CHIPIDEA SEMICONDUCTORS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CHIPIDEA SEMICONDUCTORS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 866.225.836

Publication

17/07/2012
ÿþmod 11.1

~ i~ ~+ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ ~~~

~

1111111111111111111111111

*12125503*

III

bel a, Bt Sta

BRU$SIM

GriffieO 6 Jt1

01s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0866.225.836

Benaming (voluit) : CHIPIDEA SEM1CONDUCTORS N.V. in vereffening

(verkort) :

Rechtsvoren : Naamloze vennootschap

Zetel : Drukpersstraat, 4

1000 Brussel

Onderwerp akte : SLUITING VAN VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vijfentwintig juni tweeduizend en twaalf, door Meester Alexis LEMMERLING, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "CHIPIDEA SEMICONDUCTORS N.V. in vereffening", waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Drukpersstraat, 4, volgende beslissingen genomen heeft:

1° Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, verklaarde de enige aandeelhouder te verzaken aan de wettelijke termijn van één maand gedurende dewelke zij overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen over een controle- en onderzoeksrecht beschikten betreffende de vereffeningsrekeningen en de daarbijhorende stavingsstukken.

2° Na kennisname van de verslagen en de documenten (artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen):

- goedkeuring van het vereffeningsverslag en de vereffeningsrekeningen

- kwijting aan de vereffenaar voor de door hem vervulde vereffeningsopdracht.

3° Definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap en vaststelling dat de naamloze vennootschap "CHIPIDEA SEMICONDUCTORS N,V. in vereffening" definitief opgehouden heeft te bestaan.

4° De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn van vijf jaar op volgende adres:

Synopsys, US04, 377 Simarano Drive, Marlborough, MA 01752, Verenigde Staten van Amerika.

5° Vaststelling dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en/of waarden die toekomen aan schuldeisers of de enige aandeelhouder en die hem niet konden worden afgegeven,

6° Bijzondere volmacht werd verleend aan Meesters Steven De Schrijver of Jeroen Mues bij Astrea Advocaten, die te dien einde allen woonstkeuze doen te Louizalaan 137, bus 1, te 1050 Brussel, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

De vergadering besliste verder om de heer Steven De Schrijver of de heer Jeroen Mues, beiden advocaat met kantoor te Louizalaan 137, bus 1, 1050 Brussel (België), beiden bevoegd om individueel te handelen en met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, te benoemen als bijzondere lasthebber van de Vennootschap in het kader van het vervullen van alle noodzakelijke formaliteiten voor het finaliseren van de vereffening, met inbegrip van, maar niet beperkt tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen van alle formulieren bij het Belgisch Staatsblad, het naleven van alle andere noodzakelijke formaliteiten bij eender welke andere administratieve overheid of dienst zoals de griffie van de rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank Der Ondernemingen (onder andere niet betrekking tot de doorhalinglschrapping van de inschrijving van de vennootschap), het Ondernemingsloket (onder andere met betrekking tot de doorhalinglschrapping van de inschrijving van de vennootschap), de Nationale Bank van België (onder andere met betrekking tot het neerleggen van de jaarrekeningen) of de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde (onder andere het betalen van achterstallen, ontvangen van het saldo van de rekening, de doorhaling/schrapping van het BTW-nummer van de vennootschap), de FOD Financiën, de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid (onder andere met betrekking' tot de doorhalinglschrapping van de inschrijving van de vennootschap), de Administratie van de Vennootschapsbelasting, ING Bank (overschrijven van fondsen van de rekeningen van de vennootschap, opvragen en consulteren van rekeninguittreksels, verdeling van het liquidatiesaldo, afsluiten van de

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moa 11.1

bankrekeningen) evenals het ondertekénen, opstellen, aftekenen en afleveren van enige documenten of het stelten van enige handelingen met betrekking tot bovenstaande bevoegdheden.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel weráën neergelegd : een. uitgifte van het proces-verbaal, een volmacht).

Uitgereikt vóórregistratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Alexis LEMMERLING Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi) van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.06.2011, NGL 19.03.2012 12065-0161-014
13/09/2011
ÿþr -~~'~~ `" Mod 2.0

I .ï°,5 om: in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

" 11138,1

!Iïll

Vc

behc aar Bete

Staal

g `d S HP , D,;,~

. ~~ ~ ~.~

BRUSS

Griffie

Ondernemingsar : 0866225836

Benaming

(voluit) : CHIPIDEA SEMICONDUCTORS

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1000 Brussel, Drukpersstraat, 4

Onderwerp akte : ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negenentwintig juli tweeduizend en elf, door Meester Denis: Deckers, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met de vorm van. een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot volgende registratiemelding draagt :

"Geregistreerd drie bladen zonder renvooi op het 1 ste Registratiekantoor van Vorst op 3 augustus 2011 boek 77 blad 61 vak 9. Ontvangen vijfentwintig euro (25 ¬ ). (Getekend) Van Melkebeke.",

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap

, °CHIPIDEA SEMICONDUCTORS°, waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Drukpersstraat, 4, volgende; beslissingen genomen heeft:

1/ Na kennisneming van de door artikel 181 W. Venn. voorgeschreven documenten, ontbinding van de, ; vennootschap en invereffeningstelling, te rekenen vanaf negenentwintig juli tweeduizend en elf.

2/ Kennisname van het van rechtswege ontslag van de hiemavolgende bestuurders:

- de heer Charles WATCHORN;

- de heer Brian CANAVAN.

3/ Werd benoemd tot vereffenaar: de heer Charles WATCHORN, van Ierse nationaliteit, gedomicilieerd te Rosernount Avoca Avenue, Blackrock, Co., Dublin, Ierland.

De vereffenaar zal zijn mandaat onbezoldigd uitoefenen.

4/ Machten van de vereffenaar:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek; van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder; dat hiervoor een vooratgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle; zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere; belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de; vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn;

" machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de: rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de: uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de: vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van" vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

5/ Bijzondere volmacht werd verleend aan Meesters Steven De Schrijver, Jeroen Mues of Marlies Maes bij Lorenz Advocaten, die te dien einde allen woonstkeuze doen te 1000 Brussel, Regentlaan, 37-40, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de__ Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij cie Administratie " van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, een verslag van de raad van bestuur en een verslag van de bedrijfsrevisor opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, een beschikking van de rechtbank van koophandel te Brussel de dato 25 augustus 2011 ter bevestiging van de benoeming van de heer Charles Watchorn als vereffenaar).





Denis Deckers

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 26.01.2011, NGL 23.02.2011 11046-0533-014
17/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.12.2009, NGL 03.02.2010 10038-0120-020
09/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 13.01.2009, NGL 30.03.2009 09103-0244-018
24/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.05.2007, NGL 18.12.2007 07834-0040-018

Coordonnées
CHIPIDEA SEMICONDUCTORS

Adresse
DRUKPERSSTRAAT 4 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale