CHURCHILL GREEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CHURCHILL GREEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.371.142

Publication

23/12/2013
ÿþ(n" Mai Waal 11.1

Luik B ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~ n~ lY~l'~~r~l'iliE'+1~lip~~REC=`i

i" ,?~.erg~ e~, :~ ,

van Koophandel rEAn(6'`s'órp;,i-4 ()î,

1 1 DEC. 201'

Griffie

Voorbehouden

aan Betgisch

Staats

""

*131926 4

iiu

ondernemingsnr :0844.371.142

Benaming :

(voiuit):CHURCHILL GREEN

(verkorf)

Rechtsvorm : Besloten vennotschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Churchilllaan 196 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders-verplaatsing

Tekst maatschapelijke zetel

overdracht aandelen aanstelling zaakvoerder

Tijdens de buiten gewone Algemene vergadering der aandeelhouders

gehouden op 10/12/2013 dat blijkt

Ali tarrahi ontslag krijgt als zaakvoerder op 10/12/2013

De ondertekende Yusuf Emine Sadak aangesteld als zaakvoerder

met ingang

10/12/2013

Maatschapelijke zetel wordt verplaats van Churchilllaan 196 2900

schoten naar kleerkoperstraat 15 bus 316 Brussel.

Zaakvoerder

Yusuf Emine Sadak

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de Matste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/03/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 IIIBIIII206173IIIIIB9III

*1'

hl

Vc bek

aar

Belç Staat

r

vC l) da ?ecntiett~

van Koopjiandej te Antwerpen9 op

QGMN £ I.

Griffie

Annexes du Moniteur belge

23/03/2012

Ondernemingsnr G' 4 " 3 7 1 . 1 4 2

Benaming (voluit) : CHURCHILL GREEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Churchilllaan 196

2900 Schoten

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op negen maart tweeduizend '

en twaalf, blijkt dat een Besloten vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. Vennoot:

De Heer Terrahi All, geboren te Antwerpen-Borgerhout op zes juli negentienhonderd acht en tachtig, wonende

te 2140 Antwerpen, Engelselei 10 bus 2.

2, Rechtsvorm en naam:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Haar naam luidt: CHURCHILL GREEN

3. Zetel:

De zetel is gevestigd te 2900 Schoten, Churchilllaan 196.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België bij besluit van de zaakvoerder, Iedere

verandering van de zetel moet worden bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

4. Doel:

Uitbating van een winkel voor algemene voeding. Groot- en kleinhandel in voedingsmiddelen, dranken en rookwaren.

Aan- en verkoop van snoep- en suikervaren.

De uitbating van een kruidenierszaak, spekslagerij, beenhouwerij.

Het uitbaten van een café, taverne, restaurant, discotheek, snackbar, pizzeria, hotel, verbruiksalon, pita-shoarma, voor zowel consumptie ter plaatse als thuisbezorging.

Schoonmaakbedrijf en industriële schoonmaak.

Het waarnemen van bestuursmandaten in andere vennootschappen.

Import en export, aan- en verkoop, zowel groot- ais kleinhandel van voedingswaren, dranken, textielartikelen, meubelen, planten, geschenkartikelen, tapijten, meubelen en aile aanverwante producten. Net uitbaten van een brood- en banketbakkerij, zowel het vervaardigen en het in de handel brengen van alle mogelijke broodsoorten, patisserieproducten, gebak en alle mogelijke Marokkaanse specialiteiten. Groot- en kleinhandel in elektrische huishoudtoestellen, audio, video, dvd, en alle mogelijk infommatiedragend en multimedia materiaal. Tussenpersoon in de handel.

De uitbating van een kapsalon, schoonheidssalon, fitnesscentrum, sauna. De uitbating van een videotheek, aan- en verkoop, de verhuur van videomateriaal, videocasettes, cd-rom's, muziekcasettes, dvd's, informatiedragend materiaal De uitbating van een carwash, de verkoop en herstelling van tweedehandswagen. De ontwikkeling van foto's en de verkoop van alle mogelijke aanverwante artikelen. De uitbating van een telecommunicatiewinkel zoals onder meer aanbieden van telefoon, fax, internet en alle aanverwante activiteiten.

De aan- en verkoop van onroerende goederen. Uitvoeren van consultingactiviteiten, verlenen van advies, Aanbieden van franchisecontracten in verband met de gevoerde activiteiten.

Verlenen van advies, raad en bijstand in het kader van de gevoerde activiteiten. Het voeren van managementactiviteiten in ruime zin. Deze opsomming is louter aanwijzend en niet beperkend

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, il belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, aankopen en verkopen van onroerende goederen, inclusief de eigen handelszaak,

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

, foor-

4$ehouden aas het Belgisch Staatsblad

Tussenpersoon in de handel : Omvat de makelaars in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordigers en de commissionairs.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig analoog of aanverwant doel nastreven, wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

5. Duur. onbepaalde duur.

6. Boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening. De jaarrekening wordt binnen de zes maanden na de afsluiting van, het boekjaar door de zaakvoerder aan de algemene vergadering voorgelegd.

Ten minste een maand voor de algemene vergadering overhandigt de zaakvoerder deze stukken met het jaarverslag aan de commissarissen. De jaarrekening, het jaarverslag en desgevallend het verslag van de commissarissen worden aan de vennoten gezonden, samen met de oproeping voor de algemene vergadering. De jaarrekening wordt aan de algemene vergadering voorgesteld.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting,

Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

a, ten minste vijf ten honderd wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

b. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder door de algemene vergadering beslist, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

De zaakvoerder bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen en zal worden afgesloten op één en dertig december tweeduizend dertien,

7, Kapitaal:

Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 eur) verdeeld in zevenhonderd vier en veertig aandelen met een nominale waarde van vijf en twintig euro per aandeel.

Het kapitaal is volledig geplaatst en bij de oprichting volledig volstort.

8. Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Aan de zaakvoerders kan door de algemene vergadering een aandeel in de winst worden toegekend,

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn ter verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door de enige zaakvoerder. De zaakvoerder kan bijzondere lasthebbers aanstellen om de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht te binden.

9. Benoeming:

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd de Heer Tarrahi Ali, voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden. Bij overlijden van de Heer Tarrahi Ali zal zijn vader, de Heer Tarrahi Mohamed te Antwerpen-Borgerhout, Engelselei 5 hem opvolgen als statutair zaakvoerder. Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met Inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is.

10. Jaarvergadering:

De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste maandag van mei te achttien uur. Zij

wordt gehouden in de zetel van de vennootschap. De jaarvergadering wordt bijeengeroepen door de

zaakvoerder.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie



Stàâtstilád = 237O3J2i i2 - Annexes du Moniteur belge

Bijlàgéïï bij-liét iTélgiscTï







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/02/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
CHURCHILL GREEN

Adresse
KLEERKOPERSTRAAT 15, BUS 316 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale