CERNER BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CERNER BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.711.568

Publication

12/12/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

10-12-2014

Griffie

*14312354*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0506711568

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Cerner Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden op vijf december tweeduizend veertien, voor Meester Tim CARNEWAL,

notaris te Brussel,

dat :

1) de vennootschap naar Iers recht  Cerner Ireland Limited , met zetel te South Bank House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland,

2) de vennootschap naar het recht van de staat Delaware (Verenigde Statten van Amerika)  Cerner

International, Inc. , met zetel te 1209 Orange Street, Wilmington, Delaware, Verenigde Staten van

Amerika,

volgende vennootschap hebben opgericht:

Rechtsvorm en vennootschapsnaam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam Cerner Belgium.

Zetel

De zetel is gevestigd te Koningsstraat 97, 4e verdieping, 1000 Brussel.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

1. De aankoop, verkoop, import, export, verhandeling, (financiële of operationele) leasing, uitbating, het beheer, de distributie, ontwikkeling en promotie van allerlei technologische oplossingen en systemen in verband met informatieverlening over gezondheidszorg en, in het algemeen, allerlei software, producten, medische apparatuur en goederen, hetzij lichamelijk of onlichamelijk, hetzij materieel of immaterieel.

2. De verlening van allerlei diensten en consultancy diensten aan derden, hetzij natuurlijke- of rechtspersonen, in verband met aangelegenheden die betrekking hebben op technologische en computer oplossingen en het beheer van de gezondheidszorg en, in het algemeen, met betrekking tot het haar maatschappelijk doel.

3. De voorziening, installatie en opleiding en/of het onderhoud van allerlei software, technologische en computer oplossingen en het beheer van de gezondheidszorg.

4. De verlening van onderhouds- en opleidingsdiensten aan personeel voor de installatie en het onderhoud van softwareproducten en -systemen dat de vennootschap kan aankopen en verkopen.

5. De verwerving, op welke wijze dan ook, inclusief maar zonder daartoe beperkt te zijn, de aankoop, de (financiële of operationele) leasing en/of sub leasing van allerlei activa, inclusief zonder daartoe beperkt te zijn, machinerie, gereedschap en meubilair, evenals de noodzakelijke onderdelen en onroerende goederen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

6. Het optreden als agent, bemiddelaar, vertegenwoordiger, tussenpersoon or commissionair, en het opnemen van de vertegenwoordiging van natuurlijke- of rechtspersonen vertegenwoordigen voor eender welke commerciële activiteit dan ook toegestaan in België.

Onderwerp akte :

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Koningsstraat 97 1000 Brussel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

7. De promotie, oprichting en organisatie van, en de investering en deelneming in het kapitaal van eender welke commerciële of burgerlijke onderneming, vereniging, industrieel, commercieel of dienstenbedrijf dan ook, zowel in België als in het buitenland, de deelname aan hun beheer, management en vereffening, evenals de verwerving, overdracht en verhandeling van allerlei aandelen of lidmaatschapsrechten of eender welke andere verhandelbare effecten of instrumenten zoals bij wet toegestaan.

8. De verkrijging of verstrekking van eender welke lening of financiering dan ook, de verstrekking of verkrijging van alle soorten garanties voor eigen rekening of voor rekening van derden.

9. Het aangaan van financiële leasing contracten en, indien nodig, de verstrekking van garanties in dat verband.

10. De vervaardiging, industrialisering, import, export en verkoop van, in het algemeen, allerlei goederen, koopwaar of diensten in verband met haar maatschappelijk doel.

11. De verkrijging, het gebruik of de uitbating, onder welke vorm dan ook, van, zonder daartoe beperkt te zijn, patenten, handelsmerken, uitvindingen, software of elke ander industrieel of intellectueel eigendomsrecht zowel in België als in het buitenland.

12. De inschrijving op, de waarborging van, het onderschrijven van en de uitgifte van, in het algemeen, alle soorten van verhandelbare effecten, instrumenten en obligaties.

13. In het algemeen, het aangaan, de ondertekening en uitvoering van alle soorten van

handelingen, overeenkomsten, contracten, convenanten of verrichtingen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Bovendien kan de vennootschap, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële en financiële handelingen stellen die haar activiteiten rechtstreeks of onrechtstreeks ondersteunen of bevorderen. De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs indien dit geen (rechtstreeks of onrechtstreeks) verband houdt met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan op elke manier deelnemen in, samenwerken of fuseren met welke vereniging, bedrijfsactiviteit, onderneming of vennootschap ook, met een maatschappelijk doel dat identiek, vergelijkbaar of verwant is met het maatschappelijk doel van de vennootschap, of waarvan verwacht kan worden dat de activiteiten van de vennootschap erdoor zullen worden bevorderd.

Ten slotte kan de vennootschap zich verbinden, kredieten en leningen verstrekken, zich borg stellen of andere zekerheden verstrekken ten gunste van verbonden vennootschappen of derden, onder meer door haar goederen in pand of in hypotheek te geven, met inbegrip van haar eigen handelszaak.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van vijf december tweeduizend veertien.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd door achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen, op naam, zonder vermelding waarde, die ieder één/achttienduizend vijfhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de vennootschap naar Iers recht  Cerner Ireland Limited , ten belope van 18.549 aandelen; - door de vennootschap  Cerner International, Inc. , ten belope van 1 aandeel.

totaal: achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen.

Het kapitaal werd volledig volgestort.

BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE20 6858 0920 1956 bij de Bank of America Merrill Lynch, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 18 november 2014 afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die door de algemene vergadering zijn benoemd.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, moet deze onder zijn vennoten, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aanduiden die wordt belast met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, beslist over de duur van zijn / haar / hun manda(a)t(en).

Behoudens afwijkend besluit van de algemene vergadering, is het mandaat van de zaakvoerder(s) onbezoldigd.

Bestuursbevoegdheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien slechts één zaakvoerder werd benoemd, kan hij / zij alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel, behalve die handelingen waarvoor conform het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien twee zaakvoerders worden benoemd, oefenen zij samen het bestuur uit; zij kunnen samen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel, behalve die handelingen waarvoor conform het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien drie of meer zaakvoerders worden benoemd, zullen zij een college van zaakvoerders vormen. Het college van zaakvoerders benoemt een voorzitter onder zijn leden.

Het college van zaakvoerders vergadert na bijeenroeping door de voorzitter, telkens het belang van de vennootschap het vereist. Het college van zaakvoerders kan alleen geldig beraadslagen en beslissen, indien ten minste de helft van zijn leden aanwezig of geldig vertegenwoordigd is. Elke zaakvoerder kan, zelfs per gewone brief, telegram, telex, fax of e-mail volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem / haar te vertegenwoordigen en te stemmen in zijn / haar naam. Het college van zaakvoerders kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie. De besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij meerderheid van stemmen van de zaakvoerders die deelnemen aan de stemming. In geval van staking van stemmen, zal de stem van de voorzitter doorslaggevend zijn, behalve indien het college slechts twee leden telt. De beraadslagingen van het college van zaakvoerders worden vastgelegd in notulen, die ondertekend worden door de aanwezige zaakvoerders. Afschriften of uittreksels van deze notulen worden ondertekend door ten minste één zaakvoerder.

Vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien meer dan één zaakvoerder wordt benoemd, zal de vennootschap tegenover derden geldig worden vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die samen optreden.

De vennootschap wordt eveneens rechtsgeldig vertegenwoordigd door een bijzondere lasthebber die wordt benoemd door de enige zaakvoerder of, in geval meer dan één zaakvoerder werd benoemd, door twee zaakvoerders die samen optreden onder hun eigen verantwoordelijkheid.

Algemene vergadering

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door het bestuursorgaan of, in voorkomend geval, door de commissaris(sen) en vergadert op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de oproepingsbrief.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de oproeping, op de laatste werkdag van de maand juni van elk jaar, om 10 uur.

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar

Het boekjaar eindigt op de zaterdag het dichtst bij 31 december van elk jaar en begint op de daaropvolgende zondag.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt ten minste vijf percent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; deze afneming is niet langer verplicht zodra deze reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding

Bij ontbinding met vereffening worden desgevallend één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Verdeling van het vereffeningssaldo

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

aanvullende opvraging van stortingen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van verdeling van de

activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van

het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Werd benoemd tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

de heer Marcos GARCIA NAVARRETE, wonende te 14204 Dearborn Street, Overland Park, KS

66223, Verenigde Staten van Amerika.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van vijf december tweeduizend veertien en zal

worden afgesloten op de zaterdag het dichtst bij 31 december 2015.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van

ONDERNEMINGEN

Bijzondere volmacht werd verleend aan Advocatenkantoor Eubelius, met haar kantoren te 1050

Brussel, Louizalaan, 99, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid

tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregis­ter en,

desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een

ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van

Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte).

Twee volmachten blijven aan de akte gehecht.

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek

der Registratierechten.

Tim CARNEWAL

Notaris

27/03/2015
ÿþ~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Ondernemingsnr : 0506.711.568

Benaming

(voluit) : Cerner Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koningsstraat 97, 1000 Brussel, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder en benoeming commissaris

Uittreksel van de notulen van de schriftelijke algemene vergadering van de Vennootschap van 3 maart 2015:

"1. ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER -

(I) Ontslag zaakvoerder

De algemene vergadering beslist om een einde te stellen aan het mandaat van de heer Marcos Garcia Navarrete, en dit met onmiddellijke ingang.

(ii) Benoeming zaakvoerder

De algemene vergadering beslist om de heer David Corcos, met kantooradres te Tour Manhattan, 5/6 Place de l'Iris, 92400 Paris La Défense (Frankrijk), te benoemen tot zaakvoerder van de Vennootschap, en dit met onmiddellijke ingang.

De algemene vergadering beslist dat het mandaat van deze zaakvoerder onbezoldigd is.

Gelet op de voorgaande besluiten is de heer David Corcos vanaf de datum van deze algemene vergadering de enige zaakvoerder van de Vennootschap.

Op grond van artikel 10 van de statuten, wordt de Vennootschap bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurtljke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die door de algemene vergadering zijn benoemd.

Op grond van artikel 11 van de statuten, kan de enige zaakvoerder alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel, behalve die handelingen waarvoor conform het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Op grond van artikel 12 van de statuten, wordt de Vennootschap tegenover derden en in rechte als etser of als verweerder rechtsgeldig vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder. De Vennootschap wordt eveneens rechtsgeldig vertegenwoordigd door een bijzondere lasthebber die wordt benoemd door de enige zaakvoerder.

3. BENOEMING COMMISSARIS

De algemene vergadering beslist om Moore Stephens Audit BV CVBA, met maatschappelijke zetel te Esplanade 1/96, 1020 Brussel, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0453.925.059, als commissaris van de Vennootschap te benoemen, en dit met onmiddellijke ingang.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

UuI11IAoIIIascacI~IIIIIA*

as

u

Mod Word 11.1

1 7 MAL: 273

ter griffie van de C ,

rechtbank van Mreie _ . _ w i E _ ... ;ei

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ne: el=gelegd r~

lI~.~uik~B~

~

Moore Stephens Audit BV CVBA heeft meegedeeld Emiel De Smedt aan te duiden als haar vaste vertegenwoordiger.

De algemene vergadering beslist dat het mandaat van de commissaris onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2018 eindigt.

De algemene vergadering beslist om de commissaris een vergoeding van E 10.000 per jaar toe te kennen. 4. VOLMACHT

Gelet op de voorgaande besluiten beslist de algemene vergadering om volmacht te verlenen aan de zaakvoerder van de Vennootschap, alsmede aan Thomas Donnez, Nicolas Schrans, Jorg Heirman, Noélie Robert en Elias Van Marcke (advocaten bij Eubelius BV CVBA, met kantoor te 9 050 Brussel, Loulzalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, alsmede, meer algemeen, aan alle advocaten bij Eubelius BV CVBA, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot de opstelling en ondertekening van alle nodige documenten en formulieren) met het oog op (i) de neerlegging van deze akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en (iii) desgevallend, de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Alle beslissingen werden met eenparigheid genomen."

Tegelijk hierbij neergelegd: een kopie van de notulen van de schriftelijke algemene vergadering van de Vennootschap van 3 maart 2015.

Elias Van Marcke

Advocaat

Bijzonder lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/07/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

ti

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) : Cerner Belgium t~+~:EI,!.2IC1:1 /t31'i'OJûiîge1'i O~

~ 9 JULI 2015

tzr Ç!!'iiifá! !f^rM riee~t'f~á~l'i~^°. ~l,'~

'

koc+nt,-

Voor-

behouden aan het Belgisch

8taatsblac

Ondernemíngsnr : 0506.711.568

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koningsstraat 97 4d. verdieping

1000 BRUSSEL

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN EEN SCHULDVORDERING MET VERSLAGGEVING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negenentwintig juni tweeduizend vijftien, door Meester Tim CARNEWAL, notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid "Cerner Belgium", waarvan de zetel gevestigd is te Koningsstraat 97, 4de verdieping, 1000" Brussel, hierna "de Vennootschap" genoemd,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Verhoging van het kapitaal van de Vennootschap met honderd vierennegentigduizend vijfhonderd euro' (194.500 EUR), om het te brengen op tweehonderd dertienduizend en vijftig euro (213.050 EUR) door dei uitgifte van honderd vierennegentigduizend vijfhonderd (194.500) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die: dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen van de' Vennootschap over het volledige boekjaar dat startte op 5 december 2014.

De kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de inbreng door de vennootschap naar Iers recht "Cerner~ Ireland Limited" van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering die zij heeft ten laste van de Ven-' nootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de commissaris en in het verslag van de; zaakvoerder.

Vergoeding voor de inbreng

Ais vergoeding voor deze inbreng werden aan de vennootschap naar Iers recht "Cerner Ireland Limited", de', honderd vierennegentigduizend vijfhonderd (194.500) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend. Conclusies van de commissaris

De conclusies van het verslag van de commissaris de dato 24 maart 2015, opgesteld door de burgerlijke', vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moore', Stephens Audit", met de heer Emiel De Smedt als vaste vertegenwoordiger, luiden letterlijk als volgt

"BESLUIT

Ondergetekende, Moore Stephens Audit BV CVBA, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Buro & Design Center, Esplanade 1 bus 96 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door de heer Emiel De Smedt, commissaris van de BVBA Cerner Belgium, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Koningsstraat 97, ingeschreven in het rechtspersonenregisfer met ondememingsnummer 0506.711.568, gekend op de Rechtbank te Brussel, brengt ingevolge artikel 313 §1 W. Venn., verslag uit over de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, bij de: kapitaalverhoging in voornoemde vennootschap.

De inbrenger is Cerner Trefend Limited

De inbreng in natura bestaat uit een lening met een nominale waarde ten belope van ¬ 194.500. Hiervan zal; ¬ 194.500 worden geincorporeerd in het kapitaal.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als, vergoeding van de inbreng in natura worden gegeven.

De inbreng wordt vergoed door uitgifte van 194.500 nieuwe aandelen van de BVBA Cerner Belgium, die; dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het instituut van de.

Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- ,,

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mad 11.1

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en , duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door partijen toegepaste waarderingsmethode bedrijfseconomisch

verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde die tenminste overeenstemt met het aantal en de fractiewaarde

van de als tegen de inbreng in nature uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd

is.

De te verstrekken stukken en informatie werden ons niet tenminste één maand voor de buitengewone

algemene vergadering overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de

vennootschap 15 dagen vôôr de buitengewone algemene vergadering, Deze laattijdigheid heeft evenwel geen

wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend.

Onze opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 313 §1 W Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden

aangewend.

Brussel, 24 maart 2015

Moore Stephens Audit BV CVBA,

vertegenwoordigd door:

de heer Emiel De Smedt,

commissaris,"

3° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat,

vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd dertienduizend vijftig euro (213.050 EUR).

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door tweehonderddertienduizend vijftig (213.050)

aandelen op naam zonder nominale waarde, die elk I /213.05e van het kapitaal vertegenwoordigen".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de commissaris overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd váár registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten,

Tim CARNEWAL

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CERNER BELGIUM

Adresse
KONINGSSTRAAT 97 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale