CHARBO

Association sans but lucratif


Dénomination : CHARBO
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 872.436.212

Publication

24/01/2014
ÿþ(verkort)

Rechtsvorm: Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel: Jules Bordetiaan 160/1, 1140 Evere

Onderwerp akte: Ontslag en benoeming bestuurder

Uit de notulen van een bijzondere algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 18/12/2013. werden volgende beslissingen unaniem genomen:

1. het ontslag uit de functie van interim-bestuurder per 31/12/2013 van de BVBA DELTA V CONSULTING (0452911509 - Zeedijk 76/07.01, 8370 Blankenberge), vertegenwoordigd door haar zaakvoerder DE SMET, Serge) de vergadering verleent haar ook volledige decharge;

2. de benoeming tot bestuurder per 1/1/2014 van de BVBA VANCREA (0846978165 - Jules Bordetlaan 160, 1140 Brussel), hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger VAN CANNEYT Bernard)

Waarvan akte,

VAN CANNEYT Bernard

voorzitter

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

I IIIIl 1111111111111! 11111 II II 111111111111111111

*14025311*

Ondernemingsnr : 0872.436.212 Benaming

(voluit) : CHARBO

11-

J

1 5 JAN 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

... _ ....... _ _ ......

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening,

11/06/2013
ÿþt MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

nemutolin

3 ? M EI 2093

Griffie

Ondernemingsnr : 0872.436.212

Benaming

(voluit) : Charbo VZW

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Jules Bordetlaan 160, 1140 Evere

Onderwerp akte : benoeming - volmacht

Beslissing van de Raad van Bestuur, op de maatschappelijke zetel van de vereniging, op datum van 02 mei 2013,

De raad van bestuur beslist om de benoeming van de heer Jan VLAMINCK, Afdelingshoofd Senioren Residenties, wonende te 9140 Tielrode, Durmestraat, nr. 10, ais gevolmachtigde te bevestigen.

De raad van bestuur beslist met algemene stemmen aile voorheen geldende volmachten van de V.Z.W. te vernietigen en het DAGELIJKS BELEID van de vennootschap zoals hierna bepaald te delegeren.

De heer Jan VLAMINCK voornoemd, wordt gemachtigd om de hierna volgende NAUW OMSCHREVEN VERRICHTINGEN van het dagelijks beleid te doen;

Deze delegatie geschiedt overeenkomstig de statuten van de V.Z.W., inzonderheid artikel 24 en 27,

Overeenkomstig artikel 27 van de Statuten wordt de duur van het bijzonder mandaat bepaalt op acht maanden, ingaand op 01 mei 2013 om 12.00uur en zal eindigen op 31 december 2013 om 24.00uur.

IN ONTVANGSTNAME EN FORMALITEITEN (1-2)

1)0e briefwisseling en alle zendingen van waarden en goederen in ontvangst nemen, evenals alle colli's en pakken, telegrammen en aangetekende brieven met of zonder aangegeven waarde die aan de vennootschap gericht zijn, zowel als alle waardeoverschrijvingsdocumenten en handelseffecten. Deze ophalen in alle postkantoren, vervoer- en expeditiekantoren, evenals bij alle ondernemingen of personen; alle klachten ter zake ontvangen en indienen en alle nodige stukken te ondertekenen.

2)Alle verklaringen inzake douane en accijnzen opmaken en ondertekenen, alle hiermede betrekking hebbende formaliteiten te vervullen en décharge voor verlenen.

VERTEGENWOORDIGING (3-5)

3)De V.Z.W. vertegenwoordigen in de organisaties en verenigingen vaarvan zij deel uitmaakt.

4)0e V.Z.W. vertegenwoordigen bij aile nationale en regionale instellingen, uitgesloten deze waarbij de vennootschap, in toepassing van de wet, alleen kan vertegenwoordigd worden door de Raad van Bestuur; verzoekschriften, bezwaarschriften en hoger beroep indienen tegen de beslissingen van deze instellingen; aile documenten ter zake ondertekenen, en, in het algemeen elke handeling te vervullen i.v.m. de bedoelde instellingen.

5)De V.Z.W. vertegenwoordigen v66r elk organisme en instelling van Sociale Zekerheid~ ALGEMEEN BEHEER (6-8)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mon 2.2

6)De dagelijkse briefwisseling van de V.Z.W. houden en ondertekenen.

7)De producten van de V.Z.W. verkopen en de verkoop ervan delegeren; de verkoopvoorwaarden en tarieven ervan bepalen en onderhandelen,

8)Alle producten, toeleveringen, materieel, diensten, en in het algemeen alle roerende goederen die betrekking hebben tot de activiteiten van de vennootschap aankopen (hier inbegrepen de ondertekening van bestellingdocumenten en het visum van de facturen).

FINANCIÊLE VERRICHTINGEN (9-17)

9}Aiie gedragen opeisen esp innen die aars de V.Z1 I verscbütidigd zijn dons aiie overbeden, ondernemingen en personen, en er geldige kwijting en décharge voor verlenen.

10)Alle cheques van derden opgesteld op naam van de V.Z.W. endosseren en protesteren, evenals alle postbetalingsorders, maar enkel voor de betaling ervan op de lopende rekeningen van de V.Z.W.

11)Alle bedragen van een cheque of bankrekening van de V.Z.W. overschrijven op andere cheque of bankrekeningen van de V.Z.W.

12)Alle sommen, die de V.Z.W. is verschuldigd, betalen in hoofdsom, interesten en toebehoren.

13)Alle handelseffecten als trekker op de klanten van de V.Z.W., tekenen, onderhandelen en endosseren.

14)Alle handelseffecten van klanten ten voordele van de V,Z.W. verdisconteren.

15)Alle deposito's in ontvangst nemen, uitvoeren en lichten, zelfs ten titel van waarborg, alle borgtochten overeenkomen en lichten;

16)Alle waarbargmodaliteiten ten gunste van derden met betrekking tot het uitvoeren van de verplichtingen van de V.Z.W., evenals het openen van documentaire kredieten bedingen ten overstaan van banken en andere financiële instellingen;

17)Alle huurcontracten van bankkluizen evenals van bankdeposito's van waarden sluiten en beëindigen.

BANKREKENINGEN EN KREDIETLIJNEN (18-19)

18)Alle bankrekeningen met dubbele handtekening openen en sluiten en er de benaming van wijzigen.

19)Alle kredietlijnen en overeenkomsten met betrekking tot kredietfaciliteiten sluiten, openen en wijzigen en, in het algemeen, aile overeenkomsten ter zake ondertekenen, evenwel zonder volmacht enige inpandgeving en enige andere waarborg op de activa van de V.Z.W. toe te staan.

HUUR (20)

20)Alle huurcelen en verhuringen met een duurtijd van minder dan 9 jaar toestaan, aanvaarden, wijzigen, hernieuwen en beëindigen, hetzij als verhuurder, hetzij als huurder, en in het algemeen aile maatregelen treffen inzake huur.

VERZEKERINGEN (21)

21)Alle verzekeringsovereenkomsten sluiten; alle verzekeringspolissen ondertekenen en maatregelen treffen inzake de regeling van schaden.

22)Autoverzekeringspolissen sluiten en ondertekenen. TEWERKSTELLING (23-24)

23)Alle bedienden en arbeiders van de V.Z.W. benoemen en ontslaan; hun machten, bevoegdheden, wedden, lonen, gratificaties vaststellen alsook alle andere voorwaarden van hun aanwerving en ontslag.

24)Alle agenten, handelsvertegenwoordigers en comissionarissen benoemen en afzetten; de voorwaarden van hun medewerking bepalen.

MOP 2.2

Luik B - Vervolg

GESCHILLEN (25-26)

25)Al[e advocaten en raadgevers benoemen en ontslaan ten einde de V,Z.W. in rechte te doen vertegenwoordigen vóór alle gerechtelijke machten; alle transacties, regelingen, minnelijke schikkingen en arbitrages sluiten; aile maatregelen van bewaring vervullen.

26)De V.Z.W. vertegenwoordigen als schuldeiser inzake faling evenals in alle soortgelijke rechtsvorderingen; deelnemen aan de algemene vergaderingen van schuldeisers; de functie van lid van de vergadering van schuldeisers aanvaarden en uitoefenen voor zover de V.Z.W. in deze hoedanigheid werd benoemd; de vorderingen vastleggen en hun gegrondheid bevestigen; hoger beroep aanvaarden, afwijzen en aantekenen tegen alle voorstellen van regeling, en alle noodzakelijke handelingen ter zake vervullen.

EN IN HET ALGEMEEN (27)

27)Zorg dragen voor het gewoon dagelijks beheer van de vennootschap door het vervullen van alle andere daden van gewone aard die noodzakelijk of nuttig zijn voor het uitoefenen van de activiteiten van de V.Z.W. en voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De heer Jan VLAMINCK, voornoemd, wordt gevolmachtigd voor en in naam van de V.Z.W. te handelen en alle akten te verlijden en ondertekenen (met een maximum looptijd van vijf jaar), zonder tegenover derden enige andere rechtvaardiging te moeten voorleggen dan onderhavige volmacht, ten einde de hierboven vermelde verrichtingen uit te voeren.

Alle uitzonderlijke daden en verbintenissen van de V.Z.W. die niet in de huidige volmacht zijn vermeld behoren uitsluitend tot de bevoegdheid van de Raad van Bestuur, in toepassing van de wet en van de statuten. Hierbij wordt inzonderheid verwezen naar artikel 24 en 27.

Het betreft met name alle daden van verwerving, cessie, wijziging met betrekking tot de onroerende eigendom, en deelnemingen van de vennootschap evenals alle borgtochten en waarborgen op de activa van de vennootsciap.

Aangezien er geen verdere punten zijn sluit de Voorzitter de vergadering om 16.00 uur.

B.V.B.A, DELTA V Consulting

Gedelegeerd Bestuurder Ad Interim,

,

Y " 11«. &

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

\F

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2013
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1111111t11.111111,R1111111

Ondernemingsnr : 0872.436.212 Benaming

(voluit) : Charbo VZW

L3 1 MED 2013

Griffie

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Jules Bordetlaan 160' 1140 Evere

Onderwer " akte : benoeming bestuurder ad interim

Beslissing van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders, gehouden op de maatschappelijke zetel van de Vereniging, op 25 april 2013.

Bespreking van het agendapunt

1. Benoeming

De algemene vergadering benoemt met ingang van 1 mei 2013 volgende persoon tot interim gedelegeerd bestuurder van de Vereniging

-De BVBA Delta V Consulting, met zetel te 8370 Blankenberge, Kerkstraat nr. 294/001, KBO-nr. 0452 911 509

2. Omvang van de bevoegdheid

Aan de interim gedelegeerd bestuurder wordt de algemene bestuursmacht opgedragen en wordt vertegenwoordigingsbevoegdheid verleent om namens de Vereniging op te treden in en buiten rechte.

3. Duur

De opdracht geldt voor een duur van 8 maanden, en gaat in op 1 mei 2013 en zal eindigen op 31/12/2013.

4. Bezoldiging

Het mandaat van de interim gedelegeerd bestuurder is onbezoldigd. Er wordt een onkostenvergoeding voorzien.

De besluiten worden allen bij unanimiteit aangenomen.

De B.V.B.A, DELTA V Consulting, verklaart uitdrukkelijk dit mandaat te aanvaarden.

De voorzitter

Bernard van Canneyt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

4."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/09/2012
ÿþ MoD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



BRUSSEL

Gr¬ ffie

~~ SEP2012

11111111111111111111

*12155527*

1 bel 1

a: Be Sta

1 I



ll

Ondernemingsnr : 0872.436.212

Benaming

(voluit) : Charbo VZW

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Jules Bordetlaan 160/1 1140 Evere

Onderwerp akte : benoeming - volmacht

Beslissing van de Raad van Bestuur, op de maatschappelijke zetel van de vereniging, op datum van 03 september 2012,

Bespreking van het agendapunt

1. Benoeming

De raad van bestuur beslist om de benoeming van de heer Bernard VAN CANNEYT, wonende te Sint Martens-Latem, Papenaard nr. 25, als gevolmachtigde te bevestigen.

De raad van bestuur beslist met algemene stemmen alle voorheen geldende volmachten van de V.Z.W. te vernietigen en het DAGELIJKS BELEID van de vennootschap zoals hierna bepaald te delegeren.

De heer Bernard VAN CANNEYT voornoemd, wordt gemachtigd om de hierna volgende VERRICHTINGEN van het dagelijks beleid te doen;

Deze delegatie geschiedt overeenkomstig de statuten van de V.Z.W., inzonderheid artikel 24 en 27.

Overeenkomstig artikel 27 van de Statuten wordt de duur van het bijzonder mandaat bepaalt op 4 (vier) maanden, ingaand op 3 september 2012 om 12.00uur en zal eindigen op 31 december 2012 om 24.00uur.

De heer Bernard VAN CANNEYT, voornoemd, wordt gevolmachtigd voor en in naam van de V.Z.W. te handelen en alle akten te verlijden en ondertekenen, zonder tegenover derden enige andere rechtvaardiging te moeten voorleggen dan onderhavige volmacht, ten einde de hierboven vermelde verrichtingen uit te voeren,

B.V.B.A. DELTA V Consulting

Gedelegeerd Bestuurder Ad Interim.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

17/09/2012
ÿþ Moo 2.2

t r g C3 I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

BRUSSEL

4 ~ SEP 20affie

11

111

" iaisssaa*

I

V beh

aa

Bel Staa

R

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0872.436.212

Benaming

(voluit) : Charbo VZW

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Jules Bordetlaan 160/1 1140 Evere

Onderwerp akte : benoeming - volmacht

Beslissing van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders, gehouden op de maatschappelijke zetel van de Vereniging, op 31 augustus 2012.

Bespreking van het agendapunt

1. Benoeming

De algemene vergadering benoemt met ingang van 1 september 2012 volgende persoon tot interim gedelegeerd bestuurder van de Vereniging :

-De BVBA Delta V Consulting, met zetel te 8370 Blankenberge, Kerkstraat nr. 294/001, KBO-nr. 0452 911 509

2.Omvang van de bevoegdheid

Aan de interim gedelegeerd bestuurder wordt de algemene bestuursmacht opgedragen en wordt

vertegenwoordigingsbevoegdheid verleent om namens de Vereniging op te treden in en buiten rechte.

3. Duur

De opdracht geldt voor een duur van 4 maanden, en gaat in op 1 september 2012 en zal eindigen op 31/12/2012.

4, Bezoldiging

Het mandaat van de interim gedelegeerd bestuurder is onbezoldigd.

De besluiten worden allen bij unanimiteit aangenomen.

De B.V.B.A. DELTA V Consulting, verklaart uitdrukkelijk dit mandaat te aanvaarden.

B.V.B.A. DELTA V Consulting

Gedelegeerd Bestuurder Ad Interim

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/07/2012
ÿþ iv[OD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

11 " iaiaao4a* u

Ondernemingsnr : 872.436.212

Benaming

(voluit) : CHARBO

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : Jules Bordetiaan 160, 1140 Evere (Brussel)

Onderwerp akte ONTSLAG BESTUURDER

Uittreksel uit het aangetekend schrijven door Bernard Van Canneyt aan de V.Z.W. Charbo van 26 maart 2012.

Hierbij heb ik de eer u mede te delen dat ik met onmiddellijke ingang ontslag neem uit mijn functie van bestuurder van de V.Z.W, Charbo, vermits ik sinds januari 2012 de dagelijkse operatie niet meer waarneem. Thans wordt de dagelijkse operatie waargenomen door de heer Joost Debucquoy.

Voormeld ontslag gebeurt in onderling akkoord met de heer Debucquoy en de heer Schoofs.

Gelieve het nodige te doen voor de bekendmaking hiervan.

Bernard Van Canneyt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
CHARBO

Adresse
JULES BORDETLAAN 160 1140 EVERE

Code postal : 1140
Localité : EVERE
Commune : EVERE
Région : Région de Bruxelles-Capitale