CLOMACO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLOMACO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.121.883

Publication

05/09/2013
ÿþMod Word 11.1

flifiate

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

ssei:

BR LLES

Griffie

2 7'AOUT-201

Ondernemingsnr : 0847121883

Benaming

(voluit) : Clomaco

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Visélaan 72 Brussel 1170

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

De zaakvoerder heeft op 15/08/2013 beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf

31/08/2013 over te brengen van Visélaan 72 1170 Brussel naar

Edouard Lacomblélaan 40 te 1040 Brussel-Etterbeek

zaakvoerder

Steven LAMBERT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iaiasais

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : CLOMACO

(verkort) :

obt1Y4024 883

0 4 JUR. za~~

ppssa.

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Visélaan, 72 te 1170 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Zoals blijkt uit een akte verleden voor notaris Robert Van Dyck te Etterbeek op 02 juli 2012, akte, aangeboden ter registratie werd overgegaan door :

1. De heer LAMBERT, Steven Andrew Mike, geboren te Kortrijk op 20 september 1971, wonende te 1170:

Watermaal-Bosvoorde, Visélaan 72,

RR: 71.09.20-173-05  IK : 590-9688950-34

en zijn echtgenote,

2. Mevrouw ROLLAND Elodie, geboren te Sainte Cathérine-lès-Arras (Frankrijk) op 30 maart 1973,

wonende te 1170 Watermaal-Bosvoorde, Visélaan, 72

RR : 73.03.30-490-67, F+ kaartnummer: B 0474805 87

TOT OPRICHTING VAN :

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam "CLOMACO".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1170 Brussel, Visélaan, 72.

De maatschappelijke zetel mag worden overgeplaatst naar gelijk welke andere plaats in België bij gewone

beslissing van de zaakvoering, mits de taalwetgeving na te leven.

De vennootschap mag bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen en kantoren vestigen in

België en in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel:

L Algemeen:

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als

vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

1. Het optreden als consultant en handelsagent inzake alle informaticatoepassingen.

2. Groot- en kleinhandel, productie, koop en verkoop, invoer en uitvoer, huur en verhuur, leasing, onderhoud en herstelling, support, commissiehandel, enz. van alle computer hardware en software.

3. Consultant in informatica , opleiden van informatici, organisatie van seminaries.

4. De organisatie van en de deelname aan alle beurzen en evenementen inclusief de catering.

5. Alle activiteiten in verband met de ontwikkeling van computerprogramma's en de uitvoering van werken op computer.

6. Groot- en kleinhandel, koop en verkoop, invoer en uitvoer, huur en verhuur, leasing, onderhoud en herstelling, commissiehandel, enz. van kantoormachines, kantoormaterieel, kantooruitrustingen en alle aanhorigheden daartoe.

7. Alle studie, advies, ontwikkeling, ontwerp, onderhoud en fabricatie en opleiding, al dan niet beroepsmatig, en alle dienstverlening in verband met het voorgaande.

De vennootschap mag alle handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op dit: doel, dit alles in de meest uitgebreide zin.

Voornoemde opsomming is fouter aanwijzend en geenszins beperkend.

11. Voor eigen rekening

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen ; alle. verrichtingen niet betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals' huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen ; de aan- en verkoopti huur en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening. , .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

e

~ e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derden aangegaan, die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende zaken.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richtenn rechtspersonen en ondernemingen.

ill. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

Bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals :

1)Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen of verenigingen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

2)Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm ; onder meer in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen mits hiervoor een passende vergoeding te ontvangen en, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze, die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

3)Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen ; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, algemeen

bestuur en informatica, s.

4)Het waarnemen van alle bestuurdersopdrachten, het uitoefenen van alle opdrachten en functies. Het optreden als zaakvoerder, bestuurder, vereffenaar van alle vennootschappen en verenigingen.

5)Het ontwikkelen, kopen en verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

6)Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

7)De aan- en de verkoop, de in- en de uitvoer, de commissiehandel en de vertegenwoordiging van om het even welke goederen, tussenpersoon in de handel.

8)Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging en de commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

In het algemeen zal de vennootschap zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, zowel in België als in het buitenland, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

De vennootschap zal, in het algemeen, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel of die van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden, die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten, waarvoor een vergunning of een attest nodig is of die aan nog andere voorschriften moeten voldoen, zullen dus slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning of attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro.

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het zal vermeerderd worden of verminderd mogen worden bij beslissing van de algemene vergadering handelend onder de voorwaarden voorzien voor de wijziging der statuten.

De vennoten hebben een voorkeurrecht voor de inschrijving op nieuwe aandelen in verhouding met het aantal oude aandelen die zij bezitten. De algemene vergadering stelt de inschrijvingsvoorwaarden der aandelen vast en de termijn waarbinnen de vennoten zich zullen moeten uitspreken om hun recht van voorkeur uit te oefenen.

Op de honderd zesentachtig aandelen wordt ingeschreven in geld, tegen de prijs van honderd euro eik, door de comparanten. Zij verklaren dat elk aandeel waarop zo werd ingeschreven afbetaald werd ten belope van een/derde, hetzij zes duizend tweehonderd euro door een storting in geld verricht op rekening nummer 0016740066-97 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas Fortis zodat de vennootschap uit dien hoofde van heden af over een som van zes duizend tweehonderd euro beschikt.

En nadat zij aan ondergetekende notaris het financieel plan hebben voorgelegd opgelegd door artikel 215 van het Wetboek van vennootschappen hebben zij verklaard als volgt in te tekenen op voormelde aandelen: * de heer Lambert, Steven, op 165 aandelen, volstort ten belope van een derde

* mevrouw Rolland, Elodie, op 21 aandelen, volstort ten belope van een derde

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door één of meerdere personen, die geen vennoot zijn, benoemd met of zonder beperking in de tijd door de enige vennoot de bevoegdheden uitoefenend die toekomen aan de algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al dan niet vennoten, benoemd hetzij in de statuten hetzij door de algemene vergadering.

Wanneer er meerdere vennoten zijn, wordt de vennootschap bestuurd door één of meerdere personen, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering der vennoten bepaalt het aantal zaakvoerders en de duur van hun mandaat,

Ieder jaar de derde maandag van september om 14.00 uur wordt er een algemene vergadering der

vennoten gehouden.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerstvolgende

werkdag,

Is er slechts één vennoot dan zal hij op deze datum de jaarrekening goedkeuren.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen.

Het boekjaar vangt aan op 1 juli en eindigt op 30 juni,

De nettowinst wordt gevormd overeenkomstig de wet.

Van deze winst wordt vijf procent afgenomen om de wettelijke reserve te vormen. Deze afname is niet

meer verplicht zodra de reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

De algemene vergadering mag echter beslissen geheel of een deel van dit saldo te bestemmen voor

voorzieningsfondsen of voor een buitengewone reserve, tot overdracht naar volgend boekjaar of voor eventuele

tantièmes aan de zaakvoering.

In geval van ontbinding van de vennootschap voor om het even welke reden, wordt de vereffening

gedaan door de zaakvoering, handelend in hoedanigheid van vereffenaar, tenzij de algemene vergadering één

of meer andere vereffenaars aanduidt.

De vereffenaar of vereffenaars beschikken te dien einde over de meest uitgebreide machten toegekend

door het Wetboek van vennootschappen.

In voorkomend geval bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de vereffenaars.

De vereffenaars, of, in voorkomend geval, de zaakvoerders, belast met de vereffening vormen een

college dat zal beraadslagen volgens de regels vastgesteld voor de zaakvoerders in beraadslaging.

Elk jaar, leg(t)gen de vereffenaar(s) aan de algemene vergadering de jaarrekening voor, met de aanduiding

van de oorzaken die de beëindiging van de vereffening hebben belet. De vereffenaars stellen de jaarrekening

op, overeenkomstig artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen, leggen ze voor aan de vergadering, en

leggen ze neer binnen de dertig dagen na de vergadering, bij de Nationale Bank van België, samen met de

andere door de wet voorgeschreven documenten.

De vergaderingen hebben plaats op samenroeping en onder het voorzitterschap van een vereffenaar

overeenkomstig de beschikkingen van huidige statuten. Zij bewaren de macht de statuten te wijzigen.

Bij de eerste algemene vergadering die zal volgen op hun aanstelling, zullen de vereffenaars ervoor

moeten zorgen dat de vergaderingen kunnen beslissen over de kwijting die dient gegeven te worden aan de

laatste zaakvoerders en commissarissen.

Na delging van aile schulden, lasten, kosten, van de vereffening of consignatie van de nodige sommen

om die te voldoen dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling, in speciën of in effecten, van het afbetaalde

en niet afgeschreven bedrag der aandelen,

Indien alle aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn, herstellen de vereffenaars, vooraleer over te

gaan tot de verdeling, het evenwicht tussen alle aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten

laste van de onvoldoende afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen in speciën ten

voordele van aandelen die in een grotere mate afbetaald zijn.

Het saldo wordt in gelijke delen verdeeld tussen al de aandelen.

OVERGANGSBEPALINGEN

1, Jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014,

2, Boekjaar :

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 30 juni 2014.

IV. Zaakvoerder Vergoeding

Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op 1 en tot deze functie wordt benoemd:

De heer Lambert Steven, voornoemd,

Het mandaat van de aldus benoemde zaakvoerders zal bezoldigd uitgeoefend worden.

De vertegenwoordiging van de vennootschap zal uitgeoefend worden overeenkomstig artikel 15 der

statuten,

Er wordt geen commissaris benoemd, daar de enige vennoot niet voorziet dat de vennootschap zal voldoen

aan de voorwaarden die er haar toe versplichten.

Volmacht wordt verleend aan de heer DAUW Karel, te Ninove met macht tot indeplaatsstelling, om de

vennootschap in te schrijven in het handelsregister en bij de administratie der BTW en daartoe aile documenten

te tekenen en alle verklaringen af te leggen bij aile instanties, waaronder de

de diverse administraties en het ondernemingsloket aan VZW ZENITO, met zetel te 1000 Brussel,

Tweekerkenstraat 29 bus 2. Deze machten hebben betrekking op aile mogelijke wijzigingen, inschrijvingen,

doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen

worden,

Alle verbintenissen, evenals de verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle verrichtingen gesteld sinds 01

februari 2012 door de oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden door de

hierbij opgerichte vennootschap overgenomen. Deze overname heeft echter slechts effect op het ogenblik

waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Voor analytisch uittreksel, neergelegd voor registratie van de akte voor administratieve doeleinden

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

"oor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/11/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 21.09.2015, NGL 30.10.2015 15659-0433-012

Coordonnées
CLOMACO

Adresse
EDOUARD LACOMBLELAAN 40 1040 ETTERBEEK

Code postal : 1040
Localité : ETTERBEEK
Commune : ETTERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale