CIMAX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CIMAX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 438.789.990

Publication

14/04/2014
ÿþfr

I"PefModWord 11.1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Staatsbli Voorbehoudt aan he BeIgisc

*14079720*

O2iP 2a14

Griffie

ondernemingsnr : 0438.789.990

Benaming

(vole) : CIMAX

(verkort) :

Rechtsvorm: Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1200 Brussel, Calabriëlaan, 22 bus 2.

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING - OMZETTING IN BVBA - ONTSLAGEN EN BENOEMINGEN.

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie om neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel. Het jaar tweeduizend veertien, op éénendertig maart. Voor mil, JAN VAN HEMELDONCK, Notaris te (D'en. Ten kantore te Olen, Oosterwijkseweg, 50, wordt gehouden een buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CIMAX", waarvan de zetel gevestigd is te 1200 Brussel, Calabriëlaan, 22 bus 2- RPR Brussel- Ondernemingsnummer 0438.789.990.

DOpgericht onder de vorm van coöperatieve vennootschap bij onderhandse akte op 10 november 1989, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 6 december 1989, onder nummer 891206-238.

ODe vennootschap werd omgezet in een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Jan Van Hemeklonck te Olen op 20 december 2001, gepubliceerd alsvoren op 23 januari 2002, onder nummer 20020123-676.

OVerplaatsing van de zetel werd gepubliceerd alsvoren op 10 januari 2008, onder nummer 06191163. Bureau, De vergadering wordt geopend te 18 uur 30, onder het voorzitterschap van de heer Dirk Detailleur, zaakvoerder, hierna vermeld subi.

Samenstelling van de vergadering. Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de volgende vennoten die elk volgens hun verklaring eigenaar zijn van het hierna vermelde aantal aandelen:

1.De heer DETAILLEUR Dirk Frans, wonende te Zulte, Waregemstraat, 65, eigenaar van

negenhonderdvijfentachtig aandelen. 985

2.0e heer DE MEESTER Christiaan Aimé Cornelis, echtgenoot van mevrouw DE GHEEST Marleen, hierna

vermeld sub.3, wonende te Zulte, Polderstraat, 11, eigenaar van tien aandelen. 10

3.1VIevrouw DE GHEEST Marleen Antoinette Cyrille Irene, echtgenote van de heer DE MEESTER

Christiaan, voormeld sub.2, wonende te Zulte, Polderstraat, 11, eigenares van vijf aandelen, 5

Totaal : duizend aandelen. 1.000

Zijnde alle vennoten die eigenaars zijn van de algeheelheid van de aandelen, zoals blijkt uit het voorgelegde aandelenregister. Volmacht. De voormelde vennoten sub.2, en 3. zijn alhier niet aanwezig doch overeenkomstig artikel 10 van de statuten vertegenwoordigd door de voormelde vennoot sub.1. ingevolge bijzondere onderhandse volmacht van 21 maart 2014, welke volmacht alhier wordt aangehecht.

VOORAFGAANDE VERKLARINGEN BEVOEGDHEID - BEKWAAMHElD VAN PARTIJEN

Alle comparanten verklaren bevoegd en bekwaam te zijn tot het stellen van de bij deze akte vastgestelde rechtshandelingen en niet het voorwerp te zijn van een maatregel die ene onbekwaamheid daartoe in het leven zou kunnen roepen zoals bijvoorbeeld faillissement, collectieve schuldenregeling, aanstelling voorlopig bewindvoerder cl andere maatregelen met gelijkaardige gevolgen.

TOELICHTING VAN DE AKTE GEHELE OF GEDEELTELIJKE VOORLEZING

De akte zal door de notaris worden toegelicht en voorgelezen. Deze voorlezing zal integraal zijn indien (minstens) één van de comparanten hierom verzoekt of van oordeel is dat hij of zij niet voldoende tijd heeft gehad om het bezorgde 'ontwerp voor het verlijden ervan door te nemen. Eventuele wijzigingen aan het meegedeelde ontwerp zullen overigens steeds integraal worden voorgelezen. Comparanten kunnen bovendien aan de notaris bijkomende uitleg vragen, alvorens te tekenen. Hierop verklaren alle comparanten dat zij van oordeel zijn dat zij het ontwerp van akte en de verslagen vermeld in de agenda tijdig hebben ontvangen. Zij verklaren op de hoogte te zijn van de inhoud ervan en menen bijgevolg dat een volledige voorlezing niet nodig is. Uiteenzetting door de voorzitter. De voorzitter zet uiteen en verzoekt de instrumenterende notaris bij akte vast te stellen dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarls, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

L a) De voornoemden subi tot en met 3, zijnde alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, die verklaren zoals voormeld eigenaars te zijn van de duizend (1.000) bestaande aandelen, zoals blijkt uit de voorgelegde stukken.

b) Ais zaakvoerder werd aangesteld in de voormelde akte omzetting verleden voor ondergetekende notaris op 20 december 2001 en hiermee gepubliceerd zoals voormeld de heer DETAILLEUR Dirk, voornoemd subi, aanwezig.

Il. Bijgevolg, zonder het bewijs te moeten voorleggen van de eventuele bijeenroepingen, deze vergadering rechtsgeldig samengesteld is en geldig de agendapunten kan behandelen.

Ill. De vergadering van vandaag de volgende agenda heeft:

1.Vaststelling van de verplaatsing van de zetel van de vennootschap.

2.Kennisneming van het besluit dat door de bijzondere algemene vergadering werd genomen tot uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande belaste reserves met toepassing van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 WIB92) en dit met het oog om de aldus verworven dividenden onmiddellijk aan te wenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal.

3.Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van negentigduizend euro (E 90.000,00) om het te brengen van vierentwintigduizend zevenhonderdnegenentachtig euro en vijfendertig cent (E 24.789,35) op honderdveertienduizend zevenhonderdnegenentachtig euro en vijfendertig cent (¬ 114.789,35) door uitgifte van zevenhonderdnegentig (790) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding, die worden ingeschreven tegen de eigen vermogenswaarde van de bestaande aandelen, zijnde honderddertien euro en tweeënnegentig cent (E 113,92) per aandeel; op deze kapitaalverhoging zal volledig worden ingeschreven door inbreng van het netto-dividend dat ingevolge het hierboven vermeld besluit werd uitgekeerd aan de vennoten.

4.Inschrijving en valstorting van de kapitaalverhoging door inbreng in geld.

5.Vaststelling van het tot stand komen van de kapitaalverhoging.

6.A. Verslag van de bedrijfsrevisor opgemaakt overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen inzake de omzetting van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en over de staat van actief en passief van de vennootschap gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

B. Verslag van de zaakvoerder, opgemaakt overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen, houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde omzetting van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met in billage de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 31 december 2013.

7. Omzetting van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, doch de verrichtingen en rekeningen gedaan en opgesteld sedert 1 januari 2014 worden ondersteld gedaan te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

8.Goedkeuring van de gecoördineerde statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rekening houdend met de besluiten hierboven.

9.Uittreding van de zaakvoerder van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. 10.Benoeming van de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. 11.Volmacht.

IV.De statuten geen enkele clausule bevatten die de vennootschap ervan kan weerhouden een andere vorm

aan te nemen.

V.Een kopie van de verslagen vermeld in de agenda en het volledig ontwerp van de nieuwe tekst van de statuten aan alle vennoten werden overgemaakt

VI.De op de agenda aangekondigde kapitaalverhoging kadert in de overgangsregeling die is voorzien in artikel 537 WIB92 overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013. De vergadering erkent dat zij door ondergetekende notaris werd gewezen op de sancties ingeval van aanpassing van het uitkeringsbeleid van de vennootschap en ingeval van vroegtijdige kapitaalvermindering.

Vil. De zaakvoerder heeft aangesteld om voormeld verslag op te maken overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "F.Clukkers, bedrijfsrevisor, met zetel te 3000 Leuven, Brusselsestraat 292 N8, vertegenwoordigd door de heer Frédéric Clukkers, vertegenwoordigend vennoot en bedrijfsrevisor

Na vaststelling en juistbevinding van deze feiten stelt de vergadering vast dat zij regelmatig samengesteld werd en geldig de agendapunten kan behandelen.

Behandeling van de agendapunten.

De vergadering vat de agenda aan en na beraadslaging neemt zij volgende besluiten

EERSTE BESLUIT: De vergadering stelt vast dat de zaakvoerder vanaf 1 december 2008 de zetel van de vennootschap verplaatst heeft naar 1200 Brussel, Calabriëlaan, 22 bus 2. Deze verplaatsing van de zetel werd gepubliceerd in de Billagen bij het Belgisch Staatsblad van 10 december 2008, onder nummer 08191163. De vergadering besluit het artikel van de statuten betreffende de zetel van de vennootschap aan te passen zoals zal blijken uit de hierna goedgekeurde statuten.

TWEEDE BESLUIT : De vergadering neemt kennis van het besluit dat door de bijzondere algemene vergadering op 25 december 2013 werd genomen om over te gaan tot de uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande belaste reserves met toepassing van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 WIEi92) en dit met het oog om de aldus

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

verworven dividenden onmiddellijk aan te wenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal. Het bedrag van de uitkering werd bepaald op honderdduizend euro (¬ 100.000,00). Ingevolge voormeld besluit werd

een netto-dividend toegekend van in totaal negentigduizend euro 90.000,00), hetzij negentig euro (E 90,00)

per aandeel, Om te voldoen aan de vereisten van artikel 537 WIB92 heeft de vergadering met algemeenheid van stemmen besloten het aldus uitgekeerde netto-dividend onmiddellijk aan te wenden tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap onder de vorm van een inbreng in geld.

DERDE BESLUIT : De vergadering besluit met algemeenheid van stemmen het kapitaal te verhogen met negentigduizend euro (¬ 90.000,00) om het te brengen van vierentwintigduizend zevenhonderdnegenentachtig euro en vijfendertig cent (E 24.789,35) op honderdveertienduizend zevenhonderdnegenentachtig euro en vijfendertig cent (¬ 114.789,35) door uitgifte van zevenhonderdnegentig (790) nieuwe aandelen zonder vermelding van waarde, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding, die worden ingeschreven tegen de eigen vermogenswaarde van de bestaande aandelen, zijnde honderddertien euro en tweeënnegentig cent (¬ 113,92) per aandeel. Op deze kapitaalverhoging wordt ingeschreven door inbreng van het toegekende netto-dividend, ingevolge de uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande reserves na inhouding van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 W1B92). De comparanten verklaren perfect op de hoogte te zijn van de financiële gevolgen van de verrichting. De comparanten verklaren uitdrukkelijk akkoord te gaan met de uitgifteprijs van de nieuwe aandelen die uitgegeven worden ingevolge de kapitaalverhoging door inbreng in geld.

VIERDE BESLUIT : De vergadering besluit met algemeenheid van stemmen dat op de kapitaalverhoging in geld wordt ingeschreven door de huidige vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit als volgt Na lezing aanhoord te hebben van al het bovenstaande en verklarende volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap, zijn alhier tussenbeide gekomen de hierna vermelde vennoten die verklaren in te schrijven op de kapitaalverhoging en deze volledig vol te storten in geld om te voldoen aan de voorwaarden van artikel 537 WIB92 en dit in verhouding tot hun aandelenbezit

a)de heer DETAILLEUR Dirk, voornoemde vennoot subi , eigenaar van negenhonderdvillentachtig (985) aandelen, die verklaart in te schrijven voor achtentachtigduizend zeshonderdvijftig euro (¬ 88.650,00), waarvoor

hem zevenhonderdachtenzeventig aandelen worden toegekend, die hij verklaart te aanvaarden 778.

b)de heer DE MEESTER Christiaan, voornoemde vennoot sub.2, eigenaar van tien (10) aandelen, die verklaart in te schrijven voor negenhonderd euro (¬ 900,00), waarvoor hem acht aandelen worden toegekend,

die zijn voormelde vertegenwoordiger in zijn naam verklaart te aanvaarden. 8.

c)mevrouw DE GHEEST Marleen, voornoemde vennoot sub.3, eigenares van vijf (5) aandelen, die verklaart in te schrijven voor vierhonderdvijftig euro (¬ 450,00), waarvoor haar vier aandelen worden toegekend, die haar

voormelde vertegenwoordiger in haar naam verklaart te aanvaarden. 4.

Totaal ; negentigduizend euro. 790.

Overeenkomstig de wet werd het totaal bedrag van de storting in geld, hetzij negentigduizend euro (¬ 90.000,00), geboekt op een speciale rekening nummer 13E83 0017 2285 7315 bij de naamloze vennootschap BNP PARIBAS FORTIS te 1000 Brussel, Warandeberg, 3, kantoor Hasselt-Centrum, Ridder Portmansstraat, 1, zoals blijkt uit het attest van deponering van 26 maart 2014. Ondergetekende notaris bevestigt het bestaan van dit attest en de bewaring ervan in het dossier van de vennootschap.

VIJFDE BESLUIT : De vergadering stelt vast dat dientengevolge op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat ze volledig werd volgenstort door inbreng in geld zoals hierboven vermeld. Alzo bedraagt het kapitaal van de vennootschap thans honderdveertienduizend zevenhonderdnegenentachtig euro en vijfendertig cent (¬ 114.789,35) en is vertegenwoordigd door duizend zevenhonderdnegentig (1.790) aandelen zonder vermelding van waarde. De nieuwe aandelen worden in het aandelenregister van de vennootschap ingeschreven voorzien van een volgnummer. Dienovereenkomstig wordt het artikel van de statuten betreffende het kapitaal gewijzigd zoals zal blijken uit de hierna goedgekeurde statuten.

ZESDE BESLUIT ; De vergadering besluit met algemeenheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van de hierna vermelde verslagen opgemaakt overeenkomstig de artikelen 777 en 778 van het Wetboek van Vennootschappen:

A.verslag van de bedrijfsrevisor de 18 maart 2014, inzake de omzetting van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en over de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 31 december 2013 en die gevoegd is bij het hierna vermeld verslag van de zaakvoerder.

B.het verslag van de zaakvoerder de dato 18 maart 2014, houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde omzetting van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in besloten ven-mootschap met beperkte aansprakelijkheid, met in bijlage de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 31 december 2013.

Alle vennoten erkennen een afschrift ontvangen te hebben van de voormelde verslagen, er kennis van te hebben genomen en deze goed te keuren,

VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen. Het besluit van" voormeld verslag van de bedrijfsrevisor de dato 18 maart 2014 luidt letterlijk ais volgt :

"BESLUIT, Ondergetekende, Frédéric Clukkers, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de Bvba "F. Clukkers Bedrijfsrevisor" met kantoor in de Brusselsestraat 292 A/8 te 3000 Leuven, in uitvoering van artikel 776 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen een beperkt nazicht te hebben uitgevoerd van de staat van activa en passive, per 31 december 2013, van de Cvba "Cimax" in overeenstemming met de algemeen aanvaarde controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Rekening houdende met het voorgaande is mijn besluitverklaring als volgt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.0nze werkzaamheden zijn er enkel op gericht om na te gaan of er enige overwaardering van het nettoactief, zoals blijkt uit de staat van activa en passive, per 31 december 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2.Bij onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, werden geen overwaarderingen van het nettoactief vastgesteld.

3.Het netto-actief en het kapitaal zelf, volgens de staat van 31 december 2013, is groter dan het minimum kapitaal vereist voor een Bvba. Gedaan ter goeder trouw Leuven, 18 maart 2014 Voor de Bvba F. Clukkers Bedrijfsrevisor (getekend) Frédéric ClukIcers Bedrijfsrevisor Vertegenwoordigend Vennoot»,

Beide voormelde verslagen worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

ZEVENDE BESLUIT De vergadering besluit met algemeenheid van stemmen de coöperatieve

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid om te zetten in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zonder onderbreking van haar rechtspersoonlijkheid. De omzetting geschiedt op basis van de toestand op 31 december 2013, waarbij wordt aangenomen dat aile verrichtingen vanaf 1 januari 2014 voor rekening zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en uitdrukkelijk bedongen wordt dat aile activa- en passivabestanddefen van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zullen overgenomen worden in de boeken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder dat de waardering van gezegde bestanddelen door dit feit enige wijziging ondergaat. Deze omzetting vormt geen onderbreking van de continuïteit van de vennootschap daar de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vanaf heden de omgezette coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voortzet zodat het lopende boekjaar niet vervroegd dient afgesloten te worden doch normalerwijze wordt voortgezet tot 31 december 2014. De duizend zevenhonderdnegentig (1.790) aandelen zonder vermelding van waarde die het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vertegenwoordigen, worden toegekend aan de vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in verhouding van één (1) aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor één (1) aandeel van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

ACHTSTE BESLUIT : De vergadering besluit met algemeenheid van stemmen, rekening houdend onder meer met de hierboven genomen besluiten en met de eigen aard van de vennootschap, de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CIMAX" vast te stellen als volgt

STATUTEN (uittreksel).

Vorm en Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt "CIMAX".

Duur. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Zetel. De vennootschap is gevestigd te 1200 Brussel, Calabriëlaan, 22 bus 2.

Doel. De vennootschap heeft als doel de productie en commercialisatie van soft- en hardware voor aile automatiseringsdoeleinden. Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, aile roerende en onroerende, financiële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen. De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn aile handelingen zonder uitzonderingen te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn. De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doei en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

Kapitaal. Hat geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdveertienduizend zevenhonderdnegenentachtig euro en vijfendertig cent (¬ 114.789,35). Het is verdeeld in duizend zevenhonderdnegentig (1.790) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, ledere zaakvoerder is bevoegd om alleen aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerders kunnen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht,

Jaarvergadering. De jaarvergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op acht juni om negentien uur, Indien die dag een zaterdag, zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden. De jaarvergadering en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping; de buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden waar ook in België.

Boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Bestemming van het resultaat. Van de te bestemmen winst van het boekjaar zoals deze blijkt uit de jaarrekening, wordt jaarlijks in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, de wettelijke reserve aangelegd en de jaarvergadering besluit verder over de bestemming van het overblijvende saldo.

Wijze van vereffening. Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet aile aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door aile aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen ten leste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld,

NEGENDE BESLUIT: De vergadering besluit met algemeenheid van stemmen de uittreding te aanvaarden van zaakvoerder van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, de heer DETAILLEUR Dirk Frans, voornoemde vennoot sub.1 Aan de uittredende zaakvoerder wordt onvoorwaardelijke kwijting verleend voor het door hem gevoerde bestuur tot op heden.

TIENDE BESLUIT: De statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vastgesteld zijnde, hebben de vennoten verklaard in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen. De vergadering, die aile aandelen vertegenwoordigt, heeft met algemeenheid van stemmen besloten voor onbepaalde duur te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, de heer DETAILLEUR Dirk Frans, voornoemde vennoot sub,1 , die verklaart zijn mandaat van zaakvoerder te aanvaarden. Zijn mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd,

ELFDE BESLUIT: De vergadering en de zaakvoerder besluiten bijzondere volmacht te verlenen met recht van indeplaatsstelling aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid THEDIAC, gevestigd te 2250 Olen, Schambraken, 48, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer DIERCKX Theo, wonende te Olen, Schambraken, 48, teneinde bij de BTW en het Ondemeniingsloket alle nodige inschrijvingen, wijzigingen en opheffingen te vorderen en aile administratieve formaliteiten te vervullen die via het Ondernemingsloket dienen te geschieden.

TIJDELIJKE BEPALINGEN.

Aanvang van bedrijvigheid eerste boekjaar - eerste jaarvergadering.

De vennootschap bestaat mits inachtname van de voorziene continuïteit van de rekeningen van het lopende boekjaar zodat dit niet vervroegd dient afgesloten te worden doch normalerwijze wordt voortgezet tot 31 december 2014. De eerstvolgende jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

FISKALE VERKLARINGEN. De huidige omzetting van de vennootschap gebeurt in overeenstemming met artikel 121 van het wetboek der registratierechten; met artikel 211 en volgende van het wetboek der inkomstenbelastingen 1992 en met artikel 11 en artikel 18 § 3 van het wetboek der belasting over de toegevoegde waarde.

Verklaring in verband met de organieke wet notariaat. De comparanten erkennen dat de notaris waar nodig hun aandacht heeft gevestigd op tegenstrijdige belangen en/of op de aanwezigheid van onevenwichtige bedingen. De notaris bevestigt dat de identiteit van de ondertekenaars van de akte hem werd aangetoond aan de hand van de identiteitskaarten.

VOORLEZING. De comparanten erkennen tijdig een ontwerp van deze akte ontvangen te hebben. Onderhavige akte werd integraal voorgelezen voor wat betreft de verplichte vermeldingen overeenkomstig de Organieke Wet Notariaat. De gehele akte werd toegelicht. De dagorde afgewerkt zijnde, wordt de vergadering geheven om 19 uur.

WAARVAN AKTE. Opgemaakt en verleden op plaats en datum ais gemeld. Na gedeeltelijke voorlezing en toelichting, hebben de verschijners, aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, met mij, notaris, ondertekend Recht op geschriften: het recht bedraagt vijfennegentig euro.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte tot wijziging van de statuten, volmacht, verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor inzake de omzetting.

Jan Van Hemeldonck

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 12.08.2014 14420-0080-012
17/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.06.2012, NGL 13.08.2012 12406-0312-012
18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 12.08.2011 11401-0310-015
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 26.08.2010 10460-0132-015
01/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.06.2009, NGL 25.08.2009 09642-0186-015
10/12/2008 : HA074421
29/07/2008 : HA074421
23/07/2007 : HA074421
28/06/2005 : HA074421
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.06.2015, NGL 28.07.2015 15359-0378-012
06/07/2004 : HA074421
29/07/2003 : HA074421
18/07/2002 : HA074421
06/12/1989 : HA74421

Coordonnées
CIMAX

Adresse
CALABRIELAAN 22, BUS 2 1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

Code postal : 1200
Localité : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Commune : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Région : Région de Bruxelles-Capitale