CARROSSERIE STEVENS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CARROSSERIE STEVENS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 400.074.916

Publication

06/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

j: 7 4 'ier 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I11oNinu111111#1u11uu GRIFFE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 8 JULI 2014

AFDELING DENDERMONDE

rr rc







Ondernemingsnr : 0400.074.916

Benaming

(voluit) : CARROSSERIE STEVENS

(verkort) :

Rechtsvoren : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9160 Lokeren, Wolfsakker 2, Industriepark E17-2

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERSLAGEN OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 181 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN VERVROEGDE ONTBINDING-ONTSLAG EN KWIJTING DER BESTUURDERS-BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR-MACHTEN VAN DE VEREFFENAAR-VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "CARROSSERIE STEVENS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9160 Lokeren, Wolfsakker 2, Industriepark E17-2, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0400.074.916 opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op zevenentwintig mei tweeduizend veertien, geregistreerd op het Eerste Registratiekantoor van BRUSSEL 3, op twee juni daaropvolgend, boek 5/2 blad 60 vak 9, ontvangen vijftig euro (50 EUR), geïnd door de Adviseur ai. Wim. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de Raad van Bestuur dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, in uitvoering van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, en van het verslag door de Commissaris, de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOES & Co BEDRIJFSREVISOREN", met maatschappelijke zetel te Kortrijk, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Joseph-Michel BOES, de dato 27 mei 2014, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat afgesloten per 31 maart 2014, hetzij minder dan drie maanden tevoren; ieder aanwezige of vertegenwoordigde aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de Commissaris, voornoemd, luiden als volgt:

"9. EIESLUITVORMING

Tot besluit van het onderzoek verricht overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, verklaart ondergetekende:

De raad van bestuur heeft in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, een boekhoudkundige staat opgemaakt afgesloten op 31/03/2014 die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening, een balanstotaal opgeeft van 357.396,34 EUR en een netto-passief van -2,185.900,66 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, dienen wij te besluiten om ons te onthouden of de staat van activa en passiva de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft om redenen:

1)het negatieve vermogen van de vennootschap de vooruitzichten van de vereffening ten zeerste hypothekeert

2)gezien de datum van mijn aanstelling ik niet in de mogelijkheid was om confirmaties te versturen ter controle van de volledigheid van de schulden;

3)Ik geen inzicht heb in de intenties van de vereffenaar;

4)noch dat de liquidatie van de gebouwen voldoende zullen zijn om het negatieve vermogen te herstellen;

Op de laatste blz, van Ltik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

5)noch de aandeelhouders, noch derden zich hebben verbonden mogelijke tekorten van de vereffening te

dragen.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van

vennootschappen, in het kader van de ontbinding van de vennootschap, en het mag niet voor andere

doeleinden gebruikt worden.

Aldus te goeder trouw

opgesteld te Kortrijk, op 27/05/2014

80ES & CO, Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. BVBA,

commissaris,

vertegenwoordigd door haar

zaakvoerder de heer

.laseph-Mick.el BOES,

bedrijfsrevisor"

TWEEDE BESLISSING

VERVROEGDE ONTBINDING

De vergadering beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden en spreekt haar vereffening uit te rekenen

op de dag van de akte.

DERDE BESLISSING

ONTSLAG DER BESTUURDERS

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan het mandaat van de bestuurders van de vennootschap,

met name:

1.De heer VERHAEGHE Jan;

2.Mevrouw CLAEYS Patricia;

3.De naamloze vennootschap in vereffening ' CHACAL MANAGEMNET', met ondernemingsnummer

0450.921.524, waarvan de zetel is gevestigd te 9160 Lokeren, Wolfsakker 2, Industriepark E17-2,

vertegenwoordigd door haar vereffenaa r.

Kwijting voor de uitoefening van hun mandaat zal worden, gegeven op de eerstvolgende algemene

vergadering.

VIERDE BESLISSING

BENOEMING VAN ÉÉN VEREFFENAAR

Onder opschortende voorwaarde van de goedkeuring door de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wet van twee juni tweeduizend en zes, tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen, teneinde de vereffeningsprocedure te verbeteren, beslist de vergadering tot vereffenaar te benoemen: Mevrouw VAN DE MIEROP lise, advocaat bij het kantoor DLA Piper UK LLP, woonplaats kiezende te Louizalaan 106, 1050 Brussel, die dit mandaat heeft aanvaard.

Deze benoeming is gedaan voor een onbepaald termijn.

VIJFDE BESLISSING

MACHTIGING

De vergadering beslist de bevoegdheid van de vereffenaar als volgt vast te stellen:

Onder voorbehoud van wat bepaald wordt in de wet van twee juni tweeduizend en zes, tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen, om de vereffeningsprocedure te verbeteren, heeft de vereffenaar de meest uitgebreide macht voorzien in artikelen 186, 188 en 190 van het wetboek van vennootschappen. Ze mag de handelingen verrichten voorzien in artikels 187 en 190 §2 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Ze mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; Ze mag verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van de alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Ze mag, onder haar verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van haar machten, die ze zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die ze vaststelt.

Buiten een speciale machtiging, alle aktes die de vennootschap in vereffening betreffen, zelfs de aktes waarin een publieke of ministeriële ambtenaar tussenkomt, worden door de vereffenaar zelf getekend.

De vereffenaar kan periodiek en zonder voorafgaandelijke machtiging en/of goedkeuring door de algemene vergadering provisies nemen en tussentijds factureren tot beloop van de door haar uitgevoerde prestaties.

Het mandaat van de vereffenaar wordt bezoldigd uitgeoefend.

Voor de vergoeding van de uitoefening van dit mandaat zijn de tarieven van het koninklijk besluit houdende de vaststelling van de regels en barema's tot bepaling van de kosten en het ereloon van de curatoren van 10 augustus 1998 van toepassing met een minimum van 175 euro per uur voor de vereffenaar en/of haar medewerkers.

ZESDE BESLISSING

VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Loulzalaan 106 te 1050 Brussel.

WETTIGHEIDSCONTROLE

De ondergetekende notaris bevestigt het bestaan en zowel de externe wettigheid van de rechtshandelingen

en formaliteiten waartoe de naamloze vennootschap "CARROSSERRIE STEVENS" gehouden is.

DELEGATIE VAN MACHTEN

De comparant verklaart aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap met macht van substitutie: iedere advocaat van het kantoor DLA Piper UK LLP, teneinde over te gaan tot de wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en dé Belasting op de Toegevoegde Waarde.

Deze machtiging zal eveneens geldig zijn wanneer de vereffening van de vennootschap afgesloten is, teneinde over te gaan tot de doorhaling van de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank voor ondernemingen en de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard INDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmacht,de goedkeuring door de bevoegde

Rechtbank van Koophandel van de benoeming van een vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Voorbehouden aan he Belgisch Stetsblad





Bijlagen bij het Belgisch, Staatsblad - 06/08/2014 - Annexes du Moniteur belge



04/06/2013 : DE059205
29/06/2012 : DE059205
03/05/2012 : DE059205
31/01/2012 : DE059205
05/05/2011 : DE059205
05/05/2010 : DE059205
05/05/2009 : DE059205
26/05/2008 : DE059205
06/05/2008 : DE059205
11/01/2007 : DE059205
02/08/2006 : DE059205
18/07/2006 : DE059205
12/07/2006 : DE059205
27/09/2005 : DE059205
20/07/2005 : DE059205
14/07/2004 : SN059205
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 30.09.2014, NGL 31.07.2015 15368-0468-021
16/06/2004 : SN059205
29/07/2003 : SN059205
28/05/2003 : SN059205
05/07/2002 : SN059205
01/08/2001 : SN059205
13/07/2000 : SN059205
25/02/1994 : GE95906
30/09/1993 : GE95906
18/02/1993 : GE95906
27/06/1991 : GE95906
28/06/1986 : GE95906

Coordonnées
CARROSSERIE STEVENS

Adresse
LOUIZALAAN 106 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale