CONNECT AND FLOW FACTORY, AFGEKORT : CFF

Association sans but lucratif


Dénomination : CONNECT AND FLOW FACTORY, AFGEKORT : CFF
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 833.665.609

Publication

14/06/2013
ÿþ~''-..~... MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondemerrringsrir : 0833.665.609 Benaming

U11111,1111

704*

d

tll

BRUSSEL

. .}

" .easu

Griffie

(voluit) ; vzw Connect & Flow Factory

,verkort)

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel: Vanden Corputstraat 62, 1190 Vorst

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

uitreksel uit de buitengewone algemene vergadering van 03/05/2013:

Agendapunt 4: "De algemene vergadering gaat akkoord met de verhuis van de maatschappelijke zetel van. de vzw naar de Henri Regastraat 40, 3000 Leuven. De raad van bestuur zet de nodige stappen om dit administratief in orde te brengen."

Lies Cuyvers, voorzitter

Op de laatste biz. van L.i.e vermeiden : Reç¬ ~.~ : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij von rie Pc.rso(a)n(en) bevoegd de vereniging, st3chtië7g of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Nancy Geeroms, ondervoorzitter





Steve Van Roy , li" ~~~lfllr ~





23/02/2011
ÿþ MOD 2.2

.4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" iioasesa

3~; E65

efi+esse

1 l -02-M1

Ondememingsnr Benaming

(voluit) : Connect and Flow Factory vzw

(verkort) : CFF -

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Vanden Corputstraat 62, 1190 Vorst

Onderwerp akte : Connect and Flow Factory Oprichting

De ondergetekenden:

Cuyvers Lies, Vanden Corputstraat 62, 1190 Vorst

Geeroms Nancy, Bloemistenstraat 27, bus 37, 1000 Brussel

Van Roy Steve, Vanden Corputstraat 62, 1190 Vorst

zijn overeengekomen op 30 januari 2010, om in overeenstemming met de Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, de vereniging zonder winstoogmerk "Connect and Flow Factory vzw" op te richten waarvan de statuten als volgt luiden:

STATUTEN

Naam, zetel, doel, duur

Artikel 1. De Vereniging draagt de naam Connect and Flow Factory vzw, afgekort: CFF vzw.

Artikel 2. De zetel is gevestigd te Vanden Corputstraat 62, 1190 Vorst, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Brussel.

Artikel 3. De vzw stelt zich tot doel sociaal-culturele, creatieve en artistieke activiteiten te organiseren of te ondersteunen die erop gericht zijn om mens en samenleving te verrijken met inzichten, ontmoetingen en evenementen die een duurzame meerwaarde betekenen voor het sociaal weefsel van de hedendaagse samenleving.

De vzw zal daartoe zowel zelf initiatieven nemen, als initiatieven van anderen inhoudelijk en beheersmatig ondersteunen. Concreet zal de vzw onder andere vorming en coaching omtrent persoonsgebonden en sociale vaardigheden ontwikkelen, organiseren en aanbieden; kunstzinnige projecten voor een breed publiek ontwikkelen, organiseren en aanbieden; studiedagen en discussiedagen organiseren; artikels publiceren en kennisdeling organiseren; kadervorming en zowel zakelijke als inhoudelijke ondersteuning voor andere sociaalculturele en artistieke initiatiefnemers opzetten; enzovoort...

De vzw is bevoegd om in ondergeschikte orde handelsdaden te stellen voorzover deze in overeenstemming zijn met het doel omschreven in het eerste lid en voorzover de winst gebruikt wordt om dit doel te bereiken. Zij kan alle roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft, bezitten of verkrijgen en er alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aarszien van derden te vertegenaroordii

Verso : Naam en handtekening.

M

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Zij kan daartoe alle nuttige rechtshandelingen en daden stellen, en onder meer overeenkomsten sluiten, personeel aanwerven, contracten ondertekenen, verzekeringspolissen afsluiten, goederen in huur nemen, dit alles zowel in binnen- als in buitenland.

Zij kan subsidies en sponsorgelden verwerven, zowel van de overheid als van private instellingen, aan sponsoring doen en vertegenwoordigers uitzenden in binnen- en buitenland en zelf als vertegenwoordiger optreden.

Artikel 4. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde tijd.

Leden

Artikel 5. De vereniging zal minstens drie leden tellen. De oprichters zijn de eerste leden van de vereniging. Als lid kan tot de vereniging toetreden elke natuurlijke persoon of rechtspersoon, evenals openbare besturen, die door de raad van bestuur ais zodanig worden toegelaten. Nieuwe leden kunnen aanvaard worden na voordracht door één van de leden of op schriftelijk verzoek aan de raad van bestuur. Deze beslist hierover, bij tweederde meerderheid, zonder verhaal.

Artikel 6. De vereniging vraagt geen bijdrage aan haar leden. Leden zijn evenwel vrij een bijdrage te leveren.

Artikel 7. Elk lid kan te allen tijde, mits hij er één maand vooraf kennis van geeft, uit de vereniging treden. Het ontslag dient schriftelijk aan de raad van bestuur ter kennis te worden gebracht. Dit schriftelijke verzoek kan gebeuren per brief of per e-mail.

Tot uitsluiting van een lid kan alleen door een algemene vergadering worden besloten, met tweederde meerderheid der aanwezige en vertegenwoordigde stemmen en nadat het lid is gehoord, althans opgeroepen.

Het lidmaatschap eindigt van rechtswege ingeval het lid overlijdt, failliet, onbekwaam of in staat van verlengde minderjarigheid wordt verklaard, of onder voorlopig bewind wordt gesteld.

Algemene vergadering

Artikel 8. De algemene vergadering is samengesteld uit al de leden en is bevoegd voor hetgeen bepaald in de wet van 27 juni 1921. Elk lid beschikt over één stem. leder lid kan schriftelijk volmacht geven aan een ander lid, die het daarbijbehorend stemrecht mag uitoefenen, zonder dat evenwel een lid houder mag zijn van meer dan één volmacht.

Artikel 9. De algemene vergadering moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen. Behoudens hetgeen hierna wordt bepaald zijn de wijze van oproeping en de werking van de algemene vergadering geregeld volgens de artikelen 5 tot 8, 12, 20 en volgende van de wet van 27 juni 1921,

Alle leden moeten schriftelijk worden opgeroepen ten minste acht dagen vóór de vergadering. Deze schriftelijke oproeping gebeurt per brief of per e-mail, met vermelding van de agenda.

Artikel 10. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, door de ondervoorzitter, of, bij diens afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De agenda wordt vastgesteld door de raad van bestuur. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen mede in behandeling worden genomen op voorstel van de voorzitter.

Artikel 11. Om op een geldige manier te kunnen beraadslagen, moet minstens de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter van de vergadering.

MOD 2.2

Artikel 12. De notulen van de algemene vergadering worden opgenomen in een ter zetel van de vereniging gehouden bijzonder register en ondertekend door de voorzitter van de vergadering.

De besluiten van de algemene vergadering worden de Leden en belanghebbende niet-leden mondeling of bij gewone brief ter kennis gebracht, dit alles onverminderd de door de wet voorgeschreven bekendmakingen,

Bestuur

Artikel 13. De vereniging wordt bestuurd door een raad van minimum 2 bestuurders, die lid zijn van de vereniging. Het aantal bestuurders moet steeds lager zijn dan het aantal personen dat lid is van de vereniging. Zolang de vzw slechts het wettelijk minimum van drie leden heeft, bestaat de raad van bestuur uit twee bestuurders. Wanneer er meer leden toetreden, wordt de raad van bestuur samengesteld uit minstens drie en ten hoogste zes leden.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering. Ze worden benoemd voor 6 jaar. Hun opdracht eindigt van rechtswege door overlijden, ontslag, aftreden of afzetting en verlies van het lidmaatschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge Volgende personen werden reeds benoemd als raad van bestuur:

De voorzitter:

Cuyvers Lies, Vanden Corputstraat 62, 1190 Vorst, geboren te Leuven op 29 maart 1981

De ondervoorzitter:

Geeroms Nancy, Bloemistenstraat 27, bus 37, 1000 Brussel

Iedere bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur. Iedere bestuurder kan ook te allen tijde ontslagen worden door de algemene vergadering, met tweederde meerderheid der aanwezige en vertegenwoordigde stemmen en nadat het lid is gehoord, althans opgeroepen.

