CHESS MEDICAL TECHNOLOGY, AFGEKORT : CHESS MT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CHESS MEDICAL TECHNOLOGY, AFGEKORT : CHESS MT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 472.015.757

Publication

16/04/2014
ÿþVoorbehouden sen het

aelgisch

Staatsblad

Md 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

11111111M1j1j1111011111111

Ondememingsnr : 0472.015.757

Benaming

(voluit): Chess Medical Technology

Rechtsvorm: naamloze vennootschap ln vereffening

Zetel: Drukpersstraat 4 te 1000 Brussel

Onderwerp akte: NOTULEN AFSLUITING VAN VEREFFENING

Notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering van de Aandeelhouders, gehouden op 23 december 2013 ten maatschappelijke zetel:

1.Verslag van de vereffenaar

De vergadering hoort de lezing van het verslag van de vereffenaar. Dit verslag wordt eenparig goedgekeurd.

2Plan voor de verdeling

Overeenkomstig de bepaling van artikel 190 §1 werd het plan voor de verdeling van de activa onder verschillende schuldeisers voor akkoord voorgelegd aan de Rechtbank van Koophandel te Brussel. In haar beslissing van 11 december 2013 gaf de Rechtbank haar goedkeuring aan het plan zodat de vereffening definitief kan gesloten worden.(Beschikking B12013/00067),

3.Goecikeuring van de vereffeningsrekening

Uit de voorgelegde stukken blijkt dat de vennootschap geen activiteiten meer ontwikkelt en dat de vereffening sluit met een activa ten belope van E 4.518,62 dat toebedeeld wordt voor de gedeeltelijke betaling van de schulden aan de aandeelhouders na verrekening van de sluitingskosten.

Alle activa en passiva, zelfs diegene waarvan het bestaan thans niet bekend zou zijn, gaan over op de aandeelhouders, met alle daaraan verbonden rechten en verplichtingen. De aandeelhouders treden dienaangaande in alle rechten en plichten van de ontbonden vennootschap, en alzo instaan voor alle betalingen aan derden.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

4.Kwijting aan de vereffenaar

Met eenparigheid van stemmen wordt volledige kwijting verleend aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat, zijnde Antwerps Kantoor voor Advies en Mangement (in 't kort Akam) met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Ernest Van Dijckkaai 28, met als vaste vertegenwoordiger de heer Joseph Van der Steen, zelfde adres, rijksregistemummer 45.09.20-917.17

5.Afsluiting van de vereffening

De vereffeningrekeningen werden afgesloten op 31 juli 2013 zodat de praktische sluiting van de

vereffening op deze datum plaats vond.

Met eenparigheid van stemmen verklaart de vergadering de vereffening afgesloten waardoor de vereffenaar eveneens ontslagen wordt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

bèrtotiden

 , aat't het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

6.Bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn worden bewaard op het adres van de vereffenaar, Akam bvba, Ernest Van Dijckkaai 28 te 2000 Antwerpen.

In het aandelenregister van de vennootschap wordt melding gemaakt van de sluiting van de vereffening van de vennootschap. Het aandelenregister dient evenwel nog te worden bewaard gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn.

Er dienen geen maatregelen te worden genomen voor de consignatie van de gelden en waarden. De vennootschap bevat geen onroerende goederen noch onroerende rechten.

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

7,Verlening bijzondere volmacht

Een bijzondere volmacht voor onbepaalde duur, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan VDV consultants BV BVBA, Ernest Van Dijckkaai 22 bus 2 te 2000 Antwerpen, en zijn aangestelden, mandatarissen of lasthebbers of aan mevrouw Manuela Galiatsos, wonende te 2140 Borgerhout, Poststraat 11, om elle nodige formaliteiten te vervullen betreffende het tekenen en neerleggen van aile verklaringen op de griffie en of bij de Kamer van Koophandel, de inschrijving van de vennootschap bij de btw administratie, de Krutspuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket en aile administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dat voor de voorgaande en huidige beslissingen.

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Antwerpen, 23 december 2013

Akam bvba

Vereffenaar

Joseph Van der Steen

Zaakvoerder

_____________ ---------------- -  - - ----- - - ---------------- _ . ------- ------- _______ -------- ----- _

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheld van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 08.08.2013 13403-0013-014
21/02/2013
ÿþmod 11.1

k B I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

II IH1H u~uiiiii~uuiw

13 3103

ARltSSEJ.

I 1FFIf.

Griffie

;

Ondememingsnr :472.015.757

Benaming (voluit) : CHESS MEDICAL TECHNOLOGY '

"

(verkort) : CHESS mT

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 1000 Brussel, Drukpersstraat 4

' Onderwerp akte :ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VAN VEREFFE- i! NAAR - COORDINATIE DER STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen,' Broederminstraat 9, op achtentwintig december tweeduizend twaalf, dragende de melding : "Geregistreerd vier: bladen één renvooien te Antwerpen, negende kantoor der registratie op 03 JAN 2013 boek 235 blad 13 vak 10 Ontvangen : vijfentwintig euro (25 E) De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) C. VAN ELSEN", blijkt dat, de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "CHESS MEDICAL TECHNOLOGY", in het kort "CHESS mT", gevestigd te 1000 Brussel, Drukpersstraat 4, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0472.015.757, onder meer beslist heeft :

1, het verslag van de raad van bestuur en het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke;; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VCLJ' ; BEDRIJFSREVISOREN", te 2000 Antwerpen, Leopoldstraat 37, vertegenwoordigd door de heer H. VAN'; CAKENBERGHE, bedrijfsrevisor, opgemaakt overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 § 1 van het'' Wetboek van Vennootschappen, goed te keuren,

vervolgens de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen.

i Derhalve bestaat zij vanaf achtentwintig december tweeduizend twaalf nog slechts voor de noodwendigheid; van haar vereffening.

Het mandaat van de bestuurders komt hierdoor ten einde. l;

De vergadering aanvaardt bijgevolg het ontslag van de bestuurders, te weten: 1/ de heer DE VRIES Siebren, van Nederlandse nationaliteit, wonende te Haarlem (Nederland),;' ': Westerhoutpark 5;

2/ de naamloze vennootschap "Chess Belgium", te 1000 Brussel, Drukpersstraat 4, ingeschreven in het; rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0448.555.021, met als vaste vertegenwoordiger de heer DE.; VRIES Siebren, voornoemd.

3. Tot vereffenaar wordt aangesteld : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANTWERPS KANTOOR VOOR ADVIES EN MANAGEMENT', te 2000 Antwerpen, Ernest Van Dijckkaai 28,:î ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0473.583.890,

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen wordt de heer VAN dER STEEN Joseph,' wonende te 2000 Antwerpen, Ernest Van Dijckkaai 28, aangewezen als vertegenwoordiger van de, vennootschap "ANTWERPS KANTOOR VOOR ADVIES EN MANAGEMENT', voornoemd, voor deî, uitoefening van het mandaat van vereffenaar.

Zijn mandaat is bezoldigd.

!; Machten van de vereffenaar '

De vereffenaar beschikt over de meest uitgebreide machten voor de uitoefening van zijn mandaat, namelijk;, deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij zal ook de toestemming van de algemene vergadering niet moeten inroepen voor de gevallen voorzien in de'' artikelen 187 en 190 van gemeld Wetboek, daar de vergadering hem uitdrukkelijk machtiging verleent voor; !! alle handelingen in voornoemde artikelen aangestipt, met uitzondering van de voortzetting van de activiteit van;; de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

A

~ r

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

mod 11,1

4 . e

Hij wordt; onder zijn verantwoordelijkheid, gemachtigd over te gaan tot het uitkeren aan de vennoten van

tussentijdse liquidatie-uitkeringen.

De vereffenaar zal onder meer mogen vervreemden, verkopen, afstaan en overdragen alle goederen van de

vennootschap, zelfs uit de hand, voor de tegenwaarde en onder de voorwaarden die hij zal goedvinden.

De vereffenaar zal derden als gevolmachtigde mogen aanstellen en hen de machten verlenen die hij nuttig of

nodig acht.

Alle akten, van welke aard ook, welke de vennootschap in vereffening verbinden, zullen door de vereffenaar

mogen ondertekend worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte;

- volmachten;

- gecot3rdineer-

de statuten;

- beschikking van

' de rechtbank

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 17.08.2011 11405-0411-013
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 24.08.2010 10446-0208-016
25/01/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 05.01.2010 10005-0400-016
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 29.08.2008 08699-0309-016
07/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 31.08.2007 07697-0042-016
30/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 19.09.2006, NGL 24.10.2006 06848-4353-015
12/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 07.06.2005, NGL 06.07.2005 05445-1331-016
22/06/2005 : GE196379
14/04/2005 : GE196379
02/06/2004 : GE196379
14/01/2004 : GE196379
16/07/2003 : GE196379
19/09/2002 : GE196379

Coordonnées
CHESS MEDICAL TECHNOLOGY, AFGEKORT : CHESS MT

Adresse
DRUKPERSSTRAAT 4 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale