CEMKO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CEMKO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.302.549

Publication

09/07/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2013, APP 30.06.2014, DPT 04.07.2014 14274-0044-010
18/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0844.302.549 Benaming

(voluit) ; CEMKO

(verkort) :

0 9 APR 2013

OMM

Griffie

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : MARIE-JOSEWIJK 74 ..1800 VILVOORDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

OVERDRACHT AANDELEN

Tekst

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering op 26/03/2013

Wordt benoemd zaakvoerder dhr BALAAGAOU Samir woenende te 1070 Anderlecht weeshuisstraat 56 Zijn maandat is gratis

De heer KOYUNCU MUHAMMED heeft 25 aandelen overgedragen aan de heer

BALAAGAOU Samir

Zaakvoerder

KOYUNCU MUHAMMED

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Link B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa . Naam en handtekening

21/03/2012
ÿþ,~.

Maa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : O c-)C- t..r 30D D 54-9

Benaming

(voluit) : CEMKO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1800 Vilvoorde, Marie-Joséwijk, 74

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING VAN DE BESTUURDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Luc VAN EECKHOUDT te Halle op 6 maart 2012 dat door ° nagenoemde persoon een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd "CEMKO", niet volgende kenmerken

1/ IDENTITEIT VAN DE OPRICHTER

De heer KOYUNCU Muhammed, geboren te Brussel (2de District) op een oktober negentienhonderd zesentachtig, van Belgische nationaliteit, wonende te 1800 Vilvoorde, Marie-Joséwijk, 74.

2/ BENAMING - Rechtsvorm

"CEMKO" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

3/ KAPITAAL - INSCHRIJVING - VOLSTORTING

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR),

verdeeld in duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van een nominale waarde die elk een gelijke; fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen,

De oprichter heeft op de duizend (1.000) aandelen onmiddellijk in geld ingetekend voor de prijs van achttien euro en zestig cent (18,60 EUR) per stuk, hetzij in totaal voor achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 Eur). Hij verklaart en erkent dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan in speciën ten, bedrage van de totaliteit en dat het bedrag van deze stortingen, hetzij te samen achttienduizend zeshonderd: euro (18.600,00 EUR), voorgaandelijk is gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de' vennootschap in oprichting bij ING. Ondergetekende Notaris bevestigt dat dit deposito heeft plaatsgevonden; overeenkomstig de wet.

De vennootschap heeft bijgevolg de beschikking over een som van achttienduizend zeshonderd euro' (18.600,00 Eur) vanaf het ogenblik dat zij rechtspersoonlijkheid zal verwerven door de neerlegging van een; . expeditie van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

41 ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1800 VILVOORDE, Marie-Joséwijk, 74.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,! mits inachtneming van de taalwetgeving.

5/ DOEL : De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening ais voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland :

-het vervoer van goederen en personen in het algemeen, de vaststelling en exploitatie van alle mogelijke transportmiddelen, en alle activiteiten dewelke daarmee verband houden;

-algemene bouwonderneming, alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken; aile mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en modernisering van alle soorten bouwsels en bouwwerken; het plaatsen van stellingen en dergelijke;

-het verwerven van alle mogelijke terreinen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen;

-de aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen.

De vennootschap zal haar maatschappelijk doel kunnen realiseren op elke wijze die haar het meest geschikt lijkt.

Zij zal zelf of door tussenkomst van derden, zowel in België ais in het buitenland, alle mogelijke handelingen, van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard, kunnen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn het bereiken; ervan te vergemakkelijken.

Zij zal met name alle onroerende goederen en handelsfondsen kunnen verwerven, verkopen, huren en verhuren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ilit11,11111,181311111

09 ~ ~~~~?, ~ ~'~

r3ÿ b~`~"

E~'r

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

V Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2012 - Annexes du Moniteur belge Zij zal zich ook kunnen borgstellen voor derden.

Zij zal eveneens kunnen optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Voor het geval sommige handelingen onderworpen zouden zijn aan voorafgaandelijke toelatingsvoorwaarden tot het beroep, zal de vennootschap haar verrichting met betrekking tot deze handelingen onderwerpen aan de verwezenlijking van deze voorwaarden.

61 DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

7/ AANDELEN : De aandelen luiden op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen en in voorkomend geval een register van obligaties gehouden.

De houders van aandelen of obligaties kunnen inzage nemen van het register dat op hun effecten betrekking heeft. Elke belanghebbende derde kan inzage nemen van het register van aandelen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De overdrachten en de overgangen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen overeenkomstig artikel 235 Wetboek van vennootschappen.

6/ BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of als verweerder.

De zaakvoerder  indien er slechts één is  of de zaakvoerders  indien verscheidene zaakvoerders zijn aangesteld -- kunnen de volmachten die zij dienstig achten, verlenen aan één of meer gevolmachtigden, directeurs die zij in hun midden kiezen. Zij kunnen ook voor één of meer welbepaalde opdrachten bijzondere volmachten verlenen.

Het mandaat van de zaakvoerders is als dan niet bezoldigd, volgens beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan een plaatsvervangend zaakvoerder benoemen, die in functie treedt zodra het overlijden of de langdurige ongeschiktheid van de zaakvoerder wordt vastgesteld en zonder dat een nieuw besluit van de algemene vergadering nodig is.

9/ CONTROLE : De controle in vennootschappen, op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, ten aanzien van het Wetboek van vennootschappen en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt opgedragen aan een of meer commissarissen.

De commissarissen worden benoemd onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, door de algemene vergadering.

Bij de aanvang van de opdracht van de commissarissen wordt een bezoldiging vastgesteld door de algemene vergadering. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag en kan niet worden gewijzigd dan met instemming van partijen.

Moet met toepassing van artikel 141 Wetboek van vennootschappen geen commissaris worden benoemd, dan is het bestuursorgaan er niettemin toe verplicht het verzoek van één of meer vennoten tot benoeming van een commissaris, belast met de taak bedoeld in artikel 142 Wetboek van vennootschappen, voor te leggen aan het bevoegde orgaan.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft, niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant,

De vergoeding van de accountant bedoeld in artikel 166 Wetboek van vennootschappen komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd of indien deze vergoeding door haar ten laste moet worden genomen krachtens een rechterlijke beslissing. ln deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

10/ ALGEMENE VERGADERING : De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennootschap, op de achtentwintigste juni te 20 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, komt de vergadering samen op de eerstvolgende werkdag om hetzelfde uur.

De algemene vergadering van vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

Haar besluiten gelden voor iedereen, ook voor de vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

111 BOEKJAAR : Het boekjaar begint op een januari (01101) en eindigt op eenendertig december (31112), Door de zaakvoerder(s) word(t)en dan een inventaris en de jaarrekening, alsook een jaarverslag opgemaakt

overeenkomstig de wettelijke en reglementaire voorschriften die op de vennootschap van toepassing zijn,

121 WINSTVERDELING : De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de',

bestemming van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De enige vennoot heeft, handelend als algemene vergadering, de volgende beslissingen genomen die

slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in

overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien (3111212013),

De eerste algemene vergadering heeft plaats in juni tweeduizend veertien (06/2014).

2, Benoeming van zaakvoerder(s)

De enige vennoot beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één. Wordt benoemd tot niet-statutair?

zaakvoerder voor onbepaalde duur ;

- de heer KOYUNCU Muhammed, die aanvaardt_ Zijn mandaat wordt bezoldigd uitgeoefend

3, Commissaris

Ten aanzien van de bepalingen vervat in artikel 15, §2 van het Wetboek van vennootschappen acht de oprichter te goeder trouw dat onderhavige vennootschap dient beschouwd te worden als een "kleine vennootschap" in de zin van artikel 15 §1 van gezegd wetboek en beslist hij bijgevolg om geen commissaris aan te duiden.

4. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen door de comparant in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend)

Luc VAN EECKHOUDT, Notaris.

Te samen neergelegd ; expeditie van de notariële akte (bankattest)

Eijlagen bij Tief Bèïgïsch Staatsblad - 21/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behóuden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

26/02/2015
ÿþln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van devákt.,,,_

w:!'" - ' ~-gtÎ :

-

% ' + ~ `~' 1 ! ~ " ~

~~~r11.1

w ~,E l,~.y r ~ret g:" ~~~îf~ _~

_

........_ ._......... ..+`." r.fy.

Ondernemingsnr : 0844302549

Benaming: CBMKO

;voluit}

'gerkurtl "

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Marie-Joséwijk 74,1800 VILVORDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel, Ontslag, benoemin, afstand van aandelen

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van 13 februari 2015 werd met eenparigheid van stemmen het volgende beslist:

}e buitengewone algemene vergadering besliste met eenparigheid van stemmen het ontslag te aanvaarden als zaakvoerder van BALAAGAOU Samir, en dit vanaf 13 februari 2015. hem wordt ontlasting gegevenvoor zijn mandaat.

de maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar 842 chaussée d'Alsemberg te 1180 Brussel vanaf heden

de benoeming van YOKSELMurat 57 rue Fernand Stéverin 1030 BRUSSEL als zaakvoerder wordt bevestigd

De beer KOYUNCU Mohammed verkoopt zijn 975 aandelen aan YÜKSELMurat. Hij is dus geen aandeelhouder meer.

De beer BALAAGAOU Samir verkoopt zijn 25 aandelen aan YÜKSEL Murat. Hij is dus geen aandeelhouder meer.

xÜKSEL Murat

Zaakvoerder

..._._.. ..

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter fa personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom e signature "

15 31395

07/05/2015
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe MOD WORD 11.1

*iso asss* ion

Déposé I Reçu !e

2 1-1 W. 2015

au greffe du trihunal de commerce Érancaphone de %reel.',:s

N° d'entreprise : 0844.302.549

Dénomination

(en entier) : CEMKO

(en abrégé) :

Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée

siège : 1180 BRUXELLES, CHAUSSEE D'ALSEMBERG 842

(adresse complète)

Obiet(s1 de l'acte : NOMINATIONIDEMISSION GERANT

CESSION DES PARTS

Texte

L'assemblée générale extraordinaire tenue le 31 mars 2015 au siège de la société a approuvé à l'unanimité

- La nomination au poste de gérant de Monsieur KOYUNCU Bayram, domicilié à 1000 Bruxelles, rue de l'Eclusier Cogge, 3

- La démission du poste de gérant de Monsieur YÜKSEL Murat, domicilié à 1030 Bruxelles, rue Fernand

Séverin, 57 bte 1

- L'assemblée générale lui accorde une décharge pour son mandat de gérant.

- Monsieur YÜKSEL Murat a cédé 100% des parts sociales de la société à Monsieur KOYUNCU Bayram

Gérant

KOYUNCU Bayram

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

21/10/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
06/02/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
CEMKO

Adresse
MIDDAGLIJNSTRAAT 37 1210 SINT-JOOST-TEN-NODE

Code postal : 1210
Localité : SAINT-JOSSE-TEN-NOODE
Commune : SAINT-JOSSE-TEN-NOODE
Région : Région de Bruxelles-Capitale