Elke bestuurder die benoemd is om een tussentijds opengevallen mandaat waar te nemen, blijft slechts bestuurder tot dat mandaat verstreken is. Bestuurders wier mandaat van beperkte duur is, moeten voor het verstrijken ervan het initiatief nemen om de algemene vergadering te laten bijeenroepen om nieuwe bestuurders te benoemen. Indien zij in gebreke blijven, zijn zij ertoe gehouden hun opdracht verder te vervullen tot in hun vervanging is voorzien, onverminderd hun aansprakelijkheid voor de schade die door hun verzuim mocht zijn veroorzaakt.

De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester. De voorzitter, de ondervoorzitter en de secretaris zijn automatisch voorzitter, ondervoorzitter en secretaris van de algemene vergaderingen.

Artikel 14. De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Zij is bevoegd voor alle aangelegenheden met uitzondering van deze die door de wet of de statuten uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad kan zelf daden van beschikking stellen met inbegrip van, onder meer, het vervreemden van roerende en onroerende goederen, het hypothekeren, het lenen en uitlenen, alle handels-en bankverrichtingen, het lichten van hypotheken,...

De raad van bestuur handelt als college.

De raad kan zijn bevoegdheid of een gedeelte ervan op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Door de bestuurders wordt geen persoonlijke verplichting aangegaan betreffende de verbintenissen van de vereniging. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht en tot de tekortkomingen in hun bestuur.

Artikel 15. De raad van bestuur neemt ook het dagelijks bestuur voor zijn rekening.

.Artikel 16. De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders per brief of per e-mail, met vermelding van de agenda.

De vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter en, bij diens ontstentenis, belet of afwezigheid, door de ondervoorzitter, en bij diens ontstentenis, belet of afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders.

De beslissingen worden bij gewone meerderheid van stemmen genomen; ten minste de meerderheid van de bestuurders moet aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt.

Iedere bestuurder kan schriftelijk volmacht geven aan een andere bestuurder, die het daarbijbehorend stemrecht mag uitoefenen, zonder dat evenwel een bestuurder houder mag zijn van meer dan één volmacht.

De notulen worden gehouden in een daartoe bestemd register; zij worden ondertekend door de voorzitter. Uittreksels en afschriften van de notulen en het register worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur.

Begrotingen, rekeningen

Artikel 17. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. Bij het einde van elk boekjaar sluit de raad van bestuur de rekeningen van het afgelopen jaar en maakt de begroting voor het volgend jaar op; deze worden aan de jaarvergadering ter goedkeuring voorgelegd. Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan niet als dividend of anderszins aan de leden worden uitgekeerd.

Ontbinding, vereffening

Artikel 18. In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt hun bevoegdheid, alsmede de wijze van vereffening.

Artikel 19. In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging, stichting of inrichting, die een gelijkaardig doel als deze vereniging nastreeft; zijn er verscheidene zodanige verenigingen, dan maakt de algemene vergadering een keuze of verdeelt zij de activa naar goedvinden.

Artikel 20. Voor alles waarin hier niet uitdrukkelijk is voorzien, blijvende wet-van 27 juni 1921 en de gebruiken inzake de verenigingen van toepassing.

MOD 22

" " " Voor- Luik B - Vervolg

behouden.. - -- .... .

aan het

OVERGANGSBEPALINGEN

Belgisch

Staatsblad ` Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting, zijnde 30 januari 2011 tot 31 december 2011.

Aldus goedgekeurd door de Buitengewone Algemene Vergadering te Vorst op 30 januari 2011, in drie exemplaren waarvan er één bewaard wordt op de maatschappelijke zetel van de vereniging en waarvan de andere twee worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

Getekend:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Oprichter 1, voorzitter: Cuyvers Lies, Vanden Corputstraat 62, 1190 Vorst

Op de #watste blz. van j-uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Oprichter 2, ondervoorzitter: Gee

, Bloemistenstraat 27, bus 37, 1000 Brussel

Oprichter 3, lid: Van Roy Steve, V

trast 62, 1190 Vorst

Coordonnées
CONNECT AND FLOW FACTORY, AFGEKORT : CFF

Adresse
VANDEN CORPUTSTRAAT 62 1190 VORST

Code postal : 1190
Localité : FOREST
Commune : FOREST
Région : Région de Bruxelles-Capitale