CHRISTA RENIERS 2.0

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CHRISTA RENIERS 2.0
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 543.959.073

Publication

20/01/2014
ÿþmod 11.1

>« c i [n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

IA n Mn! i N



'BUSSEL

09 mit 2014

Griffie

Ondernemingsnr: 5(4,9 5 9.0?3

Benaming (voluit) : Christa Reniers 2.0

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel ; Square Larousse 31

1190 Vorst

Onderwerp akte : NV: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Van der Auwermeulen met standplaats te Zomergein op zes januari tweeduizend veertien, heden aangeboden ter registratie, dat 1. De heer DEVOS Michel Marcel Marie,' geboren te Waregem op achtentwintig april negentienhonderd vierenzestig, (rijksregistemummer; 64.04.28-: 083.61), wonende te 9070 Destelbergen, Wellingstraat 3 (ingeschreven op vijfentwintig (25) aandelen); Mevrouw GUISSARD Désirée Astrid Eliane Marie Suzanne, geboren te Mons op tien juli negentienhonderd; vierenzestig, (rijksregistemummer 64.07.10-020.06), wonende te 1190 Vorst, Square Larousse 31; (ingeschreven op vijfentwintig (25) aandelen); 3. De Heer HINDERYCKX Alain Marcel Louis, geboren te Gent; op twee oktober negentienhonderd drieënzestig, (rijksregistemummer: 63.10.02-147.22), wonende te 9000 Gent, Poelsnepstraat 5 bus 202 (ingeschreven op vijfentwintig 25) aandelen); 4. De Heer MICHIELS Baudouin: Frédéric Marie Joseph Corneille, geboren te Brussel op zeventien mei negentienhonderd eenenveertig,; (rijksregisternummer: 41.05.17-229.60), wonend te 1380 Lasne, Vieux Chemin de Wavre 6 (ingeschreven opj vijfentwintig (25) aandelen) een naamloze vennootschap onder de naam "Christa Reniers 2.0" hebben; opgericht waarvan de statuten luiden als volgt:

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1190 Vorst, Square Larousse 31,

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en naar het; Vlaams Gewest, door eenvoudig besluit van de Raad van Bestuur, regelmatig in het vennootschapsdossier; neergelegd en in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

De verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar het Waals Gewest, maakt een statutenwijziging uit.

Doel

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

" Het ontwerpen, produceren en verkopen van juwelen in goud, zilver en alle andere mogelijke; materialen, alsmede aanverwante en bijhorende producten en diensten.

" Het ontwerpen, produceren en verkopen van textiel, decoratie, meubilair, kunst en aile mogelijke: accessoires, alsook bijhorende producten en diensten.

" Het uitbaten van winkels, zowel klassieke distributie (fysieke winkels), als tijdelijke winkels en onlinet winkels.

" Het organiseren van evenementen, tentoonstellingen, alsook het verzorgen van publicaties.

" Deze opsomming is niet beperkend doch enkel van indicatieve aard.

De vennootschap mag binnen de perken van haar maatschappelijk doel, alle roerende of onroerende goederen, materieel of installaties verwerven, huren of verhuren, verkopen of ruilen,

De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechterlijke; handelingen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, die van aard zijn de; verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap kan aile verrichtingen doen die betrekking hebben op het beheer, uitbreiding, verfraaiing of; transformatie van eigen roerend of onroerend patrimonium, alsook van gehuurde panden, zowel gehuurd onder, handelshuur, huur met een tijdelijk karakter of terbeschikkingstelling.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze int alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het; buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen,

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

e Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf datum oprichting. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd vijftigduizend euro nul cent (¬ 150.000,00) en is volledig volstort zoals blijkt uit een bewijs van deponering in datum van zes december tweeduizend dertien.

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, met stemrecht, zonder aanduiding van de nominale waarde, ieder aandeel vertegenwoordigend één/honderdste (11100sae) van het maatschappelijk kapitaal.

Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit ten minste drie leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders van de vennootschap, die worden benoemd door de algemene vergadering, voor ten hoogste zes jaar en door deze te allen tijde kunnen worden ontslagen. De Raad van Bestuur kan echter uit twee leden bestaan wanneer op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft en dit tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule  vermeld onder artikel 16 van deze statuten  krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichtten. De raad van bestuur omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad van bestuur han het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer personen, die geen aandeelhouder moeten zijn.

In geval van delegatie van het dagelijks bestuur bepaalt de raad van bestuur de bevoegdheden en de vergoeding die aan deze opdracht is verbonden. Wanneer meerdere personen belast zijn met het dagelijks bestuur, bepaalt de Raad van Bestuur of zij alleen dan wel gezamenlijk optreden.

De persoon belast met het dagelijks bestuur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, zijn bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden overdragen.

Overeenkomstig artikel 524bis Wetboek Vennootschappen is de Raad van Bestuur gemachtigd zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de Raad van Bestuur zijn voorbehouden.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité,

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De instelling van een

directiecomité kan aan derden worden tegengeworpen onder de voorwaarden bepaald in artikel 76 Wetboek van Vennootschappen.

De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door de Raad van Bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en de eventuele taakverdeling die de Ieden van het directiecomité zijn overeengekomen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

De normale en gerechtvaardigde uitgaven en kosten, welke de bestuurders kunnen doen gelden als gedaan in de uitoefening van hun functie, zullen warden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht,

Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend of door één gedelegeerd bestuurder. De gedelegeerd bestuurder wordt daartoe benoemd door de Raad van Bestuur.

Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur die alleen kan handelen.

Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, wordt de vennootschap, met uitzondering van de taken die overeenkomstig de wet niet kunnen overgedragen worden aan het directiecomité, in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité samen optredend of door de voorzitter van het directiecomité, welk alleen kan handelen. De voorzitter van het directiecomité wordt daartoe benoemd door het directiecomité.

Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand oktober.

Deponering van de effecten

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moeten, indien dit in de oproeping wordt vereist, moeten





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste drie werkdagen vaar de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur bij aangetekend schrijven inlichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen, of de certificaten van hun aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de oproeping worden vermeld.

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste drie werkdagen vô6r de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap op de plaatsen aangegeven in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neerleggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Vertegenwoordiging

De aandeelhouders mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

De houders van obligaties, warrants en certificaten mogen de algemene vergadering bijwonen maar slechts met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders. Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt jaarlijks vijf procent voor het wettelijk reservefonds afgenomen, tot dit één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De overige winst zal aangewend worden volgens beslissing der algemene vergadering op voorstel van de raad van bestuur, onverminderd hetgeen van dwingend recht bepaald in het Wetboek van Vennootschappen. Interimdividenden

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

Ontbinding en vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, wordt de vereffening door de vereffenaar verricht die door de algemene vergadering werden benoemd, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door raad van bestuur in functie, die dan optreedt als vereffeningscomité, en dit overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen. Te dien einde hebben de vereffenaars de meest uitgebreide macht die hen wordt toegekend door de artikelen 186, 187 en 188 van het wetboek van vennootschappen,

De algemene vergadering stelt de eventuele vergoeding van de vereffenaars vast.

Benoeming van de eerste bestuurders

Overeenkomstig de wet werden tot eerste bestuurders benoemd:

1. De Heer DEVOS Michel, voornoemd

2. Mevrouw GU1SSARD Désirée, voornoemd

3. De Heer MICHIELS Baudouin, voornoemd

De aangewezen bestuurders stellen aan als gedelegeerd bestuurder met eenparigheid van stemmen:

1. Mevrouw GUISSARD Désirée, voornoemd

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde na de langst mogelijke termijn,

Begin en afsluiting eerste boekjaar

Bij uitzondering neemt het eerste boekjaar een aanvang op heden en zal worden afgesloten op dertig juni

tweeduizend vijftien.

Overeenkomstig artikel 60 van het Vennootschappenwetboek verklaart de comparant ter gelegenheid van de

oprichting van de vennootschap, dat deze de rechten en verbintenissen die in naam en voor rekening van de

vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één december tweeduizend dertien, overneemt onder de

opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank

van koophandel van het ressort waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft gevestigd.

Eerste jaarvergadering

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand oktober in het

jaar tweeduizend vijftien.

Volmacht

Volmacht werd verleend aan Mevrouw GUISSARD Désirée die rechtsgeldig de vennootschap zal kunnen

vertegenwoordigen tegenover de kruispuntbank voor ondernemingen, de griffie van de rechtbank van





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

 T , , 1 Voor-

koophandel, het bestuur van het Belgisch Staatsblad, het bestuur van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, bij de directie erkenning der aannemers, bij de administratie der directe belastingen, bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en, meer in het algemeen voor het tekenen van alle briefwisseling tegenover derden dit doch enkel met betrekking tot de oprichting van de vennootschap.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel Gelijktijdige neerlegging:

- uitgifte van de akte (voor registratie); bankattest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

behouden ean het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2015, APP 06.11.2015, DPT 29.01.2016 16031-0047-029

Coordonnées
CHRISTA RENIERS 2.0

Adresse
SQUARE LAROUSSE 31 1190 VORST

Code postal : 1190
Localité : FOREST
Commune : FOREST
Région : Région de Bruxelles-Capitale