephan, voormeld, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen

als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige

formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W., bij het sociale verzekeringsfonds van

zijn keuze en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen, bij het

ondernemingsloket van zijn keuze, evenals bij alle andere administraties.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van

de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te

ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van

het mandaat waarmee hij belast is.

De comparant verklaart dat hij de prijs kent die het ondernemingsloket aanrekent voor haar

dienstverlening.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 19.07.2016 16338-0219-013

Coordonnées
CARE4IMMO

Adresse
LEOPOLD I STRAAT 462 1090 BRUSSEL

Code postal : 1090
Localité : JETTE
Commune : JETTE
Région : Région de Bruxelles-Capitale