CHRISTOPHE RONSE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHRISTOPHE RONSE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.908.132

Publication

09/05/2014 : BLT003834
24/06/2014
ÿþMod Word 11.1

De7M31 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelogdlontvangen op



13

JUNI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van koWrt1ndeI Brussel

*14121892*

Ondernerningsnr : 0464.908.132

Benaming

(voluit) : CHRISTOPHE RONSE

(verkort)

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 1000 Brussel, Tour&Taxis, Havenlaan 86C, bus 414

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel inzake partiële splitsing van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA "CHRISTOPHE RONSE" door oprichting van de BVBA "Melchom"

Uit een voorstel tot partiële splitsing opgemaakt op 12 juni 2014 door de enige zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,: °CHRISTOPHE RONSE" conform de artikelen 677 en 743 van het Wetboek van Vennootschappen blijkt het volgende:

De splitsing betreft een partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap, waarbij een deel van het vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE RONSE", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van de afsplitsing van het residentieel onroerend goed, naar een nieuw op te'richten vennootschap, namelijk de BVBA "Melchom" overgaat. Aan de enige vennoot van de besloten vennootschap met bepekte aansprakelijkheid "Melchom" wordt in ruil voor de inbreng door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE RONSE" in de nieuw op te richten en inbrengverkrijgende besloten vennootschap met beperkte aanspakelijkheid "Melchom" 1.860 aandèlen van de. nieuw op te richten vennootschap uitgereikt, zoals hierna wordt bepaald.

Het doel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "CHRISTOPHE RONSE" is in haar statuten als volgt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat alsook alle activiteiten die cieontologisch verenigbaar zijn met het beroep van advocaat, zoals (zonder dat deze opsomming beperkend is) het uitoefenen van mandaten als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen, het aanvaarden van aanstellingen ais curator, het aanvaarden van onderwijsopdrachten, het verzorgen van publicaties, het geven van voordrachten over juridische onderwerpen en het optreden als scheidsman.

De vennootschap mag als vennoot of aandeelhouder deelnemen aan elke vennootschap, associatie of groepering van natuurlijke en/of rechtspersonen die het beroep van advocaat uitoefenen.

De vennootschap zal zich inspannen om haar patrimonium op zo efficient mogelijke Wijze te beheren en haar actiefbestanddelen optimaal te rendabiliseren. Daartoe mag zij alle mogelijke investeringen en' beleggingen verrichten, zowel roerende als onroerende.

De vennootschap mag ook alle handelingen verrichten van burgerlijke en financiele aard, die nodig of nuttig: zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals bepaald door de bevoegde instanties eerbiedigen."

De nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Melchom" zal haar zetel hebben te 1000 Brussel, Tour&Taxis, Havenlaan 86C, bus 414.

Het doel van deze nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Melchom" zal luiden ais' volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Vo

beho

aan

Belg

Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

a)De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische ais buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken, van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van aile

. deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

b)Het vertegenwoordigen van en het voeren van beheer en toezicht over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook.

c)De engineering, ontwikkeling, commercialisering, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot aile roerende goederen, materieel, machines en outillage.

d)Het leveren van diensten, het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

e)Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van aile octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

0 Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, van aile onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle

ondernemingen,

nastreven, .

e of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en

e leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief

de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen

tot de realisatie ervan.

De enige zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE RONSE" is:

-

De Heer RONSE DE CRAENE Christophe, wonende te 9050 Gentbrugge, Rode Kruisstraat 1

co

Vanaf I juni 2014 zullen de verrichtingen gesteld door de partieel te splitsen vennootschap, wat het af te

co splitsen vermogen betreft, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende

vennootschap.

et De aan deze nieuwe BVBA "Melchom" over te dragen activa en passiva, op basis van de

vermogenstoestand per 31/05/2014 van de partieel te splitsen burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE RONSE", zijn de volgende:

et

et

ACTIVA:

vaste activa: 134.765,08

vlottende activa; 653.123,00

Totaal actief: 787.888,08

PASSIVA 21.785,61

eigen vermogen:

voorzieningen: 662.746,73

schulden: 103.355,74

Totaal passief; 787.888,08

De volledige splitsingstabel is opgenomen in het voorstel tot partiële splitsing.

De niet bedrijfsgebonden onroerende goederen, die een bedrijfstak vormen en door de partieel te splitsen burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE RONSE" worden ingebracht in de nieuwe BVBA "Melchorn° worden als volgt omschreven:

Gemeente Gent  23° afdeling/Gentbrugge  30 afdeling

Een villa met afhangen en grond, gestaan en gelegen te Gentbrugge, Rode Kruisstraat 1 ten kadaster gekend volgens kadastraal uittreksel de dato 5 juni 2014, onder wijk B nummer 0451/P/2, met een oppervlakte van 51a62ca.

verenigingen of vennootschappen die een

of aanverwant doel

gelijkaardig, analoog

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De inbreng van het afgesplitste vermogen omvat onder meer het hierboven nader omschreven onroerend goed, bestaande uit grond en gebouwen die allemaal zijn gelegen in het Vlaamse Gewest, en waarvan de overdracht in het kader van de partiële splitsing onder de toepassing valt van het Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming, hierna vermeld als "Bodemdecreet",

Bijgevolg wordt de partiële splitsing, als overdracht van gronden beschouwd voor de doeleinden van het Bodemdecreet, krachtens artikel 2, 18° f), b) en d) van het Bodemdecreet, en moeten de formaliteiten terzake ! (zoals het afleveren van een bodemattest) nageleefd worden.

Het bodemattest afgeleverd door de OVAM op 5 juni 2014 voor het perceelnummer 0451/00P002 bepaalt letterlijk het volgende:

2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over informatie met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen.

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM i bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling; vvvvw.overdracht.ovam.be.

3. Ais er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens

Te Mechelen, 05.06.2014,

Eddy Van Dyck, afdelingshoofd"

De enige vennoot van de partieel te splitsen burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE RONSE" zal in ruil en als vergoeding voor de inbreng door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE RONSE" in de nieuw op te richten en inbrengverkrijgende vennootschap de BVBA "Melchom" aile duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen van de nieuwe BVBA "Melchom" verkrijgen.

De aandelen in de nieuwe BVBA "Meichore zijn aandelen op naarm

Er zijn in de partieel te splitsen vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten moeten toegekend worden.

In toepassing van artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen wordt voorgesteld dat het bestuursorgaan en de bedrijfsrevisor van de bij de partiale splitsing betrokken vennootschap geen verslag opstellen over dit splitsingsvoorstel.

De bijzondere bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor die belast is met het opstellen van het verslag inzake de inbreng in natura (overeenkomstig artikel 219 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen) wordt vastgesteld op basis van de gepresteerde uren.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de zaakvoerder van de partieel te splitsen vennootschap.

De boekhoudkundige verwerking zal gebeuren conform de hiervoor opgenomen opdeling van de onderscheiden rekeningen in de splitsingstabe per 31/06/2014.

Christophe Ronse De Craene

'statutair zaakvoerder'

Tegelijk hiermee neergelegd: voorstel tot partiële splitsing dd. 12/06/2014

Voor% Weitouddn aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden RectO : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/08/2014 : BLT003834
03/06/2013 : BLT003834
09/05/2012 : BLT003834
14/03/2011 : BLT003834
18/05/2010 : BLT003834
01/07/2009 : BLT003834
02/06/2008 : BLT003834
07/05/2007 : BLT003834
19/10/2005 : BLT003834
10/05/2005 : BLT003834
01/07/2004 : BLT003834
09/07/2003 : BLT003834
07/08/2002 : BLT003834
26/07/2002 : BLT003834
12/07/2001 : BLT003834
25/07/2000 : BLT003834
01/02/2016 : BLT003834

Coordonnées
CHRISTOPHE RONSE

Adresse
TOUR & TAXIS, HAVENLAAN 86C, BUS 414 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale