CAROLINEKINDERMANS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CAROLINEKINDERMANS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.005.514

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 14.03.2014, NGL 29.04.2014 14108-0523-010
10/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 30.04.2013 13113-0035-009
04/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 16.03.2012, NGL 27.04.2012 12102-0096-010
24/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11300581*

Neergelegd

20-01-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): CAROLINEKINDERMANS

0833005514

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 1000 Brussel, Vaartstraat 71 bus 1

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Hilde KNOPS, te Brussel, op elf januari tweeduizend en elf, geregistreerd op het derde registratiekantoor te Brussel op veertien januari tweeduizend en elf, boek 72, blad 19, vak 19, ontvangen vijf en twintig euro, voor de ontvanger, S. GERONNEZ-LECOMTE, blijkt dat er een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) opgericht werd met als benaming "CAROLINEKINDERMANS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Vaartstraat 71 bus 1, door:

Mejuffrouw KINDERMANS Caroline Alice, advocaat, geboren te Tongeren op dertig augustus negentienhonderd zes en tachtig, nationaal nummer 860830-222-61, ongehuwd, gedomicilieerd te 3870 Heers, Steenweg(H.) 161.

STATUTEN

Er wordt door de verschijner een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)opgericht.

De vennootschap neemt de benaming aan van "CAROLINEKINDERMANS".

De zetel wordt gevestigd te 1000 Brussel, Vaartstraat, 71/bus 1.

Hij mag worden overgeplaatst naar het tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad of naar het Nederlandse taalgebied door eenvoudige beslissing van het bestuur. Elke wijziging van de maatschappelijke zetel zal door het bestuur bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, door eenvoudige beslissing van het bestuur, administratieve zetels, bijkantoren, uitbatingzetels, opslagplaatsen, vertegenwoordigingen of agentschappen oprichten in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten, mandaten en functies, die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, bemiddelaar, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen, seminaries en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, het uitoefenen van externe consultancyactiviteiten, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van alle opdrachten en het stellen van alle handelingen die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat zoals dit in België en binnen de Europese Unie omschreven is.

De vennootschap mag roerende en onroerende goederen aankopen, bouwen, verbouwen, huren en verhuren zonder dat dit een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap kan hetzij alleen hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende, financiële of diverse verrichting doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het beroep of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan.

De vennootschap mag met inachtneming van de ter zake geldende reglementaire bepalingen samenwerken met andere advocaten, advocatenkantoren of advocatenassociaties door economische samenwerkingsverbanden, Europese economische samenwerkingsverbanden of een ander samenwerkingsverband.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit mogen uitmaken.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de enige vennoot, zoals opgenomen voor de statutenwijziging.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) maatschappelijke aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal, waarop zij volledig intekent.

Overeenkomstig artikel 216 van het Wetboek van Vennootschappen werd het volledig kapitaal geplaatst.

Overeenkomstig de artikelen 223 en 224 van het Wetboek van Vennootschappen, werd het kapitaal volstort, hetzij dat ieder aandeel werd volstort ten belope van minstens één/vijfde (1/5de), hetzij een bedrag van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) dat voor de oprichting van de vennootschap gedeponeerd werd bij storting op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij AXA Bank, onder nummer 751-2049573-03, zoals blijkt uit een bewijs van deponering, in datum van tien januari tweeduizend en elf, welk werd overhandigd aan ondergetekende notaris Hilde KNOPS.

Alleen advocaten die op het tableau van de Orde van advocaten ingeschreven zijn of door hen opgerichte professionele vennootschappen, die uitsluitend in de vennootschap hun volledige activiteiten als advocaat zoals hiervoor bepaald in het doel uitoefenen, zij het via hun professionele vennootschap, kunnen de hoedanigheid van vennoot verwerven.

Het louter optreden als organieke vertegenwoordiger van de vennootschap, verbindt slechts de vennootschap en niet de vertegenwoordiger, indien de gestelde verrichting buiten de sfeer valt van de specifieke beroepsaansprakelijkheid.

De beroepsaansprakelijkheid van zowel de vennoten als de vennootschap dient te worden verzekerd.

De vennoten onthouden zich ervan tussen te komen voor een partij wiens belangen strijdig zijn met deze van een cliënt van de vennootschap of van een andere vennoot.

Indien één van de leden geschorst wordt, zal hij zich moeten onthouden van de uitoefening van zijn rechten als vennoot voor de duur van de schorsing.

Indien een vennoot door de raad van de Orde wordt verplicht zich uit de vennootschap terug te trekken, houdt hij van rechtswege op deel uit te maken van de vennootschap.

In het geval dat bij ontbinding van de vennootschap de vennoten een beroep zouden doen op één of meer vereffenaars, zullen die worden aangeduid in gemeenschappelijk overleg door de Stafhouders van de betreffende Orden of, in geval van meningsverschil, door de Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Orde van Vlaamse Balies.

Alle geschillen tussen vennoten zullen in laatste aanleg beslecht worden door één of drie scheidsrechters aangeduid in gezamenlijk overleg tussen de Stafhouders van de Orden waarvan zij deel uitmaken of, in geval van meningsverschil, door de Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Orde van Vlaamse Balies.

De aandelen zijn altijd op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden.

De vennoot of elke belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen.

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze

de enige vennoot te zijn.

Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet

langer het beroep van advocaat uitoefenen.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te

bepalen door de algemene vergadering, en is steeds door haar afzetbaar.

De vergoeding van de zaakvoerder zal bepaald worden door de algemene vergadering.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking

van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen

de algemene vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De handtekening van de zaakvoerder is steeds vereist. Indien er meerdere zaakvoerders zijn mag elk van de zaakvoerders afzonderlijk handelen, uitgezonderd voor wat betreft de aankoop van onroerende goederen en het aangaan van kredieten waarvoor de handtekening van alle zaakvoerders vereist is.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Deze gevolmachtigden dienen zelf advocaat te zijn, tenzij het handelingen betreft die niet tot de exclusieve bevoegdheid behoren van advocaten en waarvan de delegatie aan niet - advocaten als dusdanig toegelaten is door de Stafhouder en/of de Orde van advocaten.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de delegerende in geval van overdreven volmacht.

De gewone algemene vergadering komt rechtens bijeen op de zetel van de vennootschap op de derde vrijdag van de maand maart om achttien uur.

Valt de hiervoor bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

De oproepingen van de algemene vergaderingen worden gedaan overeenkomstig de wet. De wijze van bijeenroeping moet niet worden verantwoord indien alle vennoten aanwezig zijn op de algemene vergadering.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden gehouden telkens het belang van de vennootschap zulks vereist, of op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere plaats in België, zoals aangeduid in de oproepingen.

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de zaakvoerder.

De voorzitter van de vergadering kan een secretaris en eventueel één of meerdere stemopnemers aanduiden, die geen van allen vennoten hoeven te zijn.

De algemene vergadering beraadslaagt volgens de regels voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

In de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, tenzij de wet een bijzondere meerderheid voorziet. De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden in de algemene vergadering bij de berekening van de meerderheid niet meegerekend. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Zolang de vennootschap één vennoot telt, oefent de enige vennoot de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot handelend als algemene vergadering worden neergelegd in een register dat bijgehouden wordt op de maatschappelijke zetel.

Zolang de vennootschap één vennoot telt, die overeenkomstig artikel 16 van deze statuten noodzakelijkerwijze ook de zaakvoerder dient te zijn, dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd.

a) Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b) Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door één persoon, aangeduid door alle mede-eigenaars.

c) Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

d) Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend.

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van elk jaar.

Op het einde van ieder boekjaar worden de rekeningen afgesloten. De zaakvoerder maakt de inventaris, de jaarrekening en het jaarverslag op overeenkomstig de wet.

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf procent voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van de vennootschappenwet.

OVERGANGSBEPALINGEN

Wordt benoemd tot zaakvoerder, zonder beperking van duur, de enige vennoot, Mejuffrouw KINDERMANS Caroline, voornoemd, die aanvaardt. Haar mandaat is bezoldigd.

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op één oktober tweeduizend en tien en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend en elf.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend en twaalf.

OVERNAME VERBINTENISSEN

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 Wetboek Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één juli twee duizend en tien. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOLMACHT BTW / HANDELSREGISTERFORMALTEITEN

De oprichters geven bijzondere volmacht aan BVBA Theo Poncelet, te Sint-Truiden, Bevingen-Centrum, 81, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de kruispuntbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten en voor de aanvraag van een B.T.W.-nummer.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Gelijktijdige neerlegging van: uitgifte.

Hilde KNOPS, Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
CAROLINEKINDERMANS

Adresse
VAARTSTRAAT 71, BUS 1 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale