CHARLES FINANCES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHARLES FINANCES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.604.330

Publication

05/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

03-02-2015

Griffie

*15302240*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0597604330

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

CHARLES FINANCES

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden door notaris Anne Verhaeghe te Meise op 29 januari 2015 (neergelegd ter registratie) blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht door de heer NELLENS Jan Robert, geboren te Wilrijk op dertien maart negentienhonderd zesenzeventig, wonende te Elsene (1050 Brussel), Venetiëstraat 37, met de volgende statuten: Artikel 1. Naam.

De vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft als naam  CHARLES FINANCES .

Artikel 2. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Elsene (1050 Brussel), Venetiëstraat 37. Artikel 3. Doel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening, zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden :

1) Alle verrichtingen te doen van aankoop, verkoop, bouw, verandering, verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, huur, verhuring, leasing, promotie, uitbating, beheer, valorisatie, ruil, verkaveling van onroerende goederen en in het algemeen de handel van alle onroerende of deelbare of ondeelbare gedeelten ervan. Zij mag alle verrichtingen doen betreffende onroerende goederen, alle aannemingen van openbare of private werken, de koop, de verkoop, de vervaardiging en de handel in alle bouwmaterialen en het verlenen van diensten die met de genoemde activiteiten, doelstellingen of producten in verband staan. Zij mag alle handels-, industriële en financiële, roerende of onroerende activiteiten uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijke doel of die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling.

2) Het beheer van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen.

3) De vennootschap zal de leiding en de controle in haar hoedanigheid van bestuurder, lasthebber, zaakvoerder, vereffenaar of anderszins kunnen uitoefenen over en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

4) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen, opties, auteursrechten, en andere roerende rechten, kunstvoorwerpen en andere.

5) Het verlenen van management- en consultingdiensten, het verlenen van diensten van financiële, commerciële, operationele of administratieve aard en het verlenen van diensten, adviezen, bijstand inzake algemene beleidsstrategieën, human resources, management, marketing en verkoop en in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen op het vlak van beleid, administratie en financiën

De vennootschap heeft tevens tot doel, met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen, die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor

Onderwerp akte :

Venetiëstraat 37 1050 Elsene

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

vermogensbeheer en beleggingsadvies:

a. het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen ;

b. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering ;

c. het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis;

d. het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen ;

e. het verhuren of huren al of niet onder het stelsel van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen en rechten, alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing ;

f. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa ;

g. het afsluiten van lijfrenteovereenkomsten, alsmede het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelingen ;

h. het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheid op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden aan één of meer van haar zuster- of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden van aval verlenen voor die schulden.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen) met het oog op het verlonen van haar bestuurders in geld en/of in natura.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijke doel. Hiervoor mag zij investeringen en belegging uitvoeren zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen.

Zij zal het beschikbare vermogen beheren als goed huisvader.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

Zij kan deelnemen in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De voorgaande beschikkingen dienen in hun breedste zin opgevat te worden.

Artikel 4. Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij begint te werken vanaf de neerlegging van een uitgifte van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Artikel 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door driehonderd aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/driehonderdste (1/300ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, onderschreven in geldspeciën en volledig volgestort.

Artikel 11. Bestuur.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur, behoudens andersluidend beding, en door haar steeds herroepbaar.

Artikel 12. Bevoegdheid.

De zaakvoerder of iedere zaakvoerder afzonderlijk beschikt, behoudens andersluidende beslissing bij zijn aanstelling, over de meest uitgebreide bevoegdheid om zonder enige rechtvaardiging alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en zowel in rechte

als eiser of als verweerder.

Zij mogen onder hun verantwoordelijkheid, bijzondere volmachten geven aan personen van hun

keuze.

Artikel 14. Algemene vergadering.

De vennoten komen bijeen in algemene vergadering om te beraadslagen over al de zaken die de

vennootschap aanbelangen.

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni om tie uur.

Indien deze dag een feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag op

hetzelfde uur gehouden.

De eerste jaarvergadering zal plaatshebben in tweeduizend zeventien.

Artikel 17. Boekjaar.

Het boekjaar begint op één januari om te eindigen op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van een uitgifte van de oprichtingsakte op de griffie

van de Rechtbank van Koophandel en zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend

zestien.

Artikel 19. Winstverdeling.

Het resultaat wordt als volgt verdeeld :

a. minstens vijf ten honderd is bestemd voor de wettelijke reserve ; deze storting is niet meer verplichtend wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt ;

b. het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de bestemming van

bepaalt.

Artikel 22. Vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden en lasten en van de vereffenings­kosten of consignatie die voor

deze regelingen werd gedaan, wordt het nettoaktief, onder alle aandelen gelijkelijk verdeeld, mits

deze laatsten allen in dezelfde mate volgestort zijn.

Overname van verbintenissen.

De comparant verklaart , bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, dat

de vennootschap alle verbintenissen homologeert en overneemt die door hen voor rekening en ten

name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING.

En onmiddellijk daarna verklaart de enige vennoot in zijn hoedanigheid van bijzondere algemene

vergadering volgende besluiten te nemen:

1. het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één (1) en in die opdracht worden benoemd: de heer NELLENS Jan, voornoemd.

Hij verklaart deze opdracht te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen het aanvaarden ervan verzet.

2. De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd.

3. Controle. De oprichter verklaart geen commissaris aan te stellen aangezien uit een te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap niet zal voldoen aan de wettelijke criteria volgens dewelke een commissaris verplicht dient te worden aangesteld.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Bij besluit van de zaakvoerder wordt een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de heer Dresselaers Kurt te 3370 Boutersem, Kapelstraat 37, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Anne Verhaeghe, notaris

Tegelijk neergelegd : uitgifte, bankattest

Coordonnées
CHARLES FINANCES

Adresse
VENETIESTRAAT 37 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale