CITY COMFORT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : CITY COMFORT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 560.936.944

Publication

12/09/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Hod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort):

ces4

CITY COMFORT

11!1,11,l11.1111.111

neergelegd/ontvangen op

03 SEP. nv:

ter griffie van ëRffledertandstalige

xechRk vank -ardel Briissel

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: 1000 BRUSSEL HOPSTRAAT 47

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden op een september 2014 voor Meester Frederic CONVENT, Notaris met standplaats te Elsene, ter registratie neergelegd, dat NV onder de benaming "CITY COMFORT" werd opgericht.

1.  De heer TERRYN Bruno Jean Arthur, geboren te Aalst, op twintig februari' negentienhonderd vierenzeventig, wonende te Sint-Jans-Molenbeek (1080 Brussel), avenue' Brigade Piron, 1 bus 4.

2. - De heer TIELEMANS Wim Johan, geboren te Herentals, op zesentwintig september, negentienhonderd achtenzeventig, wonende te Sint-Jans-Molenbeek (1080 Brussel), avenue' Brigade Piron, 1 bus 4.

Hierna genoemd "oprichters van de vennootschap".

3.  De heer TERRYN Wilfried Honoré Elisabeth, geboren te Izegem, op negentwintig mei negentienhonderd veertig, wonende te 9550 Herzele, Graaf du Parclaan, 52,

Verzoeken de Notaris de authentieke akte te verlijden van de oprichting van een Naamloze Vennootschap onder de naam " Citycomfort", niet een kapitaal van tweeënzestig duizend euro (62.000,00E) verdeeld over tweehonderd (200) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/tweehonderdste (1/200"") van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

I. OrRICIITING

Inschrijving met inbrengen in geld

Op de aandelen wordt als volgt in geld ingeschreven

- door de heer TERRYN Bruno, voornoemd honderd negenenvijftig (159) aandelen, ofwel voor negenenveertig duizend tweehonderd negentig euro (49.290,006).

- door de heer TIELEMANS Wim, voornoemd veertig (40) aandelen, ofwel voor,

twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00E).

- door de heer TERRYN Wilfried, voornoemd één (1) aandeel, ofwel voor driehonderd en: tien euro (310,00E).

Samen: tweehonderd (200) aandelen, ofwel voor: tweeënzestig duizend euro (62.000,00E). De comparanten verklaren hun totale inbreng in contanten te hebben volgestort, zijnde een som van tweeënzestig duizend euro (62,000,00E).

Deze som werd voorafgaand aan de oprichting van de vennootschap gestort op een speciale rekening geopend op naam van de op te richten vennootschap bij KBC zodanig dat de, vennootschap vanaf heden uit dien hoofde beschikt over een som van tweeënzestig duizend. euro (62.000,00e).

STATUTEN

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

A. Naam  Duur  Zetel - Doel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 1  Naam

De vennootschap wordt aIs naamloze vennootschap opgericht onder de naam "Citycomfort".

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "naamloze vennootschap" of door de afkorting "NV", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap en onder toevoeging van het woord "Rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk recb.tsgebied de vennootschap haar zetel heeft, en het ondernemingsnummer.

Artikel 2  Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Artikel 3  Zetel

De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 1000 Brussel, Hopstraat, 47,

Artikel 4  Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening of voor rekening van derden:

1/projectmanagement, omvattende de exploitatie van een onderneming voor projectontwikkeling en alles wat hiermee gepaard gaat, onder meer maar niet uitsluitend het laten uitvoeren en begeleiden van bouwprojecten, het verlenen van technische, Juridische en administratieve adviezen dienaangaande, het onderhandelen met en het aanstellen van een architect, een aannemer en andere betrokken personen, het optreden tegenover diverse overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures tot de coördinatie van de bouwwerken en de controle hierop tijdens en nadien; 2/het coördineren en laten uitvoeren van alle private en openbare bouwwerken van aile aard, zoals daar zijn metsel- en betonwerken, schrijn- en timmerwerken, glaswerken, plafoneer-, cementeer-, en andere pleisterwerken, plaatsen van wand- en vloerbekledingen, schilder- en behangwerken, dakwerken, grondwerken, sanerings- en afbraakwerken en andere, dit alles zover aan de vestigingsvoorwaarden kan worden voldaan;

3/de aankoop, de verkoop van aile onroerende goederen zowel onbebouwde als gebouwen aller aard; de bemiddeling bij dergelijke operaties, de oprichting, aanpassing en herstelling ten titel van aanneming, en dit van alle gebouwen of constructies, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen; het verrichten van aile studies, het opmaken van aile ontwerpen en het verlenen van aile adviezen in verband met bovengemelde activiteiten, het in eigendom. behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde aIs gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren, beheren van aile onroerende goederen, zowel gemeubeld als ongemeubeld; het nemen en afstaan van optierechten op onroerende goederen; het verrichten van geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden; dit alles als hoofdhandelaar of als agent, in binnen- of buitenland; het in leasing nemen of geven van alle onroerende goederen; het optreden als beroepsoprichter en bouwpromotor; het aankopen van onroerende goederen met het oog op wederverkoop, het optreden als" beroepskoper en  verkoper van onroerende goederen; het makelen in onroerende goederen. 4/De aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, de invoer en de uitvoer van wijnen en geestrijke dranken.

5/Het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden in hotels, motels, pensions, bed- en breakfast ... enz.

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten.

Zij mag onder meer aile roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen, patenten en fabrieksmerken, aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen.

Zij mag eveneens aile belangen hebben bij wijze van associatie, inbreng, inschrijvingen, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij kan deelnemen aan projecten van publiek-private samenwerking. Zij kan zich ten gunste van derden borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard of deze oprichten, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

handelszaak. Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

De vennootschap kan optreden als bestuurder, gedelegeerd bestuurder, dagelijks bestuurder, lid van het directiecomité of vereffenaar in andere vennootschappen.

Iii het algemeen mag de vennootschap aile daden stellen van zowel burgerlijke als commerciële aard, van roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel dan wel erbij aansluiten of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

B. Kapitaal en aandelen

Artikel 5  Kapitaal

Flet maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestig duizend euro (62.000,00E).

Flet is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Artikel 6  Vorm van de aandelen

De aandelen, zelfs deze die volstort zijn, zijn en blijven aandelen op naam. Op de zetel van de vennootschap wordt een register van de nominatieve aandelen gehouden waarvan elke aandeelhouder kennis kan nemen.

De houders van nominatieve aandelen mogen ten alle tijde en op hun kosten de omzetting van hun aandelen in gedematerialiseerde effecten vragen, mits voorafgaandeIijke toestemming van de raad van bestuur.

C. Verhoging, vermindering en aflossing van het kapitaal

Artikel 7  Verhoging van het kapitaal

Behoudens de mogelijkheid van een toegestaan kapitaal volgens artikel 581 van het wetboek van vennootschappen kan tot verhoging van het kapitaal met nieuwe inbrengen of door omzetting van reserves alleen worden besloten door de buitengewone algemene vergadering ten overstaan van een notaris volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Artikel Vermindering van het kapitaal

De buitengewone algemene vergadering kan ten overstaan van een notaris besluiten tot een reële of formele vermindering van het kapitaal volgens de voorschriften van de artikelen 612, 613 en 614 van het wetboek van vennootschappen,

D. Obligaties

Artikel 9  Uitgifte van gewone obligaties

De raad van bestuur kan volgens de bepalingen van de artikelen 486 van 487 Wetboek der Vennootschappen gewone obligaties uitgeven, al dan niet gewaarborgd ,door zakelijke zekerheden, en bepaalt daarvan de bijzonderheden en modaliteiten.

Artikel 10 Uitgifte van in aandelen converteerbare obligaties en / of warrants

De buitengewone algemene vergadering kan besluiten tot uitgifte van in aandelen converteerbare obligaties en / of warrants volgens de artikelen 489 en volgende van het Wetboek der Vennootschappen, onverminderd de bevoegdheid daartoe verleend aan de raad van bestuur.

E. Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 11  Benoeming en ontslag van bestuurders

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie en te hoogste vijf bestuurders, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap. Wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen dat er opnieuw meer dan twee aandeelhouders zijn.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering. De duur van hun opdracht mag zes jaren niet te boven gaan en zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Een bestuurder wordt verkozen bij gewone meerderheid.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Artikel 12 - Voorzitter

De raad van bestuur benoemt bij gewone meerderheid van stemmen een van zijn leden tot voorzitter.

Bij ontstentenis van een voorzitter of bij diens afwezigheid worden de vergaderingen van de raad voorgezeten door de oudste in jaren van de bestuurders,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 13  Collegiale besluitvorming

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de bepalingen van deze statuten en, bij ontstentenis van zodanige bepalingen, volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

Artikel 14  Vergadering van de raad van bestuur

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls ais het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen veertien dagen na een daartoe strekkende verzoek van twee bestuurders.

Indien de raad van bestuur slechts twee leden telt, heeft iedere bestuurder het initiatiefrecht tot bijeenroeping,

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief.

Artikel 15  Oproeping en agenda

De oproepingsbrief tot een vergadering van de raad van bestuur wordt, behoudens in geval van dringend noodzakelijkheid, ten minste vijf voile dagen voor de vergadering verzonden. De oproepingsbrief bevat de agenda.

Artikel 16  Besluitvorming  Vertegenwoordiging van afwezige leden

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

De raad van bestuur kan in ieder geval slechts beraadslagen indien minstens twee leden persoonlijk aanwezig zijn.

De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief, telegram, telex of telefax volmacht geven aan een van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering. Nochtans kan een bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen,. Blanco stemmen en. onthouding werden niet in aanmerking genomen voor de berekening van de meerderheid. Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem.

Deze bepaling wordt voor niet geschreven gehouden zolang de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaat

Met een besluit van de raad van bestuur staat gelijk een gedagtekend stuk dat door alle bestuurders is ondertekend en waarvan in de notulen aantekening is gedaan.

Artikel 17  Strijdig belang

a) Indien een bestuurder rechtstreeks, of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de Raad van Bestuur, moet hij die mededelen aan de andere bestuurders véôr de Raad van Bestuur een besluit neemt. De betrokken bestuurder moet de commissaris, indien er één is, tevens op de hoogte brengen.

b) Zijn verklaring en rechtvaardigingsgronden worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur. Deze omschrijft de aard van de beslissing of verrichting, verantwoordt het genomen besluit en vermeldt de vermogensrechtelijke gevolgen ervan. Dit laatste wordt in voorkomend geval eveneens opgenomen in het controleverslag dat de commissaris aan de jaarvergadering voorlegt.

Artikel 18  Intern bestuur Beperkingen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan één of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen. Een verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Kwantitatieve beperkingen

De bestuurders kunnen niet zonder toestemming van de algemene vergadering besluiten tot enige rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan honderd duizend euro (loo,000,00e)

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Artikel 19  Omvang van de externe vertegenwoordigingsmacht

De raad van bestuur is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de raad van bestuur, die uit deze bepaling voortvieeit, kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de bestuurders die buiten haar doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge , liggen, zoals dit bepaald is in. artikel 4 van deze statuten, onverminderd de aansprakelijkheid van de bestuurders voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft.

Artikel 20. Uitoefening van de externe vertegenwoordigingsmacht

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten. rechte. Hij handelt door de meerderheid van. zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of de gedelegeerd-bestuurder.

Arti el 21. Or. aan van verte . enwoordiaina betreffende het da. elrks bestuur.

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur betreft opdragen aan Un of meer personen, buiten zijn leden benoemd, die volgens het besluit van de raad van bestuur individueel, gezamenlijk dan wel ais college moeten optreden.

In het uittreksel van de akte van benoeming moet in ieder geval worden vermeld of de personen die vennootschap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, wegens hun minder belang en wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen.

De onbevoegdheid die uit deze bepaling voortvloeit kan, behoudens bekrachtiging door de raad van bestuur, aan derden worden tegengeworpen.

Beperkingen van de vertegenwoordigingsbevoegdheid ten aanzien van het dagelijks bestuur kunnen echter niet aan derden worden tegengeworpen.

Arti el 22. Bi' zondere volmachten.

Het orgaan dat volgens de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

F. Controle.

Artikel 23. Controle.

Zolang de vennootschap niet verplicht is een commissaris te benoemen, heeft ieder aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris Hij Kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

G Algemene vergadering,

Arti el 24. Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

I. De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde donderdag van de maand mei om vijftien uur. Indien die dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

2. Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudL

3. Ten allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen ten overstaan van een notaris om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besIuiten. Bovendien is elke algemene vergadering bevoegd om te beraadslagen en te besluiten alle aangelegenheden die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoren, op verzoek van dit orgaan, inzonderheid wanneer dit orgaan in de onmogelijkheid verkeert om tot een besluit te komen,.

Arti el 25. Plaats van de ver. aderin..

.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping.

Artikel 26. Bijeenroeping,

De raad van bestuur en in voorkomend geval de commissaris zijn verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk een vijfde van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen het vragen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda; zij worden gedaan overeenkomstig de wet.

Artikel 27 Vertegenwoordiging van aandeelhouders.

Elke aandeelhouder kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gemachtigde, die aandeelhouder moet zijn, mits hijzelf of de gemachtigde de bij deze statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort of in geval van vruchtgebruik op aandelen, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkel persoon schriftelijk is aangewezen als vertegenwoordiger van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Artikel 28. Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

H. Rekening en rekenschap  bepaling en bestemming van de winst - openbaarmaking van de jaarstukken.

Artikel 29. Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december,

Artikel 30. Boekhouding.

De vennootschap voert een boekhouding volgens de voorschriften van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig en haar uitvoeringsbesluiten.

Artikel 31. Inventaris,

De bestuurders maken elk jaar na de afsluiting van het boekjaar een inventaris op met toepassing van de waarderingsregels die door de raad van bestuur zijn vastgesteld.

Artikel 32. Jaarrekening.

Nadat de rekeningen in overeenstemming zijn gebracht met de gegevens van de inventaris maken de bestuurders de jaarrekening op. Deze jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Artikel 33. Jaarverslag,

De bestuurders stellen bovendien een verslag op waarin zijn rekenschap geven van hun beleid volgens de voorschriften van de artikelen 95 en 96 van het wetboek van vennootschappen. Dit voorschrift is niet van toepassing indien de vennootschap beantwoordt aan de criteria van artikel 12, paragraaf 2 van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig betreffende de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen.

Artikel 34. Wettelijke reserve.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste één / twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één / tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Artikel 35. Bestemming van de winst.

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, en een ander als tantième aan de bestuurders. Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar.

Artikel 36. Interimdividend.

De raad van bestuur is bevoegd om een interimdividend uit te keren met inachtneming van de voorschriften van artikel 618 van het wetboek van vennootschappen.

I. Ontbinding en vereffening

Artikel 37. Ontbinding

Na haar ontbinding door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 38. Benoeming van vereffenaars

Zijn er geen vereffenaars benoemd dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar, zowel ten aanzien van de aandeelhouders als ten aanzien van derden.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars, alleen, gezamenlijk dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 39. Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en 187 van het wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit.

Artikel 40. Wijze van vereffening

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

J. Ke ze van de woon ilaats

Artikel 41. Keuze van woonplaats

De bestuurders, commissarissen en vereffenaars dienen de raad van bestuur bij hun benoemingen of nadien, per aangetekend schrijven mede te delen op welk adres hun aile dagvaardingen, betekeningen en. kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap. Bij gebreke hieraan worden ze geacht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap,

Mie kennisgevingen ter zake van de vennootschap aan aandeelhouders of obligatiehouders op naam, geschieden aan hun woonplaats zoals vermeld in de oprichtingsakte of in het register van de aandelen of obligaties..

In geval hij zijn woonplaats verandert, moet de aandeelhouder of obligatiehouder zijn nieuwe woonplaats per brief meedelen aan de vennootschap. Zolang die mededeling niet is gedaan worden zij geacht woonplaats gekozen te hebben in de oorspronkelijke woonplaats. Deze bepaling is overeenkomstig van toepassing in geval van overlijden van een aandeelhouder of obligatiehouder of in geval van verplaatsing van de zetel van een vennootrechtspersoon.

Artikel 42. Toegestane uitgifte van converteerbare obligaties of van obligaties met voork" urrecht.

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid toegekend om te besluiten en over te gaan tot de uitgifte van één of meer malen van converteerbare obligaties of warrants, binnen de perken van het in voorgaande artikel toegestane kapitaal.

Wanneer de raad van bestuur het kapitaal heeft verhoogd of obligaties heeft uitgegeven krachtens de in het vorig artikel verleende bevoegdheid, moet hij daarover verslag uitbrengen in het eerstvolgende boekjaar.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A.  ALGEMENE VERGADERING

Heden zijn de vennoten bijeengekomen en hebben zij met eenparigheid der stemmen de volgende beslissingen genomen, die pas in voege treden wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben, namelijk de dag dat het uittreksel van de huidige akte wordt neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

I. Het eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar loopt vanaf de dag van de neerlegging tot 31 december 2015.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 201.6

3., Be oeming van bestuurders :

De vergadering beslist het aantal bestuurders vast te leggen op drie.

Tot deze functie worden geroepen :

1.- De heer TERRYN Bruno Jean, wonende te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, avenue Brigade Piron, 1.

- De heer TIELEMANS Wim, wonende te wonende te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, avenue Brigade Piron, I.

3,- De heer TERRYN Wilfried, wonende te 9550 Herzele, Graaf du Parclaan, 5

, hier aanwezig, die aanvaarden.

Zij worden benoemd voor een termijn van zes (6) jaar tot bij de eerste gewone algemene vergadering van de vennootschap in 2021.

Hun mandaat is gratis,

4 Commissaris:

De vergadering beslist geen commissaris aan te duiden, aangezien de vennootschap die verplichting niet heeft.

5, °y-marne van de verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting.: In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen neemt de vennootschap de verbintenissen over die in haar naam werden aangegaan toen ze in oprichting was en dit sinds 1 juni 2014.

De comparanten keuren uitdrukkelijk alle verbintenissen van de vennootschap goed die genomen werden of moeten worden voor de neerlegging van huidige akte bij de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, onder de opschortende voorwaarde dat die neerlegging gebeurt. De comparanten geven de nodige volmachten aan de vertegenwoordigers van de vennootschap, die eiders zijn aangeduid, om de maatschappelijke activiteiten te voeren; de gewone neerlegging bij de griffie houdt van rechtswege de overname in van deze verbintenissen door de vennootschap.

g

Vobr-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

e

RAAD VAN BESTUUR

Onmiddellijk, heeft de thans bestaande raad van bestuur, verklaart geldig bijeen te komen

teneinde over te gaan tot de benoeming van de voorzitter en de gedelegeerd-bestuuurder.

Met eenparigheid van stemmen, beslist de raad van bestuur tot de functie van Voorzitter te

benoemen

De heer TERRYN Wilfried, voornoemd,

Zijn mandaat is gratis.

En tot de functie van gedelegeerd-bestuurder te benoemen

" De heer TERRYN Bruno, voornoemd,

" De gedelegeerd-bestuurder is gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en de

vertegenwoordiging van de vennootschap voor wat betreft dit bestuur.

Het mandaat van de gedelegeerd-bestuurder(s) is gratis,

Volmacht:

De heer TERRYN Bruno krijgt alle machten toegekend, met een vermogen tot vervanging,

om de vennootschap in te schrijven bij een ondernemingsloket (Kruispuntbank van

Ondernemingen) en bij de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLLTITEND UITREKSEL

FREDERIC CONVENT

NOTARIS

Uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
CITY COMFORT

Adresse
HOPSTRAAT 47 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale