CIBT BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CIBT BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.481.560

Publication

13/12/2013
ÿþMod Ward 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

., " na neerlegging ter griffie van de akte

II BRUSSEL

Griffie ~ 3 DEC. 2013



Ondernemingsnr : 0881.481.560

Benaming

(voluit) : CIBT BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louis Gribaumontlaan 1, 1150 Sint-Pieters-Woluwe

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de zaakvoerders van CIBT BELGIUM gehouden op 18 november 2013.

1. In overeenstemming met artikel 2, 2de lid van de statuten van de Vennootschap beslissen de zaakvoerders unaniem om de maatschappelijke zetel van de Vennootschap te verplaatsen naar Brand Whitlocklaan 87, 1200 Brussel en dit met ingang van 6 december 2013.

2. Gelet op het vorige besluit beslissen de zaakvoerders unaniem om volmacht te verlenen aan Erwin Destuyver, Erik Voets en Maxime Monard (advocaten, met kantoor te Louizalaan 99, 1050 Brussel), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en voor de bijwerking van de registratie van de Vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen,

Erik Voets,

Bijzondere volmachthouder

IIIIIIIIIIIIIIIIIII

*13186766*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 23.07.2013 13362-0242-029
22/03/2013
ÿþ Mod Word 11,1

it. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i i IIII



3 MRT 2013

BRUSS~

Griffie

Ondernemingsnr : 0881.481.560

Benaming

(voluit) : CIBT Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louis Gribaumontlaan 1, 1150 Sint-Pieters-Woluwe

(volledig adres)

Onderwerp akte : Rechtzetting benoeming

Uittreksel uit de beslissingen van de algemene vergadering van vennoten van CIBT Belgium BVBA, genomen op 4 maart 2013 overeenkomstig de procedure van schriftelijke besluitvorming

1. De vennoten stellen vast dat de benoeming als commissaris van de Vennootschap van Grant Thornton, Lippens & Rabaey CVBA, met als permanente vertegenwoordiger de heer Bart Meganck, waartoe ze bij wijze van schriftelijke besluiten van 20 april 2011 hebben beslist, berust op een communicatiefout en dat het bijgevolg nooit de bedoeling is geweest om voor de Vennootschap een commissaris te benoemen.

De vennoten stellen tevens vast dat Grant Thomton, Lippens & Rabaey CVBA sinds voormelde datum nooit enige werkzaamheid heeft verricht in hoedanigheid van commissaris van de Vennootschap en evenmin ooit enige vergoeding voor de uitoefening van het vermeende mandaat heeft ontvangen.

De vennoten stellen ten slotte vast dat de Vennootschap een niet genoteerde kleine vennootschap is in de zin van artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen, en dat ze bijgevolg krachtens artikel 141, 2° van datzelfde wetboek niet verplicht is om een commissaris aan te stellen.

De vennoten wensen dan ook voornoemde onduidelijkheid weg te nemen en bevestigen, in zoverre als nodig en met volledige instemming van Grant Thornton, Lippens & Rabaey CVBA, unaniem dat die laatste nooit de functie van commissaris van de Vennootschap heeft uitgeoefend en bijgevolg ontheven is van de uitvoering van om het even welke taken in dat kader, en dat er evenmin enige vergoeding in dat kader aan Grant Thornton, Lippens & Rabaey CVBA verschuldigd is of nog zal zijn.

2. Gelet op het voorgaande besluit beslissen de vennoten met eenparigheid om volmacht te verlenen aan de zaakvoerders van de Vennootschap, evenals aan Erwin Destuyver en Erik Voets (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de publicatie hiervan in het Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, voor de neerlegging hiervan ter griffie van de rechtbank van koophandel en voor de bijwerking van de inschrijving van de Vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Erik Voets

Bijzondere volmachthouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 03.08.2012 12378-0001-015
19/03/2012
ÿþmort word 11 1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A 7 MRT 202

BRUSSF~.

~:._ .,. ~w._ .._

GrÎfFie

I IIU IIII IIII III

*12058364*

b u

s



Ondernemingsnr : 0881.481.560

Benaming

(voluit) : CIBT Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louis Gribaumontlaan 1, 1150 Sint-Pieters-Woluwe (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van zaakvoerders

Uittreksel uit de beslissingen van de algemene vergadering van CIBT Belgium BVBA genomen op 20 februari 2012 overeenkomstig de procedure van schriftelijke besluitvorming

1. De vennoten beslissen unaniem om de heer Riekele van der Heide met onmiddellijke ingang te ontslaan als zaakvoerder van de Vennootschap.

2. De vennoten beslissen unaniem om mevrouw Azra Kanji, woonachtig te 223 W Springfield St, Boston, MA 02118-3406 (Verenigde Staten van Amerika) en de heer Charles Chalmers, woonachtig te 13 Virginie Court, Hithe Point, Surrey Quays, Londen, SE16 6PU (Verenigd Koninkrijk), met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur tot zaakvoerders van de Vennootschap te benoemen.

In overeenstemming met artikel 14 van de statuten van de Vennootschap zullen zij elk, evenals de andere zaakvoerder van de Vennootschap, alleen kunnen optreden en de Vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder alleen kunnen vertegenwoordigen.

Hun mandaat is onbezoldigd.

3, Gelet op de voorgaande besluiten, beslissen de vennoten om volmacht te verlenen aan de zaakvoerders van de Vennootschap, evenals aan Erwin Destuyver en Erik Voets (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de publicatie hiervan in het Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, voor de neerlegging hiervan ter griffie van de rechtbank van koophandel en voor de bijwerking van de inschrijving van de Vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Erik Voets

Bijzondere volmachthouder

Op de Laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/02/2012
ÿþ mod 11,1

In de bijiagert bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRIMA!

Grifj 2012

VIII IIII I Illl~q I I 1111

*12034888*

b s

Ondernemingsrlr : 0881481560

Benaming (voluit) : Het Visumburo

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louis Gribaumontlaan 1

1150 Sint-Pieters-Woluwe (Brussel)

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twintig januari tweeduizend en twaalf, door Meester Peter Van;'

" Melkebeke, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met;: handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel,,; Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte,; aansprakelijkheid 'Het Visumburo" waarvan de zetel gevestigd is te Sint-Pieters-Woluwe (1150 Brussel), Louis,'

Gribaumontlaan 1, volgende beslissingen genomen heeft: "

1/ Wijziging van de maatschappelijke benaming naar CIBT Belgium en dit met ingang van twintig januari

tweeduizend en twaalf.

2/ Wijziging van de statuten van de vennootschap om deze in overeenstemming te brengen met (i)

voormelde beslissing inzake wijziging van de maatschappelijke benaming en (ii) met de bij beslissing van 20

april 2011 vastgestelde verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

De wijzigingen luiden als volgt:

- wijziging van artikel 1, eerste zin van de statuten ais volgt:

" De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

onder de naam CIBT Belgium."

wijziging van artikel 2, eerste zin van de statuten als volgt:

° De zetel van de vennootschap is gevestigd te Sint-Pieters-Woluwe (1150 Brussel), Louis Gribaumontlaan

1.°

3/ Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Erik Voets en de heer Erwin Destuyver, die te dien einde allen woonstkeuze doen te Eubelius, 1050 Brussel, Louizalaan 99, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de;; gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten,

Peter Van Melkebeke

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2011
ÿþMal '1 I

in de bijlagen Ibij he Begisch Staalslbiad bekend çe maken kope e~a taeEPOeggiu,ig ter grefie van de akte

eusse _

2 ~~ AVe.:»11

I 1I I1 UI VIINWII

" 11134855=

IU

Urdsr 0881.481_560

Het QErsd.IrnBuro

r~nG--., -n besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ?:;".:i Louis Gribaumontlaan 1, 1150 Sint.-Pieters-Woluwe Benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de beslissingen van de algemene vergadering van Het VisumBuro BVBA overeenkomstig de procedure van schriftelijke besluitvorming d.d. 24 augustus 2011

1. De vennoten beslissen unaniem om de heer Riekele van der Heide, woonachtig te Graaf van Burenstraal 35, 7411 RV Deventer, Nederland, met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur tot zaakvoerder van de Vennootschap le benoemen.

In overeenstemming met artikel 14 van de statuten van de Vennootschap zal hij, evenals de andere taakvoerder van de Vennootschap, alleen kunnen optreden en de Vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder alleen kunnen vertegenwoordigen.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

2. Gelet op hei voorgaande besluit, beslissen de vennoten om volmacht te verlenen aan de zaakvoerders van de Vennootschap, evenals aan Erwin Destuyver en Erik Voets (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en mei recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de publicatie hiervan in hel Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, voor de neerlegging hiervan ter griffie van de rechtbank van koophandel en voor de bijwerking van de inschrijving van de Vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Erik Voets

Bijzondere volmachthouder

-" 4 L" :' 1c á:.. ..7_ ;ü(. ~:''r.~ !:'.rrT~la~.l" I-,eC:o ~ Lam Wn ..;'Cádf .b L;C

~J~'" l~::Cd 7P ïe,cl!'$~?.la: [7I! 15^.IT .?;rl11=r u.ai' derden te riF.`q ,na'.-Jtl:dlrJel

'.t~rse . titaarr, F:n hra idtecFr:'i,'g

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06%09/2011= Annexes du Moniteur belge

23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 20.06.2011 11178-0429-013
14/06/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MEI

~

~~

Gri le _\i1

III 1l I~~YIUNIII~III~I~

+1108]574"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

111

Ondernemingsnr : 0881.481.560

Benaming

(voluit) : Het VisumBuro

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louis Gribaumontlaan 1, 1150 Sint-Pieters-Woluwe

Onderwerp akte : Neerlegging van de verslagen bedoeld in artikel 222 van het Wetboek van vennootschappen

Ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel werden door Het VisumBuro BVBA de verslagen: bedoeld in artikel 222 van het Wetboek van vennootschappen neergelegd.

Erik Voets

Bijzondere volmachthouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ni,enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/05/2011
ÿþ Mod 2.1

~ws In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



CII I Ii II II~II~IIIIV

+iioeovoa+

" Ondernemingsnr : 0881.481.560 Benaming

(voluit) : Het VisumBuro

0

1 8 MAI 2011_

Griffie

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kroninglaan 14, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder - benoeming commissaris - zetel

Uittreksel uit de beslissingen van de algemene vergadering van Het VisumBuro BVBA overeenkomstig de,, procedure van schriftelijke besluitvorming d.d. 20 april 2011

1. De enige vennoot neemt kennis van het ontslag van de heer Jan Ahlers als zaakvoerder van de Vennootschap met onmiddellijke ingang, die de Vennootschap daarvan op de hoogte heeft gebracht.

2, De enige vennoot beslist unaniem om de heer John Gregory Donoghue, woonachtig te 101 Ellicott St.

" NW, Washington, DC 20008, Verenigde Staten van Amerika, met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur tot zaakvoerder van de Vennootschap te benoemen.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

" 3. De enige vennoot beslist unaniem om Grant Thornton, Lippens & Rabaey CVBA, met maatschappelijke zetel te Lievekaai 21, 9000 Gent, en met als ondernemingsnummer 0431.161.436 (RPR Gent), met onmiddellijke ingang tot commissaris van de Vennootschap te benoemen. Voor alle duidelijkheid wordt, bevestigd dat de opdracht van de commissaris zal aanvangen vanaf het boekjaar 2011.

Het mandaat van commissaris zal een einde nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van de Vennootschap van 2014 (die zal beslissen over de jaarrekening met betrekking tot het boekjaar dat eindigt. op 31 december 2013).

De enige vennoot neemt ten slotte kennis van het feit dat Grant Thornton, Lippens & Rabaey CVBA aan de" Vennootschap te kennen heeft gegeven dat het zich voor de uitoefening van dit mandaat zal laten: vertegenwoordigen door de heer Bart Meganck, bedrijfsrevisor.

4. De enige vennoot beslist unaniem om de maatschappelijke zetel van de Vennootschap met onmiddellijke, ingang te verplaatsen naar Louis Gribaumontlaan 1, 1150 Brussel (Sint-Pieters-Woluwe).

5. Gelet op de voorgaande besluiten, beslist de enige vennoot om volmacht te verlenen aan de zaakvoerder van de Vennootschap, evenals aan Erwin Destuyver en Erik Voets (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel,: Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de publicatie hiervan in het Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, voor de neerlegging hiervan ter griffie van de rechtbank van koophandel en voor de bijwerking van de inschrijving van de Vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Erik Voets

Bijzondere volmachthouder

Dp de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij liët BèTgiscli St átsbl d = 3b/85/2011- Annexes du Moniteur belge

12/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 08.07.2010 10277-0300-013
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 31.08.2009 09697-0249-013
22/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 20.08.2008 08583-0139-014
07/12/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.11.2007, NGL 03.12.2007 07818-0196-014

Coordonnées
CIBT BELGIUM

Adresse
LOUIS GRIBAUMONT 1 1150 SINT-PIETERS-WOLUWE

Code postal : 1150
Localité : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Commune : WOLUWE-SAINT-PIERRE
Région : Région de Bruxelles-Capitale