CLONBAL TIME SOLUTIONS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : CLONBAL TIME SOLUTIONS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 451.328.528

Publication

18/10/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 14.05.2013, DPT 10.10.2013 13630-0188-008
06/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

*1302188

BRusse

Griïfi5 Lil'1N" 2013

~

Ohdernemingsnr : 0451.328.528&

Benaming

(voluit) z Global Time Solutions

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Edmond Machtenslaan nummer 172 te Sint-Jans-Molenbeek (1080 Brussel) (volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging statuten

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Global Time Solutions", met maatschappelijke zetel Edmond Machtenslaan nummer 172 te Sint-Jans-Molenbeek (1080 Brussel), opgemaakt voor Meester Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op achtentwintig november tweeduizend en twaalf dan onder de benaming "IMMOCEAN EUROPE", geregistreerd op het Tweede Registratiekantoor van Jette op twaalf december nadien, boek 44 blad 17 vak 4, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), geïnd door de Eerstaanwezend Inspecteur ai. W. ARNAUT, en uit het aanvullende akte verleden voor dezelfde Notaris op 16 januari tweeduizend dertien, neergelegd voor registratie, blijkt dat de algemene vergadering onder andere heeft beslist om de statuten te vertalen in het nederlands.

Uittreksel van de statuten

Vorm - benaming

De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een besloten vennootsohap met beperkte

aansprakelijkheid.

Ze draagt de benaming" Global Time Solutions ".

Maatschappelijke zetel

De zetel is gevestigd te Edmond Machtenslaan nummer 172 te Sint-Jans-Molenbeek (1080 Brussel)

Maatschappelijk doel

0e vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, in eigen naam, in naam van derden,

voor gemeenschappelijke rekening met derden :

- De aankoop, de verkoop, de fabricage, het opslaan en het programmeren van alle elektronische,

elektrische en mechanische toestellen.

- Het ontwerpen, vervaardigen en bewerken van alle producten van hardware en software.

- Het aankopen en verkopen, huren en verhuren, verhandelen en als vertegenwoordiger optreden.

- Het uitvoeren van installaties en herstellingen, het leveren van service en opleiding, het maken van

analyses en studies. Zij mag vergunningen, brevetten en fabrieksmerken in verband met haar maatschappelijk

doel aanwerven, kopen, verkopen en uitbaten.

Het beleggen van de haar toevertrouwde middelen en waarden in roerende en onroerende goederen en het beheren van deze beleggingen.

Het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen geleverd worden krachtens contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de klant.

Zij kan aile bestuursmandaten in alle vennootschappen en verenigingen aanvaarden en zich borg stellen.

De vennootschap kan, zowel in België ais in het buitenland, alle industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die. haar bedrijf op rechtstreekse of onrechtstreekse wijze uitbreiden of bevorderen. Zij kan alle roerende of onroerende goederen verwerven, zelfs indien deze geen enkel rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

,

Voorbehouden ,aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan op alle mogelijke manieren een belang stellen in alle zaken, bedrijven of vennootschappen met een identiek, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel, of die de ontwikkeling van haar bedrijf zouden begunstigen, haar grondstoffen zouden verschaffen, de afzet van haar producten zouden vergemakkelijken of die voor haar een bron of een afzet van haar producten zouden vergemakkelijken of die voor haar een bron of een afzetmarkt uitmaken.

Alleen de algemene vergadering van vennoten is bevoegd om het doel van de vennootschap te interpreteren.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 E), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen (750) zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/zevenhonderd vijftigste (1/750ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Winstverdeling

Op de netto winst, na aftrekking van de lasten en delgingen, zal er ten minste vijf percent worden afgenomen met het oog op het aanleggen van een wettelijk reservefonds, deze afname is echter niet meer verplicht wanneer dit fonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo zal in gelijke mate verdeeld worden onder al de aandelen, onverminderd het recht van de algemene vergadering dit saldo te besteden aan een bijzonder reservefonds, het opnieuw over te dragen of er een volkomen andere bestemming aan te geven.

In geval van ontbinding, na verwezenlijking van het actief, aanzuivering van het passief of het in consignatie geven van het bedrag nodig om dat te doen, zal het saldo verdeeld worden onder de deelgenoten a rato van de aandelen in ieders bezit.

Indien de aandelen niet in gelijke mate vrijgemaakt worden, zal/zullen de vereffenaar(s) voorafgaandelijk het evenwicht herstellen, hetzij door oproeping van fondsen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen.

Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar begint op de eerste januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar.

Gewone algemene vergadering

De jaarlijkse algemene vergadering komt bijeen op initiatief van het bestuur of van de commissarissen op de maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingsbrief, op de tweede dinsdag van de maand mei om tien uur.Mocht die dag een feestdag zijn, dan zal de vergadering plaats hebben op de volgende werkdag op het zelfde uur.

Uitgenomen in de gevallen waarin de wet er anders over beschikt, geeft elk aandeel recht op één stem; de vergadering beslist geldig ongeacht het gedeelte van het vertegenwoordigd kapitaal en de beslissingen worden getroffen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Aanduiding der gemachtigde personen en hun bevoegdheden

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, vennoot of niet, aangesteld door de algemene vergadering.

De vergadering die ze aanstelt bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat, hun bezoldiging en, indien er verschillende zijn, hun bevoegdheid.

Wanneer er slechts één zaakvoerder is, worden alle aan de zaakvoerders verleende bevoegdheden aan deze laatste toevertrouwd.

Wanneer er verschillende zaakvoerders zijn, vormen zij samen het college van zaakvoerders. In dit geval, heeft ieder zaakvoerder de bevoegdheid om alleen te handelen in naam van de vennootschap en vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte; hij mag in naam van de vennootschap alle daden van beheer of beschikking stellen; al hetgeen door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden wordt aan de algemene vergadering valt onder zijn bevoegdheid.

Elke zaakvoerder wordt er toe gemachtigd onder zijn verantwoordelijkheid bijzondere lasthebbers aan te stellen voor welbepaalde opdrachten.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte en de aanvullende akte, gecoördineerde

statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2013
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe MoDyNpRp tt.t

OFIUXELL*

Greffe2 4JAN' 2fl i3

U NVIIIIDISIIIIV

<13021888x

N

u

i

ia

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

N° d'entreprise : 0451.328.528

Dénomination

(en entier) : IMMOCEANE EUROPE

(en abrégé):

Forme juridique : société privée à responsabilité limitée

Siège : Boulevard Edmond Machtens numéro 172 à Molenbeek-Saint-Jean (1080

Bruxelles)

(adresse complète)

Obiet(s'l de l'acte :MODIFICATION DE LA DENOMINATION SOCIALE - CONVERSION DU CAPITAL EN EUROS ET SUPPRESSION DE LA VALEUR NOMINALE DES PARTS SOCIALES - MODIFICATION DE L'OBJET SOCIAL - REFONTE DES STATUTS - DELEGATION DE POUVOIRS

Du procès-verbal de l'assemblée générale extraordinaire des associés de la société privée à responsabilité limitée "IMMOCEANE EUROPE", ayant son siège social Boulevard Edmond Machtens numéro 172 à Molenbeek-Saint-Jean (1080 Bruxelles), inscrite au registre des personnes morales sous le numéro 0451.328.528, reçu par Maître Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, Notaire associé résidant à Bruxelles (1050 Bruxelles), Avenue Louise, 126, faisant partie de la Société Civile sous forme de Société Privée à Responsabilité Limitée "Gérard INDEKEU - Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR ", BCE n° 0890.388.338, le vingt-huit novembre deux mil douze, enregistré au deuxième bureau de l'Enregistrement de Jette, le douze décembre suivant, volume 44 folio 17, case 4, aux droits de vingt-cinq euro (25 EUR), perçus par l'Inspecteur Principal ai. W. ARNAUT, et de l'acte complémentaire par devant le même Notaire, en date du seize janvier deux mil treize, en cours d'enregistrement, il résulte que l'assemblée, après délibération, a pris à l'unanimité des voix les résolutions suivantes :

- résolution

Modification de la dénomination sociale

L'assemblée décide de modifier la dénomination sociale en « Global Time Solutions ».

- résolution

Conversion du capital en euros et suppression de la valeur nominale des parts sociales

Après avoir supprimé la valeur nominale des parts sociales, l'assemblée décide de convertir le capital social

en dix-huit mille cinq cent nonante-deux euros un cent (18.592,01 ¬ ),

- résolution

Approbation du rapport du gérant concernant la modification de l'objet social

L'assemblée prend connaissance du rapport du gérant confcrmément à l'article 287 du Code des Sociétés,

justifiant la raison de la modification de l'objet social de la société. A ce rapport est joint un état résumant la

situation active et passive de la société arrêté au 13 septembre 2012.

- résolution

Modification de l'objet social

Afin d'adapter l'objet social à l'élargissement et à la réorientation des activités de la société, l'assemblée

décide de remplacer l'objet par un nouveau texte, comme suit:

« La société a pour objet, tant en Belgique qu'à l'étranger, pour compte propre, pourcompte d'autrui ou en

participation avec des tiers :

-L'achat, la vente, la production, le stockage et la programmation de tous appareils électroniques,

électriques et mécaniques.

-La conception, la production, et le traitement de tous produits hardware et software.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

r Volet B - Suite

..Réservé

au,

Moniteur e,` belge

L'achat et la vente, la location et la mise en location, le commerce et la représentation.

L'exécution d'installations et réparations, la livraison des services et des formations, l'exécution d'analyses et d'études. Elle peut incorporer, acheter, vendre et exploiter des licences, brevets, marques en relation avec son objet social.

-L'investissement des fonds qui lui sont confiés et valeurs mobilières et immobilières et de gérer ces investissements.

-La fourniture de conseils, le management et d'autres services liés aux activités de la société. Ces services peuvent être fournis par nomination contractuelle ou statutaire et en qualité de conseilleur externe ou d'organe d'un client.

elle peut exercer toutes fonctions d'administrateur dans toutes autres sociétés et associations et se porter fort.

La société peut, tant en Belgique qu'à l'étranger, accomplir toutes opérations industrielles, commerciales, financières, mobilières ou qui seraient de nature à faciliter directement ou indirectement, l'agrandissement ou l'avancement de la société.

Elle peut acquérir tous biens, mobilier et immobilier, même si ces biens n'ont aucun lien directe ou indirecte à son objet social.

La société peut s'intéresser par toute voie dans toute affaire, entreprise ou société ayant un objet identique, analogue ou connexe, ou de nature à favoriser le développement de son entreprise, à lui procurer ses matières premières, faciliter l'écoulement de ses produits ou de nature à contribuer à une source ou un débouché pour ses produits ou qui représenteraient une source ou un débouché.

Seule l'assemblée générale des associés a qualité pour interpréter cet objet.»



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge - résolution

Actualisation et refonte des statuts en néerlandais

L'assemblée décide d'actualiser et de refondre les statuts en néerlandais.

- résolution

Délégation de pouvoirs

L'assemblée donne tous pouvoirs, avec faculté de substitution à « Ben Lanckman & Co », réviseurs d'entreprises, ayant son siège social à 9400 Ninove, Aalstersesteenweg 109, avec pouvoir d'agir afin de procéder aux modifications éventuelles à l'immatriculation de la présente société à la Banque Carrefour des Entreprises et à la Taxe sur la Valeur Ajoutée. Le mandataire pourra à cette fin faire toutes déclarations, signer tous documents et pièces et en général faire le nécessaire.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME

Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, Notaire associé

Déposé en même temps: expédition conforme de l'acte et d'acte complémentaire.

L.



Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire Instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

10/12/2012 : NI575793
31/08/2012 : NI575793
08/12/2009 : NI575793
18/08/2008 : NI575793
18/06/2007 : NI575793
06/07/2005 : BL575793
14/07/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

klod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Racto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11 ~IIYII~I~ Y~IIIIIII

+151008138

Ondernemingsnr : 0451.328.528

Benaming

(volels) : GLOBAL TIME SOLUTIONS

(verkort) :

3,1'°~~~

Griffie

~.-~P!.-F-rs~q,°vc" ,s~.,'q'~q~~ s",..~~~

r

" " "

111

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel ; EDMOND MACHTENSLAAN 172 -1080 -SINT-JANS-MOLENBEEK (volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Uh hot verslag van het bestuursorgaan van 29 juni 2015 blijk( dat werd beslist om niet ingang van1 juli 2015 de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar :

Keizer Karellaan 584

Bridge Building, 6th Fluor

1082 - Sint-Agatha-Bercham

Paul De Bruyne

Zaakvoerder

neargelegdlontven ;sn op

11/10/2004 : BL575793
01/08/2003 : BL575793
05/11/2002 : BL575793
15/08/2002 : BL575793
20/10/2001 : BL575793
03/10/2000 : BL575793
05/06/1999 : BL575528
23/02/1994 : BL575793
27/11/1993 : BLA78835
25/07/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2014, APP 12.05.2015, DPT 12.07.2016 16324-0225-010
02/05/2017 : RUBRIQUE FIN (CESSATION, ANNULATION CESSATION, NULLITE, CONC, REORGANISATION JUDICIAIRE, ETC...)

Coordonnées
CLONBAL TIME SOLUTIONS

Adresse
BOULEVARD EDMOND MACHTENS 171/1 1080 BRUXELLES

Code postal : 1080
Localité : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Commune : MOLENBEEK-SAINT-JEAN
Région : Région de Bruxelles-Capitale